Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Циганин или ром ? Новини свързани с интеграцията и още нещо

Featured Replies

да

• Отговори 2k
  • Прегледи 217,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, sliderum написа:

Колежката е вярна на ГРОП, начи може въобще да не плаща.

не виждаш ли че в момента точно ГЕРБ иска да си платят

току-що, M.Николов написа:

да

е тогава наистина имат право да реват че общината ги лишава от правото - питейна вода

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

не виждаш ли че в момента точно ГЕРБ иска да си платят

ВиК-то искат ромовете да си платят, не знам дали началника на ВиК-то, е от ГЕРП.

преди 1 минута, M.Николов написа:

и въобще се забранява тази възможност на един водомер да се водят няколко жилища.

сложел съм снимка която показва че има раьон който е в регулацията на града и няма ВИК мрежа и по БТВ клипа казаха че искат да направят всяка къща с водомер

преди 2 минути, sliderum написа:

ВиК-то искат ромовете да си платят, не знам дали началника на ВиК-то, е от ГЕРП.

защо искат съдействие от общината, а и оплакването е от действия на Общината

преди 6 минути, M.Николов написа:

Колко от тези постройки са законни?

е има може да са 2 но има и нямат изградено ВИК

Ааа, ми то и аз мога да искам където и да си поставя една палатка в регулацията на града да ми прокарват ток и вода, ама няма как да стане, нали?

За това съществуват закони и правила!

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ааа, ми то и аз мога да искам където и да си поставя една палатка в регулацията на града да ми прокарват ток и вода, ама няма как да стане, нали?

За това съществуват закони и правила!

те искат от съседи и съседите им дават, но легалния съсед (с къща) няма официално ВИК

а по закон щом е в регулация на града, трябва да го върже и ВИК

Офчице, ся батевото, иди в тая ромска махала, да провериш откъде изтекоха 35000 кубика неплатена вода(не знам колко е платената, щото нали твърдиш че някои са си плащали от време на време) щото горе долу толкова трябва да е, ако задълженията са за 100К лева. Това при брой домакинства, които ми се броят на пръстите. 35000 кубика вода! Тия да нямат басейни с олимпийски размери всяко домакинство, или какво? Вземи се направи на Валя Ахчиева и направи едно разследване, щото има доста неща, които не вървят с публикуваното в медиите.

преди 46 минути, sliderum написа:

Офчице, ся батевото, иди в тая ромска махала, да провериш откъде изтекоха 35000 кубика неплатена вода(не знам колко е платената, щото нали твърдиш че някои са си плащали от време на време) щото горе долу толкова трябва да е, ако задълженията са за 100К лева. Това при брой домакинства, които ми се броят на пръстите. 35000 кубика вода! Тия да нямат басейни с олимпийски размери всяко домакинство, или какво? Вземи се направи на Валя Ахчиева и направи едно разследване, щото има доста неща, които не вървят с публикуваното в медиите.

там е кално през цялата година

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

а по закон щом е в регулация на града, трябва да го върже и ВИК

Няма такъв закон.

преди 8 минути, _слънце_ написа:

Няма такъв закон.

знам, но живеят хора и искат да са вързани а има и други хора законно там а няма "техническа възможност - казаха че са спрени само законните 13 - те че се самозакачат след водомера 50 човека

не е работа на ВИК

а и имотите там като че ли са за социално слаби - общински / ето и връзката с общината

преди 15 минути, Без умствен капацитет написа:

не е работа на ВИК

Не е работа на ВиК? А стига бе, на теб водата, да не ти я доставят марсианците?

преди 18 часа, sliderum написа:

Не е работа на ВиК? А стига бе, на теб водата, да не ти я доставят марсианците?

не им е проблем, дали аз давам вода на още 5 човека, стига аз да се оправям с тези 5 човека, тях ги интересува да е платено на водомера

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

не им е проблем, дали аз давам вода на още 5 човека, стига аз да се оправям с тези 5 човека, тях ги интересува да е платено на водомера

Явно не ти се ще, да си намокриш копитцата в калта, че да ни информираш от  първа ръка, видяно и снимано самолично кое как и защо е там. Иначе от медиите каквото ни пуснат, който пише там и ние само да зобим, пък дали е истина и каква е истината...

преди 2 часа, sliderum написа:

Явно не ти се ще, да си намокриш копитцата в калта, че да ни информираш от  първа ръка, видяно и снимано самолично кое как и защо е там. Иначе от медиите каквото ни пуснат, който пише там и ние само да зобим, пък дали е истина и каква е истината...

малка част от квартала няма ВИК вижда се в картата на гугъл - закакво ти е журналист да ти го казва

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

малка част от квартала няма ВИК вижда се в картата на гугъл - закакво ти е журналист да ти го казва

Картата е стара, интересно ми е какво е сега

преди 17 минути, sliderum написа:

Картата е стара, интересно ми е какво е сега

е не е копано там, а и в клипа от общината казаха, там където има възможност - това значи че не навсякъде има възможност

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

е не е копано там, а и в клипа от общината казаха, там където има възможност - това значи че не навсякъде има възможност

Не виждам какво им е пречило да копаят навсякъде където решат. Стига воля да има. Тая държава да не е на ромовете от махалата я.

преди 2 минути, sliderum написа:

Не виждам какво им е пречило да копаят навсякъде където решат. Стига воля да има. Тая държава да не е на ромовете от махалата я.

явно няма желаещи да се включат - легално

преди 18 минути, sliderum написа:

качих ти малко снимки да видиш какво няма в твоя град

Цигани заграбиха имота на баба Люба, трябва да им плати 1000 лева данък

строят в чужда частна собственост и им дават права, а аз ако построя незаконно в моя си имот - ще ми го бутнат

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.