Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

Стига сте се сърдили и аз забелязах,че различно се държи програмата което не е нормално за мен.Не знам от настройки ли от това че се ползва на различен език и идват по различно време дефиниции...трябва да се уточни.Забелязах го на репутацията,че при вас имаше а при мен нямаше само ми показваше неизвестен файл.

Някъде във хелповете или в сайта им, бях чел, че ако си с включена опция за получаване на "смарт дефиниции", то компютъра не получава дефиниции за зарази, които Симантек счита за неактулани, а също така ако си на лаптоп с 3G връзка, за да не ти хаби трафика за нета, Нортон 2013 автоматично определя кои ъпдейти са нужни конкретно за твоята машина, и ти получаваш само тях и нищо излишно!
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 133,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някъде във хелповете или в сайта им, бях чел, че ако си с включена опция за получаване на "смарт дефиниции", то компютъра не получава дефиниции за зарази, които Симантек счита за неактулани, а също така ако си на лаптоп с 3G връзка, за да не ти хаби трафика за нета, Нортон 2013 автоматично определя кои ъпдейти са нужни конкретно за твоята машина, и ти получаваш само тях и нищо излишно!

И аз си мисля,че е заради смaрт дефинициите,нали аз го пробвах по default настройки.Явно за да стане по добре пак трябва да се ръчка(а уж беше автомат)

Ама хич не се сърдя, просто показвам при мен как се държи програмата, нищо повече, на моменти съм по-остър понеже не ми харесва, когато някой ме нарича лъжец,пряко или косвено, правя клипове да опровергая това. Не обичам да говоря напразно. Вече се изморих от това и наистина мисля да приключа. .... програмата като всяка друга си има недостатъци аз открито си пиша, и за тях. При мен се държи прилично :) какво ме интересува как е при вас ;), ползвате това, което не ви дразни, и Ви задоволява и толкова, както правя аз.

Ми така става,защото виж при всеки различно показва.Ти си го доста засилил и може би идва от това разликата при всички.Добре ако искаш пробваи го по подразбиране и така ще се знае дали задължително трябва да се настройва за да има по-добър резyлтат.

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

За различното поведение на различни машини стана въпрос на няколко пъти отдавна. Някой беше споменал, че програмата полуава различни "инструкции" индивидуално за всеки конкретен потребител как да се държи, в зависимост от ОС, инсталираните програми, лиценза и пр. Събират от машините някаква информация и... Интелигентна работа...

Някой беше споменал, че програмата полуава различни "инструкции" индивидуално за всеки конкретен потребител как да се държи, в зависимост от ОС, инсталираните програми, лиценза и пр. Събират от машините някаква информация и...

Интелигентна работа...

така е! Това е особено засилено във 2013.

Ми така става,защото виж при всеки различно показва.Ти си го доста засилил и може би идва от това разликата при всички.Добре ако искаш пробваи го по подразбиране и така ще се знае дали задължително трябва да се настройва за има по добър резyлтат.

Пробвал съм го по дефолт, но в последствие се интересувах за настройки, които може да са по-ефективни, помогнаха ми двама отзивчиви колеги от форума URIEL и Nikssi, които не са ми обърнали гръб, когато съм им писал... в новата тема, която колегата направи съм показал побутванията, които аз съм направил...според мен така е по-добре.. Това мога да споделя от моя скромен опит...

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

За различното поведение на различни машини стана въпрос на няколко пъти отдавна.

Някой беше споменал, че програмата полуава различни "инструкции" индивидуално за всеки конкретен потребител как да се държи, в зависимост от ОС, инсталираните програми, лиценза и пр. Събират от машините някаква информация и...

Интелигентна работа...

Може би има смисъл в това което казваш,но как пък различно засича?Няма логика освен ако не е настроен на мах.

....p.s.Аз сега съм с BitDefender да видя дали оправиха моят bugg.

Пробвал съм го по дефолт, но в последствие се интересувах за настройки, които може да са по-ефективни, помогнаха ми два добри колеги от форума URIEL и Nikssi, които не са ми обърнали гръб, когато съм им писал... в новата тема, която колегата направи съм показал побутванията, които аз съм прави...според мен така е по-добре.. Това мога да споделя от моя скромен опит...

Аз отдавна съм казал че трябва де се побутва тая програма.В старата тема си го пише.Филма с автоматика ще стане като измислят изкуствен интелект.

