Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дебат за ползването на няколко акаунта

109 гласували потребители

1. 1. одобрявате ли използването на няколко акаунта от един потребител

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ако човек пообиколи няколко форума и позадълбае в тях - ще му стане ясно че без значение с каква насоченост са - във всеки един от тях има едни и същи "проблеми". И аз съм си играл на едно друго място на "Аз ли повече профили мога да регистрирам - ти ли повече можеш да изтриеш" - с модераторите - щото мисля че бях прав и още си го мисля - само дето вече не ми е интересно и нямам време. Ограниченията рядко са за хубаво - заради някакви си глупости на хората им се налага да забраняват на нов акаунт 1 седмица да пише - трябва да отлежи... налага им се да се извиняват на тоя и на оня - щото тъп модератор трие профили наред от яд... много тъпотии се случват. Малко по така да се следи кой за какво налага наказания - Хасан и той е хора - Администрацията също - и като хора - правят грешки. Ама това е повече за тяхно сведение - а не за потребителите. Ако става дума за наказан човек - да не му се допускат други профили - съгласен. Ако искат по 100 профила да имат - да имат - ама като се реже един - да се режат всички.

• Отговори 148
  • Прегледи 19,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

И още нещо си мисля, че целта на am-am е постигната и ще кажа защо.

1. Целта му явно е форумна известност и повече внимание. (сиг. пак заради положеният труд.)

и 2. всички му се връзваме!

Редно е да се обърне внимание на всеки потребител с проблеми, които могат да се решат. Проблема на am-am е паталогичен, явно... Той си носи от 9 дерета вода, както обичам да казвам. Пак ще кажа - не разбирам, но разни хора, разни психични отклонения.

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

: )

Но първо на varankralev. varankralev, отново разсъждаваш в погрешна посока.

Първо, аз няма как да изгубя.

Второ, каквото исках, аз вече го постигнах. Не усети ли?

Трето, слабо ми е целуването на задници, но никога не съм го възприемал като свой недостатък. Не съм търсил поддръжници, нито влизам във виртуални коалиции и прочие интриги, просто казвам какво мисля по цивилизован начин.

Четвърто, това за "негативите". Негативи за това, че съм поставил на дневен ред нещо което виждам, че вълнува спам раздела (просто защото там е практика), мога да получа единствено от негативни хора. Мислиш ли, че те са пътеводна светлина в живота ми? Имам си глава на раменете и я ползвам.

Пето, употребата на няколко акаунта не съм я въвел аз, нито имам авторски права над нея. Не съм доаенът които учи как трябва да живеят другите, но съм първият който има смелостта да постави въпроса публично, за да се регламентира. Насреща си видях човек с ник lz4jw, който се изживява като администратор, видях представителка на училищната клика, която злорадства на същото (което ми е болно, защото не и е добра реклама), която ме бие единствено по промишлени безсмислици изписани в спам раздела и по възраст. Тя, обаче, няма как да го знае, а да съдиш непознат и баба знае. Кой каквото умее е казано. Естествено става въпрос и за манталитет. Има ли почва той и у нас и какво впечатление остава от тази тема?

И за финал, нека е ясно нещо. Нямам нищо против всеки да направи своя избор във форума, както и всеки да прави изборът как да живее собственият си живот. Да се противопоставя един избор на друг избор е търсене на евтина сеирджийница в каквато темата се превръща. Не виждам пречка 100 човека да заявят, че искат да ползват няколко акаунта и това право да им се откаже. Не виждам пречка и в обратното. В крайна сметка всички сме на гости и се съобразяваме с домакина. Аз не съм изключение от правилото.

лека вечер : )

"Първо, аз няма как да изгубя.

Второ, каквото исках, аз вече го постигнах. Не усети ли?"

Никой във форума не те кара нито да ГУБИШ, нито да печели;.

