Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Клипове и снимки за любовни романи

Featured Replies

В тази тема предлагам да се качват клипчета, а може и снимки (не корици), свързани с любовните романи дали ваши или чужди, които са ви направили впечатление. Идеята ми дойде след една дискусия вчера, свързана с красиви мъже и всеобщите любимци Малъри. Надявам се и на вас да ви се стори забавна и да качвате нещо, което ви е харесало.

И тъй като аз го предлагам смятам да сложа началото с моя първи клип (на тази тема и изобщо).

- Споделете мнение, дали ви харесва или не; ако не сте съгласни с избора ми и дайте ваши предложения :mad:

П.С Тъй като всички ние имаме различна представа за героите от любовните романи - може да качите снимка и да кажете кой/коя според вас е това. Например качвате снимката и пишете според мен така изглежда Девлин Сейнт Джеймс или Хюстън/Блеър Чандлър - много ще ми помогнете за следващи клипчета.

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

• Отговори 217
  • Прегледи 63,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много обичам клипчета по книги.Ето няколко от мен.

Пепи, с клипчето за Аркейн ме подсети да си го препрочета :wors:

От мен едно клипче за

Братството на черния кинжал.

Мен ме разтапя просто ;)

Редактирано от Книжно човече (преглед на промените)

Много е готин.Особено това,че са докарали и прилика във вида им.

:yanim: Поздравление за хубавата тема :clap: ,наистина имахме нужда от нещо такова,а за клипчето за братството невероятно е :whist: и аз като се отплеснах изгледах доста на тази тема,жалко,че при нас е излезнала само първата книга
Да ни е честита новата темичка! Поздравления за страхотната идея! Аз имам някои предложения, но по-късно ще ги споделя :hush: при мен ще преобладава снимковият материал :P

Страхотна тема :P Готини клипчета, особено това за братятя :hush: ...

Ето едно и от мен....

... в смъртта

Като махнем актьорите които са избрали за Ив и Рурк двугите ми допадат...

В тази тема предлагам да се качват клипчета, а може и снимки (не корици), свързани с любовните романи дали ваши или чужди, които са ви направили впечатление. Идеята ми дойде след една дискусия вчера, свързана с красиви мъже и всеобщите любимци Малъри. Надявам се и на вас да ви се стори забавна и да качвате нещо, което ви е харесало.

И тъй като аз го предлагам смятам да сложа началото с моя първи клип (на тази тема и изобщо).

- Споделете мнение, дали ви харесва или не; ако не сте съгласни с избора ми и дайте ваши предложения :)

П.С Тъй като всички ние имаме различна представа за героите от любовните романи - може да качите снимка и да кажете кой/коя според вас е това. Например качвате снимката и пишете според мен така изглежда Девлин Сейнт Джеймс или Хюстън/Блеър Чандлър - много ще ми помогнете за следващи клипчета.

Ох суперско клипче, браво. Никалъс най-много ми ареса, но като цяло страхотно клипче, суперски актьори избрани за главните герои, браво :hush::P

Клипчетата на Джейн и на Нора са страхотни, също това и от "В Смъртта", обаче това за "Братството на черния кинжал" направо ме уби, трепач беше. Мерси на всички за яките клипчета :down::mad::clap:

Тъй като съм на такава вълна...Ето как изгелждат според мен Мериъл и Доминик(Кайл - за тези,които не знаят,двамата са близнаци) от "Дивачката" на Мери Джо Пътни.

Публикувано изображение Публикувано изображение

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Съгласна съм с избора ти Миа! Харесват ми.....имат много общо с героите!

• Автор

Момичета, много се радвам, че ви е харесал подбора ми на любимите герои (Малъри - Андерсън) :) Тъй като имаше дискусия, относно това дали са подходящи като визия за определения герой, единствения, който не пасна на образа си беше Уорън и след малко ровене в интернет, където изплакнахме очите.. предлагам на вниманието ви почти същата версия на клипчето ми, но с различен Уорън:

И да споделя и с вас този красавец http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Кой е този главен според вас?

Публикувано изображение

Uploaded with ImageShack.us

Първо Мими страхотна тема, честно напълни ми душата! Клипа е страхотен, поздравявам те за него.

Благодаря на всички за клиповете, които споделихте, определено фаворит ми е този за Братството на черния кинжал, направо ми се раздумка сърцето от чист кеф! Няма да обяснявам колко много вече ми се чете книжката за Рейдж.

