Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дебат за ползването на няколко акаунта

109 гласували потребители

1. 1. одобрявате ли използването на няколко акаунта от един потребител

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

"Това което ограничените хора не могат да проумеят е, че може да си лицемер от един акаунт, а може да си един и същ и да отстояваш позицията си от няколко.

Смятай ме за ограничен, ако искаш, но наистина не разбирам последната част от изречението. Всъщност, абстрахирайки се от цирка в тази тема, мен ме вълнува само чистото любопитство и не мога да не ти задам въпроса, защо наистина са ти няколко акаунта!? Не бих ти задал въпроса, ако си дете, неосъзнал се тийнейджър, или злобна незадоволена кучка, но ти си нормален и интелигентен човек, поне според мен, който явно се опитва да каже нещо, да се бори за нещо, но аз лично не разбирам, какво аджеба искаш да НИ кажеш... Мисля си, че емоцията ти е толкова силна, че ти пречи да я изразиш по разбираем и подходящ начин. Може би тогава повече хора ще разберат какво искаш да кажеш, наистина. Друг е въпроса, че негативизма, който си натрупал, по дифолт определя настроението и отношението на хората към теб, особено на модераторския екип. За да не съм съвсем офф по темата, ще кажа само, че след като мултиакаунтинга(бахти и думата) след като не е забранен от правилата, не виждам какъв е проблема хората да имат колкото си искат акаунти. И на мен не ми харесва, ама какво от това. Грешно или не, позволено е. Оттам нататък, пътища много.

• Отговори 148
  • Прегледи 19,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Би ли обяснил какво имаш предвид, ако обичаш ?

Забелязах надписа върху аватара Ви vorfax

това ме наведи на някои изводи.

Може и да греша но докато многото акаунти са резрешени често ще стават такива грешки.

Някъде бях писал за сериал. Тук като гледам се развива сюжета на втори сезон. Има случаи в живота когато за да получиш нещо се налага да дадеш повече отколкото е ползата. Темата че е спам, спам е. Напомня ми на творбите на друг наш известен посетител, който след като спряха да му обръщат внимание спря да пише. Или може би с гръм и трясък е напуснал страната и от приемане на почести за това какъв шампион е няма време да пише. Или се е заклещил в някоя манекенка/гумена?/, знам ли. Да я бяхте оставили темата, без отговор, след два дни щеше да я ъпне и да напише "досега е прегледана ХХХХ пъти и никой няма смелост да пише" и толкова. Конец связи. Същата драма се разигра днес в "Хардуер", сума ти народ се върза на глупостите на едно хлапе. Със стената и радиото не се спори. Оставете го да си пише на воля, да си пуска тема след тема и толкова.

http-~~-//www.allsp.com/l.php?id=e147

Представено е животното nolifer

Някъде бях писал за сериал. Тук като гледам се развива сюжета на втори сезон. Има случаи в живота когато за да получиш нещо се налага да дадеш повече отколкото е ползата. Темата че е спам, спам е. Напомня ми на творбите на друг наш известен посетител, който след като спряха да му обръщат внимание спря да пише. Или може би с гръм и трясък е напуснал страната и от приемане на почести за това какъв шампион е няма време да пише. Или се е заклещил в някоя манекенка/гумена?/, знам ли. Да я бяхте оставили темата, без отговор, след два дни щеше да я ъпне и да напише "досега е прегледана ХХХХ пъти и никой няма смелост да пише" и толкова. Конец связи. Същата драма се разигра днес в "Хардуер", сума ти народ се върза на глупостите на едно хлапе. Със стената и радиото не се спори. Оставете го да си пише на воля, да си пуска тема след тема и толкова.

http-~~-//www.allsp.com/l.php?id=e147

Представено е животното nolifer

Тц, ща запълни сърверните дискове със спам и Калдейта ще блокира...

...Въпросният шампион все още се мярка, разбира се ако говорим за нашенският, щото имаше и един паникьосан БГ емигрант в баня с несломима врата, в хАмерика...

