Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

много благодаря за милите думи, а и мисля, че заслужавате не една и две похвали, а безброй, но аз нали съм си везничка и като се наклоня в една посока и си знам на мойта, това е мойто оправдание, че съм инатеста и упорита, но наистина исках да знам всички момичета преводачки, но както и да е - всяка една от тях, дори да има само едно преведено изречение и дори да е била нужна редакция след това, благодаря от сърце, за даряването на тази частичка любов към нас безнадеждните романтички

П.С и все пак ще се радвам ако науча имената :whist:

само да кажа, че ето това изречение ми поддържа ината - кой още има заслуга? мъжа ми казва, че с моя инат и любопитство е взел да остарява, че и да му личи (той е на 30) хи-хи

За двете МакЛийн най голяма заслуга имат Янето Крис и Джулс и аз. В първата трябваше да уеднаквим стила. Втората си е бебе на Янето и Крис а ние с Джул

давахме рамо, а Гайчето накрая пусна рендето за да има този вид.

Редактирано от Georgina_Malory (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 320,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Ани добре дошла вече официално сред нас, надявам се да се включиш с такъв ентусиазъм и в останалите ни дискусии :whist:

Аз имам едно съобщение, писах и в другата тема, но не всички я четат:

Новата форумна среща ще се проведе на 16 и 17 октомври във Велинград, хотел "Орхидея".

Цена на нощувка + закуска=25 лв

Желаещите да присъстват, да пишат в темата за срещата или директно на мен.

Здравей, Ани, добре дошла в нашите редици, макар че ни четеш отдавна. :white flag: И аз като теб някой път се отплесвам да чета стари коментари, носталгия по отминали времена предполагам. Поласкана съм от положителното ти мнение за постовете ми. А колкото до въпроса ти, ето пълния списък с преводачите на МакЛийн 1 - The Duchess, Gael, hol_back_girl, DeadSmurf, radysan, peppinka, Naismith, bobych, Jamey, Ralna, Red Lady, gaytanka, cheetah, sanian, kristi_34. Не пиша имената до никовете, но съм сигурна, че ще се ориентираш. :white flag:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

много благодаря за милите думи, а и мисля, че заслужавате не една и две похвали, а безброй, но аз нали съм си везничка и като се наклоня в една посока и си знам на мойта, това е мойто оправдание, че съм инатеста и упорита, но наистина исках да знам всички момичета преводачки, но както и да е - всяка една от тях, дори да има само едно преведено изречение и дори да е била нужна редакция след това, благодаря от сърце, за даряването на тази частичка любов към нас безнадеждните романтички

П.С и все пак ще се радвам ако науча имената :white flag:

само да кажа, че ето това изречение ми поддържа ината - кой още има заслуга? мъжа ми казва, че с моя инат и любопитство е взел да остарява, че и да му личи (той е на 30) хи-хи

Повтарям че всяко момиче е изришно упоменато като преводач на съответната глава в Как да отвлечеш шотландски лорд. Никоя не е пренебрегната и е зачетен труда на всяко момиче. Като разлистиш книгата ша видиш, че името на всяка присъства отдолу под съответната глава. какво е правено после си е моя работа и на тези които го правихме. Аз не умаловажавам труд да не говорим че Ечо или NELG и Хеси също имат дейно участие. Всеки който е написал и буква е споменат защото да не се повтарям, но такива проекти се правят със сърце и желанието на много хора. За Шотландската стихия поклоните са за Крис и Янето. Техния инат я направи факт за по малко от два месеца. А Гайчето я редактира, за да не се червим с правописни грешки пълни и непълни членове и тътъръ. А да не забравям пак Хеси я мля на първо питане. Винаги сме много и сме силни щот имаме желание.

здравейте, казвам се Ани и съм почитателка на любовните романи от малка. както се вижда от името, което си избрах.....

Мнооого хубаво,че идва подкрепление,/не разбрах,хващаме ли те на въдичка,я за превод, я за редакция?/ :rolleyes: . Аз леко се надувааам от кеф,щот реших,че цитираната Галя,ще да съм аз. И сега, една малко странна молба от мен,към теб.Абе, или си Ани, или си от пол мъжки ;) , просто да съм сигурна с кого си говоря./малко старомодно може би,но прави нещата по-прости/.

