Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

Не може да се гледа. ;)

Частен клип...

Оправено.

Прочетоха и отговориха :Dhttp://symantecclub....a673a00f#p90681

След затварянето на иконката при опит да се стартира програмата не иска,опитай на виртуалката и като се затвори иконата им пусни един бацил...нали защитава и след затварянето на иконата в трея. :D Фанатици

Не ми се занимава да пиша на Американците.... те няма и да разберат.. писах на Руснаците понеже те ще го докладват...

Ако имаше програма, която да обединява облака на Norton, проекцията на ESET и "чистачката" на Kaspersky... умирам за нея :)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 133,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами ти си писал като типичен индианец в тема по друг проблем и въпроси на друг човек... как да не те банне човек...

Сега разбирам, че Мохикан. много ти отива :) Но индиано :).

П.С: Важно е желанието браво :) хахаха Публикувано изображение

Ами ти си писал като типичен индианец в тема по друг проблем и въпроси на друг човек... как да не те банне човек...

Сега разбирам, че Мохикан. много ти отива :) Но индиано :).

П.С: Важно е желанието браво :) хахаха Публикувано изображение

Ами да вземат да си оправят форума , защо не пишат на Български език. Еййй нагли ко...та.

Точно по неговия проблем е клипа , няма стартиран Нортън , няма защита. Толкова ли са глупави че не могат да го разберат.

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Трябва да знаете че ако Касперски крашне , не сте защитени.

Киноцентър Мохикан представя драмата " Касперски , убийство и снимки " :crying10:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=kLUi8SYAPe0&feature=youtu.be

Единствено при COMODO и Malware Defender драйвера им контролира системата, дори и да крашнат или принудително бъдат затворени файловете остават защитени.

Бетоновозов , внимавай с иконата в трея на Нортън , изчезне ли изчезват и чертежите ти :money6:

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

При Norton, дори и при гимнастиката която правиш ти единия от двата процеса остава включен, руснаците смятат, че това е защитен режим...

Бетоновозов , внимавай с иконата в трея на Нортън , изчезне ли изчезват и чертежите ти

В живия (реалния) живот това няма как да се случи...в "лабораторни" тестове е възможно всякаква икона да изчезне....в реалността обаче-НЕ! Единствено, което може да стане е някой (като оня "никиком") да ме хакне, или някой да ме излъже да чукна на някой фишинг сайт и Norton Safe Web, McAfee Site Advisor или BD Traffic Light да не ми сработят превантивно. За хакването не вярвам да стане толкова лесно, но виж със фишинга има някакъв риск, но не толкова голям. Иначе нищо друго не може да преодолее Insight анализа на Нортон!

Значи Мухи, погледни в темата на НИС (новата) NIkssi е дал 2 клипчета. Ти правиш умишлено убиване на програмата напълно целенасочено.. и стартираш инструмент, който не е заплаха... В другия случай за който говоря.... пробвах един от процесите остава да работи въпреки всичко.. та съм склонен да мисля, че дори интерфейса да "умира" защитата остава...

...В другия случай за който говоря.... пробвах един от процесите остава да работи въпреки всичко.. та съм склонен да мисля, че дори интерфейса да "умира" защитата остава...

И пускаш злото човече да провери :D Майтапя се.

Мисля,че това е нарочно направено при Нортон - щом като убиваш процеса за активация значи се отказваш от защитата. :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

И пускаш злото човече да провери :D Майтапя се.

Мисля,че това е нарочно направено при Нортон - щом като убиваш процеса за активация значи се отказваш от защитата. :)

Аз само не разбрах какъв е смисълът на това?

Аз мога и да ти кажа друг вариант.Просто остави на Нортон да му изтече лиценза и всичко се изключва и пак не пази.

Рисковете на платения софт.

Отностно Комодо ако не направиш допълнителни настройки и той си отива.