Не че някой ще ме послуша де, но писането с няколко акаунта според мен е заблуждаващо. Човек си мисли че срещу него стоят трима, а той един. По време на спор това е гадно и създава изкуствено впечатление за превес на едното мнение. Човека обаче твърди че е поет, творец и пише с разни акаунти в разни настроения и помага а не се кара с хората. Ако това е така, е разбираемо, свят широк хора разни, един често си сменя дрехите, друг може години да ходи с едни. Щом човека не е конфликтен и не прави панаири с тези никове може да се направи изключение за него. Като му е кеф нека си има и 20 акаунта, но поне по някакъв начин се обозначи че е един и същи човек за да не въвежда в заблуждение. Примерно в подписа това да е указано, аз съм еди кой си, и мои са още тия и тия акаунти. Но наистина мулти акаунтинга е объркващ, лично на мен би ми било неприятно да общувам с един човек през 5 ника. Може да променяме аватара, подписа, представянето, много възможности с които да изразим настроението си, да изкажем чувства и така нататък.

• Автор

Поисках в едно изречение - кратко и ясно обяснение

Дадох ти го за първокласници, надолу не слизам. И аз искам "Под игото" в две изречения и Библията в 4 думи, ама понякога се налага да се чете и текст без картинки.

sliderum, съгласен съм с думите ти. Някой написа, че навсякъде били забранени ползването на по няколко акаунта което е манипулативна лъжа. Даже лично аз имам няколко сайта направени с една платформа и това си е регламентирано. За форуми и торенти да не говорим. Остава въпросът, дали онази история с фермата, където всички са равни като при комунизмът, първо е възможна и второ, е за добро. Дали уеднаквяването на човешката природа е за добро, когато еволюционното многообразие показва, че сме оцелели защото сме силно адаптивен вид? И дали равенството е нещо повече от утопия ("мисията невъзможна") и като във историята за фермата прасетата няма да са по-равни?

Нека правим разлика между частното и общото. Ако някой с една регистрация сее акита и жъне бури, досега не съм чул да е причина за санкции на други потребители с един акаунт. Ако си лош и вредиш ползвайки няколко акаунта, това е аргумент за заличаването на акаунтите на други потребители? Къде точно е логиката? Как наказвайки невинни правим света по-добър?

Ето и още няколко частни случая, които сами по себе си не могат да наклонят везните, но показват, че панацея и универсално решение не съществуват за никой проблем. Лично аз съм ползвал по спомени поне още 3 акаунта на 3-ма други потребители с тяхно знание и позволение. В моят акаунт са влизали поне още 4 души. В моят акаунт съм влизал от поне 3-4 компютъра. А проблем има само в главите ни. Всички ползваме мястото за да изразим себе си. Аз призовах когато някой диша да позволи и на другите да диша, а в отговор получих простащина.

Не ми се четат дразги, а май хората които имат нещо да кажат, ще си останат самос четенето и то с право.

лека нощ

Всъщност, абстрахирайки се от цирка в тази тема, мен ме вълнува само чистото любопитство и не мога да не ти задам въпроса, защо наистина са ти няколко акаунта!?

Първо благодаря за човешкото отношение. Нямаше да го отбележа, ако не контрастираше в тази тема.

Причините всъщност са много и ще ми е трудно да ги изброя. Приеми го като "почване наново", като аватар на Шива (тук просто опитвам да обясня, не се равнявам на богове), забавление, изоставяне на емоции покрай псуване в темата за сираците... това са лични причини и наистина не е нужно да се оправдавам за нещо което не е лошо.

За да не съм съвсем офф по темата, ще кажа само, че след като мултиакаунтинга(бахти и думата) след като не е забранен от правилата, не виждам какъв е проблема хората да имат колкото си искат акаунти. И на мен не ми харесва, ама какво от това. Грешно или не, позволено е. Оттам нататък, пътища много.

Не си прочел всичко. Аз съм поставен пред ултиматум, вече съм наказан заради тази тема и трето, акаунтите които се смятат за мои ще се затворят. Причини отдавна не са нужни, повод - всичко.