Едно се иска от всички нас и модератори и ЮЗЕРИ - да бъдем по толерантни, да се вслушваме повече в другите и да приемаме и техните забележки Да спазваме елементарни правила, което е по силите на всеки един от този форум. Тук няма богоизбрани. Да, има модератори, но именно те са избрани за да следят и обръщат внимание тогава, когато има нередности от една или друга страна.В края на краищата, да си помагаме взаимно.Ако още не си забелязал, в интернет пространството, когато правиш своя регистрация без значение къде, първо се сблъскваш с някакви правила, които ако приемеш, регистрацията ти минава успешно, ако откажеш - няма регистрация.След като си се регнал вече отдавна, значи си съгласен на 100% с поставените правила.Случаят с теб е даже врапантен. Навярно ни веднаж не си ги прочел, след като имаш 3-4 регистрации.А в ролята си на АДМИНИСТРАТОР - аз не се изживявам и нямам такова желание. Редно би било отдавна да забележиш, че от много време модераторите и администраторите на форума се занимават твърде често с ТЕБ!Редно е и да си забелязал, че неведнаж са били толерантни към ТЕБ. А какво ти искаш да доказваш на такава голяма аудитория от форума, никой не е наясно. Едно само е ясно и видно от пръв поглед. Ето го:

Разглеждайки АВАТАРА се вижда, че си тук за да създаваш СМУТ във форума. Тази дума е написана единственно и лично от ТЕБ, драги ми поете. Ето затова лично аз ти казах, че можеш да си ходиш.Много хора искат да ти го кажат но или не смеят, или се страхуват. Е!!! Такова нещо при мен НЯМА. Никога не ме е било страх да кажа това, което чувствам аз и виждам и чувствам същото в голяма група - ХОРА!

Пожелавам ти всичко добро, отлично здраве и малко да се снишиш, не забравяй, че и ти като всеки от нас си - ГРЕШЕН!

Лека и приятна вечер!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Проблема на am-am е паталогичен, явно... Той си носи от 9 дерета вода, както обичам да казвам. Пак ще кажа - не разбирам, но разни хора, разни психични отклонения.

Аз пък ще кажа, че не мога точно да разбера как член на екипа нарича потребител "паталогичен случай", както и в съвсем прав текст, че същият има психични отклонения без да има никакви последствия от това.

Моля някой от екипа, да ми обясни, ако е възможно. Настоявам.

Сега ще докладвам този пост и ще се радвам да видя промяна в темата с наказанията. Говорите за един стандарт и за това, че съдите за всички еднакво. Е, нека да видим. Докажете го поне веднъж.

Аз пък ще кажа, че не мога точно да разбера как член на екипа нарича потребител "паталогичен случай", както и в съвсем прав текст, че същият има психични отклонения без да има никакви последствия от това.

Сега ще докладвам този пост и ще се радвам да видя промяна в темата с наказанията. Говорите за един стандарт и за това, че съдите за всички еднакво. Е, нека да видим. Докажете го поне веднъж.

Искаш ли да се обърнеш към компетентно лице и да попиташ каква е дефиницията за човек, който сам си задава въпроси, отговаря си, благодари си, спори със себе си в множество лица. И да дефинираш ясна граница между нормално и ненормално. Да имам е някакъв критерий все пак....

Ъъъъ ивинявай, чувал ли си за метафора? :whist:

А познаваш ли am-am ??

Ако почнем с накаанията за изказвания или действия - далеч няма да съм първата аз...бая,бая преди мен ще изгърмите със своите собтввени.

Айде със здраве ;]

Не ми философствай. Зададох конкретен въпрос. Това тук от кога е медицински форум в който се дават диагнози за това кой е психично болен и кой не? Мога със сигурност да кажа, че не е нормално някой да нарича друг: човек с психични отклонения. Освен разбира се, ако не е от екипа и не скочат поне 5 човека да го защитават, колкото и грешен да е той. Така че не ми вади измислени доводи в опит да го оневиниш. Това е съвсем ясна и пряка обида. Греша ли? Ако аз те нарека психично болен какво би се случило? И не ми казвай, ама той така, той иначе. Просто ми отговори. Това обида ли е? Това беше отправено към capnemo, но сега може и за последния пост да важи.

Редактирано от прелюбодееца (преглед на промените)

П.П - а искаш ли да видиш как потребител се отснася към член на екипа и все още си е тук ... ммм ? Знаеш ли, че ако някои админи не са толкова търпеливи, колко бързо щеше да скочи по брой, списъка на наказаните, мм ?

Пак ще кажа - не разбирам, но разни хора, разни психични отклонения.

