Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Що е то Духовност

Featured Replies

Tова ли е отговора ти,Пиппи ? :P

Ние искаме да научим неща, с надеждата евентуално някой ден и ние да се просвелим, ама Пиппи не иска да ни отговаря. :huh:

Или не може? :) :) :P

Ти как мислиш, той просто не иска или не е е способен да ни отговори, защото всъщност не знае?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Отговори 352
  • Прегледи 36,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ние искаме да научим неща, с надеждата евентуално някой ден и ние да се просвелим, ама Пиппи не иска да ни отговаря. :angry:

Или не може? :question::top secret::idea:

Ти как мислиш, той просто не иска или не е е способен да ни отговори, защото всъщност не знае?

А не знае!

Знае той сичко ама са прай!

Той Цар Киру1(Да се Светли Името му) каза ,че им отрязвали ушите да Не слушат въпросите ,а само да ОТГОВАРЯТ! хехехе

Мечик, всички 'Слънце в Овен' са любители на силните изживявания на авантюристичните пътешествия. :angry: Някои тържестуват, други плачат от това.

Но само да отбележа, че аз, като човек, който се числи към Кришна-съзнание НЕ дели хората по вяра,етнос,пол или соц.статус. Просто вниква в тяхната ИНДИВИДУАЛНА класа на духовност и съобразно нея се мъчи да помага. Ако индивидът е прекалено горд от дадена своя принадлежност какво можем да направим?... Публикувано изображение

В матер. свят статуквото е кармично. Не може да тикаш храна в устата на някои, който не ще. Има една мъдрост: "Може да доведеш на сила коня до реката,но не може да го накараш да пие вода". Цялото страдание в матер. свят си има причина и само душата САМА може да реши да декларира пред Бога, кога вече не иска да страда.

Съвет- никога не слизай, дори от любопитство в ниските нива на духовност- няма да станеш по-мил на Бога с това. Публикувано изображение

Дойде времето да напиша последния си пост тук. Той ще ви разкаже за илюзията, в която аз живея.

Познавам много хора, хиляди. Това е, защото съм работил какво ли не и съм бил на невероятни за средностатистическия българин места. Да кажем, че имам моменти от живота(и то не кратки), в които съм спал под свода небесен. Но не като духовно изживяване а буквално навън под звездите. Това включва канавки, полянки, горички, а по някога под покрив ( мостче, изоставена полусрутена къща, железничарски кантон, трафопост, сеновал, Fiat Панда 91год, палатка ) и др.. Всичко това мотивирано от немотия може би, може би от алчност и от голяма доза лудост. Това в чужда държава, в която нямаш никой и на никой не му пука за тебе. Не е важно, какво можеш, или че си завършил с отличие или, че си прочел много книги и имаш някакви знания и познания. Важното е , че си гладен, защото не си ял от 3 дена, нямаш една стотинка и с човек в същото като твоето положение, отивате да си бръкнете в кофата за боклук пред лъскав супермаркет, да си напълните коремите. Чувствали ли сте се някога клоаката на обществото? Чувствали ли сте се кирлясъл циганин?

Та прочетох един пост тук преди време, как циганите трябвало да ги вкарват в газовата камера и с тях да хранят прасетата. А на мен в тази същата държава точно циганите са тези, които много са ми помогнали. Под помощ разбирайте да ми намират работа и да си делят яденето с мене.

И прочетох също,че и наркоманите трябва да ги вкарват в камерата. А имам приятел отказал хероина и след това завършил магистратура антична история. Един от най-начетените хора, които познавам. По случайност се запознах с него в същата държава.

Ще попитате :Защо ни ги говориш тези неща mecholari? Та самите ние не сме такива.

Та четох в темата за Исляма какви фанатици са мюсулманите. Колко лесно слагате етикети на хората. Част от тия цигани бяха мюсулмани , а се запознах и с други български мохамедани, които направиха за мен същото. На вас ли да ви вярвам? Фанатици ли са мюсулманите?

Да оставиме това. Видях един, човек , който си говореше сам да събира фасове в пластмасова чашка за кафе, пред един университет в столицата. Челите и знаещи студенти, бъдещето на България си хвърляха фасовете безсрамно , а лудият почистваше след тях... Какъв етикет "Луд", използван от нормалните като дума ,понякога целта на която е да донесе обида.

Но ние не сме такива mecholari, защо ни говориш всичко това?

Всъщност не говоря на всички а на тези, които лесно слагат етикети.

