Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Това е "Даровете на любовта" на Катрин Стоун.

Точно тя е, много въздействаща книжка, една от любимите ми съвременни.

• Отговори 2k
  • Прегледи 320,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

А я разкажете нещо повече. тя бебето ли е изгубила за да й правят кюртаж? Или не го е искала?

Не го е изгубила, но си помисли че е - прокърви, имаше болки, майка й е била наркоманка, а тя беше убедена, че никога няма да забременее, а иначе много си го искаше, просто се беше изплашила много. В книжката се преплитат три сюжетни линии на една мадама която е писателка, но вторият й баща е убил майка й и малките и брат и сестра май бяха, след това тя е избягала, живее на север и пише много успешни любовни романи без да познава любовта вдействителност, както и за истинския й баща който я търси, онзи гадник го е предал навремето във Виетнам и така отива при семейството му. Основната линия е за Рейвън - адвокатката,която вече е описана, останалите две се пресичат с нейната. Книжката на мен много ми харесва, бях я чела преди повече от 10 години, но си я спомнях доста ясно.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Момичета нуждая се от помощ! Препоръчай те ми някоя онлайн книжарница! Много искам последните 2 книги на Нора Робъртс, а в нашия град просто няма откъде да си ги купя! Благодаря ви предварително!

Момичета нуждая се от помощ! Препоръчай те ми някоя онлайн книжарница! Много искам последните 2 книги на Нора Робъртс, а в нашия град просто няма откъде да си ги купя! Благодаря ви предварително!

Аз лично бих си ги поръчала от сайта на Хермес направо:

http://www.hermesbooks.com/detail.php?pID=1174&pcatID=96

http://www.hermesbooks.com/detail.php?pID=1206&pcatID=96

Имаш си и отстъпка ако ги закупиш от сайта.

Аз лично бих си ги поръчала от сайта на Хермес направо:

http://www.hermesbooks.com/detail.php?pID=1174&pcatID=96

http://www.hermesbooks.com/detail.php?pID=1206&pcatID=96

Имаш си и отстъпка ако ги закупиш от сайта.

Много ама много ти благодаря!

здравейте,виждам има нови хора в темата искам да попитам понеже от много време търся една книжка но намерих само първата част искам да попитам и за втората дали случайно някой я няма става въпрос за Кристин Марион Фрейзър "Сага за Рейна– Шона и Нйил "много любима моя книжка моля ако някой я има да я сканира надявам се и на другите щте ви хареса

момичета възможно ли е да бъде възстановена във външните линкове поредицата на Джаки Колинс -Връзки в Ел Ей,защото във Фанагория дават грешка.благодаря предварително

Редактирано от petera (преглед на промените)

момичета възможно ли е да бъде възстановена във външните линкове поредицата на Джаки Колинс -Връзки в Ел Ей,защото във Фанагория дават грешка.благодаря предварително

Заповядай линк: http://dox.bg/files/dw?a=b4cee21960

Здравейте момичета :yanim:. Искам да попитам, книгата " Златният варварин " сканирана ли е? Ако някой я има, моля да ми я прати. :cool:

Здравейте момичета :yanim:. Искам да попитам, книгата " Златният варварин " сканирана ли е? Ако някой я има, моля да ми я прати. :cool:

Едно и също е с "Богатият варварин" и да има я.

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

Едно и също е с "Богатият варварин" и да има я.

ААА, ако е една и съща значи я имам :cool:. Благодаря ти :yanim:

Точно тя е: Даяна Палмър - "Омагьосани от любов"

Ето резюмето: "Бет Кембридж е млада актриса, посветила се на театъра. Нейната голяма мъка е несподелената й любов към известния драматург Едуард Макълоу – Къл. Отблъснал Бет в зората на кариерата си, сега той й възлага главната роля в новата си пиеса. Театърът ги събира, ала Къл не иска да се обвързва с Бет и грижливо пази ужасната си тайна от нея… Дори когато всеотдайността на актрисата преодолява всичките му задръжки, той продължава да отхвърля любовта й… Но докога?"

А ето и линка: http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=2196

Много благодаря за отзивите, точно това са и двете книжки, които търсех ;-)

Ето и моя списък с книги, които имам, част от тях ги има качени, други не, ако някой прояви интерес насреща съм.

Поредицата на Бети Махмуди - 1.От любов към дъщеря ми и Не без дъщеря ми

Сандра Браун - Сънувам твойте нощи, Увлечението, Зад кадър, Шарада, Само спомен и Горещи страсти в рая

Патриша Грасо - Жрицата

Катлин Удуиуз - Като пепел във вихъра, След целувката

Джоана Маклийс - Испанската награда

Франк Адамс - Авантюрата на Ана Харкнес

Нора Кейд - Ще те накарам да се влюбиш

Лора Паркър - Прелъстена

Кони Мейсън - Танцуващия дявол

Джуд Деверо - Черния отмъстител

Даяна Мур - Приласкай ме в топла вечер

Клер Лоримър - Тамариск

Джоана Линдзи - Скандал и още нещо

Елизабет Лоуел - Омагиьосаните

Даниел Стийл - Пълен кръг

много моля за "Ухажването на века" на Джоана Линдзи

много моля за "Ухажването на века" на Джоана Линдзи

Има я в торента от линка, заедно с първите две книги от поредицата: http://######/details.php?id=232447&hit=1

;)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

благодаря Джули,но аз не живея в България и нямам Замунда,така че моля ,ако може по друг начин...

благодаря Джули,но аз не живея в България и нямам Замунда,така че моля ,ако може по друг начин...

