Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Днес - Деня на благодарноста ви поднасям моите хиляди БЛАГОДАРНОСТИ за огромния труд,който сте положили момичета , за да ни запознаете с една нова авторка , за която бяха изписани много похвали и която чакахме с нетърпение.Благодарение на вас слънцето изгря в душата ми,макар че вън вали сняг.ХО-ХО-ХО Дядо Коледа дойде!!! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 320k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Урааааааааааааааааааааааа!!!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Малииииии, от снощи как й съм се наточилаааааа Публикувано изображение Няма да се уморя да благодаря дооткат за тази безценна придобивка Публикувано изображение Довечера изритвам с мощен шут всякакви други щуротии и захапвам с огромно настървение "Херцогът и аз" Публикувано изображение

Май е мой ред да благодаря с малко закъснение, но ... Превода си беше удоволствие и искам да благодаря на дамите, които споделиха ентусиазма ми. Крис, Яне, Съни, добре, че ме изтърпяхте, особено напоследък бях като трън в ... петата, примерно. Тори, благодаря за редакцията, за торента и за всичко останало, което вършиш. Надявам се четенето да ви достави удоволствието, което ми достави на мен превода. В този случай наистина ще си е струвало.

Аз докато се начудя къде да благодаря, вие като светкавици сте изписали две страници. :yanim: Първо си мислех в честитките да пусна Честит ви нов превод на Дрийм Тийм, но хайде и аз при всички други на опашката да се наредя. Благодарности на Дрийм Тийм за неуморните усилия да ни доставят удоволствие! Респект пред вас! :cool:

Ехааааааааа, айде и аз да се наредя на опашката. Благодаря ви, момичета, за новия превод, огромни благодарности за целия екип, реализирал още една мечта :yanim::cool::clap:

Просто знам кво става след първа страница на Куинка. А сега за безсънната ви нощ не отговарям хихи

Безсънната нощ няма да е проблем с тази книга.

Друго си е да четеш на роден език.Мерси :yanim:

Голямо благодаря на преводача и помощниците за книжката на Джулия Куин, отдавна се точа да прочета нещо на авторката и се радвам, че ще имам възможност да прочета нейна книга на бг. :)

Момичета найстина безкрайно ме зарадвахте http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif много, много ви благодаря :eek::):wors:

Големи благодарности и от мен за новата книга :eek: Сигурна съм, че е един малък шедьовър и нямам търпение да я прочета!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Огромни благодарности и от мен за новата книжка! След всичко, което се изписа какво повече да кажа, освен: благодаря ви, момичета, че ни зарадвахте с още едно чудесно попадение, не само като автор и съдържание, ами и с невероятен превод от страна на дрийм тима. А това мога смело да го твърдя, защото сте невероятни професионалисти, ако и да се казва, че правите любителски преводи. Екипът е просто срахотен! Още веднъж благодаря на всички ви!

Момичета страхотни стеееееееее !!! :D:speak:

Айде и аз да се наредя на опашката за благодарности. Огромни благодарности на всички, които са спомогнали за превода на тази книга, авторката не ми е позната, но след тези коментари, определено я почвам веднагически! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Мислех си да наредя още нагледни средства,но вярвам изразила съм радостта и благодарността си.Обаче съм лакома,тъй чe ОЩЕ-ОЩЕ-ОЩЕ....

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Аз също много благодаря :biggrin::lol6::eek: Ще си я прочета тази вечер с огромно удоволствие :)

Дядо Коледа наистина подрани тази година. А аз тъкмо със известна доза съжаление си мислех,че няма какво интересно да чета тази вечер. Каква приятна грешка и още по приятна изненада ме очакваше преди секунди като отворих сайта едва ли има нужда да описвам чувството - мисля всички това изпитват в момента. Три пъти "Ура!" за всички спомогнали за това прекрасно дело :lol6: или както казва вокалиста на AC/DC , в една от емблематичните им песни "Тенкю пийпъл! Тенкю!" :biggrin:

Редактирано от Vera_Pamil (преглед на промените)

Едно голямо браво както за качените книжки, така и за голямата изненада- превода на един (надявам се разкошен и незабравим) роман. Досега съм прочела само първите изречения и как се удържам да не се нахвърля на историята- не знам, но скоро ще й се насладя. Но веднага си личи, че е превеждано с обич и внимание. Само да кажа колко безкрайно ви се възхищавам, че се заемате с толкова трудна задача, защото да подхванеш съвременен роман е по-лесно. Но да се занимаваш с остарели изрази, непознати думи и т. н. Благодаря за търпението и упоритостта, всички, които сте помогнали книгата да стигне до нас- невероятни сте!

