Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Циганин или ром ? Новини свързани с интеграцията и още нещо

Featured Replies

преди 1 минута, sopolin4o написа:

Няма да е платено, а безвъзмездно.

да, безвъзмездно е, всяко НПО има договор с общината дали на това общински място може да изпълнява това което прави - договорите са срочни

• Отговори 2k
  • Прегледи 217,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нищо няма да предприемат, всяко чудо е за три дни! Електората не се пипа, така е от поне 25 години...

преди 12 минути, Мойра написа:
Цитат

Командосът във Войводиново е бил пиян и е карал бързо, каза общинският съветник от община Пазарджик

но е спрял за да не го блъсне:cantbelieve:

Цитат

не взимаме нещата в свои ръце

:D

преди 1 час, Тoни написа:

Пак ли Орешарски? Все повече се засилват съмненията ми, че безумствен и миро са един и същи човек. Нарочно се прави на бавно развиващ се с другия акаунт, за да не го заподозрат.

Просто ти показах че "знаем как се прави" . Как се впрягат циганите с безценната помощ на ДПС и със  влакове и автобуси  да правят митинг на БСП.

Щото БСП не може няколкостотин човека да събере на митингите си в милионна София :laughing5:

преди 24 минути, Мойра написа:

Ген. Димитър Шивиков: Търпението на народа е на ръба си, може да избухне огромен катаклизъм!

И ще избухне, ако правителството не предприеме веднага крути мерки.

Какви "крути мерки" например ??

Вече виждам как пак на Орлов мост ДПС ще трябва ОТНОВО да ви събира "електорат" :laughing5:

Kaкво знаем как се прави? Аз ти показвам, че Каракачанов е много щастлив сред циганите. Същевременно прекарва дните си напоследък да ги хули и да ни настройва срещу тях, за да си вдигне рейтинга.

Ти ми обясняваш, че ходели на митинги и гласували за ДПС. Ами ще ходят, защото са български граждани. Имат право да ходят където си поискат, а ти освен глупав си и расист явно. В днешно време е често срещана комбинация.

преди 2 минути, Тoни написа:

Ти ми обясняваш, че ходели на митинги и гласували за ДПС. Ами ще ходят, защото са български граждани. Имат право да ходят където си поискат, а ти освен глупав си и расист явно. В днешно време е често срещана комбинация.

Не другарю :)  Това което ти показах няма нищо расистко .Орешарски не е акцента. Акцента е как се ползват циганите и от кого .

Виждам че не виждаш кое е извратеното в цялата ситуация. Дали  за теб "няма проблем" защото това е практика най вече на любимите ти БСП и ДПС ?

Затова и попитах.,..време е за нов митинг а Орлов Мост ли ? Ипак ДПс да ви  докара влакове и автобуси с "радостни симпатизанти" :laughing5:

Знаем как се прави . Знаем и помним :) 

преди 7 минути, Тoни написа:

Kaкво знаем как се прави? Аз ти показвам, че Каракачанов е много щастлив сред циганите. Същевременно прекарва дните си напоследък да ги хули и да ни настройва срещу тях, за да си вдигне рейтинга.

Хулел ги ? хехе.. Тони, ти да не си от Евророма или "Заедно" ??

това което всеки казва е да се държат както всички български  граждани  .С всичките отговорности и задължения

Не е нужно да си от Евророма, за да ти направи впечатление как министър си вдига рейтинга с циганите. Междувременно те са оставени да правят каквото си поискат и живеят извън закона. Трябва само малко акъл, но ти си без умствен капацитет.

преди 46 минути, Тoни написа:

Междувременно те са оставени да правят каквото си поискат и живеят извън закона.

Тъй де. В този дух са му думите. Правиш пи-ар на министъра ли ?

преди 48 минути, Тoни написа:

Не е нужно да си от Евророма, за да ти направи впечатление как министър си вдига рейтинга с циганите.

А какво трябваше да направи ? Отива да види  военослужащия си , и ... да мълчи  ? :laughing5:Ма ти верно си нещо от Евророма.... и те така несвързано говорят.

Всички от БСП/ДПС сте такива де.

Роми на протест срещу Каракачанов

Този протест ще провокира протести срещу циганската престъпност в цяла България, още повече, че има и нов случай.

Криминално проявен циганин нападна с брадва курсанти от Националния военен университет

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Протест в Брюксел срещу Джамбазки и Каракачанов

Цитат
В Брюксел ще се проведе протест срещу лидера на ВМРО Красимир Каракачанов и неговия заместник Ангел Джамбазки. Недоволните ще се съберат на площада пред Европейския парламент с искане за отсраняване от власт на двамата политици, съобщава Нова телевизия.