И на последния въпрос - Мими, тоз синеок дявол направо може да ти подкоси краката - представям си го с впит черен бридж, който очертава всяко мускулче, бяла ленена риза, дискретно разкопчана на мускулестата гръд и разкриваща бронзов загарПубликувано изображение...Сега малко по-сериозно, момъкът изглежда на не повече от 26-27 години - и директно казвам това е мъжът на НАШИТЕ мечти - Девлин Сейнт Джеймс, след още малко заглеждане - Джулиън - братът на главния от "След полунощ", и още едно предложение - Александър Брентън - героят от форумния роман (намери ми снимка в цял ръст и такова вдъхновение ще ме облее Публикувано изображение)

И да споделя и с вас този красавец http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Кой е този главен според вас?

Публикувано изображение

Uploaded with ImageShack.us

определено съм влюбена,направо ми изтекаха лигите по тоз красавец :wors:

Клипчето В смъртта много ми хареса и съм приятно изненадана от някои герои.Само за Хю Джакмън не съм убедена.Някак ми е един мек...Рурк си е някак по...твърд ,по-жесток.;)

Не исках така да прозвучи:rolleyes:.В нета е пълно с такива клипове и малко са наистина улучени.

Ето един руски вариант.За съжаление не ми хареса Леонардо(някакъв кечист вероятно) и Рурк-ама те руснаците все този слагат.Не знам защо,но ми е противен.

Eтова е моя вариант за Рурк:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

• Автор

Момичета, страхотни клипчета сте качили :) Но най-много ми хареса Братстото на черния кинжал, направо настръхнах... страхотно е :)

Ето още едно мое творение, малко не е доизпипано, но си играх по нощите и едва станах за работа :yanim:

Ето няколко клипчета и по поредицата на Джуд Деверо Кадифе (Джудит, Алисия, Клариса и Фиона)

Не мисля, че героите са най-подходящите, но клипчетата имат потенциал и са много въздействащи.

Браво бе! Момичета,тук си имаме творец! Много ми хареса-героите,картинките,мелодията.Браво.

Браво,Мими,страхотно клипче!!! Много добре си подбрала актьорите,пасват си идеално! А това за Малъри е истинско бижу! Най-накрая да видя свестен Дерек! :angry:

Блеки, браво, страшен подбор си направила за Малъри - Андерсън. Принципно рядко харесвам подобни клипчета, особено за любима поредица, но определено си заслужаваше да се види. Най-накрая някой да сложи готина мацка за Рослин! Макар че, противно на предпочитанията на Съни, тоз Джеймс не ме кефи, но Джереми... аууу, само ми го дайте насам... :cool: Още не съм чела "Тъмна любов", но клипчето за поредицата беше... направо си събирах ченето от пода. Сега съм се заела с бойната задача да си изнамеря музиката от началото на клипа, стискайте палци! :question:

• Автор

Много, ама много се радвам, че ви харесват клипчетата ми :P

Ей, тоя пич според мен е подходящ за Пейгън от Рубинът... заради косата, очите иии котенцето, все пак двамата с Барет се срещнаха и с леопард и с тигър (това е лъвче, но схващате идеята) http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Публикувано изображение

Такаааа, направо съм герой, намерих песента от клипчето за братството. Ако някой е зарибен като мен: Immediate Music - Avenger :yanim:

А мелодията към края на клипа е Immediate Music - Forgotten Dreams

Приятно слушане от мен! :yanim:

Ами аз много често съм оприличавал различни известни личности с героите от романите.Но обичам и да играя с тях.В играта симс 2 обичам да си правя няколко двойки в едно градче ..да ги правя по описанията в книгите и да им развивам живота.

Това например е Дръмонд от Шотландска кръв на Арнет Лем

Публикувано изображение

Публикувано изображение

А това са Блеър и Хюстън

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Дори в момента играя с едно такова градче..има я цялата рода Малъри,но Реджина и братовчедите и са деца в момента...има ги Франческа и Тони от Перлата на любовта,Ларк и Оливър от Магията на виното,Лейла и Ги от Кръстоносецът..доста съм направила но не помня кои :baby: сигурно са поне 20 семейства от герои на романи.

Гери, благодаря ,че сподели този клип :) Тове е една от любимите ми книги и винаги настръхвам при нейн прочит. Уникални отношиние и една истинска любов-Ох,разчуствах се :)

Гери,клипът е невероятен,много ми хареса и ми припомни книжката,която бях забравила как се казва :shake_puter:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.