Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Клипове и снимки за любовни романи

Featured Replies

:ph34r: Аз тук си нямам работа и се наех с някакво подробно родословно дърво...Горе-долу успявам да разбера кой с кой се жени,как имс е казват децата.Обаче има някакво дете Ариана.Просто я срещнах в последната книга на едно коледно празненство седеше в Тия...и прегледах,но нещо не мога да и срещна името на друго място...най-малката дъщеря на Тийла и Джеймс е Мери..на кой е тази Ариана :ph34r:

Май имам много свободно време...

Всъщност разбрах коя е Ариана-дъщеря на Алена и Иън.

Обаче :ph34r: Тя уж роди Кейти..пък на края на последната книга пише нещо за Кели..и се чудя 4-то дете ли имат/ освен Шон и Ариана/ или е сбъркано Кейти с Кели.

И друго мие странно...Накрая на книгата уж първото дете на Тия се казва Хоуп..пък след това нещо обясняват,че имат 5 деца-4 момчета /най-голямото Робърт/и последното е момиче Джесика Лин та не знам..нещо...не разбирам

Мила това, с което си се заела е чудесно, но както сигурно знаеш или вече си видяла имаме си и една непреведена. Издирвам книгата. Ако я намеря ще ти кажа дали не е от там. А ти писала докато увидя. Е така или иначе ако мога ще издиря непреведената.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

• Отговори 217
  • Прегледи 63,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз горе долу на еидн лист си начертах цялото семейство.Но на някои членове не съм търсила подробно имената.Трябва да препрочета някои от книгите наново...А на компщтъра не ми се занимава :cool:

Мила това, с което си се заела е чудесно, но както сигурно знаеш или вече си видяла имаме си и една непреведена. Издирвам книгата. Ако я намеря ще ти кажа дали не е от там. А ти писала докато увидя. Е така или иначе ако мога ще издиря непреведената.

Слънце мамино... слънце златно... ша търсиш още, щото не използваш жокера "Обади се на приятел". Публикувано изображениеА аз не разбрала за сърча. И понеже ми се намира едно файлче, пускам, пък дано ти свърши работа.... Публикувано изображение

Слънце мамино... слънце златно... ша търсиш още, щото не използваш жокера "Обади се на приятел". Публикувано изображениеА аз не разбрала за сърча. И понеже ми се намира едно файлче, пускам, пък дано ти свърши работа.... Публикувано изображение

Щот си ми мамино сега слънчице та рекох та не безпокоя освен ако не ударя на камък. Обаче ти като едно съкровище естествено веднаги зарадвала кака

Това е критичен разбор на Tribute на Нора Робъртс.Не помня бг името.

Достави ми удоволствие,човека знае как да критикува.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=gRML8H4qNdI

• Автор

Амии музата пак ме догони и аз не успях да й избягам Публикувано изображение... за това на вашето внимание представям поредния си опит да визуализирам нещо, което малко трудно се поддава на визуализация :whist:

Момичета бихте ли ми препоръчали друга песен, защото тази не мисля, че е подходяща. Аз слушам много ретро и рок, и не можах да намеря подходящата песен... :biggrin:

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Хубавое клипчето...само мъжете нещо.Струва ми се,че по-скоро Джерард трябва да е Леандър,а Кен някой по-навъсен и космат :huh:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Автор

Актьорът, който играе Дени от Анатомията на Грей (не му знам името) е много подходящ за Кен, но мисля, че Джерард не е подходящ за Леандър, в книгата той е по-дребен и някак по нежен в сравнение с Кен, докато Джерард излъчва силата и магнетизма, характерни за Кен... Ще направя още едно клипче с този Кен (че ми хареса), ако може предложете ми Леандър по ваш избор :eek:

Ами...като стана въпрос за Анатомията на Грей..Дерек/Патрик Демпси/ изглежда достатъчно излъскан :scared:

Юън Макгрегър,който не харесвам по принцип,но има някои сполучливи снимки

Цък

Gabriel Aubry

Цък

Цък

Цък

Christian Bale

Цък

Chris Pine

Цък

• Автор

Ето четирима каубои (може и на чичко ви Лей) или някои други... не знам тъй като за сега не съм чела много книжки за Дивия Запад

Публикувано изображение

Uploaded with ImageShack.us

Боже, божеееее, Мимчееее, ти нямаш ли си друга работа ами разлютваш тук страшни апетити, мила Публикувано изображение Айййййййй, тез убавци ше зема да си ги лепна на десктопа с риск да ме подгонят с точилката из къщи Публикувано изображение

• Автор

Боже, божеееее, Мимчееее, ти нямаш ли си друга работа ами разлютваш тук страшни апетити, мила Публикувано изображение Айййййййй, тез убавци ше зема да си ги лепна на десктопа с риск да ме подгонят с точилката из къщи Публикувано изображение

Ех, Бобиии, ако знаеш покрай тая моя нова страст с клипчетата как съм си напълнила компютъра с подобни красавци... очите ми изтичат Публикувано изображение и си събирам ченето от пода ;)

Добре, че мъжа ми не е тръгнал да ми разглежда папките, че не знам къде ще се дявам Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Автор

След тежкия ден в дълго и уморително четене за изпита, реших малко да си почина и да си разнообразя и си спретнах още едно клипче Публикувано изображение Публикувано изображение

Ето го и него

Публикувано изображение

Мимче, ти сърдечен удар ли ще ме накараш да получа с тази снимка? :yanim: Този мъж е страхотен, като между другото и горните каубои са сладури, ама този... леле, лигите ми изтекоха. Дайте ми го, моля ви се!! :)

Клипчето за пиратите беше готинко. Хареса ми много, браво! ;)

Нещо все забравям да се разпиша в темата, а си е направо грехота. Мими приеми поздравленията ми, с всяка следваща творба задобряваш все повече...особено последният ти клип "Една пиратска история" много ме изкефи. Може би защото не е посветен на една определена книга ми беше по-лесно да го възприема. Много добре си подбрала и снимки и музика, всичко! Браво от мен! :tease:

• Автор

Само да кажа, момичета, че аз съм много добричка... качвам бих казала доста постни и скромнички снимки, ако кача нещо от другите, които намерих трябва да слагам червена точка - за лица над 18 години Публикувано изображение

Много се радвам, че ви харесват клипчетата, правя ги с огромно желание и се надявам да не ви досаждам много, много Публикувано изображениеПубликувано изображение

Нещо все забравям да се разпиша в темата, а си е направо грехота. Мими приеми поздравленията ми, с всяка следваща творба задобряваш все повече...особено последният ти клип "Една пиратска история" много ме изкефи. Може би защото не е посветен на една определена книга ми беше по-лесно да го възприема. Много добре си подбрала и снимки и музика, всичко! Браво от мен! :tease:

Много ти благодаря, мила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif И на мен той ми е любимият засега... :ass: Просто мисля, че най-добре ми се получи :P

Сега да питам аз на леля може ли таквиз работи. Как са готви супа след такъв сеанс. Блеки извън кудоша ама злато така си са осъвършенствувувала че нямам търпение за следващио диамант дето ша снесеш със сигура. Готва супата и седам да чекам хихихихи.

• Автор

Ехааа, клипът е сууупер! :P Майсторско съчетание на музика и снимки. А коя е песента?

Благодаря, Тихчо http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Началото започва със саундтрака на Добрият, лошият и злият (The good, the bad and the ugly).. типичният каубойски уестърн, а следващата песен е една от любимите ми, а именно Bon Jovi - Blaze of Glory ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.