Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Нова добавка за Mozilla - Collusion v0.16.2 (пробна версия), която показва в реално време кой ни проследява в Интернет. Добавката е представена от Гари Ковак, CEO от Mozilla, на 28 февруари, 2012 на презентация на TED Blog (блог за технологии, забавления и дизайн)

Публикувано изображение

Collusion v0.16.2

http://addons.mozill...ddon/collusion/

https://www.mozilla....n-US/collusion/

Meet Collusion, announced today onstage at TED U

http://blog.ted.com/...nstage-at-ted-u

:mad:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Проблема ми е следния

браузера не се стартира , деинсталирам го с revo unistaller, изтеглям Firefox 10.0.2 пробвам да инсталирам отново но не става процеса уж е стартиран стои повече от 10 минути и не инсталира Firefox

Публикувано изображение

След като инсталирах новата версия-11.0 на Firefox ,изтеглена от Калдата,се случва следното : При стартиране на браузера се зарежда Началната страница на Firefox,но след ползване на търсачката,резултатите излизат в AVG Secure Search. Не ползвам AVG и е странно защо се получава така.

Имам проблем само с Мозилата .От време на време изписва това "Браузърът ви не подържа javascript!!! За да разгледате страницата, Моля да го активирате и влезете от тук!!! и не се вижда страницата или часта от нея.Като рестартирам комп. се оправяше досега или като преинсталирам Мозилата и рестартирам пак се оправяше.Днес рестартирам,преинсталирам и пак нищо не става.Къде може да е проблема.С другите браузери няма проблеми.С уиндос 7*64 съм. ултимейт.

След като инсталирах новата версия-11.0 на Firefox ,изтеглена от Калдата,се случва следното :

При стартиране на браузера се зарежда Началната страница на Firefox,но след ползване на търсачката,резултатите излизат в AVG Secure Search.

Не ползвам AVG и е странно защо се получава така.

В крайна сметка преинсталирах програмата и върнах настройките от преди 10 дни,които правя с MozBackup периодично !

Някой да помогне с моя проблем с тази мозила.Не се оправя и това е.Нямам др. добавки към нея.

първото и най-логично нещо е да инсталирате java, 6 или 7

Как е изчезнала тази java само при Мозилата .От къде да я изтегля тази java.

Пишеш Java в Google и познай какъв ще е първия резултат. После следваш инструкциите. Има и картинки... http://java.com/en/download/help/firefox_online_install.xml

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Тази сутрин като включих комп. всичко е оправено без да правя нищо.Какво става не знам.Какъв може да е проблема да става така от време на време .

Ето един интересен 3D изглед, който е вече интегриран в последната версия (преди е бил добавка Tilt). Активира се с Ctrl+Shift+I и после Alt+M или бутон 3D (долу вдясно) на лентата. Снимка:

Публикувано изображение

Справка: тук

Дайте пример, да проверя и аз.

Ето сайт във който всичко в дясно подскача.

http://cynology.blogspot.com/2011/05/blog-post.html

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Трябва ми една добавка,като хайлайт маркера в гугъл тълбата.ДА действа точно като нея: като напиша в гугъл примерно "vin diesel" и като кликна на бутончето да се осветяват всички думи "vin diesel" в страницата.А не да ги пиша наново като в Ctrl+F .Пробвах няколко такива,но не работят точно по този начин "осветяване с 1 клик".

Тъй като си инсталирах нов софтуер на Nokia 5530 жерсия 40.0.003 и на десктопа ми не ми излизат иконите които искам.... по какъв начин мога да си изкарвам икони от този телефон? Благодаря предварително!

Цялата лента с менютата ми е черна, освен там където са самите менюта. Пробвах в Safe Mode,но никаква ползва. Ползвам Мозила 11 и Виста.Публикувано изображение

Цялата лента с менютата ми е черна, освен там където са самите менюта. Пробвах в Safe Mode,но никаква ползва. Ползвам Мозила 11 и Виста.

Публикувано изображение

Имам инсталирана Noia 4, но нея я имам от доста време,а проблемът се появи днес, без да съм инсталирал нищо ново.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, когато напиша нещо в полето за търсене в Google и му дам да търси, веднага след показването на резултатите горе лентата за търсене се скрива. Това поне за мен е много неудобно, защото често ми се налага да си редактирам търсенията и заради този проблем трябва да стартирам началната страница отново.

И още един въпрос имам - преди използвах за начална страница тази:

http://www.google.bg/firefox

и само като чукнех в полето за търсене, и ми се показваше списък с всички думи и фрази които съм търсил, но при един ъпдейт това се загуби и колкото и да се мъча да си запазя всички търсения в полето за търсене не успявам. Става въпрос за лентата за търсене по-средата на страницата.

Може ли някой да помогне?

Благодаря

Редактирано от pranjev (преглед на промените)

Относно помненето на фразите, отивате в Инструменти/Настройки/Лични данни избирате Използване на частни настройки...

(от падащото меню). и слагате отметка на Помнене на историята на търсенията и...

За първото не мога да Ви разбера какво искате, за самата Mozila ли някаква настройка...

Дайте една снимка на това което искате, за да се ориентираме, и обяснете по-добре.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.