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

малко старомодно може би,но прави нещата по-прости...

Публикувано изображение определено... Добре дошла и от мен, Ани :rolleyes:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Здравейте, мацки :blink: Аз минавам набързо да ви видя, докато приготвяме децата за лягане :biggrin: Добре дошла на новата фенка /то аз нали съм много "стара", та ми е странно да поздравявам така :D/ Аз от ШАНА започнах вече втората част. Общо взето се впечатленията от романа нещо не са, като спомените ми. Не знам дали е заради годините, които са минали и си спомням само най-интересните моменти, или пак заради годините, но отразили се върху мен :P Общо взет първата част ми се стори малко мудна и еднобразна. Не си я спомням така да зацикля на едно място почти през цялото време...Но втората започва с доста екшън действия и обрати и се надявам така да е до края :blink: Аз ще бягам, че малките вече се катерят по мебелите :D Лека вечер.

Такааа, днес се поразмотах хубаво, оплакнах и оче с Енрике Иглесиас, та е време да свърша нещо полезно. Заповядайте едно сканче от tsocheto:

Елизабет Лоуел - Цената на измамата

Приятно четене! :help:

Такааа, днес се поразмотах хубаво, оплакнах и оче с Енрике Иглесиас, та е време да свърша нещо полезно. Заповядайте едно сканче от tsocheto:

Приятно четене! :help:

Мерси много за книжката! А относно Енрике, пф... и аз да имах вашия късмет. Сигурно концертът е бил страхотен. :)

... Заповядайте едно сканче от tsocheto:

Приятно четене!

Благодарности и на двете Ви! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Аз я имам на книга, но въпреки това съм щастлива да я имам и в електронен вариант!

Много е хубава, препоръчвам я на всички, които не са я чели!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

... А относно Енрике, пф... и аз да имах вашия късмет. Сигурно концертът е бил страхотен. :help:

Беше си емоция, определено /макар че реално почти нищо не видях от сцената/, а и си припомних доста песни, които от години не бях заслушвала. Познай какво теглене на музика последва :)

Беше си емоция, определено /макар че реално почти нищо не видях от сцената/, а и си припомних доста песни, които от години не бях заслушвала. Познай какво теглене на музика последва :wub:

Тихииии ти си в София и не се обаждаш...малии ще те бия!(между другото и аз бях на концерта, умрях от кеф, не съм му от най-големите фенки, но си го харесвам...та да ви кажа - заслужаваше си ръганицата).

Тихчо мерси за книжката! :rolleyes:

Беше си емоция, определено /макар че реално почти нищо не видях от сцената/, а и си припомних доста песни, които от години не бях заслушвала. Познай какво теглене на музика последва :whist:

Хихих, то важното е песните да се слушат. То за да се види, човек трябва да е най-отпред на сцената. При нас странното е, че в последните няколко години не е пял в Испания. .оО

Момичета, имам една малко странна молба към вас. Необходима ми е помощ. Ако някоя от вас през този месец й предстои да си зарежда с тонер принтера и не й е необходим документ за разход, много моля да ми пише. Ще разясна на ЛС тогава за каква точно помощ става дума. Моля ви!

Тихииии ти си в София и не се обаждаш...малии ще те бия!(между другото и аз бях на концерта, умрях от кеф, не съм му от най-големите фенки, но си го харесвам...та да ви кажа - заслужаваше си ръганицата).

Тихчо мерси за книжката! :blink:

Упс, ам аз от 28-ми вечерта съм в София, но то докато оправя общежитие, платя семестър и т.н. /бюрокрацията в СУ е пила за нерви/, все не идваше ред да седна на компа. Тъй де, виноват по всички обвинения. :wub: Благодарностите ги пренасочвам към tsocheto, която сканира книгата, аз нямам заслуги. ;)

Първо добре дошла, Ани, трогната съм, че и моите коментари са ти допаднали :blink:

P.S Сънчо, май всички ме знаят вече като Блеки ;) моята кръстница Публикувано изображение

П.С и все пак ще се радвам ако науча имената :wub:

Само да кажа не че е кой знае колко важно и за хвалене, но и аз имам две глави от Стихията. Не се правя на скромна или нещо такова просто са минали толкова редакции, че като стигна и до нея няма да си ги позная...

