Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наказания на потребители давали отрицателен вот

Featured Replies

Аз предлагам да се направи една анкета, така ще се реши до някъде спора дали системата за репутация се харесва!

Направо могат и да ги обединят двете теми

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=155416

• Отговори 127
  • Прегледи 17,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• прелюбодееца
    прелюбодееца

искам да те целуна

• Колегата iovi изобщо не се е заблудил. И ако някой си беше направил труда да попита какъв е случая, можеше и да разбере. Въпросният потребител даде 3 минуса на друг потребител, който си е направил тру

• Това изказване изглежда като платен репортаж.

Може би тежестта на наказанието не отговаря на тежестта на провинението, но това провинение е станало масова практика и ежедневно повтарящо се явление. Само преди няколко месеца изгубихме точно по тази причина Profruit - един от ценните потребители, компетентен по множество въпроси. Какво направихме по случая? Баннахме 15 клонинга, които му даваха минусите, но обиденият Profruit и до ден днешен не пише. Той е може би най-известният случай, кой знае колко още са си отишли без да кажат защо са го направили. Поради тази причина съм на мнение, че трябва един път да гръмнем по мухата с танка, за да чуят и останалите мухи, че така не става...

..............

Ще си позволя да вметна че посочения потребител Профруит самия започна да раздава първи минуси на база личните си пристрастия и от спортна злоба, а после зарева във ВИП темите че му блъскали минуси... Не търпеше на собственото си "лекарство" а в същото време парадираше че не му пукало от минуси и плюсове нали... Ако бе мирно седяло, не би чудо видяло .... направи се на обиден че му развалят хатъра и мненията ( които налагаше , и които имаше единствено за меродавни и верни ) в раздели религия и политика

А за това че наказанието не съответства на провинението е видно дори с просто око... Толкова злоупотреби се позволиха с идеята за тези минуси и плюсове, че това оправдание за урока е малко закъсняло... Змията се убива докато е още малка,но порасне ли ,и се размножи, забрави за справедливост...

П.С А да не споменаваме че някои ,на които това им беше идеята и целта в живота тук, като на субекта с 23 клонинги, се ползваха и с протекции от някои модератори като теб Иво , който обръщаше внимание само на техните плачове за минуси , а не ги гледаше какво правят , пишат и подстрекават ...

Редактирано от Subay (преглед на промените)

Neinx , а ти кой си ? Явно си запознат с оценяването ... я кажи кой от всички наказани с нова регистрация си ! Един дето и " дъщерите му " реваха за него ... ;) ?

Ами, както правилно се досещаш :cool: много са ( има и познати ) - Изреждам ги поред : Neinx , xx2xx , Tests , HIT , tenn , TNNv :ph34r:

Бих пуснал и един скрийншот ......... ама хайде ......личните данни са поверителни. IP адресите имам предвид.

Въпросната тема в техническия раздел и аз я следих с интерес, по онова време бях на вълна нова видео карта и ми беше интересно. Логично беше някои модератор да се намеси навреме да направи забележка (дали основателна или не не е моя работа да преценя) и да не се стига да подобни драми. Форума е място за забавление, лошото е че някои потребители намират за забавно да се заяждат с други. Редакция: имало е забележка даже две :ph34r:

Редактирано от Петьо Стоянов (преглед на промените)

• Автор

Прелюбодеец , Йови е дал толкова за форума че насреща му да бягаш не можеш да го стигне ! Кал ви написа че сигурно се объркало момчето , всеки прави грешки и всичко е оправено ... ама ти не спираш бре ... а спри се малко :) ?!?

знам знам. аз съм 10 години назад и 4 в ляво от него.

и сега като не се е объркало момчето а си стои зад мнението ти какво правиш. ще пригласяш на администратора или на модератора или ще пасуваш,за да ти е мирна главата.

да видя аз да споря и да казвам нещо за приноса му във форума? хич не ми дреме даже. нека си помага. само че още в началото може би трябваше да се сетиш на къде бия и какво съм загатнал с постовете си. дали успя да се досетиш? съмнявам се!

та въпроса който сега ме вълнува е дали да внимавам на кой и къде слагам слагам минус, и колко минуса му слагам за да не ми сложи пък точно той (iovi) наказание. и как точно се преценява и кой преценява от тук на сетне кой минус ще доведе до наказание и кой не. това ми е по важно на мен. дали сега ако някой ми набуха 5 минуса ще мога да ти ревна на теб за да го накажат? я ми кажи, ти като си член на екипа и взимаш решения ти какво би направил ако се оплача на теб от някой потребител, който ми е дал 2-3 минуса? ами ако ревнат 5ма? ами 100? ами 1000? ами всички?!?!