Хммм... Тук никъде не виждам да пише "Ам-ам има психично отклонение". Пряка обида в случая няма. И мен наскоро въпросният ам-ам индиректно ме беше нарекъл "Белия п*дал" , но не беше написал "WhiteHart е п*дал", така че нито съм го цензурирал, нито съм го докладвал.

Не ми философствай. Зададох конкретен въпрос. Това тук от кога е медицински форум в който се дават диагнози за това кой е психично болен и кой не?

Мога със сигурност да кажа, че не е нормално някой да нарича друг: човек с психични отклонения. Освен разбира се, ако не е от екипа и не скочат поне 5 човека да го защитават, колкото и грешен да е той. Така че не ми вади измислени доводи в опит да го оневиниш. Това е съвсем ясна и пряка обида. Греша ли?

Ако аз те нарека психично болен какво би се случило? И не ми казвай, ама той така, той иначе. Просто ми отговори. Това обида ли е?

1. аз дадох предложение да ни дадете някаква база, защото ако имахте някаква идея от материята щяхте да разберете какво казвам.

2. аз дадох явни доказателства за твърдението, дайте и вие за диагнозата, която ми поставяте

3. за да говорите на ти на някого означава че или го познавате лично или ви липсва култура

Не ме интересува никой друг. Всеки отговоря за постъпките си. В случая отговорност за написаната обида носиш ти. Не се оправдавай... с други. Който трябва да бъде наказан, нека бъде. Не ми обяснявай за други, какво, къде и как писали. Говорим за теб и това, което ти пишеш в момента. Мхмммммм.

Не ме интересува никой друг. Всеки отговоря за постъпките си. В случая отговорност за написаната обида носиш ти. Не се оправдавай... с други. Който трябва да бъде наказан, нека бъде. Не ми обяснявай за други, какво, къде и как писали. Говорим за теб и това, което ти пишеш в момента.

Мхмммммм.

Пиша го с ясно съзнание и не съжалявам за него. Какво ще направиш? Това, че не ти харесва на никой не му пука. ;]

Хммм... Тук никъде не виждам да пише "Ам-ам има психично отклонение". Пряка обида в случая няма. И мен наскоро въпросният ам-ам индиректно ме беше нарекъл "Белия п*дал" , но не беше написал "WhiteHart е п*дал", така че нито съм го цензурирал, нито съм го докладвал.

Именно!!! И да не говорим за обидите, които е ръсил по адрес на другите модератори и портебители. Ама явно добре си върши работата и много хорца му се връзват... :whist:

Къде ТОЧНО казах, че имам предвид, че си казала това????????

Лесно е да се досетиш. Логично е. Всеки знае ^^

Достатъчно е да прочетеш последните 3 наши поста ... не сме от вчера, ей !

• Автор

Едно се иска от всички нас и модератори и ЮЗЕРИ - да бъдем по толерантни, да се вслушваме повече в другите и да приемаме и техните забележки

Специално за am-am. ...Ама ти си само драскач и нищо повече... Вземай си чуковете и да те няма. На твоето място ще дойдат десетки...

По делата ще ги познаете. Когато пораснеш и на акъл, колкото на години и отношението ти вземе да приляга на годините и поста ти, ще почна и да се вслушвам в качулки след дъжд.

Кажи ми защо пусна тази тема?

Кого го интересува истината, когато могат да се съчиняват далеч по забавни идиотщини?

Уеднаквете си само версиите, популярност или негативи събирам.

ПП: И наистина Аморе, исках да ти помогна, защото ми заяви, че си емоционално свързана със затвореният ти акаунт. Знаех, че има вече прецедент и по заслуги можеше... няма невъзможни неща...

В блогът ми Трихо обясни за видовете лудост, ти Аморе можеш ли дори да ги изброиш? Знаеш ли какво е кретенизъм? Нужно ли е въобще НЕЩО да знаеш, за да наречеш някого "луд"? Май думичката "луд" се оказа, че не се наказва с изхвърляне и стана любима за всеки който желае да нагрубява, защото дотам му стигат възможностите в интелектуален аспект!

Аз съм инициаторът на модата в темата за поздрави да се пише "за мен" или собственият си ник. Какво стана сега?

Още в първи клас, а вероятно и в предучилищната се упражнява говоренето в трето лице. Болестното състояние е когато чуваш други гласове, фантазията още не се хоспитализира.

