Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за преброяване 2011

Featured Replies

Аз се преброих. Сега само код ще дам на преброителите. Е, и ще ги проверя да не са менте...

• Отговори 241
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

А да, някой също ме пита има ли графа за домашни любимци :rolleyes:

Мдам,искам и ангорката ми да броят понеже ние вървим комплект с нея

:P

Вчера се преброих. Залепил съм на вратата номерата + едно прикрепено листче, което ако искат, да си вземат. Надявам се това да е достатъчно и да не ми звънят и притесняват.

ами не знам какво попълваш, но прочети хубаво :

Публикувано изображение

при теб положението е следното : живееш сама, тоест си 1 домакинство :

Публикувано изображение

от там насетне те преброих без никакъв проблем :

Публикувано изображение

(разбира се, не съм запаметявал информацията и изтрих всичко след приключането на експеримента)

Интересно какво толкова въвеждате, че ви дава грешка , при положение, че системата е елементарна ?

Приятелю, проблема не е в домакинството , а в това, че създават парадокси... какъвто е факта, че те казват: Друго лице, което не е член на семействоТО... а вместо това трябва да кажат семейство.... малка грешка но достатъчна за да обърка хората... или поне тези, които се отчитат с единица (демек аз сам на себе си не съм си семейство). Защото, ако бяха живи родителите ми, аз щях да напиша различна бройка за семейство и нямаше да има объркване....

Отделно, че самия въпрос: Отношение към главата на семейството: и по-долу споменатите разяснения, в моя случай са взаимно изключващи се. И на последно място при отговор 3.1 и 4.4 това означава,че е възможно бройката живущи да е 2, правилният начин за отговор на 4 е Друго лице, което не е член на семейство, но е член в домакинството посочено в т.3.

Това е моята логика... ако сте на различно мнение... ще ми бъде интересно да го прочета...

Редактирано от Vodar (преглед на промените)

Това онлайн преброявана се оказа детска игра. Ако бях вземала по 2 лв. на преброен до сега, можеше и да ви почерпя :question:

Ангажирани дечица направиха над три хиляди лева в квартала.

Таксата варираше в зависимост от икономическото положение на домакинството.

За споменатите от теб два лева на преброен децата не искаха да работят.

Трябваше да се задоволя с по-малко от 50% от печалбата. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

------добавено------

Браво на всички, които участваха в преброяването през Интернет.

Спестихме на държавата няколко милиона лева. :cool:

Редактирано от NavNav (преглед на промените)

Току що чух по новините, че електронно преброилите се трябва да отговарят на още 9 въпроса на преброителя,касаещи жилището и типа сграда.

Току що чух по новините, че електронно преброилите се трябва да отговарят на още 9 въпроса на преброителя,касаещи жилището и типа сграда.

Е това вече никак не е приятно. Аз като живея под наем как ще отговарям на въпросите за сградата - блок че аз нито знам кога е строена нито нищо... Редно е само собствениците на стради,апартаменти да отговарят на тези въпроси,нали ?

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

Не става дума за всички.

Когато отговорите на тези въпроси са очевидни, преброителите ще си спестят труда. :yanim:

Не става дума за всички.

Когато отговорите на тези въпроси са очевидни, преброителите ще си спестят труда. :)

Ми ще видим,дано да е така :)
  • Автор

При земетресение става гондола на 15-тия етаж.

Покрива на 16-тия става за биропиене през лятото и за слънчеви бани.

Разхождам си ангорката в коридора на етажа,те ти рулетка мери го колко е.

Друго не знам аз

:)

Честито дет се вика. Какви ще са тези 9 въпроса? Има ли някъде онлайн публикуван формуляра на преброителите?

Честито дет се вика.

Какви ще са тези 9 въпроса? Има ли някъде онлайн публикуван формуляра на преброителите?

Дет се вика - хубава работа ама прабългарска. :) Оти ручахме жабетата ? Че нали затова се преброих онлайн, че да не ми задават въпроси некви уръфляци, пък то - 9 въпроса - никак не са малко всъщност.

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

Дет се вика - хубава работа ама прабългарска. :ph34r: Оти ручахме жабетата ? Че нали затова се преброих онлайн, че да не ми задават въпроси некви уръфляци, пък то - 9 въпроса - никак не са малко всъщност.

Струва ми се че масовото преброяване по интернет остави "нашиете" хора (преброители) без пари и сега добавят тези въпроси, та все пак да им се плати. Интересно, ако не ме намерят за да отговоря на тези въпроси, дали ще ме глобят? Защото шефката на статистиката даже препоръча да се направи списък на живеещите в блока, преброени електронно, при домоуправителя и да не се чакат преброители...

За пореден път се изсра*ме на метеното! Ама как да не очаква човек, че толкова хубаво, т.е. бързо и лесно, преброяване е съмнително. А бре, хора, нямат ли край тия простотии нашенски, бре?! Тържествено отчитат, че близо 3 млн българи са минали "по реда си", но се оказва, че в онлайн варианта на процедурата не са включени 9 или 14 въпроса - по разни медии чух двете цифри, та затова ги пиша така. Днес по обед дойде и преброителката, този път официално . Позовавайки се на медиите я поканих вътре с надеждата да ми зададе допълнителните въпроси и да приключа окончателно с това преброяване. Да, ама не - госпожата не знаеше какви точно ще са злободневните допълнителни питания, защото нямали никакви инструкции "отгоре". Та записа получения уникален номер и с въздишка каза, че пак ще дойде...

А сутринта четох в пресата, че Румъния е поискала официално съдействие от нашенския НСИ във връзка с тамошното преброяване, което ще е през есента. Сега не знам да се смея ли, да плача ли...

hlevoust, хахахаха, ама ти сериозно ли си я поканил да ти задава въпроси ?! Съществуващите са достатъчно малоумни, за да има и още 15-тина. Според мен преброителката е била хубава и си измислил повод ! Иначе не виждам друг вариант да държиш да се занимаваш с глупости, хехе

... и с въздишка каза, че пак ще дойде...

...

:baby:

rvp, май си прав :)

• Автор

hlevoust, хахахаха, ама ти сериозно ли си я поканил да ти задава въпроси ?! Съществуващите са достатъчно малоумни, за да има и още 15-тина.

Според мен преброителката е била хубава и си измислил повод ! Иначе не виждам друг вариант да държиш да се занимаваш с глупости, хехе

Ей да ми дойде един мачо преброител па да ме преброява,преброява...

:yanim:

Ей да ми дойде един мачо преброител па да ме преброява,преброява...

:whist:

Аз пък, ако знаех, че преброителката е такава симпатяга, нямаше да се преброявам по Интернет.

Да, нали тогава хората са си по къщите,мен вчера следобяд ме посетиха,и нямаше един допълнителен въпрос :yanim:

а мен все още никой не е дошъл да ме брои :yanim:

И мен така!

Уж казаха, че ще обявят няколко дати, на които ще минават в дадения блок

Във електронния вариант на преброяването по начало не са включени въпросите относно сградата - представи си блок с 30 апартамента и всеки преброил отделно блока... не че няма начини да се избегне ама е по лесно. Затова и дори да си преброен по интернет преброителя идва и оглежда сградата за да попълнивъпросите и за нея. Въпроса е, че по телевизията например само веднъж чух да се споменава това нещо - и хората особенно по възрастни които са преброени от синове дъщери и внуци и им е казано, че само си дават номерчето, не са информирани и посрещат преброителите на нож...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.