Явно за да стане по добре пак трябва да се ръчка(а уж беше автомат)

Бе то си е баш автомат, ама "тъпите" янки от де да знаят, че в малка България има едни луди, дето все тестват "зеро-дей" и не им трябват умни дефиниции... ;)

Не веднъж съм казвал- всичко е много точно прецизирано и премерено в Нортона-нищо излишно и нищо в повече!

Пробвал съм го по дефолт, но в последствие се интересувах за настройки, които може да са по-ефективни, помогнаха ми двама отзивчиви колеги от форума URIEL и Nikssi, които не са ми обърнали гръб, когато съм им писал... в новата тема, която колегата направи съм показал побутванията, които аз съм направил...според мен така е по-добре.. Това мога да споделя от моя скромен опит...

Ми значи "автомата" трябва да се настройва и той за да работи добре...Нали уж беше слагаш и забравяш!...значи и тук трябва да си специалист по АВ ;)

Аз сега съм с BitDefender да видя дали оправиха моят bugg.

Снощи го цъках на виртуалката....голям звяр е станал! Ако не засича с дефиниция, IDS-а цепи здраво! И най-хубавото е, че няма питанки- ама да лекува ли, да рестартира ли, да го чисти ли- директно му къса главата! Само една програма все още продължава да си пита.... :ph34r:

Ами според мен и тези, които твърдят, че е автомат го позасилват. ;) Трябва да се отбележи, че Norton лесно може да се засили, докато при един ESET имаш да слагаш отметки и да местиш плъзгачи... докато ти призлее.. тук имаме и от снимките се вижда макс 10 нещица без стената, които затягат програмата според мен.

Ми значи "автомата" трябва да се настройва и той за да работи добре...Нали уж беше слагаш и забравяш!...значи и тук трябва да си специалист по АВ ;)

Ако искаш да си добре защитен(а) ще ти се наложи да поразбираш от АВ ;)

Снощи го цъках на виртуалката....голям звяр е станал! Ако не засича с дефиниция, IDS-а цепи здраво! И най-хубавото е, че няма питанки- ама да лекува ли, да рестартира ли, да го чисти ли- директно му къса главата! Само една програма все още продължава да си пита.... :ph34r:

При мен при банкиране като виртyaлизира не искаше да излезе от виртyaлизация и зацепваше.Трябваше да спра компа от компчето.Тъкмо му се бях зарадвала и търсех ключ, а той се изложи.

Аз отдавна съм казал че трябва де се побутва тая програма.

Трябва да, прав си....ако ходиш всеки ден в malc0de! За "перхидролката от 3-ия етаж" обаче си е баш автомат- "слагаш и забравяш"!

Ако искаш да си добре защитен(а) ще ти се наложи да поразбираш от АВ ;)

Нали уж е бил единственната програма user frendly където не трябва да се пипа? ;)

Нали уж е бил единственната програма user frendly където не трябва да се пипа? ;)

Не трябва да се пипа от американци. От българи може,даже е препоръчително.

Докато не сложим тел и канап не можем :), побългаряваме всичко :)

Е то там ако можеше да говори и приспива децата за лека нощ. :D

Значи да обобщим.за тестовете тук Нортон трябва да се поръчка.За вкъщи може на "автомат".

Аз не съм казал такова нещо ;)

Само една програма все още продължава да си пита.... :ph34r:

Ееееееееее стига де, пак там започваш да копаеш.Просто има различен тип на работа.Мен само не ми допада лично,че ми е тежък още.Сега не напразно си е в челните редици.

Значи да обобщим.за тестовете тук Нортон трябва да се поръчка.За вкъщи може на "автомат".

В общи линии е така.

Докато не сложим тел и канап не можем :), побългаряваме всичко :)

Ей сега оправих един вентилатор така. Без поялник,че в момента не беше наличен,малко шлаунг вместо тиксо и запалка да затегне ... :D

Криптиращите вируси не правят разлика между домашни и служебни компютри.

Ами според мен и тези, които твърдят, че е автомат го позасилват. ;) Трябва да се отбележи, че Norton лесно може да се засили, докато при един ESET имаш да слагаш отметки и да местиш плъзгачи... докато ти призлее.. тук имаме и от снимките се вижда макс 10 нещица без стената, които затягат програмата според мен.

Колко по-агресивни настройки http://dox.bg/files/dw?a=243b42ebef , колко още да го засиля че да започне да засича файлове от архиви и флаш-памети ??????!!!!!!!!!!

Гола вода е Нортън и това е , а с какъв акъл съм му имал 100% доверие на прословутия SONAR не ме питайте :mad:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.