Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Циганин или ром ? Новини свързани с интеграцията и още нещо

Featured Replies

на 25.02.2019 г. в 19:06, Без умствен капацитет написа:

интеграцията е неуспешна, защо не спират тези пари от Европа незнам и нито една партия (управляващи и опозиция) не прави нищо

И как ще стане да се спрат тези пари? Можеш ли да забраниш на някой да дава пари на друг за цел, която не е забранена с законово ?Как си я представяш тая работа??

• Отговори 2k
  • Прегледи 217,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, badr написа:

И как ще стане да се спрат тези пари? Можеш ли да забраниш на някой да дава пари на друг за цел, която не е забранена с законово ?Как си я представяш тая работа??

Патриотите: Циганки с над две деца да нямат право на статут "самотна майка". ДПС скочи: Хитлеристи сте

това не е зле, но не под тази форма - по логично е

Жена с над две деца да нямат право на статут "самотна майка", ако няма регистрирана жалба за изнасилване

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Патриотите: Циганки с над две деца да нямат право на статут "самотна майка". ДПС скочи: Хитлеристи сте

това не е зле, но не под тази форма - по логично е

Жена с над две деца да нямат право на статут "самотна майка", ако няма регистрирана жалба за изнасилване

Част от проблема са самите "патриоти".Каракачанов е умствено изостанал индивид.Колко много тъпота е нужна за да се измисли такава дивотия.

преди 16 минути, badr написа:

".Каракачанов е умствено изостанал индивид.Колко много тъпота е нужна за да се измисли такава дивотия.

знам, затова казвам как е по правелно изречението

• 2 седмици по-късно...

Цели махали се местят в Германия заради детските надбавки

Германците ще ги търпят до време и ще започнат да ги връщат в България.

Никому не са нужни неграмотни хора.

преди 17 минути, Мойра написа:

Цели махали се местят в Германия заради детските надбавки

Германците ще ги търпят до време и ще започнат да ги връщат в България.

Никому не са нужни неграмотни хора.

а защо тогава са нужни неграмотни емигранти

И те не са нужни, както се оказва.

на 8.03.2019 г. в 21:36, Мойра написа:

И те не са нужни, както се оказва.

е аз искам социалните да организират автобуси и да извозват циганите - без тях вероятността да се оправим е по голям

сега не се действа като при Сер ГЕЙ (опрощава)

Евродепутат написа писмо на Община Бургас заради спряна вода в ромската махала

Цитат

Спряна вода и задължения в размер на 100 хиляди лева – такава е ситуацията на ул. „Тамара” в квартал „Победа” в Бургас.

По данни на местното ВиК дружество водата е спряна на 13 абонати, но към тях нелегално са вързани още постройки и така общият брой на домакинствата без вода става около 100.

преди 36 минути, Без умствен капацитет написа:

Подозирам, че цялата махала не може да пише и затова се е наложило евродепутатът.

преди 7 минути, sliderum написа:

Подозирам, че цялата махала не може да пише и затова се е наложило евродепутатът.

според кмета ооплакването е подадено от няколко НПО-та до евродепутат от зелените

https://www.vbox7.com/play:863d49e123#

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

според кмета ооплакването е подадено от няколко НПО-та до евродепутат от зелените

Това, което си написала, не опровергава вероятността, цялата махала да не може да пише. За адвокатите в НПО-тата, поне че могат да пишат, би трябвало да се подразбира. Това, е толкова ужасно жалко...Че би трябвало новината да я постнеш и в черната хроника.

преди 5 минути, sliderum написа:

Това, което си написала, не опровергава вероятността, цялата махала да не може да пише.

и да могат ги мързи и казват немога

знаеш ли какви идиоти има там, цирк пред журналистите

https://www.vbox7.com/play:bf0716c19e

https://www.vbox7.com/play:7ad8776d79

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

и да могат ги мързи и казват немога

знаеш ли какви идиоти има там, цирк пред журналистите

https://www.vbox7.com/play:bf0716c19e

https://www.vbox7.com/play:7ad8776d79

Чакай малко, сигурна ли си, че това е в европейска държава, в краят на второто десетилетие на 21 век? Тия роми, нямат ли първо задължения да си пращат децата на училище и да са редовни платци на данъците и битовите си сметки, че да претендират да получават нещо от обществото