Дадох ти го за първокласници, надолу не слизам. И аз искам "Под игото" в две изречения и Библията в 4 думи, ама понякога се налага да се чете и текст без картинки.

sliderum, съгласен съм с думите ти. Някой написа, че навсякъде били забранени ползването на по няколко акаунта което е манипулативна лъжа. Даже лично аз имам няколко сайта направени с една платформа и това си е регламентирано. За форуми и торенти да не говорим. Остава въпросът, дали онази история с фермата, където всички са равни като при комунизмът, първо е възможна и второ, е за добро. Дали уеднаквяването на човешката природа е за добро, когато еволюционното многообразие показва, че сме оцелели защото сме силно адаптивен вид? И дали равенството е нещо повече от утопия ("мисията невъзможна") и като във историята за фермата прасетата няма да са по-равни?

Тук не е демокрация, а е домът на Калин. Капиш? Тези които присъстваме, без да заплащаме за което, получаваме само удовлетворение, когато успеем да помогнем на някого, също и похвала от колегите ни. Това че някой си прави още акаунти, за да хвали сам себе си, или че му липсва възможност да изрази достойнствата си през един акаунт, показва по-скоро липсата на достойнства, а също така и бедна фантазия - точно така бедна, а не богата. Без фантазия пък не върви и човек да има муза, по-скоро върви, но ялова такава. Разбира се в това също има изключения, но да се дава врата в правилото заради няколко изключение, някак не върви, особено когато ние мнозинството страдаме заради тези няколко.

Лека вечер и от мен!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Щом човека не е конфликтен и не прави панаири с тези никове може да се направи изключение за него.... Може да променяме аватара, подписа, представянето, много възможности с които да изразим настроението си, да изкажем чувства и така нататък.

Ползвал съм аватар, подпис, лична снимка, страницата "за мен", специфични обръщения, лични съобщения и дори ник даден от други потребители. Никога не съм крил нещо което не е тайна. Не разбрах с какво Ханибал Лектар е наказан за това, че нарече един куп учителки, Лина, ShadowSkill, emmi и кой ли още не, мои клонинги?

и от мен лека вечер

Нещата са много прости.

Ползването на няколко акаунта може да бъде ползвано и за добри и за лоши цели.

Така кажи де-няколко ти трябват да си добър,другите няколко да си лош.

........................

Човека обаче твърди че е поет, творец и пише с разни акаунти в разни настроения и помага а не се кара с хората. Ако това е така, е разбираемо, свят широк хора разни, един често си сменя дрехите, друг може години да ходи с едни. Щом човека не е конфликтен и не прави панаири с тези никове може да се направи изключение за него.

...........................

Не вярвай на всичко което пише "човекът " .. Звучат добре, направо идеално, но той съвсем не е такъв какъвто се изкарва .. нито подбудите му за допълнителните акаунти са толкова чисти и поетични ....

Тази тема е просто един фарс за пред определени хора....

Форумна шизофрения - с един акаунт ще се прави на добър, с друг на лош, с трети на забавен. Може и да си пусне тема с въпрос и с другите пет акаунта да си отговори сам Публикувано изображение

vorfax, за последен път ще те приканя да представиш доказателства на твърденията си - кои са модераторите и кои са клонингите им. И ако и този път не го направиш, ще ти събера лично "чуковете" и на този акаунт, защото ми писна от празните ти приказки в дълъг текст и клеветите ти! Акаунтът ти am-am е със забрана за публикуване, но не заради тази тема, ти през него нямаш тук нито един пост! И още нещо, на теб ти се даде шанс да си избереш кой акаунт искаш да ползваш, други нямат този шанс. След целия цирк, който разигра тук, мога само да ти кажа, че си невероятен нахалник! Съветвам те, следващият ти отговор да бъде точен, ясен и с конкретни примери и доказателства, в противен случай ще бъде последният ти от този акаунт!

