Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Аз също препоръчвам "Френска целувка". Сега обаче пак ще го ударя на молба. Много моля ако някой има следните книги на Линда Хауърд да ги сканира и качи. Става въпрос за "От любов" и "Скандална тайна". Знам,че е много рано за "Онази нощ". Линда ми е много любима и затова си позволявам да досаждам. Благодаря предварително.

Тъкмо и аз щях да помоля за същите книжки. И на мен ми е една от любимките :cool:
  • Отговори 2k
  • Прегледи 320,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Дами имам една малко странна молба,но някой може да се навие.В момента редактирам "Честта на рицаря" на Кони.Тук-там е срешат неподходящи според мен изрази за 1414-1420 год. Обаче в един момент Главния купи карта на градаТа молбата ми,към четяшите в оригинал,нека дзякнат това от авторката ли е или си е нашенско умотворение. Благодаря

Аз също препоръчвам "Френска целувка". Сега обаче пак ще го ударя на молба. Много моля ако някой има следните книги на Линда Хауърд да ги сканира и качи. Става въпрос за "От любов" и "Скандална тайна". Знам,че е много рано за "Онази нощ". Линда ми е много любима и затова си позволявам да досаждам. Благодаря предварително.

Аз също се присъединявам към молбата за книжките на Линда , колкото до "Онази нощ" имам я и мога да я дам на NELG да ги сканира , стига да е минал съответният срок :wors:

Здравейте мили момичета!Аз също се присъединявам към хилядите благодарности за сканираните книжки.МНОГО БЛАГОДАРЯ!Бяха добре дошли за почивните дни. Сега имам питане за книжката на Джудит Макнот "Нощни шепоти" - има ли линк за нея и ако има къде?Предварително благодаря! Какво стана - защо не искате да ме ползвате за радакции?Аз все чакам някой да се обади, защото сега имам възможност за това, но няма никаква вест...Продължавам да се надявам, че някой ще ме потърси.

Здравейте мили момичета!Аз също се присъединявам към хилядите благодарности за сканираните книжки.МНОГО БЛАГОДАРЯ!Бяха добре дошли за почивните дни.

Сега имам питане за книжката на Джудит Макнот "Нощни шепоти" - има ли линк за нея и ако има къде?Предварително благодаря!

Какво стана - защо не искате да ме ползвате за радакции?Аз все чакам някой да се обади, защото сега имам възможност за това, но няма никаква вест...Продължавам да се надявам, че някой ще ме потърси.

Ето го линка към "Нощни шепоти" : http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6526

Винаги можеш да провериш за линк към книга в темата "Линкове към Любовни романи".

Колкото до редакциите, надникни в профила на Xesi, там е написан скайпа й, свържи се с нея и тя ще те уреди с предостатъчно книжки за редактиране. :blink:

Момичета да попитам, някой прчете ли вече "Стъклен дом". Искам да направя подарък, а не знам дали си заслужава като книга.

Момичета да попитам, някой прчете ли вече "Стъклен дом". Искам да направя подарък, а не знам дали си заслужава като книга.

Да ти кажа фен съм на сериала и много се чудех, но първо като видях автора - Ваня Щерева и се оцъклих и второ специално влязох в една книжарница просто да погледна книгата (за пръв път го правя), разтворих я на произволно място и прочетох точно половни абзац, не съм впечатлена и ще пропусна :wub:

Относно "Стъклен дом" споделям мнението на Петето. По добре си гледай сериала, и измисли друг подарък:ph34r:

Момичета, тази Сделка за милиони се дублира.Аз съм теглила вече книгата и тя е от руми1461.

Аз също се присъединявам към молбата за книжките на Линда , колкото до "Онази нощ" имам я и мога да я дам на NELG да ги сканира , стига да е минал съответният срок :mad:

"От любов" и "Скандална тайна" на Линда Хауърд са приготвени за скан, чакам Жани да свърши с предните книжки, за да и дам следващите. Моля за още малко търпение...

Благодарности за труда на всички, които са сканирали и споделили с нас последните книжки! :mad: Страхотни сте!

• Автор

Момичета, тази Сделка за милиони се дублира.Аз съм теглила вече книгата и тя е от руми1461.

Възможно е, не съм проверявала, просто ми ги изпратиха и ви дадох линкове.

