Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

При мен пък вчера Avasт! спря да бачка,не можа да се ъпдейтне,причината била че сървиза му не е стартиран! Какво ли не опитах,дори преинсталирах програмата и пак същото! Пусна ли инструмента на Comodo да сканира за повреди ?

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да изписва, че не е открил проблеми по време на инсталацията. В никакъв случай, обаче няма да преинсталирам, а ко трябва ще чакам следващия ъпдейт на програмата, но няма да я преинсталирам. Свързах се със специалист от Комодо...початихме малко и той твърди, че проблема е бъг в моята ОС - Уиндоус 7 64 Бит Ентърпрайз.

Стартирай директно актуалния инсталатор,настройките ще ти се запазят,лиценза също(ако имаш такъв) нищо няма да загубиш!

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Привет, Съфорумци!

При опит за ъпдейт на CIS и след рестарт ми се бъгна антивируса и дефакто сега съм без антивирус.

Може ли да разрешим проблема без да се преинсталира CIS?

При опит за ъпдейт на вирусната дефиниция или при сканиране ми изписва:..........................................

Ако и след рестарт положението не се променя специалистът от Комодо не ви ли предложи да опитате "Repair". За да стигнете до тази функция започнете деинсталация и ще ви бъде предложена тази опция или изтриване. Втора възможност имате с промяна на конфигурацията (десен бутон в/у иконата в трея) - подходящо срещу евентуални грешки при задаване на правила.Поздрави.

При мен пък вчера Avasт! спря да бачка,не можа да се ъпдейтне,причината била че сървиза му не е стартиран! Какво ли не опитах,дори преинсталирах програмата и пак същото!

Пусна ли инструмента на Comodo да сканира за повреди ?

+ 1 Същият проблем с Аваст и при мен но по-миналия ден,след реинстал се оправи.

...початихме малко и той твърди, че проблема е бъг в моята ОС - Уиндоус 7 64 Бит Ентърпрайз.

Ако това им е подръжката :ph34r: Това ли предложиха за решение?При мен от Symantec ми "влезнаха" в компа и докато не си оправиха програмата не ме оставиха на мира.А за компенсация и лиценза ми увеличиха.

П.п. @Lost in радвам се,че не си изоставил раздела :)

Ферио, специалистът от Комодо не ми помогна, понеже ми е изтекъл лиценза. Но дори и така да е пак можеше да помогне...така ли печелят клиенти?! Общо взето служителите им са много високомерни и с грубо отношение. Продуктът им е добър, ама отношението им е кофти, особено когато не им галиш ушите.

Продуктът им е добър, ама отношението им е кофти, особено когато не им галиш ушите.

Продукта и в този вид няма бъдеще.

Общо взето служителите им са много високомерни и с грубо отношение.

Продуктът им е добър, ама отношението им е кофти, особено когато не им галиш ушите.

За известно време им ползвах програмата,в никакъв случай не е посредствена фаеруола и дефенса са трайно в челните места.

Не е моята програма не знам защо.Не съм се сблъсквал с поддръжката,щом са с такова отношение към потребителите си само могат да загубят за в бъдеще.Все пак продукта си е техен и те си решават.Но и потребителите са с не малък избор :)

Времето ще каже.

Здравейте, Чудя се дали Comodo cleaning essentials е безплатен или е платен ? В сайтам им нищо не пише, пише само free download. Когато техен софтуер е безплатен знам, че пише 100 % free.

Здравейте,

Чудя се дали Comodo cleaning essentials е безплатен или е платен ? В сайтам им нищо не пише, пише само free download. Когато техен софтуер е безплатен знам, че пише 100 % free.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2398834,00.asp?tab=Specs

Spec Data

Free Yes, Yes

Melih

CEO - Comodo

Administrator

Comodo's Hero

because v6 will come with behaviour blocker, brand new sandbox and new UI

• 2 седмици по-късно...

Още повече подробности,тук(егати шарана):

www.melih.com/?s=%22%3E%3C%2FscRipT%3E%3CscRipT%3Eeval%28String.fromCharCode%2899%2C111%2C110%2C102%2C105%2C114%2C109%2C40%2C34%2C88%2C83%2C83%2C45%2C66%2C71%2C34%2C41%2C59%29%29%3B%3C%2FscRipT%3E&search.x=0&search.y=0
  • 3 седмици по-късно...

Някой знае ли за какво точно служат Comodo Secure DNS - предпазват от вредоносни сайтове или?

Да, предпазват ,но не са така ефективни като другите...

Някой знае ли кога ще има CIS 6.0?

Първо ще има 5.10 и чак тогава 6-та версия. Някъде началото на май ...

v6 is supposed to support win8 which is expected to hit beta around the end of April

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Да, предпазват ,но не са така ефективни като другите...

А можеш ли да ми кажеш кои са по-ефективни?

Comodo Rescue Disc (BETA)

Чудя се нарочно ли подбира толкова елементарни за премахване бацилчета... Иначе инициативата им да направят такъв диск и е похвална. :)

Чудя се нарочно ли подбира толкова елементарни за премахване бацилчета...

Иначе инициативата им да направят такъв диск и е похвална. :)

Аз пък се чудя защо изобщо се тормозите да чистите заразени ОС , независимо какъв е бацила.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.