Баси и сериала дето се заформи тука. Не сте в час да знаете, я се приземете. Последната страница е типичен пример за ползата от многото акаунти, ако няма кои да те защити се защитаваш сам. Зада се спре с цирка раководството просто да вкара правило за мулти акаунти :baby: дайте някакъв срок и всеки който ползва повече от една регистрация да си избере основна и останалите да се баннат. В 999 серия ще стане ясно че всички се обичаме, и ще заживеем дълго и щастливо. Навремето бях модератор за малко и администратор в локален торент тракер и форума към него.От един IP адрес се разрешаваше една регистрация.Правехме и изключения разбира се, но само при основателна причина. Раздвояване на личноста не е основателна причина.

Лесно е да се досетиш. Логично е. Всеки знае ^^

Достатъчно е да прочетеш последните 3 наши поста ... не сме от вчера, ей !

Да следваме пътя на логиката ли? Ами това и правим...

Искам само да попитам, всичко това доставя ли ви удоволствие? Погледнете се в какво сте се превърнали! След като толкова твърдите из разни теми, че ви е писнало, че автора на темата не ви интересува, че не искате дори да четете написаното от него, че занимава потребителите със себе си, айде моля ви кажете ми, как така се озовавате всички вие и винаги там където уж най нямате интерес. Някой да ви кара насила?

А ти се замисли за това, което казваш

(сиг. пак заради положеният труд.)

запитай се поне веднъж защо ...

Приятна вечер

Oт тази тема нищо не разбрах, в първото мнение има някакъв въпрос кой препочитате да умре, отгоре някаква анкета за акаунти... ако може някой в едно изречение да обясни за какво става дума

Последната страница е типичен пример за ползата от многото акаунти, ако няма кои да те защити се защитаваш сам.

Би ли обяснил какво имаш предвид, ако обичаш ?

• Автор

Oт тази тема нищо не разбрах, в първото мнение има някакъв въпрос кой препочитате да умре, отгоре някаква анкета за акаунти... ако може някой в едно изречение да обясни за какво става дума

Като за теб в едно изречение (на ниво първокласник), а след това като с няколко изречения (като за третокласник). Нещата са много прости.

Ползването на няколко акаунта може да бъде ползвано и за добри и за лоши цели.

За третокласници:

Т.к. се заяви, че наложилата се практика в употребата на по няколко акаунт (както разбрахте и от модератори) вече е под секирата на закона, модерната позиция е, че едното е нормално, а другото не е нормално. Да нямаш фантазия е нормалното.

За петокласници:

"Нормалното е просто норма. По време на война е нормално и да убиваш. За едно и също нещо може да лежиш в затвора и да получиш медал. Не мога да повярвам, че за бииииип се поставят такива неграмотни и скарани с логиката индивиди. За справка Логически грешки в блога на Трихо. Ти си нормален, затова и ти се чудих защо си губиш времето сред ненормални."

* - Не обичам да се повтарям, затова е цитат.

Идеята на нормалната част от форума е, че ненормалните трябва да се превъзпитат. "Това което ограничените хора не могат да проумеят е, че може да си лицемер от един акаунт, а може да си един и същ и да отстояваш позицията си от няколко. Според мен първите са по-страшни, което май означава, че трябва да се забрани ползването на по един акаунт. В такива въображаеми "рецепти" лекуващи Калдата може да се съчини ВСИЧКО, но всъщност лъсна защо вече няма хора желаещи да пишат. Липса на толерантност. Различното е лудост, какво ти говори това? Нещо повече - ако наречеш различният "луд", това не се наказва, а се поощрява. Не ви прави чест тази симулирана "обективност" и наистина, ама наистина всичко опира до манталитет. Никога не съм споделял за проблеми във форума с идеята да се подигравам с някого или да се правя на много велик. Просто съм искал да направя мястото по-добро. Да обясняваш това на безпогрешни хора е кауза пердута. Модераторите са като съдиите - прави са, дори когато грешат. Калин не случайно мълчи, помисли защо е така, не е трудно да се досетиш/досетите."

Иначе, признавам, че хората ползващи форумите на Калдата за чат и запознанства, такива изпълнения са объркващи. Съгласен съм, постигнахме единодушие. Целият свят е объркан междувпрочем.