Относно няколкото поста за шампиона - предполагам имате предвид Fixt00l - той е с вечен бан, но за разлика от други поне има някакво достойнство и не се натрапва с клонинги! Не е коректно да се провокира някой, който няма възможност да отговори и да се защити, така че ще ви помоля да не го правите повече.

Нямам никакво намерение да дебатирам темата. Само ще си напиша мнението.

Категорично против съм използването на N-ти брой акаунти, клонинги и стари познате в нови дрехи.

Никога не съм обичала да заблуждавам хората, затова не искам да заблуждават и мен.

На мен лично не ми пука, че някой си ще си направи още 3, 5, 10 акаунта, за да си слага плюсове сам на себе си - дразни ме факта, че се опитва да лъже и прави на маймуни останалите.

Под един знаменател слагам и потребители и модератори.

Казах.

Именно! без излишни приказки моето мнение се припокрива с това на Весето!

Мисля, че самия факт, че се води подобен разговор е излишен.

Темата спокойно може да се обедини с тази

• Автор

vorfax, за последен път ще те приканя да представиш доказателства на твърденията си - кои са модераторите и кои са клонингите им. И ако и този път не го направиш, ще ти събера лично "чуковете" и на този акаунт, защото ми писна от празните ти приказки в дълъг текст и клеветите ти!

Ако чакаш видео доказателства и подписани самопризнания, нямам такива. am-am е наказан заради тази тема, обърка се нещо. Думите ти стоят още. Каквото и да кажа, ще бъде последвано от "обаче", както след като ви пратих снимки на ругаещи модератори, заради което простосмъртните потребители са пъдени от тук. Личната си кореспонденция нямам намерение да вадя на показ. Лицемерното в случая е, че вероятно и самият ти си наясно поне с тази част която ти споделих на лични, която е публична тайна. А вероятно това е е целта, аз не съм адвокат, което ме прави "клеветник".

20-ната изтрити теми от блогът ми, могат да бъдат прочетени и другаде. Клеветник ще наричаш другиго, това което съм казал всеки го знае и още си стои написано (не от мен). Това, че не си го прочел, а аз си имам друга работа, освен да участвам в забавачницата кой не си е изпил млякото и кой е скъсал книжката, не значи нищо. Ако единственият шанс да се симулира справедливост е да ми събираш "чуковете" с аргумента, че съм виновен до доказване на противното, изпълни го. 

ПП: Срамота е колко ниско можете да паднете уважаеми и неуважаеми потребители на Калдата играейки съдници с правило което дори не съществува!

о нее, iovi си постла. Нужно е да имам видео доказателства и подписани самопризнания, каквито нямам и вече има "причина" да бъде затворен акаунта ми. Аз правилно го написах. Често задавам толкова неудобни въпроси, че се налага да съм глупав, грозен, луд, извънземен и жена.

Редактирано от vorfax (преглед на промените)

Salut Форфакс и още привет :) Захващаш интересна тема... На кой, какво му е позволено да прави тук? Ами,Jedem das seine (на всеки му своето)! Иде реч, не каквото са му определили правилата, а каквото му е определено от личното отношение на власт имащите към него (без да става въпрос как е изградено това отношение). Позната картинка - уви! Абстрахирайки се от субективни фактори, ми се предоставя възможността да споделя ненатрапчиво мнението си, че аз не бих си направил втори потребителски профил, но след като няма регламент-рестрикция за това - не виждам какъв е проблема! Собствениците на мястото, са претеглили в миналото всички положителни и отрицателни страни и са си казали думата - а именно, че нищо не го забранява. Толкова е просто! И същевременно толкова валидно... Връщайки към субективната страна на проблема, мога да посоча примери за потребители с повече от един профил. Знам за поне един модератор с повече от един профил, без не-модераторският такъв да е блокиран. Също така всички знаем (а пък и той не го крие), че N e o и neo2311 са два различни профила на един и същи потребител. Да не говорим, че имаше и по-фрапиращи случки. Потребителят U.Ra, след като му бяха блокирани повече от един профила, се сдоби по мистериозен начин, с права да публикува мнения от профила на Maat (странна ирония нали - като се има пред вид, коя е богинята Maat). Така, че не се учудвай, ако един ден, без да има правило, ни задължат вместо с псевдоними, да се идентифицираме във форума с ЕГН... Е не всички де - само тези 'дето им е писано... Лесно ще определим кои - тия дето се идентифицираме с псевдоним сме шизофреници (защо аджеба, не си пишем истинските имена - от какво се крием) и си заслужаваме да ни бъде лепнато ЕГН-то на профила, а останалите... за тях да не става и дума...

