Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Клипове и снимки за любовни романи

Featured Replies

:whist:

Ради страхотно е клипчето, направо ми напълни душата. Много професионално е направено, който си е отделил от времето, шапка му свалям.

Благодаря, че го сподели с нас!

• Отговори 217
  • Прегледи 63,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

:whist:

И аз искам да изкажа възхищението си! Невъобразимо яко!!!!

ЦЕЛУВКИ РАДИ!!!

Това са част от причините поради, които аз го правя...а вашите? ;)

Страхотни клипове и снимки сте показали, момичета. Но този нещо не иска да ми го отвори :blink: Били засегнаи авторски права и бил свален...

Иначе последният кандидат за Джеймс Малори много ми допада, но и според мен му липсва дръзкото излъчване, което би трябвало да има :rolleyes: Преди време и на мен светлите мъже ми бяха малко в страни от полезрението. Но след, като се омъжих за рус мъж със синьо-зелени очи, се подразбира че вече ми станаха слабост :)

• 2 седмици по-късно...

Дами ето един господин който според мен се връзва идеално на представата за Тони Малори...или поне за мен е така :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Дами ето един господин който според мен се връзва идеално на представата за Тони Малори...или поне за мен е така :ph34r:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Да,хубав е,спор няма,но мисля,че му липсва чара на Тони Малори според мен.

Мисля,че ми е познат,той не участвали във сериала "Шепот от отвъдното"

• Автор

Страхотни клипове и снимки сте показали, момичета. Но този нещо не иска да ми го отвори :) Били засегнаи авторски права и бил свален...

Когато си стигна до Горна, ще сменя песента и ще го кача пак. Песента от втората част, била със запазени авторски права.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Не мисля, че тук му е мястото, но няма къде другаде да го пусна...

Това е една песен за любов... абе чуйте я и ще разберете :cool:

Това е песен на брат ми (Remixa)...текст негов и изпълнение на първият куплет, а другите изпълнители са едни познати (мисля, че всеки сам си е писал текста). На мен лично песента много ми харесва, но аз съм и пристрастна...и исках да я споделя с вас...

Тук

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Заповядайте едно клипче, което направих за конкурса за "Пробудена любов". Дано ви хареса :yanim:

Невероятно е точно както си го представях някои от тях и но много ми хареса как са представени Рот и Бет :yanim: Поздравления :cool:

Редактирано от margc (преглед на промените)

Клипът е страхотен, Ради. Страшно много ми харесва! :cool:

Радвам се че ви хареса с голям мерак го правих! :down:

Не мисля, че тук му е мястото, но няма къде другаде да го пусна...

Това е една песен за любов... абе чуйте я и ще разберете :cheers:

Това е песен на брат ми (Remixa)...текст негов и изпълнение на първият куплет, а другите изпълнители са едни познати (мисля, че всеки сам си е писал текста). На мен лично песента много ми харесва, но аз съм и пристрастна...и исках да я споделя с вас...

Тук

Много е приятна песничката,Блеки!Браво на братчето ти компанията му!Текста също е прекрасен! :)

Заповядайте едно клипче, което направих за конкурса за "Пробудена любов". Дано ви хареса :P

Ради,напълни ми душата! :P Страхотен клип!
  • 2 месеца по-късно...
  • Автор

Момичета, плача на книги, плача на филми, явно вече плача и на клипове по книги.. Искам да ви споделя нещо, което супер много ме разчувства. Лично на мен много ми харесаха клипчетата... и за това реших да ги споделя с вас. Особено сега, когато още преживявам Рай и Съвършенство...

и едно клипче за Малори, което много ми допадна, макар да не съм съгласна с каста, но почувствах нещичко от магията на книгите...

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

]

и едно клипче за Малори, което много ми допадна, макар да не съм съгласна с каста, но почувствах нещичко от магията на книгите...

Ма що не вземат наистина да филмират книгите за малори. Винаги съм се чудила,и все не мога да си обесня - би трябвало да имат фаноменален успех - разбира се ако кастингът е направен както трябва.

• Автор

Ето двама симпатични "главни".

Публикувано изображение

Публикувано изображение - ако беше по-рус, страшно много щеше да прилича на Джеймс Малори според моите представи... нещо в изражението и усмивката му, ми напомнят за Джеймс...

• Автор

Още един мой клип... тъй като ме осени вдъхновението и не можах да му устоя, а и отдавна не съм досаждала... Надявам се да ви хареса... :cheers:

- нарочно не казвам по кой роман е :biggrin:

Мими много сладко клипче :) , благодаря че го сподели с нас :biggrin: (а избора на песничка и картинка на Порция - трепач!)

Мими много сладко клипче :) , благодаря че го сподели с нас :biggrin: (а избора на песничка и картинка на Порция - трепач!)

Да не говорим, че музикалното оформление беше трепач. :biggrin:

Блеки казвала съм го сто пътя, но като ми го припомни ме напъна го кажа пак. Не мога и никога няма да мога да изразя признателността си за това което сътвори от нашия Бък. С това не искам да умаловажа труда ти по останалите разкошоти, но с този за пореден път ме разплака. Благодаря пак и отново. А има ли начин момичетата които не отварят ви бокса да го видят?

• Автор

Много благодаря за милите думи, Съни. :ph34r: А що се отнася до питанката, който не може във ви бокс клипа се подвизава и в youtube

Надявам се и на други да им харесва ;)

Много благодаря за милите думи, Съни. ;) А що се отнася до питанката, който не може във ви бокс клипа се подвизава и в youtube

Надявам се и на други да им харесва :D

Думите ми са искрени а инак зех че са изхакерих и го свалих. Намери ме на скупето когато ти е удобно моля, че имам те въпросирам едно две пет нещя ако е удобно.
Уууух, не мога да изгледам клипчетата по Тереза... :/ На мен Вбокса не ми върви. Пфффф...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.