и.... лека вечер

Като за теб в едно изречение (на ниво първокласник), а след това като с няколко изречения (като за третокласник). Нещата са много прости.

Ползването на няколко акаунта може да бъде ползвано и за добри и за лоши цели.

За третокласници:

Т.к. се заяви, че наложилата се практика в употребата на по няколко акаунт (както разбрахте и от модератори) вече е под секирата на закона, модерната позиция е, че едното е нормално, а другото не е нормално. Да нямаш фантазия е нормалното.

За петокласници:

"Нормалното е просто норма. По време на война е нормално и да убиваш. За едно и също нещо може да лежиш в затвора и да получиш медал. Не мога да повярвам, че за бииииип се поставят такива неграмотни и скарани с логиката индивиди. За справка Логически грешки в блога на Трихо. Ти си нормален, затова и ти се чудих защо си губиш времето сред ненормални."

* - Не обичам да се повтарям, затова е цитат.

Идеята на нормалната част от форума е, че ненормалните трябва да се превъзпитат. "Това което ограничените хора не могат да проумеят е, че може да си лицемер от един акаунт, а може да си един и същ и да отстояваш позицията си от няколко. Според мен първите са по-страшни, което май означава, че трябва да се забрани ползването на по един акаунт. В такива въображаеми "рецепти" лекуващи Калдата може да се съчини ВСИЧКО, но всъщност лъсна защо вече няма хора желаещи да пишат. Липса на толерантност. Различното е лудост, какво ти говори това? Нещо повече - ако наречеш различният "луд", това не се наказва, а се поощрява. Не ви прави чест тази симулирана "обективност" и наистина, ама наистина всичко опира до манталитет. Никога не съм споделял за проблеми във форума с идеята да се подигравам с някого или да се правя на много велик. Просто съм искал да направя мястото по-добро. Да обясняваш това на безпогрешни хора е кауза пердута. Модераторите са като съдиите - прави са, дори когато грешат. Калин не случайно мълчи, помисли защо е така, не е трудно да се досетиш/досетите."

Здравей приятелю. Нека не прибързваме... Диагнозите се определят от компетентни психолози, каквито не сме, така че има вероятност 50% колегите да са познали, че във форума има потребители със специални духовни потребности. Също такава вероятност има и да не са познали. Това му е хубавото на предположенията. Впрочем, явно има колеги, на които им върви да дразнят останалите и дори прелюбодействуват с тази си възможност. Белята е че има една народна поговорка: "Краставите магарета се надушват и през девет дерета", остави другото ами и се подкрепят едни другиго, че и даже се самоподкрепят, използувайки незнайно защо отворената все още възможност за мултиакаунтинг. Чакай малко, аз един единствен човек как да се изправя и споря с петте профила на ЕдиКойСи, когато се наложи? Къде отива наличието на толерантност на ЕдиКойСи към мен и къде в случая е така наречената равнопоставеност?

П.П. Толерантност може да има единствено при равни всички останали параметри, които ни се дават като гости на Калдейта Форуми(като в сметката не включвам няколкото малки предимства, закупувани с ВИП абонамента)! Гости! - Не забравяй и не злоупотребявай с това!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Поисках в едно изречение - кратко и ясно обяснение, а не ферман, който с несвързани думи да не казва нищо. Както и да е, а ползването на няколко акаунта не е позволено никъде. Вече дали ще се представяш за едрогърда мома или мъжага е проблем, който слабо ме вълнува. Явно страдаш от липса на внимание!

Пиша го с ясно съзнание и не съжалявам за него. Какво ще направиш? Това, че не ти харесва на никой не му пука. ;]

Нека всички видят тази НАГЛОСТ. "Аз съм модератор и мога да пиша каквото си искам. На никой не му пука какво мислят другите." Казано в прав текст. Ето я равнопоставеността между потребители и екип. Ето я. Браво на екипа. Едно голямо БРАВО за такива членове на този екип. Какво по-красноречиво от това отношение? От тук на сетне си мисля, че просто е излишно да се пише каквото и да било. Няма никакъв смисъл, след като те могат да кажа нещо и да заключат със: На кой му пука какво мислите вие, потребителите!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.