Мнооого хубаво,че идва подкрепление,/не разбрах,хващаме ли те на въдичка,я за превод, я за редакция?/ :dollars: . Аз леко се надувааам от кеф,щот реших,че цитираната Галя,ще да съм аз. И сега, една малко странна молба от мен,към теб.Абе, или си Ани, или си от пол мъжки ;) , просто да съм сигурна с кого си говоря./малко старомодно може би,но прави нещата по-прости/.

Гале, или е неволна грешка или е типична Джорджина... жена в мъжки дрехи или нещо подобно Публикувано изображение (това в кръга на шегата)

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Първо добре дошла, Ани, трогната съм, че и моите коментари са ти допаднали :clap:

P.S Сънчо, май всички ме знаят вече като Блеки :clap: моята кръстница Публикувано изображение

Само да кажа не че е кой знае колко важно и за хвалене, но и аз имам две глави от Стихията. Не се правя на скромна или нещо такова просто са минали толкова редакции, че като стигна и до нея няма да си ги позная...

Гале, или е неволна грешка или е типична Джорджина... жена в мъжки дрехи или нещо подобно Публикувано изображение (това в кръга на шегата)

Имаш блеки и аз не съм забравила, но реших тази стихия да е бебенцето на янето и крис, а ти да си залягаш над мандито дето ша пиша само теб с главни букви.

Плясъче, Джордж си е Ани. Ама нали ме знаеш аз ако не измишльотя нещо няма съм аз. Вие си и викайте Ани. За мен си е Джордж.

Момичета, имам една малко странна молба към вас. Необходима ми е помощ. Ако някоя от вас през този месец й предстои да си зарежда с тонер принтера и не й е необходим документ за разход, много моля да ми пише. Ще разясна на ЛС тогава за каква точно помощ става дума. Моля ви!

Слънце, знаеш че ако мажех с удоволствие щях да помогна, но съм сигурна че останлите момичета ще се отзоват.

Слънце, знаеш че ако мажех с удоволствие щях да помогна, но съм сигурна че останлите момичета ще се отзоват.

Знам, че стига да имаше възможност, щеше да пишеш. Мерси за подкрепата.

Ани добре дошла вече официално сред нас, надявам се да се включиш с такъв ентусиазъм и в останалите ни дискусии :clap:

Аз имам едно съобщение, писах и в другата тема, но не всички я четат:

Новата форумна среща ще се проведе на 16 и 17 октомври във Велинград, хотел "Орхидея".

Цена на нощувка + закуска=25 лв

Желаещите да присъстват, да пишат в темата за срещата или директно на мен.

Ани здрасти и от мен - и на мен Джордж ми е любимка. Радвам се да се запознаем и мерси за милите ти думи, които си написала.

Пате, пиши ме за 16-17 нямам търпение да ви видя всичките. За вечерята нямам нищо против. Ще го напиша и в темата и на лични ще ме светнеш кой, какво, къде и как ще става.

Момичета, чета че търсите доброволци за редактиране на сканираните книги. Не знам дали ще се справя, но бих се пробвала. Много ми е неудобно като чета нещо в пдф файл. Скайпа ми е desita_vr

момичета от два дни не мога да влезна в Мастърс.В мен ли е проблемата или не?

момичета от два дни не мога да влезна в Мастърс.В мен ли е проблемата или не?

Не е само при теб така. Проблем имат вероятно. Дано да се справят и да си върнат сайта пак онлайн.

Добре дошла и от мене, Ани.Публикувано изображение Желая ти тук винаги да ти бъде толкова приятно, колкото ти е било досега.Много ти благодаря, за милите думи и се надявам да се включиш активно и в другите теми на форума!

Благодаря за книжката, дами! :rolleyes:

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Я това съм го пропуснала - за протокола и аз имам една глава във втората Маклейн (21 за да сме точни, но на големият труд на останалите, които са привели другите 18, кой ли я брои:) ) . Аз още не съм я чела в редактиран вид, но и аз като Блекито едва ли ще си я позная.....хи хи хи

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.