Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Клипове и снимки за любовни романи

Featured Replies

• Автор

Ето трима главни от по-младичките, аз и тримата много ги харесвам и за това викам да ги пльосна тук. И тримата са от сериала Колежани (Greeks).

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Преди два дена гледах края на 5 сезон на Анатомията на Грей и се скъсах да рева Публикувано изображение... за това качвам тази снимка... един много миловиден и сладък главен Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

• Отговори 217
  • Прегледи 63,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето трима главни от по-младичките, аз и тримата много ги харесвам и за това викам да ги пльосна тук. И тримата са от сериала Колежани (Greeks).

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Преди два дена гледах края на 5 сезон на Анатомията на Грей и се скъсах да рева Публикувано изображение... за това качвам тази снимка... един много миловиден и сладък главен Публикувано изображение

Публикувано изображение

Мда... пети сезон наистина беше с ужасен край... Но шести е още по-интересен. :clap:

Вижте на какво попаднах...

Внимание! Това е само фен трейлър...но все пак предизвика сърцебиене и инфаркти състояния!!!

Ама наистина!!!

Вижте на какво попаднах...

Внимание! Това е само фен трейлър...но все пак предизвика сърцебиене и инфаркти състояния!!!

Ама наистина!!!

Хмм не съм много съгласна с каста, просто не съм фен на тези актьори (особено първите двама бляххх) НО клипчето е направено супер добре... всяка пета секунда е от различен филм. Аз лично съм много впечатлена. Ради мерси, че го сподели с нас :sobbing:

то каста и на мен не ми е много на душа, аааама клипа е направен супер :sobbing:

Клипчето е просто супер.Мен не ми харесват по-миловидните герои(някъде по средата),а и Z не е много удачен.Цялото впечатление обаче е страхотно,а музиката много приляга.Някой знае ли кой попейва в клипа?

Леле,колко як клиппп!! Много е готин! Зи обаче наистина не е подходящ.

Момичета, отдавна попадам на едни тамплейти с които можете да си правите колажчета, но едва днес открих повечко сбрани на едно място. В търсачката съм написал "Templates For A Photoshop", тя Инка ще се справи с тях Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение и т.н.

Клипчето е просто супер.Мен не ми харесват по-миловидните герои(някъде по средата),а и Z не е много удачен.Цялото впечатление обаче е страхотно,а музиката много приляга.Някой знае ли кой попейва в клипа?

The Kills - U R A fever (ain't born typical)

Ей,благодаря,ти много.Ще си я потърся.

Момичета, отдавна попадам на едни тамплейти с които можете да си правите колажчета, но едва днес открих повечко сбрани на едно място. В търсачката съм написал "Templates For A Photoshop", тя Инка ще се справи с тях Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение и т.н.

Темплейтите са супер готини. :blink: Мерси много, че ги сподели с нас.

• 2 седмици по-късно...

Момичета, качвали сте страхотни клипове и снимки, от които ми стана доста горещо! Защо да не направим една класация и за клиповете? Предлагам ако сте съгласни Петето като експерт да я води.

ОМГ, страхотна графика! Пичът е невероятен, а Хилъри Дъф е супер сладичка. Подхождат си, ама очите ми останаха в лицето представящо Зи. :rolleyes:

Бту, а иначе пича кой е?

Честно да ти кажа нямам абсолютно никаква представа кой е... съвсем случайно открих снимката.

Ето ви и оригинала да оплакнете очето :ph34r:

Публикувано изображение

Ох, ох, аз наистина си изплакнах очите. Мале, голям сладур е и много жалко, че не знам кой е. Ох...

Пича е Mathis Streitwieser. Ето го и него:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ох, леле, леле... получих сърцебиене! Не, не! Този мъж е просто... малееее, най-сетне получихме и името му. *припада*

За съжалние момичета, той вече не е сред живите. Поклон пред паметта му.

Момичета, момичета, спасете ме! Моля ви се кажете ми имената на мъжете, които са в клипчето за Братството и също така коя е прословутата велика песен съпъстваща я... Моляяяя ви! ;(

Еми аз не съм чела още книгите... едва вчера ги започнах, но се поразтърсих малко и успях да намеря само някои от имената на мъжете и жените в клипа. Повечето от тях са по-известни, а другите явно са някакви модели и много трудно ще ги намерим, но ще търся още тъй като и на мен доста ми допаднаха :hush: Така ето ги листа с тези които намерих:

Рот - Christoper Douglas

Бет - Kate Beckinsale

Мери - Rachel Bilson

Бела - Adriana Lima

Зейдист - Vin Diеsel

Зейдист2 - Channing Tatum

Бъч - Chris Evans

Е това са, но ако някой иска мога да постна снимките от клипчето, които съм си изрязала. :P

как така,какво се е случило,той не е ли млад ?

Ами инцидент. Бил е на планина в немската част на Алпите и е паднал в една клисура от 150м. височина. Наистина много жалко. Те и без това красивите немци са малко.

Ами инцидент. Бил е на планина в немската част на Алпите и е паднал в една клисура от 150м. височина. Наистина много жалко. Те и без това красивите немци са малко.

Аз наистина не бях погледнала за информация... не знаех, че се е случило такова нещо и сега се чувствам малко гузно заради поста... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Еми аз не съм чела още книгите... едва вчера ги започнах, но се поразтърсих малко и успях да намеря само някои от имената на мъжете и жените в клипа. Повечето от тях са по-известни, а другите явно са някакви модели и много трудно ще ги намерим, но ще търся още тъй като и на мен доста ми допаднаха :jumping11: Така ето ги листа с тези които намерих:

Рот - Christoper Douglas

Бет - Kate Beckinsale

Мери - Rachel Bilson

Бела - Adriana Lima

Зейдист - Vin Diеsel

Зейдист2 - Channing Tatum

Бъч - Chris Evans

Е това са, но ако някой иска мога да постна снимките от клипчето, които съм си изрязала. ;)

Мерси, Дени! :) Аз преди време ги бях намерила и даже ако не се лъжа бяха имената на всички мъже, но наистина си беше играчка. На жените не мога да ги кажа, защото не на всички ги знам, а явно и някои от тях са модели. Между другото, Вин Дизел не е Зи, макар че и на първата снимка може би е той. Не знам.. ;д ;) Ако не се лъжа името на модела беше Kerry Degman. ;)

Лелеееее, направо ми разби нежното сърчице! Как може такова нещо... Ужас! То наистина дето малко хубави немци има и те да вземат да умрат. Пф...:/

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

:blink:

Разтопила съм се като сладолед на слънце, изведнъж ли стана горещо или на мен така ми се стори? :lol6:

:clap:

ОМГ! То "ВЗРИВООПАСНО" трябва да пише над видеото. Страхотно е, останах просто.... мале, край! Искам третата книга и филми по поредицата... :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.