За всички, които когато им казвам, че НИС остава да работи и защитава не вярваха, реших да се занимавам и да Ви покажа нещо: Насладете се на "беззащитната" ми система и на "изключения" Norton .. :)

Извода е ясен. Благодаря, че гледахте ;)

Ами просто, днеска го махнах.. и викам няма да го ползвам исках да тествам ESET ... и понеже исках да видя дали руснака, който ме наведе на мисълта, че НИС остава да бачка е прав .. и го сложих само за теста.... С което мисля, че имаше ясното по дискусията.. Лека вечер.

Е, не забравяйте че даже и да е работел сървис на Нортън при килнати процеси, той няма ХИПС и може просто да пропуска файла, а например при друг файл да сработи... (ама ме съмнява... :P )

Е, не забравяйте че даже и да е работел сървис на Нортън при килнати процеси, той няма ХИПС и може просто да пропуска файла, а например при друг файл да сработи... (ама ме съмнява... :P )

Няма как да сработи при условие че файла / процеса който отговаря за защитата на файловете не работи. На този клип убивам и двата му процеса без да трия файловете му , но снимките пак заминаха http://dox.bg/files/dw?a=8893fbb181

Защо Нортън не засича по никакъв начин зловредни файлове извадени от архив с парола http://dox.bg/files/dw?a=ee551f66c9

Insight Networ Skan / Norton File Insight чушки и домати , пъъълна пародия на защитна програма , по-голяма дупка в сигурността от тази има ли накъде ? !!!!! :mad:

Има ХИПС.

Yes, Norton includes HIPS technology

smart HIPS

http://community.nor.../450672#M158057

http://community.nor...m-p/26419#M9165

HIPS=Sonar. Не е класически тип, по скоро за мен е IDS... Пробвайте сонара дали че се обади на същия локер, без да се килват процесите (може да се спре реалновремевата охрана, ако го засича)...

HIPS=Sonar. Не е класически тип, по скоро за мен е IDS...

Пробвайте сонара дали че се обади на същия локер, без да се килват процесите (може да се спре реалновремевата охрана, ако го засича)...

Ако се спре реалновремевата охрана и Сонар спира.Няма как да стане...

Вярно, че така беше... Незнам..., тогава не може ли да се спре само DI и INS... трябва да има начин да се пробва само сонара. Предполагам идеята ми ви е ясна... - да се пробва дали нормално Нортън се справя с този локер (може и с друг бацил), и тогава да се сравнява при същия със спрени процеси...

Вярно, че така беше... Незнам..., тогава не може ли да се спре само DI и INS... трябва да има начин да се пробва само сонара.

Предполагам идеята ми ви е ясна... - да се пробва дали нормално Нортън се справя с този локер (може и с друг бацил), и тогава да се сравнява при същия със спрени процеси...

Нали колегата е показал с видео че пази.

Ами какво да му кажа на момчето, аз му казах, да се поразрови и да види за какво става дума, от къде тръгна диалога за този тест... Мухиканче, не знам колко трябва да е добронамерен и търпелив човек, за да устои на облъчващата ти простотия. Отново съм така добър и търпелив да ти кажа, че не си в час със самия повод да направя клипчето моето момченце. И другото с този твой псевдо тест ти убиваш програмите и Касапа И Нортон, умишлено с програма, която не е заплаха... после вероятно ползваш криптор, който не се засича ..... сам знаеш, че винаги им нещица, които не се засичат... , но да оставим това на страна, когато спреш да се биеш в косматите гърди и прочетеш .... как и от къде и по какъв повод е започвал диалога... тогава имаш право да ръсиш обиди. Сега ходи вади картофи в Сандански, компютрите не са за теб. ;)

Вярно, че така беше... Незнам..., тогава не може ли да се спре само DI и INS... трябва да има начин да се пробва само сонара.

Предполагам идеята ми ви е ясна... - да се пробва дали нормално Нортън се справя с този локер (може и с друг бацил), и тогава да се сравнява при същия със спрени процеси...

Начина е да се инсталира , да не се ъпдейтва и да се стартира файла.

Доказателство че ако няма дефиниция SONAR-а е за украса http://dox.bg/files/dw?a=dc07b0c782 :clown:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.