Срамота е колко ниско можете да паднете уважаеми и неуважаеми потребители на Калдата играейки съдници с правило което дори не съществува!

Явно съм по-тъп околкото си мисля защото немога да ти разбера гледната точка.По този и по някои други въпроси.

А както писах и по-нагоре без да ти познавам форумната дейнос добре изглеждаш свестен човек.

Форума аз го приемам като място за забавление и помощ, място където има някакви писани и неписани правила.

Едното от неписаните правила е точно за броя на акаунтите.

Един активен, ако по някаква причина омажеш нещата е тогава след определен период мисля че се полага втори шанс.

Но да имаш N брои акаунти и всичките да са във вечен конфликт, да си задаваш въпроси и сам да си отговаряш, да си повишаваш рейтинга :rolleyes: е това наистина е шизофрения.

Този модератор, това оня друго, ама никои не ги наказвал и ? Ама обиждали нагрубявали и им се разминавало.

Каквото повикало такова се обадило, мен защо не са ме обиждали?

Че понякога са крайни в мненията си е вярно, че има потребители които злоупотребяват с търпението и това е вярно.

Значи някой като прави нещо дай и останалите да го правим.

Всеки си има глава на раменете и може да прецени как да се държи.Кое е нормално определя мнозинството колкото и да не ни харесва.

Бих си понесъл едно евентуално наказание, дори и според мен да е незаслужено без да мрънкам и да се оплаквам и да правя 100 теми че всички да разберат колко съм онеправдан.

Маат — Уикипедия

Маат е древноегипетска богиня на правосъдието, представяна като жена с перо на главата. За разлика от другите богове и богини, Маат е по-скоро концепция, а не действащо божество. Маат е и превъплъщение на бог Амон. Жена на бог Тот, с когото са имали осем деца, най-известното от тях бил бог Амон.

При мумифицирането сърцето умишлено било оставяно в тялото на мумията, защото се смятало, че след смъртта мъртвеца се изправял на съд. Този съд представлявал везни, на които от едната страна стояло перото на истината, което принадлежало на богинята на правосъдието Маат. От другата страна на везните се поставяло сърцето на покойника и ако везните се изравнят значи човекът е живял добре и душата му бива допускана в подземното царство. Ако пък сърцето се окаже по-тежко от перото на истината значи, че на него тежат много грехове и то бива изяждано от сърцеяда Аммут и така душата никога не намира покой.

Редактирано от Петьо Стоянов (преглед на промените)

Форумна шизофрения - с един акаунт ще се прави на добър, с друг на лош, с трети на забавен. Може и да си пусне тема с въпрос и с другите пет акаунта да си отговори сам Публикувано изображение

:P

За всеки глас, който чуваш по един акаунт. Това знаеш ли колко гледни точки са? :rolleyes:

Аре ве, няма ли кой да му даде хероин на това момче да се успокои.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Не разбрах с какво Ханибал Лектар е наказан за това, че нарече един куп учителки, Лина, ShadowSkill, emmi и кой ли още не, мои клонинги?

хайде да не ме замесваш, става ли? Аз проблем с Митака нямам.

и за да съм по темата: егати дебата, егати чудото.

Пестете нетното пространство - то е ваше.

Ако чакаш видео доказателства и подписани самопризнания, нямам такива. am-am е наказан заради тази тема, обърка се нещо. Думите ти стоят още. Каквото и да кажа, ще бъде последвано от "обаче", както след като ви пратих снимки на ругаещи модератори, заради което простосмъртните потребители са пъдени от тук. Личната си кореспонденция нямам намерение да вадя на показ. Лицемерното в случая е, че вероятно и самият ти си наясно поне с тази част която ти споделих на лични, която е публична тайна. А вероятно това е е целта, аз не съм адвокат, което ме прави "клеветник".