Дай ми на лс скайп или мейл и ще я получиш веднага

здравейте, казвам се Ани и съм почитателка на любовните романи от малка. както се вижда от името, което си избрах най-любима ми е Джордж, като обожавам и Джеймс. чета ви отдавна и най-любимото ми занимание, когато не съм много заета на работа е да чета стари и особено дълги коментари и всички ви чувствам много близки. Възхищавам се на всяка една от вас. Супер много харесвам коментарите на Боби, Петя, Тихи, Миа, Ина, Блеки, Галя, Стаси, всъщност май ще изброя всички ви, особено забавни са ми коментарите на Съни след известна дешифровка ;) реших да пиша, защото имам една молба. може да е много странна, но както обясних сте ми много близки и ми е интересно да знам. става въпрос за книжките на Маклийн, превода е страхотен и именно в това се състои молбата ми - може ли някоя някъде да напише кои са преводачките, защото искам за себе си да знам кои момичета са ме дарили с тази радост. много съм странна сигурно, но така го чувствам. някак си ми е странно като чета да благодарим на еди кой си еди кой си и на останалите момичета от Дрийм Тийм, които се включиха, според мен е важно да се знае кой е жертвал времето си, труд и усилия, а не на кого дължим заслугата, защото и едно преведено изречение ни доближава до 2178. и все пак отново благодаря книжките са страхотни и наистина ще се радвам ако удовлетворите молбата ми http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

здравейте, казвам се Ани и съм почитателка на любовните романи от малка. както се вижда от името, което си избрах най-любима ми е Джордж, като обожавам и Джеймс. чета ви отдавна и най-любимото ми занимание, когато не съм много заета на работа е да чета стари и особено дълги коментари и всички ви чувствам много близки. Възхищавам се на всяка една от вас. Супер много харесвам коментарите на Боби, Петя, Тихи, Миа, Ина, Блеки, Галя, Стаси, всъщност май ще изброя всички ви, особено забавни са ми коментарите на Съни след известна дешифровка ;) реших да пиша, защото имам една молба. може да е много странна, но както обясних сте ми много близки и ми е интересно да знам. става въпрос за книжките на Маклийн, превода е страхотен и именно в това се състои молбата ми - може ли някоя някъде да напише кои са преводачките, защото искам за себе си да знам кои момичета са ме дарили с тази радост. много съм странна сигурно, но така го чувствам. някак си ми е странно като чета да благодарим на еди кой си еди кой си и на останалите момичета от Дрийм Тийм, които се включиха, според мен е важно да се знае кой е жертвал времето си, труд и усилия, а не на кого дължим заслугата, защото и едно преведено изречение ни доближава до 2178. и все пак отново благодаря книжките са страхотни и наистина ще се радвам ако удовлетворите молбата ми http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Много мил пост. Добре дошла при нас, радвам се, че в редиците ни се присъединява още една голяма фенка на романите. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ами аз май ще кажа същото като Инчето, но наистина много мил пост, който поне мен лично ме зарадва наистина много и освен аз, предполагам че и останалите се радват, че коментарите ни вършат работа и са интересни за новите читатели. Добре дошла между нас, надявам се да ти допадне атмосферата и прекараното време във форума, да не е загуба. Относно книжките, според мен Съни ще ти отговори, защото все пак тя е в основата на всичко, но иначе май под всяка глава идваха имената и на преводачите, ако не се лъжа (тъй де никовете им). ;)

Между другото, за пръв път ставам свидетел някой наистина да напише името на любимият си персонаж. Супер сладко и симпатично е. Пък фамилия Малори са ни слабост на всички и си ги обожаваме по един прекрасен начин. На мен слабост ми е Тони, а после в редицата се нарежда Джеймс. От жените харесвам всички, тъй като са наистина дръзки и много умни, хихих. То не че и мъжете не си обичам, ама тези две луди глави са ми най-най-голямата слабост. ;)

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

Джорджи, много си мила. Знаем, че сме ценени, но по един толкова поощтрителен коментар от време на време е голям стимул за нас. Добре дошла. Надяваме се, че в бъдеще ще те изненадаме още по-приятно. Можеш да прочетеш за проектите ни в Линкове към любовни романи. п.п. И на мен слабост ми е Тони, но Джеймс се нарежда веднага след него ;)

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Естествено не мога да запазя мълчание при такива мили думи. Джордж, добре дошла при нас. Сигурно си знаеш, че кръщавам всички та ти вече си Джордж. По въпроса с дешифровката да ти кажа и аз имам проблеми ама кво да правя кат съм си такава. На втория месец ти ша са оправиш ама аз пак не. Другия въпрос, който повдигаш е много съществен и аз да ти кажа се постарах да е пределно ясно. В края на всяка глава на Първата МакЛийн да присъства ника на момичето превело я. Във втората пък лично отправих послание към двете момичета и трето накрая без които нямаше да е факт. Дам екип сме и си помагаме и е много трудно да се отличим защото всяка от нас е допринесла и за своята задача и за тази на другите. Работим като добре смазан механизъм и аз само мога да се годея с това. Доста от по отдавнашните съфорумки знаят че аз заставам с името си зад всяка буква излязла като превод, но искам всички да знаете, че без тези уникални момичета в екипа ми нищо нямаше да направя сама. Конкретно отговорям: За двете МакЛийн най голяма заслуга имат Янето Крис и Джулс и аз. В първата трябваше да уеднаквим стила. Втората си е бебе на Янето и Крис а ние с Джул давахме рамо, а Гайчето накрая пусна рендето за да има този вид. Това е истината, и аз не пропускам да го напиша където мога. Ети е момичето, което ви дари с последните шедьоври на Джоана и хубави или не тя го направи, за да задоволи любопитството ви. Сега отново съм я фърлила у дълбокото, но се оказа че територията на Уайоминг по благодатна ако и да е сурова. Така че радвайте се на труда на мечтания отбор, това само ще го мотивира да дава нови и нови поводи за радост.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.