Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки , коментари , въпроси и модинг по кутиите ни.

Featured Replies

Ето ме и мене с моя дзвер. Абе ас тъй като ви гледам имате хубави компове ма нещо кутийте са ви евтини освен на Tommygun(бе ти в кой град на Германия живееш) и Daredevil_***.

...

Един минус от мен за това ти изказване. Понеже точно над твоя пост не само съм я снимал, ами и линкове съм дал. И не защото е моя (две бройки), а защото става дума за Lian Li.
  • Отговори 791
  • Прегледи 117,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

А да ве тез Lian Li ги знам. Прекалено високи цени правени ръчно от алуминий. Хората дето ги произвеждат са някакви мизерни китайци или южно корейци без документи утишли в страна от 4тия свят за по добър живот. И да ти кажа честно нищо хубаво агресивно нямат тез. Виж примерно Cooler Master RC-1100. Просто такава кутия с толкова чист дизайн няма. Е верно малко тясна(Бе много ми е чудно Tommygun как не го е побрал тоз Promilatech Megahalems в кутията си) ама за цената си е според мен най доброто. Eдинственото което Lian Li правят е грозни ръбести недобре боядисани кутии за много пари. :)

А да ве тез Lian Li ги знам. Прекалено високи цени правени ръчно от алуминий. Хората дето ги произвеждат са някакви мизерни китайци или южно корейци без документи утишли в страна от 4тия свят за по добър живот. И да ти кажа честно нищо хубаво агресивно нямат тез. Виж примерно Cooler Master RC-1100. Просто такава кутия с толкова чист дизайн няма. Е верно малко тясна(Бе много ми е чудно Tommygun как не го е побрал тоз Promilatech Megahalems в кутията си) ама за цената си е според мен най доброто. Eдинственото което Lian Li правят е грозни ръбести недобре боядисани кутии за много пари. :)

Не съм съгласен,кутиите на Lian Li са си един вид лукс,поне на мен ми харесват като цяло. Ето тази,ако ти е грозна,незнам коя ще ти хареса :rolleyes:

Така по ред на номерата: В кой град съм ми пише под аватара :wors: Lian Li имат невероятно добри и изчистени модели кутии,аз взех моята защото съм си малко фен на CM както и на be quiet и WD и т.н.По принцип бях тръгнал за Stacker но се оказа че нямат в магазина,освен nVidia edition,което щеше да е меко казано смешно да я взема и да набия двучипова карта на АТИ вътре. Prolimatech-a му опряха стърчащите връхчета на heatpipe-овете в рамката на големия вентилатор,който си е има-няма 2-3 см навътре в кутията. А иначе кутийката не е лоша,но е в малко по различен клас от повечето нормални потребители.Няма смисъл да се критикуват на хората кутиите при положение,че ежедневно има теми с въпроси за цяла конфигурация до 600 лева например а на мен само кутията ми излезе 210 ?.Естествено,че когато бюджета е по-ограничен всеки ще предпочете да си купи кутия за 100 лева максимум и да вкара другите 300 в процесор,графика и прочие.На мен първата ми конфигурация беше с кутия с дръжка(бях яко горд с нея) и захранване "420" вата Codegen,общо 30?.Затова и чаках толкова много с новия си компютър,за да не се налага да пестя от нещо за сметка на другите работи (знам,не почвайте да ме ядете,че имам само 4гб рам,няколко пъти съм казвал защо и за ползите или липсата на такива от 3-те канала за моите си нужди :) )

А да ве тез Lian Li ги знам. Прекалено високи цени правени ръчно от алуминий. Хората дето ги произвеждат са някакви мизерни китайци или южно корейци без документи утишли в страна от 4тия свят за по добър живот. И да ти кажа честно нищо хубаво агресивно нямат тез. Виж примерно Cooler Master RC-1100. Просто такава кутия с толкова чист дизайн няма. Е верно малко тясна(Бе много ми е чудно Tommygun как не го е побрал тоз Promilatech Megahalems в кутията си) ама за цената си е според мен най доброто. Eдинственото което Lian Li правят е грозни ръбести недобре боядисани кутии за много пари. :sobbing:

.Да кажеш.че Lian Li не ти харесват е едно-имаш пълното право да го кажеш.За другото-не си питал.не си чел,очевАдно не си пипал,ама имаш становище...Е,да те изненадам,Lian Li имат фенове,които обиждаш абсолютно непредизвикано.Можеш да си изразиш предпочитанията и по-спокойно,мисля.