20-ната изтрити теми от блогът ми, могат да бъдат прочетени и другаде. Клеветник ще наричаш другиго, това което съм казал всеки го знае и още си стои написано (не от мен). Това, че не си го прочел, а аз си имам друга работа, освен да участвам в забавачницата кой не си е изпил млякото и кой е скъсал книжката, не значи нищо. Ако единственият шанс да се симулира справедливост е да ми събираш "чуковете" с аргумента, че съм виновен до доказване на противното, изпълни го. 

ПП: Срамота е колко ниско можете да паднете уважаеми и неуважаеми потребители на Калдата играейки съдници с правило което дори не съществува!

Не чакам видео доказателства или самопризнания. Очаквам от теб прост списък с модераторите и съответните им клонинги. И за да не излезе, че съм фурнаджийска лопата, която не държи на думите си, този ти акаунт е от веднага със забрана за публикуване, докато не представиш доказателства за упреците си към екипа. До тогава те за мен са чиста проба клевета, а ти лъжец и интригант. Ако все пак успееш да го направиш, обещавам да вдигна незабавно забраната ти (само на този ти акаунт) и да ти се извиня публично за причинените ядове.

Поредната мелодрама и душевна криза на " горкия, беден и онеправдан " am-am . Оправданията и доводите за съществуването на многото му ( повече от 3 ) акаунта са просто смешни. Творец бил, не знам какви настроения имал , неразбран бил, че и сравнения с истински творци и техните псевдоними направи. Глупости на търкалета са това , глупости на търкалета... Не знам защо още от началото не бяха взети мерки да ти стопират клонингите с които злоупотреби доста..

Единствено което бих приел като оправдание е че има и други като теб, някои с все още поне по дузина клонинги които никой не закача... Като Neo ( Нео,fakdi,neo2311,numen,numeno,N e o , qakl,folky ,fakkd и още няколко в подобен дух ) .Оправдание донякъде, ако гледаме принципа за равноправие, щом едните могат, защо да не могат и другите.Но от морална гледна точка, за какъвто се бориш уж, не е никакво оправдание .Да правиш акаунт, защото предните по някаква причина не са активни разбирам, но няколко едновременно активни не разбирам,и е безсмислено същевременно ако искаш да те оценят подобаващо.

ОООО, Джийни! Мараба! Много нагъл тип си наистина, но информацията която имаш знам кой ти я дал. Заради действията на твойте братчета се наложи това клониране, не за нещо друго. Обаче ти си наглец, бановете на предишните ти акаунти не са отменени, но това не ти пречи тук да ми се правиш на света вода ненапита. Ти ли не разбираш, точно който се възползваше толкова време от това да имаш няколко активни акаунта? Аз, за разлика от теб спазвам правилата, това можеш ли да го стоплиш? :cool:

И наистина страхотен аватар си избрал, вече явно ме сънуваш? :lol6:

Salut Форфакс и още привет :help:

Захващаш интересна тема... На кой, какво му е позволено да прави тук? Ами,Jedem das seine (на всеки му своето)! Иде реч, не каквото са му определили правилата, а каквото му е определено от личното отношение на власт имащите към него (без да става въпрос как е изградено това отношение). Позната картинка - уви!

Абстрахирайки се от субективни фактори, ми се предоставя възможността да споделя ненатрапчиво мнението си, че аз не бих си направил втори потребителски профил, но след като няма регламент-рестрикция за това - не виждам какъв е проблема! Собствениците на мястото, са претеглили в миналото всички положителни и отрицателни страни и са си казали думата - а именно, че нищо не го забранява. Толкова е просто! И същевременно толкова валидно...