преди 17 минути, sliderum написа:

Чакай малко, сигурна ли си, че това е в европейска държава, в краят на второто десетилетие на 21 век? Тия роми, нямат ли първо задължения да си пращат децата на училище и да са редовни платци на данъците и битовите си сметки, че да претендират да получават нещо от обществото

в последните 10 години доста неща стават там в Бургас - както каза кмета кмета доста хора са накарали да плащат ток и вода, тези снимки с стриптиза са от акция на МВР, задържане на наркопласйор

преди 7 часа, Без умствен капацитет написа:

Естествено, аз бих препоръчал на евродепутата, ако реално е толкова загрижен за бедните роми да им плати сметката!Или иска да ни убеди, че в Италия няма да им спрат водата, ако не си плащат сметките?

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

Заплатата на евродепутат колко беше не знам, нещо около 25К евро на месец ми се върти в главата, ма не знам дали толкова е основната, или заедно с разните представителни и режийни. Можел е спокойно да плати сметката на махалата, ако е имал такова намерение. Мен ме гложди обаче въпросът, как една нищо и никаква махала от 13 домакинства(ако съм разбрал правилно) може да разходи такова количество вода. Ма ромове, сигурно чешмите са текли денонощно пуснати на макс. Пък и ВиК-то, как така са ги оставяли на произвол да се стигне до това положение, трябвало е доста по-рано да ги отрежат централно, докато им е било по джоба да си платят сами.

преди 8 часа, sliderum написа:

Заплатата на евродепутат колко беше не знам, нещо около 25К евро на месец ми се върти в главата, ма не знам дали толкова е основната, или заедно с разните представителни и режийни. Можел е спокойно да плати сметката на махалата, ако е имал такова намерение. Мен ме гложди обаче въпросът, как една нищо и никаква махала от 13 домакинства(ако съм разбрал правилно) може да разходи такова количество вода. Ма ромове, сигурно чешмите са текли денонощно пуснати на макс. Пък и ВиК-то, как така са ги оставяли на произвол да се стигне до това положение, трябвало е доста по-рано да ги отрежат централно, докато им е било по джоба да си платят сами.

Това е сметка за години наред и не разбирам, защо ВиК са чакали с месеци или години да се натрупа сметка за вода. При неплатена сметка се реагира веднага. Ако ще не и евродепутат, а Путин да каже. 

Спира се и се глобява при неплатена или закъсняла сметка.

В България все още някои длъжностни лица много се плашат от това какво ще кажат в Европа или от шума, който ще вдигнат определени НПО-та, когато просто трябва да приложат закона.А в развитите демокрации е основно правило закона да се спазва от всички и да е над всички.Колкото и да крякат разни НПО-та!

преди 15 минути, M.Николов написа:

В България все още някои длъжностни лица много се плашат от това какво ще кажат в Европа или от шума, който ще вдигнат определени НПО-та, когато просто трябва да приложат закона.А в развитите демокрации е основно правило закона да се спазва от всички и да е над всички.Колкото и да крякат разни НПО-та!

не слушате ли, някои са плащали от време навреме, част от къщите там са общински, прави ли са отсрочено плащане, но се плаца една част, всичко това са дела, съдебната ни система не е бърза - всичко това е време

току що гледах в гугъл докъде в улицата има ВИК това е половината на улицата, но има план на квартала включен в част от града който няма ВИК, и там вероятно с съгласието на ВИК с една партида има доста къщи - което вероятно е забавило допълнително нещата

например в този катун няма ВИК

9525022L.png

преди 13 минути, M.Николов написа:

И защо ме цитираш?

защото казваш причина за забавянето, която според мен не е вярна

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

не слушате ли, някои са плащали от време навреме, част от къщите там са общински, прави ли са отсрочено плащане

Ти можеш ли да плащаш за вода от време на време или въобще да не плащаш без да ти спрат водата?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ти можеш ли да плащаш за вода от време на време или въобще да не плащаш без да ти спрат водата?

Колежката е вярна на ГРОП, начи може въобще да не плаща.

преди 6 минути, M.Николов написа:

няколко района от около 10 къщи са без ВИК, вижда се от гугъл - вероятно са на 1 водомер с знание на ВИК, ако само 4-ма отказват да плащат и на останалите ли 6 спираме

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.