Организаторите са планирали и втори протест в неделя в германския град Кобленц. Причината за недоволството е изказването на Красимир Каракачано, че "ромите стават все по-нагли".

:mad:

Според един от най-информираните хора в края на комунистическия режим - председателят на Комитета за държавен и народен контрол Георги Георгиев към ноември 1989 г.:
"Постъпващите на работа млади хора с НЕЗАВЪРШЕНО ОСНОВНО И СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ са близо 40 % от контингента на трудовите ресурси на възраст до 29 години".
Край на цитата!
Забележете, това е ноември 1989 г. - няма СДС, няма ГЕРБ, няма ДПС, има само БКП! Това е резултатът от тяхното 45-годишно "управление".
След този документ БСП нямат право дори да мъцнат по темата образование и интеграция. Не да търсят сметка на ГЕРБ!

преди 5 часа, miro20 написа:

Според един от най-информираните хора в края на комунистическия режим - председателят на Комитета за държавен и народен контрол Георги Георгиев към ноември 1989 г.:
"Постъпващите на работа млади хора с НЕЗАВЪРШЕНО ОСНОВНО И СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ са близо 40 % от контингента на трудовите ресурси на възраст до 29 години".
Край на цитата!
Забележете, това е ноември 1989 г. - няма СДС, няма ГЕРБ, няма ДПС, има само БКП! Това е резултатът от тяхното 45-годишно "управление".
След този документ БСП нямат право дори да мъцнат по темата образование и интеграция. Не да търсят сметка на ГЕРБ!

Брей... интересно как е възможно 40 процента да са нямали завършено основно-средно образование по тогавашно време...

Съдя по моя опит от моето основно и средно училище..Единствения голям отлив и намаляне на класовете беше заради голямата екскурзия 89-та ,  някои , малка част , се върнаха по следващата година отново обаче ( в по-долен клас дори ги зачислиха , с оправдание че били  пропуснали една година ) ...И 95-та завършихме всички успешно ( като не броим преместилите се да учат  в други градове , или други училища, но пък компенсирани от новопридошли пък от селата основно )  ...И дори нямахме повтарящи  класовете поради слаб успех мисля, или да са били 1 или 2-ма най много... 

Та как става такова нещо с тия цифри 40 % ??? От 4 класа , сложи ги грубо 100 , всички получихме средна диплома успешна, кой от воле, кой с оставане на изпити ...мдам.. същото е сигурен съм и с по предни класове ..и други училища ( предвид че моето училище се водеше за доста трудно като учене в нашия регион , и доста предпочитаха техникума понеже беше по лесно там)..дори имахме ромчета в класовете които завършиха с нас....Много фейково изглежда това документче... направо ужасно фейково .. някой бая се е постарал да фабрикува, и чак се е олял ... 

Фейковата пропаганда си върви, разчитайки че младите нямат представа каквое било , или не са били родени още тогава ...Ето как се изопачава историята с фалшиви документи в нечия полза..мдам..а сорситутките веднага почват да я повтарят с цел да я направят истина след време...

преди 6 минути, Sinbad_ написа:

Много фейково изглежда това документче... направо ужасно фейково .. някой бая се е постарал да фабрикува, и чак се е олял ... 

Фейковата пропаганда си върви, разчитайки че младите нямат представа каквое било , или не са били родени още тогава ...Ето как се изопачава историята с фалшиви документи в нечия полза..мдам..а сорситутките веднага почват да я повтарят с цел да я направят истина след време...

Ама разбира се. Всичко което не ти изнася е фейкове... :)

Не приятелю, това са документи .

преди 14 минути, miro20 написа:

Ама разбира се. Всичко което не ти изнася е фейкове... :)

Не приятелю, това са документи .

Аха, уж са документи..а дали .. историята познава и доста по-добри фалшификати .. достатъчно е да се изфалшифицира( промени ) само процента и воала...оригинален иначе документ...само дето вече не е оригинален ;)

А основно както казах, изобщо не се връзва с житейския опит на хора като мен живели в тези години, и учили в тези години... Всички мои роднини бяха със средно минимум... освен старите де, визирам поколението на баща ми и по-младите от него... Всички бяха със средно в моя род, и не  само моя.... Само не се опитвай да кажеш че това е изключение, няма такова нещо.. беше си норма... нямаше сред моите връстници и познати такъв да не ходи на училище, дори циганичетата ( имаше няколко семейства само тогава )  от нашия квартал  ходеха  .. нямаше начин по това време да не ходиш..търсеха с кварталния такива дето не пращат децата си на училище за да видят какъв е проблема ....И изведнъж ми се показва документ дето твърди че аз не помня и не знам какво е било по мое време така ли?? Айде бе.... Този докумет го наричам директно ФЕЙК и лъжа....

