Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Ето снимка на първия проблем най-горе полето за търсене трябва да е показано но е скрито. А относно настройките давам му да помни историята и не я помни изобщо.

post-41088-0-21963700-1335291591_thumb.j

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

На снимката се вижда че полето се вижда. Това ли е актуална снимка или пример.

Ако не е с десен бутон върху лентата:

Публикувано изображение

При правилни настройки (които описах по-горе) относно историята, трябва да ги помни.

Може да се опитате да обновите Firefox до последна версия, дали ще оправи проблема със историята във формулярите.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

На снимката се вижда че полето се вижда. Това ли е актуална снимка или пример.

Ако не е с десен бутон върху лентата:

Публикувано изображение

При правилни настройки (които описах по-горе) относно историята, трябва да ги помни.

Може да се опитате да обновите Firefox до последна версия, дали ще оправи проблема със историята във формулярите.

Нямах в предвид малкото поле за търсене което е горе в ляво до адресната лента. Над всички страници с резултати срещу черното зъбно колело което е в малък правоъгълник - там също има поле за търсене, за него става въпрос. Пробвах и да го обновя до последна версия но проблема с историята и търсенията стои. Сякаш опцията да помни какво е въвеждано във формулярите изобщо не е активирана...

Редактирано от pranjev (преглед на промените)

Да, давам му "Firefox ще помни историята" и след това ок, но незнам какво става настройките изобщо не се възприемат - все едно че не съм ги приложил и нищо не е променяно. Пробвах и "Firefox ще използва частни настройки за историята" - и пак е същото.

Да, давам му "Firefox ще помни историята" и след това ок, но незнам какво става настройките изобщо не се възприемат - все едно че не съм ги приложил и нищо не е променяно. Пробвах и "Firefox ще използва частни настройки за историята" - и пак е същото.

Пробвай да изтриеш цялостно профила на Лисицата -

директно в адресната лента на експлорер пишеш - %APPDATA%mozillafirefoxProfiles и достигаш до папката във която се намира профила на Лисицата. Изтрий го остави Лиса да си направи нов профил със настройките по подразбиране и сподели какво е станало.

Изтрих целия профил на Firefox и всички негови папки които открих и го инсталирах отново - няма промяна и пак е същото. Бях чел някъде преди време че този проблем с помненето на това какво е въвеждано в средната лента се решава като се напише about:config и вътре в самите настройки нещо се променя и започва да помни, но тогава не ми е трябвало и не мога да го открия отново. Някой знае ли къде и какво по-точно трябва да се промени за да се получи?

Здравейте! Имам проблем с Мозила , който се получи когато обнових мозила с версия 11. Всеки път, когато включа мозила , проверява за съвместимостта на добавките.

post-324092-0-16685100-1335356648_thumb.

Редактирано от Gambo-Jumbo (преглед на промените)

Имам проблем с 12-та версия заради който се върнах на 11-та. След обновяването първоначално тръгна добре но след малко работа започна да зарежда трудно и бавно страниците и при няколко отворени зареждащи се таба започва да цикли с зареждането и буквално блокира и то така че мога да го затворя само с убиване от таска. С 11 няма такъв проблем. Ако има конфликт с някоя добавка имам инсталирани: Adblock Plus All-in-One Sidebar avast! WebRep FlashGot Forecastfox IE Tab 2 NoScript Tab Mix Plus WebMail Notifier Zoom Page Проверка на правописа Ако някой има информация за подобен проблем че ми скъса нервите и нямах време да изключвам и проверявам поотделно.

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Ами вземи някакво решение за несъвместимите такива и няма повече да те пита...

Освен това мнение друго нямаш ли та само това пишеш. Не съм казал че проблема е от тях конкретно. Сори май не беше за мен.

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Здравейте!!! Моята Mozilla Firefox блокира прекалено често.Какво да я направя, за да спре да блокира?

Изчисти си кеша, бисквитките и историята и обнови до версия 12 ако си с по-стара.

Здравейте с Mozilla Firefox 11 съм пробвам да изтегля някой аддони но страницата изглежда много странно .От какво може да е това .

:speak:

Публикувано изображение

Редактирано от stonit (преглед на промените)

Само в "разширени настройки->мрежа" ли има за кеш-а? Само единия беше пълен и аз го изчистих.Сега ще видим резултатите. Благодаря. Ако някой знае още нещо по въпроса нека пише. p.s.:компютъра ми е с 500 MHz CPU и 127 RAM и ако не приеме Мозила 12 ще се чудя какво да направя?

Firefox 12 System Requirements

Windows

Operating Systems

• Windows 2000
  • Windows XP
  • Windows Server 2003
  • Windows Vista
  • Windows 7
Please note that while the 32-bit and 64-bit versions of Windows Vista and Windows 7 can be used to run Firefox 12, only 32-bit builds of Firefox 12 are supported at this time.

Recommended Hardware

• Pentium 4 or newer processor that supports SSE2
  • 512MB of RAM
  • 200MB of hard drive space

Моята Мозила 12, периодично става много бавна. Какво да направя, за да я оптимизирам?

нищо - бъгясани са всички над 7 -

бях с 11 и преживях същия кошмар, затрих я и си се върнах на добрата стара 7 -

никакви проблеми

Аз съм с Aurora,някаква бета на Мозилата:-)Определено има много голяма разлика с 12-ката.Доста по бърза е,и почти всички добавки които ползвам тръгват:-))

Много бавно ми се зареждат сайтовете. Какво е причината? А бисквитките в кое подменю се намират?

Изчистване на бисквитките -> Инструменти -> Изчистване на скорошна история -> и решаваш какво да изчистиш... Моля проверете с друг браузър как е? Ако е добре - стартирайте браузъра мозила с изключени добавки - Menu Помощ -> Рестартиране с изключени добавки. Ако е добре - включвай добавките една по една и пробвай да сърфираш, за да видиш как е. Виж за обновления на 'разширенията', които ползваш и дали се поддържат от версия 12.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.