Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Клипове и снимки за любовни романи

Featured Replies

• Автор

Страхотен клип :shake_puter: Много ми хареса, даже вече си свалих книжката :angry22:

Ами, момичета аз такова... от няколко дни ме друса една ми ти муза, нямам спирка. И ми дойде една идея и я направих - става въпрос, че направих клип за братята Рандолф

Надявам се да ви хареса :)

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

• Отговори 217
  • Прегледи 63,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Страхотен клип :shake_puter: Много ми хареса, даже вече си свалих книжката :angry22:

Ами, момичета аз такова... от няколко дни ме друса една ми ти муза, нямам спирка. И ми дойде една идея и я направих - става въпрос, че направих клип за братята Рандолф

Не се приема. Джордж е уникално красив. Монти и Хен отвратително руси а Зак безобразно греховен. Нцъ Блеки, опитай пак хихихихихихихихихи

Страхотен клип :angry22: Много ми хареса, даже вече си свалих книжката :)

Ох,мале-малееее няма да казвам какви греховни мисли прелитат през мозъка ми,

че ще се изчервите всички :)

Особено на Тейлър-леле-леле ;)

А за моя любим Джеф избора ти е просто адски апетитен ;)

По тия часове такива коментари :shake_puter:

Ох,мале-малееее няма да казвам какви греховни мисли прелитат през мозъка ми,

че ще се изчервите всички :angry22:

Особено на Тейлър-леле-леле :)

А за моя любим Джеф избора ти е просто адски апетитен ;)

По тия часове такива коментари :shake_puter:

ама тя нарочноооооооооооо!!!????!!!

Поредицата за Кардиния-Джоана Линдзи На мен лично клипчето много ми хареса.

ОМГ! Видеото за Братството цепи мрака. Страхотно е, невероятно, уй, уй... Нямам думи!

Между другото, от кои филми за сцените поставени във видеото за Кардиния?

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

ОМГ! Видеото за Братството цепи мрака. Страхотно е, невероятно, уй, уй... Нямам думи!

Между другото, от кои филми за сцените поставени във видеото за Кардиния?

От два сериала са клиповете: "Мерлин" и "Робин Худ".

От два сериала са клиповете: "Мерлин" и "Робин Худ".

Мерси много!(:

Иначе, като цяло всички клипчета са много хубави. Особено на Братята Рандолф, ям, ям... да ги изпапкаш. :wors:

Страхотен клип :cool: Много ми хареса, даже вече си свалих книжката :)

страхотно е клипчето трябва да се замислиш (дано не прозвучи нахално)и за любимите жени от тази поредица http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif ;):P:angry: браво на теб

Клипчетата са хубави,но въздействието им е по-голямо когато героите не са извадени от последния хитов филм.Трудно ми е да свържа Кардиния и героите от Здрач,та дори и да си приличат по нещо.

Оценявам труда и ентусиазма ви,но без мен като мнения./То като предложения ясно,че не ставам за нищо/ Не възприемам,предложенията-твърде лустросани,в манекенски пози,сексуално предизвикателни.Губи ми се финеса на "ония" времена. А и известни актьори/актриси отнемат от чара,защото са обременени с историята на ролите си/май не е много ясно/.Но вие дерзайте.

Да, бе, и аз за това говоря.Като гледам Бела от Здрач хич,ама хич не ми се вързва.А и сега като помисля тя е по-скоро пасивна героиня,докато Таня и Алекс са диви котки. Другото което пречи малко на идеята е наистина лустросаните модели представени за хора от преди 200 години.Ама това да не ви секва ентусиазма .По-добре такива,отколкото никакви.

Да, бе, и аз за това говоря.Като гледам Бела от Здрач хич,ама хич не ми се вързва.А и сега като помисля тя е по-скоро пасивна героиня,докато Таня и Алекс са диви котки.

Другото което пречи малко на идеята е наистина лустросаните модели представени за хора от преди 200 години.Ама това да не ви секва ентусиазма .По-добре такива,отколкото никакви.

Сааамо леко пояснение, Кристен Стюарт /Бела/ не е използвана за прототип на героиня от книга на Джоана. Клипчето за Кардиния започва с няколко случайни кадъра и двойки /включително сцена от "Здрач", Леонардо ди Каприо в ролята на Ромео и актьорите от "Тетрадката"/, които явно са като интро за всеки клип на отбора, който ги прави. Бях писала няколко поста по-горе, че в самата интерпретация на поредицата се позлват сцени от два сериала - "Робин Худ" и "Мерлин", като са подбрани така, че да паснат на героите и някои от събитията в книгите.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Автор

страхотно е клипчето трябва да се замислиш (дано не прозвучи нахално)и за любимите жени от тази поредица http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :) :) :) браво на теб

Изобщо не е нахално даже, така или иначе бях решила да го направя...просто малко се забавих :)

Готово е

Ето и две други клипчета (тези не са мои)

Сладък лъжец на Джуд Деверо

И клип за Saga Wallflower на Лайза Клейпас

Изобщо не е нахално даже, така или иначе бях решила да го направя...просто малко се забавих :)

Готово е

Ето и две други клипчета (тези не са мои)

Сладък лъжец на Джуд Деверо

И клип за Saga Wallflower на Лайза Клейпас

Уникално удивително, точно, правилно отношение към тази поредица, когато веднъж си я прочел. Блеки благодаря, че облече любимците ми в образ и подобие. Всички знаят, че визирам Рандолф, нали?