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Ето я и моята кутия :) По принцип е по-осветена, но на снимките не си личи много.

http://store.picbg.net/pubpic/21/98/a869ba6392c22198.JPG

http://store.picbg.net/pubpic/90/11/e70c708dbcf29011.JPG

http://store.picbg.net/pubpic/14/45/bb019047cb8b1445.jpg

От вътре не съм я снимал, че има много кабели и трябва да ги скрия малко. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Редактирано от GERMANY (преглед на промените)

Малко смях по темата. В смисъл, че си поиграх с една снимка от преди ден-два, която не се реших по-рано да постна. Моето работно място... с подробни обяснения :P

Публикувано изображение

Около бюрото съм с още един компютър, който почти не ползвам.

djagi всичко е много яко,поздравления !!! :) Само да питам монитора за стената ли е закачен ? Доста по добре ми се струва,че е така... трябва да погледна моя дали я има тая "опция" :)

djagi всичко е много яко,поздравления !!! :)

Само да питам монитора за стената ли е закачен ?

Доста по добре ми се струва,че е така...

трябва да погледна моя дали я има тая "опция" :)

Благодаря!

Монитора е на стената, да, с доста добър, но евтин комплект на Roline ;) Взех два, при цена от преди близо година около 50 лв.

едит: впрочем, взех три, като единия подарих. В техно... магазините най-евтиния подобен беше около 120 лв. май... В Плесио гледах тогава за едни явно много добри, защото цената им почваше от 300 и нагоре.

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ето малко и от моя кашон...Вентилаторите са 10 /вкл. процесор, видео и захранване/ температурата при макс натоварване в момента е 58 градуса. Нормално е 36. Шум почти не се чува.

Редактирано от pataran (преглед на промените)

/off Патаран, какъв ти е монитора? /off

Philils 23` 1920x1080

231E1SB/00

Screen Size (inch): 23" Wide

Aspect ratio: 16:9

Panel Type: TN+Film

Resolution (max): 1920 х 1080 Pixels

Response Time: 5 ms

Brightness: 300 cd/m²

Contrast Ratio: 25 000:1(Dynamic)

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Мерси. Много ми заприлича на моя и щях да те питав как си го накарал да свети синьо, но явно са различни модели. :yanim:

Мерси. Много ми заприлича на моя и щях да те питав как си го накарал да свети синьо, но явно са различни модели. :cool:

То има модели на Филипс, където цялата рамка свети в синьо, но е прекалено дразнещо.
  • 4 седмици по-късно...

Направих малко промени: Публикувано изображение Публикувано изображение

P.S немога да редакритам поста си, затова пуснах нов

Редактирано от coolboy (преглед на промените)

coolboy Mного добра обстановка и хубави тонколони обаче не ти ли е малко неудобно мишката да е върху бюрото а клавеатурата доло ? Не знам според мен е малко кофти ако играеш игри,стола ти е същия като моя (новия) след няколко дни се прибирам в БГ и ще снимам всичко на ново защото и аз правя големи промени ;) До тогава ;)

Не, така съм свикнал. Ще чакаме снимките! ;)

Мда акселерото изпъква, но мисля, че трябва да направиш един кейбъл мениджмънт. Тогава всичко ще е завършено :yanim:

Мда акселерото изпъква, но мисля, че трябва да направиш един кейбъл мениджмънт. Тогава всичко ще е завършено :)

Утре ще взема да кача снимки на моята кутия да видите за какъв хаос става въпрос.Нещо не ми се одава да нарадя кабелите, тъмън ги подредя и почна да човъркам нещо и пак пръскам всичко :(

Кутията на coolboy е подредена спрямо моята. :)

Нещо не ми се одава да нарадя кабелите

Утре имам свободно време и /ако и имам фотоапарат/ ще направя нещо, което съм се сетил от няколко дена - да напиша един кейбъл мениджмънт гуайд с повечко снимки :biggrin:

Аз си взех най-накрая Haf932,утре ще кача снимки! Има недостатъци обаче: няма кьорав филтър,както и вентилаторите не светят,с икзлючение на предният.

Ето малко снимки:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Съжалявам за лошото качество,но само телефон имам да снимам,ако барна някой фотапарат,ще сложа по-качествени снимки :)

Редактирано от Hibernate (преглед на промените)

Поздрави за кутията. От къде я взе ? Аз също имам проблеми с филтрите не мога да си намеря на големия FAN и искам едни магнитни филтри за малките, но никъде ги няма на долу-горе добра цена.

• Автор

Ето малко снимки:

Поуправи си кабелите , някаква какафония е , а кутията има възможности за подредба.По този начин пречат на въздушния поток!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.