Ще говоря за себе си, за да не забърквам някой нежелаещ да участва в това откровение.

Примерно, нарекоха ме духовно сляп Дъновист. Моите уважения към господин Дънов, но той има способността да изпада в многословие. Аз обичам точните слова с дълбок смисъл, и затова преди него в сърцето ми е дон Мигел Руис. Освен това сънувам по начина описан от Карлос Кастанеда и даже за него е една от първите ми теми публикувани тук. Въпреки, че Дънов говори истината, темите му не са ми любимото четиво. Но думите са му истина.

Всъщност истината е, че Дънов слабо ме интересува. Него вече го няма, а аз съм тук с някои от вас. И те го наричат "ненормалник", "сексуално извратен тип', подходящ за психодиспансера и така нататък. Питам, вие кои сте, та бълвате тази помия? От кой духовен връх ви наредиха да се държите по такъв отвратителен начин? Какво носят самите думи, каква вибрация, каква емоция? Какво предлагате в замяна на болните надежди? Помия? Благодаря ви.

Някой друг говори каква грозна изродена недействителност е . Питам го , "верно ли си такъв"? И вече смята, че аз съм го нарекъл така, както се нарече сам. И ставам язвен егоист. Нямам нищо против. Така е. Нищо, че виждам друго у него и знам в какво ще се превърне. И кой е всъщност.

Или пък ми казват, че другарувам с Фют. Така е , това е очевадно. Фют е моя най-добър приятел. И затова смята да ви отърва от него и мен. И ето, след този пост вече mecholari няма да пише тука каквото и да е. А вие, ще бъдете ли същите? Какво ще правите? Ще бълвате помия?Ще наричате хората глупаци? Или некое друго хитроумно етикетче.

Всъщност в този форум дойдох, защото исках нещо да ви дам. Дали ще го вземете си е ваш проблем. Дали ще се отърсите от всички илюзии в които съществувате е ваша отговорност, не моя. Аз съм си самодостатъчен и съм имунизиран от всичко това. Ако започна да ви съдя, след това ви прощавам и готово, за мен е лесно. Луда усмивка на лицето и нарцистично самовлюбване. Аз съм кръглата нула, около която се върти света.

Но помнете, духовни търсачи:И нарцисът живее благодарение на сили, на които не е първоизточник. И той се покланя пред тях. И сестри са му тревичките и ще бъде храна за тях някой ден.

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Мечик, всички 'Слънце в Овен' са любители на силните изживявания на авантюристичните пътешествия. :yanim: Някои тържестуват, други плачат от това.

Но само да отбележа, че аз, като човек, който се числи към Кришна-съзнание НЕ дели хората по вяра,етнос,пол или соц.статус. Просто вниква в тяхната ИНДИВИДУАЛНА класа на духовност и съобразно нея се мъчи да помага. Ако индивидът е прекалено горд от дадена своя принадлежност какво можем да направим?... Публикувано изображение

В матер. свят статуквото е кармично. Не може да тикаш храна в устата на някои, който не ще. Има една мъдрост: "Може да доведеш на сила коня до реката,но не може да го накараш да пие вода". Цялото страдание в матер. свят си има причина и само душата САМА може да реши да декларира пред Бога, кога вече не иска да страда.

Съвет- никога не слизай, дори от любопитство в ниските нива на духовност- няма да станеш по-мил на Бога с това. Публикувано изображение

Само от любопитство - как разбираш кой е на по ниско ниво- интуиция или нещо друго

Ако смяташ, че си достатъчно извисен не ми отговаряй

Единственият Ти вариант е да бачкаш(но това е усилие и не е като да обясняваш кво е казал някой) !

нямал познанства ,ами ти ако ме познаваш и им просиш пари колко пъти мислиш ,че ще ти се случи това?

И не си бил само ти без пари,документи,покрив,без работа има и цели семейства с децата и не се огънаха и оцеляха(спаха по градинките с хлапетата )!

Пък такива плакалници и глезльовци като тебе за нищо не стават!Само да мрънкат и да търсят причини да не бачкат и чакат нещо да се случи,а то не се случва(ако не го предизвикаш)!

Ти да не мислиш ,че не съм преминал през всичко туй,за гдето плачеш и чакаш съчуствие и рисуваш някакви страдателно-философски картини!

Ако чакаш подаяние наистина можеш да умреш от глад!