Връщайки към субективната страна на проблема, мога да посоча примери за потребители с повече от един профил. Знам за поне един модератор с повече от един профил, без не-модераторският такъв да е блокиран. Също така всички знаем (а пък и той не го крие), че N e o и neo2311 са два различни профила на един и същи потребител. Да не говорим, че имаше и по-фрапиращи случки. Потребителят U.Ra, след като му бяха блокирани повече от един профила, се сдоби по мистериозен начин, с права да публикува мнения от профила на Maat (странна ирония нали - като се има пред вид, коя е богинята Maat). Така, че не се учудвай, ако един ден, без да има правило, ни задължат вместо с псевдоними, да се идентифицираме във форума с ЕГН... Е не всички де - само тези 'дето им е писано... Лесно ще определим кои - тия дето се идентифицираме с псевдоним сме шизофреници (защо аджеба, не си пишем истинските имена - от какво се крием) и си заслужаваме да ни бъде лепнато ЕГН-то на профила, а останалите... за тях да не става и дума...

Дарк терминал, понеже ме спомена, ще ти обясня и на теб. И трите ми профила са спомен от преди 2-3 години и имат сантиментално значение по-скоро, а и ме предпазват от ужаса да видя , че съм написал незнам си колко хиляди поста в форума. Не вярвам някой да се обърка, че сме 3 различни човека, след като и аватарите са еднакви.

У.Ра не се е сдобил по мистериозен начин с права да побликува от профила на Маат, точно тя му даде паролата от профила си и правата. И точно имайки пред вид коя е богинята Маат си направи правилните изводи, защо му е преотстъпила профила си. :yanim:

Редактирано от Нео (преглед на промените)

Нео, не мисля, че можем на един да забраняваме мултиакаунтинга и клонирането, а за друг да правим изключение. Спор няма, че не можем да решим проблема при 180 000 регистрации, но пък когато това стане очевидно, можем да се намесим. Ако броят на постовете те притеснява, поглеждай от време на време броя на постовете на Трихо. Така ще цари в тебе вечно вътрешно спокойствие :yanim:

Не мислите ли, че тази тема се проточи прекалено много? Достатъчно се дебатираше, всеки си изказа мнение, има й хора които са гласували. Като гледам най-много гласове има ПРОТИВ, следователно сложете едно правило против тези клонинги и да мирясат всички...

Нео, не мисля, че можем на един да забраняваме мултиакаунтинга и клонирането, а за друг да правим изключение. Спор няма, че не можем да решим проблема при 180 000 регистрации, но пък когато това стане очевидно, можем да се намесим. Ако броят на постовете те притеснява, поглеждай от време на време броя на постовете на Трихо. Така ще цари в тебе вечно вътрешно спокойствие :baby:

За броя постове той самият трябва да се притеснява. :baby: Има според мен разлика в начина на поведение, забраната за мултиакаунтинга е безмислена мярка според мен. Тия които нарушават правилата, трябва да се отстраняват. Както и да е, ясно е че ще се променят правилата, дано да е за добро, макар че ми е трудно да съм оптимист. :blink:

Дарк терминал, понеже ме спомена, ще ти обясня и на теб. И трите ми профила са спомен от преди 2-3 години и имат сантиментално значение по-скоро, а и ме предпазват от ужаса да видя , че съм написал незнам си колко хиляди поста в форума. Не вярвам някой да се обърка, че сме 3 различни човека, след като и аватарите са еднакви.

Както вече казах - за мен не е проблем потребителите да имат повече от един профил - нямах нужда от обяснения.

У.Ра не се е сдобил по мистериозен начин с права да побликува от профила на Маат, точно тя му даде паролата от профила си и правата. И точно имайки пред вид коя е богинята Маат си направи правилните изводи, защо му е преотстъпила профила си. :baby:

Случаят U.Ra е показателен по друг начин. След като няколко пъти достъпа до форума беше забраняван за различни негови профили, му бе предоставена възможността да публикува отново. Нередното е, не че някой му е отстъпил профила си, а че това беше съзнателно позволено - след като очевидно достъпа е забранен за човека, а не за профила.

П.П. Толкова от мен по темата...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.