Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки , коментари , въпроси и модинг по кутиите ни.

Featured Replies

Сега оправих поста и екачвам снимки след последното подреждане.

Публикувано изображение

By AMDWorld1 at 2011-10-30

До Acera

Публикувано изображение

By amdworld1 at 2011-10-30

cable manegment До колкото позволява кутият.

Публикувано изображение

By amdworld1 at 2011-10-30

Редактирано от amd World (преглед на промените)

• Отговори 791
  • Прегледи 118,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето го и моето, не е кой знае какво но все пак:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Днес са сложени задните 2 вентилатора, всичко е почистено, термопастата на процесора е сменена.

ето я и моята машинка за моите скромни нужди е достатъчно.Кутията е най обикновена (жарска) аз малко си поиграх с нея и сега повече ми харесва. давам снимка как изглеждаше преди да и се ядосам

Здравейте. Аз откакто съм си купил PC-то не съм подреждал кабели, така че моля да си кажете мнението:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от frozener (преглед на промените)

Здравейте. Аз откакто съм си купил PC-то не съм подреждал кабели, така че моля да си кажете мнението:

Както се вижда малко стърчат кабели, но ме мързеше да махна и другите капаци.

Знаеш, че кабелите ти не са подредени. Мързите да снимаш кутията отвътре, където е най-важно. Защо изобщо пишеш тогава?

Знаеш, че кабелите ти не са подредени. Мързите да снимаш кутията отвътре, където е най-важно. Защо изобщо пишеш тогава?

Извинявам се, но снимките не се получиха добре и трябваше де редактирам мнението си.

Редактирано от frozener (преглед на промените)

Всички тези кабели можеш да ги скриеш спокойно, зад металните панели или ако няма място над записвачката по този начин. Също така няма да е зле да сложиш един вентилатор на задния панел да вади топлия въдух от кутията. Сега зимата не е наложително, но не е и излишно.

Може ли да ми препоръчаш вентилатор ?

Може ли да ми препоръчаш вентилатор ?

Има колкото си поискаш тук. Аз лично съм с 3 такива и ето този фен контролер в случай, че нямаш свободно място да закачиш вентилатора на дъното, както се получи при мен. В същност е добре да кажеш колко сантиметра са отворите за винтчета на вентилатора (мерят се или хоризонтално, или ветикално, а не по диагонал) на предния и задния панел. На задния панел ми изглежда като 120мм, но само научквам. Най-добре ти да кажеш.

Здравейте, в момента асемблирам една стара машинка за 2-ро ПЦ,та да се посъветвам тук.Има ли начин харда да се постави точно пред перката?Защото фана заема място и дупките за харда се разминават,пробвах да го монтирам отпред на планките ,но така пък не може да се монтира панелът отпред post-206169-0-22623700-1320489216_thumb..

Здравейте,

в момента асемблирам една стара машинка за 2-ро ПЦ,та да се посъветвам тук.Има ли начин харда да се постави точно пред перката?Защото фана заема място и дупките за харда се разминават,пробвах да го монтирам отпред на планките ,но така пък не може да се монтира панелът отпред

post-206169-0-22623700-1320489216_thumb..

начинът се казва ,,побългаряване,, ;) пробии си нови дупки , който да съвпадат с отворите на харда

или така Публикувано изображение

има много варианти само малко фантазия ти трябва виж и тук http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?f=7&t=19147&start=390

Редактирано от @com (преглед на промените)

Защо всички си слагате захранването доло ?

щото инжинерите от кулермастър много разбират... пък и не е зле като се задръсти захранването с прах да се продаде ново...

начинът се казва ,,побългаряване,, ;) пробии си нови дупки , който да съвпадат с отворите на харда

или така Публикувано изображение

има много варианти само малко фантазия ти трябва виж и тук http://www.silentpcr...19147&start=390

точно по подобен начин убих един харддиск за няма и 2 години... само че го бях закачил с гума... по тоя начин диска си вибрира, но не предава вибрациите на кутията. всичко става супер безшумно, но като не се подтискат вибрациите диска вибрира повече и накрая...

Май ще е по-добре да се сложат някакви гумички под винчетата.

Днес реших да добавя една светеща перка и ето как се получи.

На светло отпред и отстрани

Публикувано изображение

By amdworld1 at 2011-11-12

Публикувано изображение

Публикувано изображение

А ето и на тъмно

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Винаге всяко хубаво нещо си има и недостатък. Тук е това че когато свържа вентилатора към дъното много шуми но пък свети доста добре, а когато го свържа към захранването не шуми но пък не свети много добре. Незнам м/у кое да избирам.

Малко са разбъркани кабелите, но скоро време ще ги оправя. Компютъра е малко старичък, но ми върши перфекна работа.

Публикувано изображение

Малко са разбъркани кабелите, но скоро време ще ги оправя. Компютъра е малко старичък, но ми върши перфекна работа.

Публикувано изображение

определено има нужда от подредба и почистване.Важното е да ти върши работа и ти да си доволен, а не колко са нови мощни и лъскави частите в новата и маркова кутия.

ПС. всичко според нуждите

Старите чарколяци в нова кутия :ph34r: В очакване на ъпгрейд :)

NoLimit4o хардовете как си ги сварзал раид имаш ли направен?

аз винаги съм се чудел кое разположение на захранването е по-добро,горе или долу? Какви са предимствата и недостатъците ?

аз винаги съм се чудел кое разположение на захранването е по-добро,горе или долу? Какви са предимствата и недостатъците ?

Ако перката на охлаждането е голяма по добр да е отгоре защото така помага на въздушният поток.

а тоя изгъзица да е отдоло незнам защо вече я практикуват в новите кутий,освен за по - добър кабле мениджемант

Редактирано от amd World (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.