Ботев не е казвал това дето го повтаряш,това е реплика на Странджата!

Аз не мога да бъда Ботев,но също не мога и да бъда някакъв безличен мекотел като тебе!

Едновариантност -това ша е нов термин от беседите си го запомнил(как ли си успял) НЯМА!!!

От всяко положение в което си изпаднал имаш 7 варианта да излезеш и то само днес!

Но ти имаш липси!

Всъщност, съм ходил 6 пъти в Италия. И съм бачкал много здраво сезонно в кампаниите. И през същото време записах и завърших висшето си образование тук в България. Сега работя по специалността си, в сферата на електро-енергетиката. И това е преди да съм чел Дънов. Значи по твоите критерии, би трябвало сега да си върнеш думите назад.

Редактирано от mecholari (преглед на промените)

Всъщност, съм ходил 6 пъти в Италия. И съм бачкал много здраво сезонно в кампаниите. И през същото време записах и завърших висшето си образование тук в България. Сега работя по специалността си, в сферата на електро-енергетиката. И това е преди да съм чел Дънов. Значи по твоите критерии, би трябвало сега да си върнеш думите назад.

Думите си ,не връщам назад !

Само към дами!

Сега това дето си написал (горното)или другото (предишните постове)е лъжа !Така ,че трябва да си избереш едно!Ако наистина си завършил "висше "и се държиш по този селяндурски начин, говори за една объркана и неадекватна личност(демек не знаеш къде си и какво говориш/правиш)!

Чел си литература ,която не можеш да разбереш ,пък се опитваш да я приложиш!

Най -добре е да продължиш с беседите(на учителя ти),те ще ти дадат отговорите,които търсиш!

Не се опитвай по този начин да търсиш съмишленици(безмислено е) !

(тва е един прост съвет и нищо повече ,не е задължително да го възприемеш)

айди аривидерчи рома

Само от любопитство - как разбираш кой е на по ниско ниво- интуиция или нещо друго

Ако смяташ, че си достатъчно извисен не ми отговаряй

Ми този, който се интересува от плюскането, примерно... Публикувано изображение

Аз трябваше от това да започна, че внушението у човека , че вадене на хляба, без оглед Бог- го прави чичо Сатана Ил-чо. Публикувано изображение Мечик се жалва тука, че попаднал в графата на циганите, c които трудно вадят леба(и салама) на народа. А не се замисля, дали има кармични последици за това.

Това е недостатъка понякога на Овена- мисли, че с бач и неква шакти сила ще сколаса и ще бъде щастлив. Публикувано изображение

Аз лично съм чувал думи от Овен(сенсей по карате),който иначе е добър човек, че, цитирам:"Ако сатана му се яви и ми покаже чудеса-ще повярва и в него и ще тръгне след него".

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Думите си ,не връщам назад !

Само към дами!

Сега това дето си написал (горното)или другото (предишните постове)е лъжа !Така ,че трябва да си избереш едно!Ако наистина си завършил "висше "и се държиш по този селяндурски начин, говори за една объркана и неадекватна личност(демек не знаеш къде си и какво говориш/правиш)!

Чел си литература ,която не можеш да разбереш ,пък се опитваш да я приложиш!

Най -добре е да продължиш с беседите(на учителя ти),те ще ти дадат отговорите,които търсиш!

Не се опитвай по този начин да търсиш съмишленици(безмислено е) !

(тва е един прост съвет и нищо повече ,не е задължително да го възприемеш)

айди аривидерчи рома

Сега, ще ти обясна. Всичко това е истина. И Аз не участвам в този форум, за да "защитавам" Учителя Дънов, а за да покажа актуалността на темичката в подписа ми. Ти просто беше подходящ.

НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА ДОКАЖЕШ НА ЕДИН ЕНЕРГИЕН ВАМПИР.

Можеш да си го носиш като етикетче.

Сега, ще ти обясна. Всичко това е истина. И Аз не участвам в този форум, за да "защитавам" Учителя Дънов, а за да покажа актуалността на темичката в подписа ми. Ти просто беше подходящ.

Абе знаех си аз ,че на НЕК не им е чиста работата!Ето Мечи си призна,там работят енергийни вампири дето изсмукват електричество от хората и после нагло им го продават обратно ! Публикувано изображение Мечи ,мечи.Октомвриец млад.Никого не можеш да заблудиш ,браточка.Обърквацията в главата ти е видна от космическата станция,каквито и чупки сега да правиш ,никой няма да ти повярва. Публикувано изображение

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Хах,Бравос!

