Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

• [list]
    [*]Google Browse By Name: http://www.google.com/search?ie=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=
    [*]Google I’m Feeling Lucky: http://www.google.com/search?ie=UTF-8&btnI=&q=
    [*]Google Default: http://www.google.com/search?ie=UTF-8&q=

я пробвай с един от тези адреси как се държи опцията

Първите два те пращат в wikipedia със значението на думата.

Третият линк заработи нормално.

Благодаря

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, Забелязах, че на моменти лисицата ми върви тежко и под тежко имам в предвид леко насичане при отваряне или пък все една използва всичката Рам памер, което всъщност не е така, защото заема едва 250-300MB, а аз имам цели 4ГБ. С версия 14.0.1, последната съм Какво бихте ме посъветвали да направя?

Здравейте, благодарен ще съм на този който ми помогне да скрия (не да я оцветя в друг цвят) горе гадната черна лента (Google Black Bar). Без Greasemonkey.

все тая, нямаш голям избор: greasemonkey или твой скрипт (то и двете вършат почти едно и също) .... или stylish

Да, само че Greasemonkey не си върши коректно работата защото заедно с лентата скрива и средната лента за търсене точно над показаните резултати и точно за това не го искам. Би ли обяснил по-подробно със Stylish как по-точно се скрива или какво по-точно трябва да съдържа моя скрипт?

http://userstyles.org/styles/browse/google прави се твой личен css скрипт (или се ползва готов от горния сайт) с който указваш/променяш зареждането и/или изгледа на различни елементи от страницата

След автоматичното преинсталирване с 15.0, при всяко отваряне на Мозила, ми прави *проверка на съвместимостта на добавките* и ми отваря подпрозорци: Now get the mobile browser that’s got your back All-in-One Sidebar has been updated! CoolPreviews Не знам,на какво се дължи - проверих всички настройки ??? Изтрих всички бисквитки - без промяна ! /блокира и google връзката с сървъра, и изтрих всички стари данни, за да направи нова връзка !

Инсталирах 15.0 и когато отворя мозилата чакам поне 30 секунди да се отвори прозореца и от време на време отказва да работи за по 5 секунди.Забелязах, че когато отворя мозила, употребата на рам стига до почти 1,5Гб рам, иначе средно държи около 600мб- 700мб. Ако някой има идей как мога да я направя да работи нормално да казва ще съм му благодарен. Системата ми е тази от подписа ползвам Уин 7 64бит всички драйвери са ми ъпдейтнати, изчистил съм всичко, регистри,не нужни файлове,темп файловете,интернет файловете,историята,вируси, в евентс нямам грешки, температурите са добри,нямам излишни тулбарове или плъгини в мозила, като цяло системата ми работи добре, единствено тази мозила започна да ми създава този проблем след ъпдейта и какво ли не опитах не мога да се справя.

post-290800-0-29613800-1346670706_thumb.

Деинсталирал си всички плъгини ли?

Ако имаш все още някои, което е нормално пробвай да забраниш всички и виж как се държи браузъра. Ако е добре после ги включвай един по-един за да определиш, кой ти прави проблема.

Ако си добре с англиийският тук има препоръки по твоят въпрос./Не всички са актуални за теб/

Ако тази версия ти е проблемна, върни се на предишната и чакай да излезе нов ъпдейт на тази 15-та.

Редактирано от DoGa (преглед на промените)

Изключих всички плъгини и приставки и пак е така, деинсталирах 15.0 и инсталирах 14.0.1 и положението е същото.

Изключих всички плъгини и приставки и пак е така, деинсталирах 15.0 и инсталирах 14.0.1 и положението е същото.

Само да вметна, в случаи че автора е пропуснал. Ако във 15 версия е имало някакъв бъг във настройките, след деинсталацията трябва да се изтрие папка Мозила, от Appdata. Иначе бъга си остава и след инсталирането на която и да е версия.

Само да вметна, в случаи че автора е пропуснал. Ако във 15 версия е имало някакъв бъг във настройките, след деинсталацията трябва да се изтрие папка Мозила, от Appdata. Иначе бъга си остава и след инсталирането на която и да е версия.

След като изтрия тази папка дали ще ми помни после регистрацийте и паролите в сайтовете ?

Защото само поради тази причина досега не съм премахнал всичко свързано с мозила, някой от паролите неги помня и възтановяването ще е ангажиращо, но в краен случай и до там ще се стигне ако се налага, но ако има начин да запазя тези данни, бих предпочел да ги запазя, не знам ако си запазя само бисквитките дали ще помни тези данни после ??

След като изтрия тази папка дали ще ми помни после регистрацийте и паролите в сайтовете ?

Защото само поради тази причина досега не съм премахнал всичко свързано с мозила, някой от паролите неги помня и възтановяването ще е ангажиращо, но в краен случай и до там ще се стигне ако се налага, но ако има начин да запазя тези данни, бих предпочел да ги запазя, не знам ако си запазя само бисквитките дали ще помни тези данни после ??

Един лесен начин да си ги запомниш: Отваряш инструменти и избираш настройки. След това раздела сигурност. Намираш където пише пароли. И показване на пароли. И още веднъж натискаш на показване на пароли.Ще те попита дали искаш да се покажат. Съгласяваш се и след това снимаш. Така може да си ги запаметиш.

Наистина бъга е бил някъде в по тези файлове и се оправи след изтриването на тази папка мерси!!!!

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,днес като се опитах да влезна в браузера си постоянно ми се появява един надпис и не знам какво да правя.С ОС Win XP съм,а Mozillata e 3.5.6

И надписа е.. Ако е необходимо направете една снимка на екрана (скриийншот), за да го видим. Версията на Mozila Firefox е стара. Желателно е, да е обновите до последната (15.0.1)

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

И надписа е..

Ако е необходимо направете една снимка на екрана (скриийншот), за да го видим.

Версията на Mozila Firefox е стара. Желателно е, да е обновите до последната (15.0.1)

Знам,че е стара версията,но за другите не намерих Google Toolbar и затова си останах с тази версия.

post-320276-0-62743000-1347650103_thumb.

Съветвам Ви да деинсталирате браузера. И да инсталирате последна версия (като reset-нете настройките му)

И ако, е необходимо да деинсталирате нчкои от плъгините му.

Не трябва да ползвате толкова стара версия на браузера, защото има вероятност да влезнат вируси (през него)!

П.П. Предполагам (не го ползвам), че Google Toolbar има подръжката на последната версия на Google Chrome.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Благодаря за отговора,ще инсталирам последната версия на Mozilla.

Благодаря за отговора,ще инсталирам последната версия на Mozilla.

И отново ще ви е необходима въпросната библеотека. И отново ще ви излиза този надпис, Защото във Мозила я няма като инсталация. И ако се наложи, можете да си я добавите от тук:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555

Имам един въпрос свързан с Firefox.При въвеждане на който и да е сайт в адресната лента,не ми излизат подсказки както при Opera или Google Chrome.Ето за какво говоря:

При Opera - Публикувано изображение

При Firefox - Публикувано изображение

Така ли трябва да е или при моите настройки нещо не е наред?Firefox версия 15.0.1 ползвам.

Редактирано от MasterGunny (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.