Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Здравейте

Имам проблем с мозилата.Като цъкам 2 пъти на иконата й ми отваря прозорец ''Проблем при зареждане на страницата" в момента позвам Google Chome и си работи и Internet Explorer работи.Пробвах да изтегля наново mozilata и пак същото.КАКВО ДА ПРАВЯ?

Изтеглете MiniToolBox.exe и го запазете на десктопа.

• Сложете отметка пред всички обекти и натиснете Go.
  • Копирайте съдържанието на файла Result.txt и ми го пратете на Лично Съобщение.

След това моля изтеглете Farbar Service Scanner и я стартирайте.

• Натиснете бутона "Scan".
  • Ще се създаде лог файл с името (FSS.txt) в папката откъдето стартирате инструмента.
  • Копирайте съдържанието на лог файла в следващия си пост.
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имахте наложено прокси в Мозила...

========================= FF Proxy Settings: ==============================

"network.proxy.http", "127.0.0.1"

"network.proxy.http_port", 59152

"network.proxy.type", 1

"Reset FF Proxy Settings": Firefox Proxy settings were reset.

Как е сега положението и има ли проблеми с браузъра ?

Супер, радвам се. Бих препоръчал една проверка с тази програма за всеки случай => Malwarebytes Anti-Malware 1.60.1.1000 Final |

Поздрави и лек ден ! ;)

Знам че тази тема не е подходяща за въпроса ми но:току що направих сканиране с антивирусната ми и откри 6 вируса 3 от тях премахнах а другите вероятност за ТРОЯНСКИ КОН можете ли да ми помогнете по този въпрос аз знам само едно спасение ПРЕИНСТАЛАЦИЯ нещо друго можете ли да ми предложите.:((

Здравейте.Ето и моето питане - имам смътен спомен,че когато отворех няколко клипа(без значение от кой сайт) в отделни табове,клиповете тръгваха само когато отворя дадения таб,а сега всички тръгват едновременно.Има ли възможност да се направи така или само на мен така ми се струва?

Здравейте. Търся добавка за Mozila Firefox за запаметените линкове /bookmarks/. Понеже работя на два компютъра / на работа и у дома / бих искал да намеря такава добавка, която да ми качва запаметените линкове някъде и да имам достъп до тях от всяко друго място при инсталирана същата добавка.

Здравейте.

Търся добавка за Mozila Firefox за запаметените линкове /bookmarks/. Понеже работя на два компютъра / на работа и у дома / бих искал да намеря такава добавка, която да ми качва запаметените линкове някъде и да имам достъп до тях от всяко друго място при инсталирана същата добавка.

Tools->Set to Sync

Не го ли прочетохте?

Може да използвате и Xmarks Syns

Проблема е че тази добавка ползва сървъри, които са леко съмнителни с тези самоподписани сертификати, погледнете темата в раздел сигурност мисля че я видях

Прегледах линка на capnemo и към тази добавка съм се насочил. Сега я инсталирах на домашния компютър, а утре ще я сложа и на служебния. Ако се получи това, което искам, ще съм много доволен.

Благодаря и на двамата за отговорите.

Лека вечер.

Вътре в основния прозорец има няколко елемента със скрол лента. Как да направя така, че да показва цялото съдържание, без да се налага да скролирам?

аз малко като в аламинут ама "не разбрах" :?

Ето, примерно, този скрол как да направя да се показва цялото му съдържание по подразбиране. Т.е. да не се налага да се скролира, ами да се вижда всички при самото отваряне на страницата.

Публикувано изображение

ами конкретно този чрез трите диагонални чертички точно под същата тази скрол лента се оразмерява докато лентата изчезне но е различно за различните елементи а може и да зависи от резолюцията

Явно примерът не беше добър. Хайде ето този ми кажи, как може да се показва цялото му съдържание по подаразбиране. http://prikachi.com/images/510/4435510S.png

Редактирано от badsector (преглед на промените)

ако предния беше лош (при мен е без скрол на 1360х768), този е меко казано недомислен това поле го показва така защото така е написан кода на сайта не съм толкова навътре в езиците, за да коментирам дали с css може да се реорганизират елементите така че да се показва целия списък

Проблема е следния - в youtube като пусна видео и се опитам да скролна надолу,то ми се връща горе в началото и така трябва 5-6 пъти да опитам и след това не ми се връща горе...долу се изписва "прехвърляне" и някакви линкове и докато има прехвърляне не мога да скролна надолу...С firefox 3.6.18 съм,windows 7,проблема го има само в Youtube...

Инсталирай си най-новата версия на Firefox или дай update на твойта.

не искам най-новата,защото все си мисля,че не ми трябва и само ще ми бави страниците повече,заради "новите си екстри" няма ли друго решение ?

Редактирано от Glavorezo (преглед на промените)

Някой да има идея защо някои страници в Лисицата подскачат като се отворят през нея а през Опера или Хром не?

Някой да има идея защо някои страници в Лисицата подскачат като се отворят през нея а през Опера или Хром не?

Дайте пример, да проверя и аз.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.