Неходенето започна доста по късно, в края на 90-те с реформите в образователната система и в самата държава кризите от 98-ма с последвалите СДС реформи основно

В твоите уста думите "история" и "документи" са богохулство.

Така че.. хайде да не богохулстваме :)

А ако имаш  въпроси по същество, спокойно можеш да се обърнеш към Антон Тодоров, или към  каква беше там комисия по досиетата и архивите...

преди 3 минути, miro20 написа:

В твоите уста думите "история" и "документи" са богохулство.

Така че.. хайде да не богохулстваме :)

А ако имаш  въпроси по същество, спокойно можеш да се обърнеш към Антон Тодоров, или към  каква беше там комисия по досиетата и архивите...

ПО скоро в твоите писаници, история, и факти са несъответстващи тотално понятия.... 

И няма нужда да питам , хората сами знаят за какво става дума, достатъчно е да с живели и учили в онези времена драги ми смехурко..И това никой не може да промени, никакъв документ  :nono: И точно ние дето помним, са кошмара на сорсопийки като теб ,дето се мъчат да прокарват някакви лъжи за пари , и да променя миналото за нечия изгода...

преди 5 минути, Sinbad_ написа:

И точно ние дето помним, са кошмара на сорсопийки като теб ,дето се мъчат да прокарват някакви лъжи за пари , и да променя миналото за нечия изгода...

там е работата че за разлика от лъжите за соца в които някои още вЕрват, се опитвам да имам някаква обективност.

А арогантност и обиди освен себе си да обиждаш, друго не правиш :)

Ама гърчи се, не ми пречиш .

А документите са и документи, Колкото и  да отричаш на принципа на "щрауса дето си заврял главата в пясъка..."

преди 29 минути, miro20 написа:

там е работата че за разлика от лъжите за соца в които някои още вЕрват, се опитвам да имам някаква обективност.

А арогантност и обиди освен себе си да обиждаш, друго не правиш :)

Ама гърчи се, не ми пречиш .

А документите са и документи, Колкото и  да отричаш на принципа на "щрауса дето си заврял главата в пясъка..."

Хахаха, не аз се гърча драги, гърчат се такива като теб..и видимо това депутатче от ГРОБ :)))

Сега се разтърсих да го видя що за птица е господина с фейковете..наистина интересен материал и биография :)))) Този се оказва наистина голяма калинка с претенции и мераци за разузнавателни служби  :)))

http://socbg.com/2017/10/кой-беше-антон-тодоров-преди-1989-г.html

P.S А сега гледам как и в предаването си лъже като разпран... 

На 6-тата минутадо към 7-мата говори и показва уж документ  че нефта от русия  за  Нефтохим 63-та година е бил 23 долара и нещо цента, а на международните пазари се е намирал за около 13-1 5 долара барела :)))

Стан ми интересно и викам я да погледна какво казват световните статистики за онова време...и воала..

https://www.macrotrends.net/1369/crude-oil-price-history-chart

Дори 60-те години ,когато се оказва че е имало огромен  спад на цената  на нефта ,на международните пазари, 63-та той е бил на цена 24 долара и нещо , средна цена....

Мдаам, когато документите говорели значи :))))

P.S Всъщност дори ОПЕК е формиран края на 60-те години, тогава и лека полека започва бума на енергоносителите, с развитието на промишлеността в световен мащаб... 

Мдаам..тука яко се е издъдънил горкичкия, и никаква комисия по досиета не ръководи...  наглец като нашинкия сороспиец тука... Наистина дай му власт на комплексар и му гледай сеира после...

Мистър документи хахаххаха...

преди 7 часа, Sinbad_ написа:

Стан ми интересно и викам я да погледна какво казват световните статистики за онова време...и воала..

https://www.macrotrends.net/1369/crude-oil-price-history-chart

Дори 60-те години ,когато се оказва че е имало огромен  спад на цената  на нефта ,на международните пазари, 63-та той е бил на цена 24 долара и нещо , средна цена....

Мдаам, когато документите говорели значи :))))

А обръщаш ли барела в тонове ? 

Защото 1 тон  е  7.57 барела марка Брент. Урал е малко по ниска.:hush:

Другите простотии няма да коментирам, защото няма нищо съществено  :laughing5:

Подигравки и неглижиране на документи всеки гамен може да прави, и няма никакъв проблем в това. Проблема е в него самия.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.