Това е много хубаво ,че си Вярваш даже е Прекрасно!

Мисията ти е изпълнена не си успял да докажеш НИЩО на вампирите ,та дори били Те и енергийни !хахахахахаа

С това ли Ви плашат в "Братството"сега?(изпращяване тотално)

Значи тебе те гонят Вампири,това е тежък случай ,бях сигурен ,че си по лек ,но ...

Ако трябва да напишеш нещо като реферат или разказ по вампирска тема,трябваше да кажеш и аз щях да стана един мого голям и ЛОШ - ЕНЕРГИЕН ВАМПИР ,хехехехехе

Много цветни филми гледаш според мене :

neo2311 Публикувано на Преди 18 минути

Странна работа!Една страница от темата се е изпарила.и кой я изпари?Ама аз вече си знам урока и си записвам:

Нео ,не се стягай !Нали виждаш ,че нееволюираните още се борят с енергийни вампири,и докато не Ги победят няма да продължи ЕВОЛЮЦИЯТА ИМ.

хехехехе

Хах,Бравос!

Мисията ти е изпълнена не си успял да докажеш НИЩО на вампирите ,та дори били Те и енергийни !хахахахахаа

Значи тебе те гонят Вампири,това е тежък случай ,бях сигурен ,че си по лек ,но ...

Ако трябва да напишеш нещо като реферат или разказ по вампирска тема,трябваше да кажеш и аз щях да стана един мого голям и ЛОШ - ЕНЕРГИЕН ВАМПИР ,хехехехехе

Нео ,не се стягай !Нали виждаш ,че нееволюираните още се борят с енергийни вампири,и докато не Ги победят няма да продължи ЕВОЛЮЦИЯТА ИМ.

хехехехе

Прав си ,Камареро!Няма смисъл.Приключвам с тая тема. Публикувано изображение

Хах,Бравос!

хехехехе

Единственият Ти вариант е да бачкаш(но това е усилие и не е като да обясняваш кво е казал някой) !

нямал познанства ,ами ти ако ме познаваш и им просиш пари колко пъти мислиш ,че ще ти се случи това?

И не си бил само ти без пари,документи,покрив,без работа има и цели семейства с децата и не се огънаха и оцеляха(спаха по градинките с хлапетата )!

Пък такива плакалници и глезльовци като тебе за нищо не стават!Само да мрънкат и да търсят причини да не бачкат и чакат нещо да се случи,а то не се случва(ако не го предизвикаш)!

Ти да не мислиш ,че не съм преминал през всичко туй,за гдето плачеш и чакаш съчуствие и рисуваш някакви страдателно-философски картини!

Ако чакаш подаяние наистина можеш да умреш от глад!

Ботев не е казвал това дето го повтаряш,това е реплика на Странджата!

Аз не мога да бъда Ботев,но също не мога и да бъда някакъв безличен мекотел като тебе!

Едновариантност -това ша е нов термин от беседите си го запомнил(как ли си успял) НЯМА!!!

От всяко положение в което си изпаднал имаш 7 варианта да излезеш и то само днес!

Но ти имаш липси!

Нека това стихотворение бъде светлина в информационното ти затъмнение.

В механата

Тежко, тежко! Вино дайте!

Пиян дано аз забравя

туй, що, глупци, вий не знайте

позор ли е или слава!

Да забравя край свой роден,

бащина си мила стряха

и тез, що в мен дух свободен,

дух за борба завещаха!

Да забравя род свой беден,

гробът бащин, плачът майчин, -

тез, що залъкът наеден

грабят с благороден начин -

грабят от народът гладен,

граби подъл чорбаджия,

за злато търговец жаден

и поп с божа литургия!

Грабете го, неразбрани!

Грабете го! Кой ви бърка?

Скоро той не ще да стане:

ний сме синца с чаши в ръка!

Пием, пеем буйни песни

и зъбим се на тирана;

механите са нам тесни -

крещим: "Хайде на Балкана!"

Крещим, но щом изтрезнеем,

забравяме думи, клетви,

и немеем, и се смеем

пред народни свети жертви!

А тиранинът върлува

и безчести край наш роден:

коли, беси, бие, псува

и глоби народ поробен!

О, налейте! Ще да пия!

На душа ми да олекне,

чувства трезви да убия,

ръка мъжка да омекне!