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

• Автор

Сънчооо, много ти благодаря за милите думи, много се радвам, че ти харесва http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :)

Ето още едно клипче по романите на Катлийн Удиуиз

Знам че не е по темата много, но да ви помоля да помогнете да намеря един филм, който търся от години. Много прилича на сюжет на любовен раман. Проблема е че нямам идея от името на филма нито от имената на актьорите в него помня само откази от сюжета. Става дума за едно момче отгледано в планините от баща си, който е избягал там, защото е извършил убийство на някакъв рейнджър или нещо подобно-офицер. По едно време като беше по-голямо момчето баща му го върна в цивилизацията като полу-дивак и го пребра някакъв човек от градчето, а бащата се върна в планините. В историята се намеси и едно момиче, което загуби родителите си, когато пристигаха в градчето с кораб и се удавиха, защото лодката им се преобърна. Момичето и момчето ги отгледаха заедно и те естествено се влюбиха. Имаше и още едно момче -дете на убитият офицер, което се мразеше с дивачето и когато пораснаха се разрази истинска война, защото той също се хареса момичето, накрая единият беше станал офицер като баща си а другият учен(беше заминал някъде да учи)....или нещо подобно- ако някой с сеща кой е филма ще съм много благодарна. Действието се развива мисля в Канада или Щатите, в по-миналият век. Питах в поне три форума за фирми и ни вопъл ни стон - в това отношение ние с книгите сме направо факири.

Аз съм тотално запленена от темата. Малори-Андерсън страхотно подбран кас,въпреки че аз имам малко по различна представа за някой от персонажите,със на 100% съгласна и с този вариант,особено Ник мога веднага да си го представя в ролята,както и Уорън от второто клипче.Джейсън също идеално ми се вписва,Дейниал Крейг с тази англииска кръв има връзка. :speak: Другото клипче за Дракона с зелените очи също страшно ми харесе,добър подбор. Май и на мен взеха да ми идвът някой идейки само да се освободя и започвам да майсторя за да покажа творческия си потенциал :nono:

• Автор

Аз съм тотално запленена от темата.

Малори-Андерсън страхотно подбран кас,въпреки че аз имам малко по различна представа за някой от персонажите,със на 100% съгласна и с този вариант,особено Ник мога веднага да си го представя в ролята,както и Уорън от второто клипче.Джейсън също идеално ми се вписва,Дейниал Крейг с тази англииска кръв има връзка. :yanim:

Другото клипче за Дракона с зелените очи също страшно ми харесе,добър подбор.

Май и на мен взеха да ми идвът някой идейки само да се освободя и започвам да майсторя за да покажа творческия си потенциал :speak:

Габи, много се радвам, че са ти харесали... да ти кажа и според мен не изглеждат точно така, но просто няма как да се визуализира напълно представата ни и то на всички. С нетърпение ще чакам да видя и твои клипчета :speak:

Даа,сега го изгледах целия и ми хареса.Нали са сложили тези моменти в началото и човек се бърка,иначе кадрите пак са от филм,но абсолютно непознати и пасват добре.

ето тук можете да видите 2 страхотни клипа,които намерих,аз лично съм влюбена и в двата и съм очарована от майсторството с което са направени :clap:http://www.facebook.com/home.php#!/group.php?gid=133739279987565 ПП клипчетата са за Братството,единия за Вишъс :wors:

Аз се опитвам да намеря начертано семейното дърво на Маккензи от книгите за Флорида на Хедър Греъм...Но нещо не успявам.А не ми се занимава да преглеждам книгите и да вадя имената...

Аз се опитвам да намеря начертано семейното дърво на Маккензи от книгите за Флорида на Хедър Греъм...Но нещо не успявам.А не ми се занимава да преглеждам книгите и да вадя имената...

Понеже редактирах книга от поредицата, докато ми беше прясно-прясно, постнах връзките между книгите в блога.

Хедър Греъм

Дано да ти помогне... :ph34r:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

:ph34r: Аз тук си нямам работа и се наех с някакво подробно родословно дърво...Горе-долу успявам да разбера кой с кой се жени,как имс е казват децата.Обаче има някакво дете Ариана.Просто я срещнах в последната книга на едно коледно празненство седеше в Тия...и прегледах,но нещо не мога да и срещна името на друго място...най-малката дъщеря на Тийла и Джеймс е Мери..на кой е тази Ариана :baby: Май имам много свободно време... Всъщност разбрах коя е Ариана-дъщеря на Алена и Иън. Обаче :P Тя уж роди Кейти..пък на края на последната книга пише нещо за Кели..и се чудя 4-то дете ли имат/ освен Шон и Ариана/ или е сбъркано Кейти с Кели. И друго мие странно...Накрая на книгата уж първото дете на Тия се казва Хоуп..пък след това нещо обясняват,че имат 5 деца-4 момчета /най-голямото Робърт/и последното е момиче Джесика Лин та не знам..нещо...не разбирам

Редактирано от Gioiella (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.