Момичета за трети път в последните 5 дни не достъпвам калдата .Излиза ето това

www.kaldada.com Driver Error

There appears to be an error with the database.

Понякога е за 10 мин, в събота почти за 50, а току-що в рамките на 2мин.случвало ли ви се е,при мен ли е само?!

Дядо Коледа наистина подрани тази година. А аз тъкмо със известна доза съжаление си мислех,че няма какво интересно да чета тази вечер. Каква приятна грешка и още по приятна изненада ме очакваше преди секунди като отворих сайта едва ли има нужда да описвам чувството - мисля всички това изпитват в момента. Три пъти "Ура!" за всички спомогнали за това прекрасно дело :) или както казва вокалиста на AC/DC , в една от емблематичните им песни "Тенкю пийпъл! Тенкю!" :lol6:

EEЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и ти сега той Бон Скот светла му памет добре ги редеше ама за това са не бях присетила. Ся ша са галяда и концерта пак LET THERE BE ROCK

Едно голямо браво както за качените книжки, така и за голямата изненада- превода на един (надявам се разкошен и незабравим) роман. Досега съм прочела само първите изречения и как се удържам да не се нахвърля на историята- не знам, но скоро ще й се насладя. Но веднага си личи, че е превеждано с обич и внимание. Само да кажа колко безкрайно ви се възхищавам, че се заемате с толкова трудна задача, защото да подхванеш съвременен роман е по-лесно. Но да се занимаваш с остарели изрази, непознати думи и т. н. Благодаря за търпението и упоритостта, всички, които сте помогнали книгата да стигне до нас- невероятни сте!

Слънце всичко е еднакво трудно и еднакво лесно - въпрос на усет и на желание. Е последното го имаме пък и сме се разставили по местам всеки си превежда квото обича и тази обич си личи мисля.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Момичета за трети път в последните 5 дни не достъпвам калдата .Излиза ето това

www.kaldada.com Driver Error

There appears to be an error with the database.

Понякога е за 10 мин, в събота почти за 50, а току-що в рамките на 2мин.случвало ли ви се е,при мен ли е само?!

Не е проблема в "нашия телевизор" , но не знам за съжаление ли да кажа или не. Както понякога "падат" сървърите, явно сайта има проблем и с конекцията ни към базата данни, но ако проблема не се оправи от само себе си при повторно свързване, докато не се намеси някой от админите на сайта мегдан да се осъществи връзката няма. Обикновено такива проблеми се оправят обаче сравнително бързо ( няколко дена до седмица "мах" :lol6: в повечето случай) и се случват сравнително рядко ( е не и в периода по време на справяне с проблема де ). Надявам се да съм била полезна с общото инфо и дано някой е хванал нещо от многословните ми обяснения де :)

EEЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и ти сега той Бон Скот светла му памет добре ги редеше ама за това са не бях присетила. Ся ша са галяда и концерта пак LET THERE BE ROCK

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ то аз ако не дам някой красноречив пример с рок изпълнител или позабравен лаф нямаше да съм аз хихи. Надявам се поне позитивен спомен събуди коментара ми и ясно изрази размера на благодарностите ми . :wors:

Момичета, страшно много ви благодаря за новата книжка! Очаквах я с нетърпение и смятам да й се насладя както подобава. Благодаря ви за превода и положения от вас труд! :lol6::)

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ то аз ако не дам някой красноречив пример с рок изпълнител или позабравен лаф нямаше да съм аз хихи. Надявам се поне позитивен спомен събуди коментара ми и ясно изрази размера на благодарностите ми . :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.