Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки , коментари , въпроси и модинг по кутиите ни.

Featured Replies

След поредния опит да си подредя кабелите в новата кутия, пак не съм доволен от резултата :D

Също така, фабричните вентилатори не мога да ги вържа за фан контролера, захранванват се директно с молекси и си въртят на постоянна скорост. Търсих преходници, но този, който намерих и взех за проба, не стана. Сега се чудя дали да се мъча да приспособя тия вентилатори, или или директно да ги сменям с някои максимално тихи, които да мога да вържа към фан контролера, за да ги управлявам ръчно.

post-191898-0-76323900-1361310101_thumb.

• Отговори 791
  • Прегледи 117,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Важното е че на тебе ти харесва колега и си го правил ти! Като цяло замисъла е добър ,малко повече на изработката е трябвало да се наблегне.

Благодаря за позитивното мнение. На мен ми харесва от гледна точка на мобилността. Това ми беше целта/идеята. Иначе ми е ясно, че естетически не е добре издържано, но в момента с такива матeрuaли разполагам. Ако намеря нещо по-подходящо ще го заменя веднага. А и не разполагам със спецuaлни инструменти, затова изглежда така сякаш със теслата е дялано. 

След поредния опит да си подредя кабелите в новата кутия, пак не съм доволен от резултата :D

Също така, фабричните вентилатори не мога да ги вържа за фан контролера, захранванват се директно с молекси и си въртят на постоянна скорост. Търсих преходници, но този, който намерих и взех за проба, не стана. Сега се чудя дали да се мъча да приспособя тия вентилатори, или или директно да ги сменям с някои максимално тихи, които да мога да вържа към фан контролера, за да ги управлявам ръчно.

Тази пластмаса по средата на кутията каква роля играе?

Абе, не че са много шумни, ама имам фан контролел за 5 вентилатора, а съм вързал само два  :)

Това червеното не го знам честно казано за какво е. Така си беше като я взех и затова го оставих.

Сега пак отварях кутията и го махнах. Мислех, че може би разделя въздушния поток на две, но не виждам файда от това.

Ето как се получи накрая и смятам в близките години да не го пипам :D

post-191898-0-82029600-1361396340_thumb.

post-191898-0-03204600-1361396364_thumb.

Вдъхновихте ме и аз да поразтребя малко вчера,че беше станало мазало след слагането на BlueRay-а,SSD-то и няколкото вадения на харда.Напук на широкоразпространеното мнение го минах на прахосмукачка и микрофибър както винаги досега и зема че запали пак ;)

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Най на края да се раздвижи малко тая тема. Хора покажете си компютрите, не се срамувайте :)

П.п.: С нетърпение очаквам да видя подредената кутия на Андрейчо.

Най на края да се раздвижи малко тая тема. Хора покажете си компютрите, не се срамувайте :)

П.п.: С нетърпение очаквам да видя подредената кутия на Андрейчо.

В момента сме в ремонт и нямам време , но след няколко седмици ще снимам ;)

И от мен ще има снимки тези дни , смених охладителя , кутията и рамта на конфигурацията от подписа, но повече няма да издавам да ви държи влага :)

Доставя удоволствие да се види какво се постига с малко желание и разбиране на материята.

Кутията страшно добре пасва на интериора,а и вътре доста си си поиграл,просто няма забележка :super:

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

Ето обещаните снимки на системата е от подписа!

Албум

Уникално красива ! Браво.

Редактирано от amd World (преглед на промените)

Не, изобщо. Процесора не минава 56 градуса при стайна температура 24 градуса, въпреки че е клокнат на 3.8GHz, а видеокартата около 65-68 максимум при "бенчмарка" Crysis 3.

Не, изобщо. Процесора не минава 56 градуса при стайна температура 24 градуса, въпреки че е клокнат на 3.8GHz, а видеокартата около 65-68 максимум при "бенчмарка" Crysis 3.

Колега само почисти малко охладителя, че като гледам се е налепил прах по перката. :)

Иначе си е добре машинката.

На първи етаж съм, до доста натоварена улица и просто е безсмислено. :D

Ето обещаните снимки на системата е от подписа!

Албум

Евалата!!! Тази кутия да не е подарък, когато сте си купували шкафовете ? :D

Евалата!!! Тази кутия да не е подарък, когато сте си купували шкафовете ? :D

Не , търсих да има хармония :D !

Благодаря на всички за положителните коментари , пожелавам на всеки ,да бъде удовлетворен от хардуеара с който разполага , да уважаваме вкуса на всеки , все пак не всички разполагат със средства да осъществят идеите си! Лично за мен - "душевен оргазъм" получавам, когато видя от Нищо , някой с подръчни материали да постигне нещо Голямо. С пари лесно става!

Людмиле , ти престраши ли се да вземеш перката на Енермакс?

Тц, изрових два оранжеви xigmatek-a и тия дни, ако не ме мързи много ще ги пробвам.

Ето как се получи накрая и смятам в близките години да не го пипам :D

Излъгах :D

Познайте кое е новото? :)

post-191898-0-57026700-1362224849_thumb.

Редактирано от Петко К (преглед на промените)

Излъгах :D

Познайте кое е новото? :)

Новата Палитка! Сега как са температурите , след поставянето на втората видео карта?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.