и къде в правилата, защото вие (и в частност ти) винаги се криете зад тези правила, пише че за минус се наказва и то с 5 дни. къде ще му излезе края бе.ебати и работата значи.

Екстрата сие много хубава.Лошо , че има много хора които са настроени отрицателно.Ако всички сме настроени положително и гласуваш за всичко което харесваш , а другото просто го подминаваш - всичко е ок.Има го друго - някои го намират това тук като поле за изява и искат да са положителният герой ;) какъвто никога не са били ;)

Е па логиката ти е много интересна ...

харесва ми нещо давам плюс

не ми харесва нещо не давам минус

.... тогава махнете минуса като не ви изнася

:)

Е па логиката ти е много интересна ...

харесва ми нещо давам плюс

не ми харесва нещо не давам минус

Ако махнат минуса ще е скучно за злобарите и няма да могат да злобеят ;) а без тях не може ;)

И тогава може би ще има наказания, представям си как би изглеждало даже "Малина- наказана 5 дни, за неизползване на плюсове в раздел- еди кой си" ;)

Ненапразно във Фейсбук няма бутон "не харесвам". И тук би било много по-добре, ако имаше възможност само за положителна оценка. Ако харесваш нещо, натискаш плюсчето. Ако ли не - нищо не правиш и това е. Няма да има възможност за злобеене и няма да има засегнати. А сега сме заприличали на детска градина...

Ненапразно във Фейсбук няма бутон "не харесвам". И тук би било много по-добре, ако имаше възможност само за положителна оценка. Ако харесваш нещо, натискаш плюсчето. Ако ли не - нищо не правиш и това е. Няма да има възможност за злобеене и няма да има засегнати. А сега сме заприличали на детска градина...

Дори не е детска градина, децата не са толкова злобни, и завистливи...

Profruit - един от ценните потребители, компетентен по множество въпроси.

:rolleyes: До колко е компетентен един потребител за мен не е най-важното и като цяло за форума!

Не уважаващ мнението на събеседниците си,обижда с две думи,вулгарен тип!

За да те уважават трябва да уважаваш този който стои пред теб!

Tи трябва да си онзи михнев от клуба на папагалите с табелки Публикувано изображение

Кой е папагал и кой не,това не е важното в случая!Важното е,че човек трябва да уважава и да изслушва събеседника си,но той това не го може!

P.s.Това си е мое мнение за въпросния потребител и никой не ангажирам с него!

По колко пъти едно и също дъвчете в теми и теми -

гледам 19 страници изписахте в Празните приказки,айде тука се прехвърлихме е и

:rolleyes:

По колко пъти едно и също дъвчете в теми и теми -

гледам 19 страници изписахте в Празните приказки,айде тука се прехвърлихме е и

А ти какво все повтаряш едно и също?? ... видяхме ти линка, споко.... Като не знаеш за какво става дума тук, и не зацепваш, не се меси просто.. явно е че ти липсва идея за смисъла и съдържанието.. формата не я гледай ...

За натегачество, плоскомислие и празнодумие не дават златен медал...

Редактирано от Subay (преглед на промените)

А ти какво все повтаряш едно и също?? ... видяхме ти линка, споко.... Като не знаеш за какво става дума тук, и не зацепваш, не се меси просто.. явно е че ти липсва идея за смисъла и съдържанието.. формата не я гледай ...

За натегачество, плоскомислие и празнодумие не дават златен медал...

Ами вие едно и също повтаряте.

Аз си имам тиквени медали,споко

;)

• Автор

айде да ви помоля да не омазвате темата с офтопици. хапете си се на лични писма. аз все пак си чакам отговори на някои важни въпроси. не само за мен разбира се. за всички потребители. може пък някой да ги даде.може пък и точно конкретния човек към който бяха зададени да благоволи.съмнявам се, но може да ме изненада... веднъж поне.

айде да ви помоля да не омазвате темата с офтопици.

хапете си се на лични писма.

аз все пак си чакам отговори на някои важни въпроси. не само за мен разбира се. за всички потребители.

може пък някой да ги даде.може пък и точно конкретния човек към който бяха зададени да благоволи.съмнявам се, но може да ме изненада... веднъж поне.