Ще да пия напук врагу,

напук и вам, патриоти,

аз вече нямам мило, драго,

а вий... вий сте идиоти!

Христо Ботев

http://www.hristobotev.com/menu_2_1_16.html

Значи, Ботев го е писал специално за тебе това стихотворение.

Редактирано от mecholari (преглед на промените)

Нека това стихотворение бъде светлина в информационното ти затъмнение.

В механата

Тежко, тежко! Вино дайте!

Пиян дано аз забравя

туй, що, глупци, вий не знайте

позор ли е или слава!

Да забравя край свой роден,

бащина си мила стряха

и тез, що в мен дух свободен,

дух за борба завещаха!

Да забравя род свой беден,

гробът бащин, плачът майчин, -

тез, що залъкът наеден

грабят с благороден начин -

грабят от народът гладен,

граби подъл чорбаджия,

за злато търговец жаден

и поп с божа литургия!

Грабете го, неразбрани!

Грабете го! Кой ви бърка?

Скоро той не ще да стане:

ний сме синца с чаши в ръка!

Пием, пеем буйни песни

и зъбим се на тирана;

механите са нам тесни -

крещим: "Хайде на Балкана!"

Крещим, но щом изтрезнеем,

забравяме думи, клетви,

и немеем, и се смеем

пред народни свети жертви!

А тиранинът върлува

и безчести край наш роден:

коли, беси, бие, псува

и глоби народ поробен!

О, налейте! Ще да пия!

На душа ми да олекне,

чувства трезви да убия,

ръка мъжка да омекне!

Ще да пия напук врагу,

напук и вам, патриоти,

аз вече нямам мило, драго,

а вий... вий сте идиоти!

Христо Ботев

http://www.hristobotev.com/menu_2_1_16.html

Значи, Ботев го е писал специално за тебе това стихотворение.

С дънов не можа ,но с легендарния български поет и революционер ХРИТО БОТЕВ

ме победи,браво мойто монче предавам се !!!

Ти си истински боец!Спете спокойно деца!

Всички вампири ,не само енергийните и медийните са изтрепани и разобличени за всеобща радост на населението!!!

братството е велико братя и сестри,обичайте се! правете любов ,не война! хехехехехеееееееееееееееееееее

С дънов не можа ,но с легендарния български поет и революционер ХРИТО БОТЕВ

ме победи,браво мойто монче предавам се !!!

Ти си истински боец!Спете спокойно деца!

Всички вампири ,не само енергийните и медийните са изтрепани и разобличени за всеобща радост на населението!!!

братството е велико братя и сестри,обичайте се! правете любов ,не война! хехехехехеееееееееееееееееееее

И аз съм на мнение, че войната е по-лошата алтернатива от секса. Разбира се, най-добре е любовта, ма нейсе... Публикувано изображение

...не, не повтаряй какво са правили Хиспанците в Мерика ;)

Видиш клетва в кръв -бегай от там. Духът на падението вече е върху тебе! ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И аз съм на мнение, че войната е по-лошата алтернатива от секса. Разбира се, най-добре е любовта, ма нейсе... Публикувано изображение

...не, не повтаряй какво са правили Хиспанците в Мерика ;)

Видиш клетва в кръв -бегай от там. Духът на падението вече е върху тебе! ;)

Прав си за много неща, ама няма ли кой да те свали на Земята? Все витаеш в облаците.

Снимките наистина показват, че хората на тях са олигофрени.

...не, не повтаряй какво са правили Хиспанците в Мерика :)

Да,Пип войната е кофти нещо!Гледали сме по филмите само (опънати на дивана)!

Вий на секса не му ли викате ,любов?А да ,забравих ,те жените са само обслужващ персонал при Вас!

Аве остави ги хиспанските gilipollas,хехехе

Да,Пип войната е кофти нещо!Гледали сме по филмите само (опънати на дивана)!

Вий на секса не му ли викате ,любов?А да ,забравих ,те жените са само обслужващ персонал при Вас!

