Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Клипове и снимки за любовни романи

Featured Replies

Прекрасно клипче,много добре подбрани корички-и оформлението и музиката са стархотни.Насладих се на всяка една...Наистина имаш талант :yanim:

• Отговори 217
  • Прегледи 63,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Прекрасно клипче,много добре подбрани корички-и оформлението и музиката са стархотни.Насладих се на всяка една...Наистина имаш талант ;)

:) Мнооооого се радвам че ти е харесало и много благодаря за милите думи

Страхотни клипове,момичета :)Поздравления :) Влязоха ми направо във сърцето :) Благодаря ви :wors:

• 3 месеца по-късно...
  • Автор

Тъй като много обичам да си свалям снимки, които свързвам с любимите романи, а в момента съм меко казано луднала по Братството (чакам си книжката за Вишъъъс :) )... и попаднах на мнооооогоооо страхотни снимки, които се доближават до братята такива каквито са за мен, но... ей тая все едно излезе от моите представи...

Фюри

Публикувано изображение

Момичета какво ще кажете за тези снимки на които се натъкнах в нета. Те са корици на поредицата "Живот на върха" с автор Анна Годбърсън. Коя от тези героини най - харесвате?

Публикувано изображение

Елизабет Холанд

Публикувано изображение

Пенелопи Хейс

Публикувано изображение

Даяна Холанд

Публикувано изображение

Каролина (Лина) Брод

Публикувано изображение

Ето и едно клипче за това как са направени снимките за последната книга (Блясък).

Иначе намерих и други много интересни клипчета:

Кой би изиграл ролята на Хенри Скунмейкър, Теди Кътинг, Уил Келър и други мъжки персонажи?

Аз имам и 4-е издания..в някаква картонена кутия с панделка.Обачеее още не съм ги прочела ;) Не знам кога ще им дойде реда.

Иначе се натъкнах на тази снимка на Michael Fassbender и се чудя на кой герой да го оприлича

Публикувано изображение

Ееее завиждам ти за картонената кутия и панделка. Аз ги имам и четирите, но без тях. :lol6:

Иначе книгите са ВЕЛИКОЛЕПНИ! Прочетох последната преди няколко месеца и още си мисля за книгите! Ана Годбърсън пише невероятно увлекателно, а самите герои са като реални хора. Горещо ги препоръчвам на всички!

Публикувано изображение

Колкото до този джентълмен, прилича ми на самия Хенри Скунмейкър (въпреки, че той е с тъмни очи).

Не е точно по темата,но докаот бяхме на море с моя приятел си направихме ретро снимки :) Малко са смешни,но аз бях малко подпийнала..та той е адмирал,а аз съм неговата дама.

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/254786_2307164601898_1332786563_2702235_6482013_n.jpg

И тази е малко абсурдна с някакво пиано.. :D

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/283542_2307410728051_1332786563_2702795_3036736_n.jpg

Не е точно по темата,но докаот бяхме на море с моя приятел си направихме ретро снимки :dancing18: Малко са смешни,но аз бях малко подпийнала..та той е адмирал,а аз съм неговата дама.

http://a2.sphotos.ak...5_6482013_n.jpg

И тази е малко абсурдна с някакво пиано.. :whist:

http://a1.sphotos.ak...5_3036736_n.jpg

Хей!! Страхотни снимки! Това лято едни мои приятели също си направиха и снимките се получиха страхотно! ;)

P.S. В кой черноморски град ги прави???

Редактирано от The_young_girl (преглед на промените)

В Созопол.Приятелят ми е излязъл доста добре,но аз изглеждам доста странно.А и не знам защо трябваше да се усмихваме-на истинските ретро снимки не са особено ухилени.

:) Браво, снимките са много сладурски. И да и на мен ми е чудно, защо са ви карали да се усмихвате, но не се безпокой, не само приятеля ти е излязъл добре. Много ти отива този стил.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=in0ZQKT4F6Y

здравейте, намерих едно (може би) фен видео за Вишъс и Джейн от 5-тата част на поредицата "Братството на черния кинжал" и реших да го споделя с вас. Надявам се да ви хареса :)

• 3 години по-късно...
  • Автор

----->  Да целунеш ангел - Сюзън Елизабет Филипс

Felicidade-Metamorfose-Digital-people-sm

И малко оплакване на окото с един кандидат Главен  :wink12:

Мими, много хубави неща си споделила :ph34r: Аз много се впечатлих от клипчето и се разрових за филма, видях че го има в Замунда, мисля да му хвърля едно око, изглежда като нещо, което ще ми хареса.

• Автор

А как се казва филма, Пете, че и на мен ми грабна окото? Когато го изгледаш моля сподели мнение дали ти е допаднал :)

А ето как си представям отскоро време всеки главен, за който чета...

dean-winchester-profile.jpg

Филмът се казва Two moon junction и го има в замунда, без субтитри обаче. Гледам ли го, веднага ще споделя мнение.

А пък на мен нещо ми е спортно:

10687007_10152901077536282_6803769083893

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.