Наказания за минуси няма да има - давай на когото и колкото искаш. Правило, което да регулира даването на такива също няма - тук идва и индивидуалното качество на всеки модератор сам да прецени кога и как да се намеси. Едни предпочитат да галят с пачи перо, други бият директно с парния чук. Сега можеш да се разходиш в техническите раздели и да начаткаш по няколко минуса на всеки осмелил се да помогне със съвет и на всеки загубил си времето в писане на статии, ревюта и т.н. Можеш да регистрираш още 50 акаунта, за да си по-ефективен. От моя страна няма никакъв проблем, все пак и аз съм тук само на гости, както всеки един от вас... Сега доволен ли си? :shake_puter:

искам да те целуна

Мека китка викаш !? A off-topics-a кой ще го обира в темата ти,а?

Я да видим сега:

айде да ви помоля да не омазвате темата с офтопици.

Ей сега ти праснах един с голям кеф! :shake_puter:

@LostIn

А от мен имаш едно +че защото подкрепям идеята в подписа ти :shake_puter:

• Автор

лявата ми е особено чувствителна и мека. искаш ли да я пробваш? получих отговор де а ти как може да ме прекъсваш в сюблимния момент бе? искам тоя пич някой да го накаже, ВЕДНАГА!!! хаха айде махайте я тая тема ако искате. ама не, няма да я махнете. ясно защо. видя се, че нищо не става. всеки драпа в някаква посока. аз исках Ханибал да ми отговори, ама той в такива спорове не влиза. чудно що ли? хехе иначе ме кефи тоя пич, дал плюс на администратора да му се мазни, после се явява iovi и обяснява, че няма грешка и т.н. и той му лепнал и на него един плюс. а са де. ама няма начин, той иска с всички да е добре. е не става братчето ми, не става. веднъж поне вземи собствена позиция. дай и на мене сега един, че тоя отгоре ми прекъсна целувката. сецна ме. прехапах се, момче. айде, махайте я тая тема. няма смисъл. разбрах и видях някои неща. не говоря за отговора разбира се. друго ми стана ясно. карай.

лявата ми е особено чувствителна и мека. искаш ли да я пробваш?

получих отговор де

а ти как може да ме прекъсваш в сюблимния момент бе?

искам тоя пич някой да го накаже, ВЕДНАГА!!! хаха

айде махайте я тая тема ако искате. ама не, няма да я махнете. ясно защо. видя се, че нищо не става. всеки драпа в някаква посока. аз исках Ханибал да ми отговори, ама той в такива спорове не влиза. чудно що ли? хехе иначе ме кефи тоя пич, дал плюс на администратора да му се мазни, после се явява iovi и обяснява, че няма грешка и т.н. и той му лепнал и на него един плюс. а са де. ама няма начин, той иска с всички да е добре. е не става братчето ми, не става. веднъж поне вземи собствена позиция. дай и на мене сега един, че тоя отгоре ми прекъсна целувката. сецна ме. прехапах се, момче.

айде, махайте я тая тема. няма смисъл. разбрах и видях някои неща. не говоря за отговора разбира се. друго ми стана ясно. карай.

Мислех че това ясното ти е ясно от доста време, но явно не е било ...

А като добър християнин, дай им и дясната, не се свени само с лявата :shake_puter: , иначе може да се разсърдят и пак да почнат....

Но отбелязвам, имаше положителен ефект все пак темата ти :brick wall: .. дано само да е за по-дълго време този ефект

Вижте обосновката на модератор на който не му допада това че съм "обидил негов ерудиран приятел" и цъка минуси за това.

2.16 Забранено е публикуването на лична кореспонденция (лични съобщения) във форума без съгласието на двете страни, участвали в кореспонденцията, както и всякаква форма на лични данни извън официално публикуваните в настоящия форум (снимков или друг материал, засягащ личния живот), когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитация на някоя от двете страни. Ако това стане, то по желание на ощетената страна такива постове ще бъдат трити без предупреждение.

Просто не се сещам кога съм обидил приятеля на господин модератора.А приятелчето да не остане назад и то пляснало минусче.

ето и темата:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=157906&st=0

Нещо и куца на тази система!

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

...

Но отбелязвам, имаше положителен ефект все пак темата ти :ph34r: .. дано само да е за по-дълго време този ефект

Винаги има положителен ефект от такива теми.

Най-малкото е за това - всеки един от нас да "свери часовника си", да коригира хода на мислите и поведението си, и така заедно да продължим напред.

В това спор няма :)

Тогава може ли да попитам Hanibal_Lektar дали ще е съгласен да публикувам размяната на лични съобщения помежду ни за да мога да покажа на другите потребители за какво се раздават минуси от модератор.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.