Аве остави ги хиспанските gilipollas,хехехе

Не бе браткиш, те не сексуват щото трудно им се издава лиценз за сексуване... :angry: Лиценза се издавал лично от чернилката с флейтата, ама първо трябвало да се спуснеш с трансцеденталната платформа-(х)асансьор надолу, да си кажеш мантрата - харе, харе, маре, риба тон - и тогава можело да получиш виртуално разрешение за виртуално сексуване - Live on the Web(cam)... :) Хормоните също били виртуални - както и лиубоффта - съдържали се в листата на марулите и Сома (при някои в цацата)... :speak:

А иначе за "обслужващия персонал" - ми прави са - поне този път. Щото не е ли казано в Кама Сутра (и в библията от С.А.Т.А.Н.А.):

"Жената е създадена за мъжа и е негова робиня. А мъжът е роб на нейната любов"

(и забележи - пак за роби и господари става въпрос) :)

А иначе за "обслужващия персонал" - ми прави са - поне този път. Щото не е ли казано в Кама Сутра (и в библията от С.А.Т.А.Н.А.):

"Жената е създадена за мъжа и е негова робиня. А мъжът е роб на нейната любов"

(и забележи - пак за роби и господари става въпрос) :P

Къде точно е казано това в библията?

Доколкото разбрах, не го пишело в Библията, а в Кама Сутра. :P

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Явно големи мъдрости се разправят в тази книга. Трябва да си я купя! Кой от вас я има, че да ми я даде назаем - поне да разгледам картинките, ако не друго. Публикувано изображение

Доколкото разбрах, не го пишело в Библията, а в Кама Сутра. :speak:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Явно големи мъдрости се разправят в тази книга. Трябва да си я купя! Кой от вас я има, че да ми я даде назаем - поне да разгледам картинките, ако не друго. Публикувано изображение

Ето няколко пози от Кама Сутра-http://www.youtube.com/watch?v=FgxwhEPx_l8.Многу са яки. Публикувано изображение

Ма Тукси, четеш през ред... Става въпрос за библията от С.А.Т.А.Н.А.

Знаеш ли къде се намира мястото Сатана? в Манггалистан. Публикувано изображение

Нео, клипа е култов. ;)

Не бе браткиш, те не сексуват щото трудно им се издава лиценз за сексуване... :yanim: Лиценза се издавал лично от чернилката с флейтата...

Да ,ама тая ли ,тоя ли с флейтата не му остава време да говори и за това оставя всичко в ръцете на Гургула,и той решава

сей-но ,да чакаш градска с преспиване!Смятай ,какъв тъжен и влажен поглед трябва да извади тоя дет иска да се сексува хехехе и колко вода тря да изпий от къпането Му!

Ти не знам дали видя новата Му статуя ,цялата от злато и изобщо не личи ,че е от "некъпаните" ,хехе

Мисля ,че не бяха идолопоклоници или да шта излъжа ,ама ми се стори в един клип ,че падат на колене пред Него досущ като .... :yanim:

Да ,ама тая ли ,тоя ли с флейтата не му остава време да говори и за това оставя всичко в ръцете на Гургула,и той решава

сей-но ,да чакаш градска с преспиване!Смятай ,какъв тъжен и влажен поглед трябва да извади тоя дет иска да се сексува хехехе и колко вода тря да изпий от къпането Му!

Ти не знам дали видя новата Му статуя ,цялата от злато и изобщо не личи ,че е от "некъпаните" ,хехе

Мисля ,че не бяха идолопоклоници или да шта излъжа ,ама ми се стори в един клип ,че падат на колене пред Него досущ като .... :hush:

Терминът 'идоло-поклонник' се среща при абрахамците само. Абрахамците са ИЗВЪНКАСТОВИ за ВЕДАическата култура, да припомня.

А Царят го остави- той иска да не следва легално циганите, като се САМОуспокоява, че 'йогите са цигани'... Публикувано изображение

Във Филиповци е пълно с йоги- 'йогин върху йогин'. ;)

Ма Тукси, четеш през ред... Става въпрос за библията от С.А.Т.А.Н.А.

Знаеш ли къде се намира мястото Сатана? в Манггалистан. Публикувано изображение

Нео, клипа е култов. :hush:

Нашия добър приятел ме насочи към него,Царю!

Пуснал беше на Тукиту някакви маймуняци от Агра ,много нагли и като свърши клипчето се появи и този див и образователен клип. Публикувано изображение

Нашия добър приятел ме насочи към него,Царю!

Пуснал беше на Тукиту някакви маймуняци от Агра ,много нагли и като свърши клипчето се появи и този див и образователен клип. Публикувано изображение

Да, Нео, това би могло да се каже, че е 'Дарк сайд ъф Маймун'... Публикувано изображение

Аз лично го видях преди време, във връзка с разни миракълс, и го сложих на стари публикции към блога си.

Това как ти се струва?..

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.