Според мен "Зад кадър" е дублираната. Руми я пусна преди два дни. Като си помисля, че и аз я исках на Гери, за да я сканирам. :) Добре, че си избрах други. А и май е време да постна списък някакъв.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Здравейте момичета, видях , че "Пламъци в Рая " на Елизабет Лоуел е в списъците за сканиране. Сканирана ли е вече ? Ако е качена , може ли линк? :top secret2::speak::hush:

Здравейте на всички :) първо искам безкрайно много да балгодаря на всички за прекрасните книги,които благодарение на вас прочетох :clap: :clap: :clap: не бях влизала много време във форума и докато четях страниците,които съм пропуснала забелязах малко по-назад на 20 и на 21 страница две книжки на Нора Робъртс и се почуствах на седмото небе ноо когато се опитах да ги сваля от DOX.bg нестана... говоря за "Островът на цветята" и "Двоен образ".. пробвах линка но ми изписа това- Несъществуващ файл / папка ако може да ги качите пак или в някъде другаде за да си ги изтегля ще съм ви много благодарна :help: :help: :help: благодаря предварително и в този мрачен,студен и дъждовен ден (поне в Стара Загора вали незнам как е при вас)ви пожелавам много слънчеви,топли и светли моменти :) :)

Здравейте на всички :) първо искам безкрайно много да балгодаря на всички за прекрасните книги,които благодарение на вас прочетох :clap: :clap: :help: не бях влизала много време във форума и докато четях страниците,които съм пропуснала забелязах малко по-назад на 20 и на 21 страница две книжки на Нора Робъртс и се почуствах на седмото небе ноо когато се опитах да ги сваля от DOX.bg нестана... говоря за "Островът на цветята" и "Двоен образ".. пробвах линка но ми изписа това- Несъществуващ файл / папка ако може да ги качите пак или в някъде другаде за да си ги изтегля ще съм ви много благодарна :help: :help: :) благодаря предварително и в този мрачен,студен и дъждовен ден (поне в Стара Загора вали незнам как е при вас)ви пожелавам много слънчеви,топли и светли моменти :) :)

Ето книжките, качени наново в докс:

http://dox.bg/files/dw?a=3ad31807b8

http://dox.bg/files/dw?a=48616f280d

Приятно четене. :clap:

Здравейте момичета !!! Ето две книжки от мен

Сидни Шелдън - Диамантената династия

Барбара Делински - Семейно родословие

Приятно четене!!!

Благодаря много за скановете. Страхотни сте! :help wanted3:

Здеавейте момичета! Имам малък проблем сканирах книжката на Сандра - Здравей, тъма, но немога да я сглобя защото моето Adobe няма такава опция, а когато опитах да си инсталирам Profesional моята антивирусна не харесва нито една версия и ми дава че е вирус и си прави каквото иска. :) Та ако някоя от вас има желание да я сглоби и я пращам веднага :) P.S Забравих да благодаря за новите книжки :):clap::clap:

Много благодаря и аз за книжките.Прекрасни са!Приятно четене на всички!

Здеавейте момичета! Имам малък проблем сканирах книжката на Сандра - Здравей, тъма, но немога да я сглобя защото моето Adobe няма такава опция, а когато опитах да си инсталирам Profesional моята антивирусна не харесва нито една версия и ми дава че е вирус и си прави каквото иска. :) Та ако някоя от вас има желание да я сглоби и я пращам веднага :)

P.S Забравих да благодаря за новите книжки :clap::clap::clap:

С удоволствие ще помогна, имам нуждната версия. Драсни едно ЛС със скайпа си и ще те намеря. ;)

П.П. Благодарности за книжките! ;)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Момичета, наскоро четох за някакво проучване в което се твърди че нежният пол се е позовавал на своето физиологична същност(че сме жени) и намирал оправдание да избягва всяка работа, която не иска с думите - "Аз съм жена не мога да правя......". Та по този повод как мислите нашите героини отговарят ли на тази статистическа извадка или повечето авторки ги описват като супер жени - правят почти всичко. А ако направят такава извадка за мъжкият пол - да ги видя как ще влязат в образа на някой от нашите "мъже"?

Честно казано героините от романите, особено в историческите са доста еманципирани за времето си. Обикновено не се оправдават с това, че са жени, а напротив - пъхат си носа на всякъде. И се справят доста успешно - и най-вече с превъзпитанието на дебелокожите си половинки. Що се отнася до мъжете, доста са идеализирани. Особено на Нора и Джоана, не мога да си представя, че съществуват подобни екземрляри въобще. Но това не ми пречи да си мечтая :ph34r:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.