Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Циганин или ром ? Новини свързани с интеграцията и още нещо

Featured Replies

В документите се говори за цена на тон. :)

Да, като разделиш на 7 се получава 2-3$ че и по ниско . Да, толквоа бе рекордния минимум  онези години.
https://money.bg/economics/koga-petrolat-struvashe-usd1-za-barel.html

Проблема е в разликата която са ни продавали руснаците, международните цени тогава, и алтернативата с алжирка нефт, която е още по евтина.

Това показва документа.

Въпроса е в спекулацията на другаря мореплавател, който си мисли че "уж" уличил  антон Тодоров в лъжа :laughing5:

• Отговори 2k
  • Прегледи 217,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 14 минути, M.Николов написа:

Тогава става ясно, че документите са пълен фалшификат!

Цената на нефта винаги се дава в барел.

Ама разбира се :laughing5:

Интересно защо никой до сега не се е сетил да  оспорва показваните документи  че са фалшификат ? :)

добре че са неграмотните форумни тролченца че да закопаят "лъжеца" Антон Тодоров :laughing5:

Радвам се  че се мислиш за "никой" .Поне едно обективно нещо да чуя до момента :)

А сериозно казано... за такива като вас, които неглижират и отричат абсолютно "на сляпо" историята си и документите  , се сещам следната сентенция :

"Отними у народа историю - и через поколение он превратится в толпу, а еще через поколение им можно управлять, как стадом".

- Вземи на народа иторията му, и след поколение той ще се превърне в тълпа, а след още едно , ще можеш да го управляваш като стадо.

Ето, заради таквиа като вас сме тълпа и стадо.

тук обобщавам не само отричнето на историята на НРБ /документалната, не пропагандната/  а и времената преди това, Освобождението, имперските мераци на Русия и т.н.  докато стигнем до днес, където поне тук транно защо повечето  мразят разобличаването на фейкове и дезинформация, а някои упорито  тиражират такива.

Дали защото казаното за тълпа и стадо е факт ?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Споко, и теб никой не те взема на сериозно.;)

аз съм спокоен:)  Тези с фейковете и пропагандата са "неспокойни" :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Отново разкрит и отново разпространяващ лъжи. Намаш срам, шишко.

Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk

Мъж от махалата преби възрастна жена в Гурково

Цитат

За пореден случай на брутално нападение над възрастни хора съобщи Нова телевизия. Жена е била пребита в дома си, в град Гурково.

Състоянието ѝ е тежко и се е наложило да бъде откарана в болница.

Извършителят на нападението е задържан. Оказало се, че той живее в близката махала. Преди две години е излязъл от затвора. Арестуван е в хранителен магазин в центъра на Гурково.

„Не можах да реагирам. Запуши ми устата и започна да ме бие. Удряше ме по главата, по лицето, навсякъде. Хвърли ме на земята до печката”, разказа пострадалата Иванка Койчева.

Всички, които защитават подобни изроди са престъпници! :mad:

Имала е късмет жената, че не я е убил.

Полицаи бяха атакувани със сабя в циганския квартал на Сливен

преди 2 часа, Мойра написа:

Мъж от махалата преби възрастна жена в Гурково

Всички, които защитават подобни изроди са престъпници! :mad:

Имала е късмет жената, че не я е убил.

Полицаи бяха атакувани със сабя в циганския квартал на Сливен

Кога полицията ще започне в такива случаи да стреля?

преди 51 минути, dedidi написа:

Кога полицията ще започне в такива случаи да стреля?

Навярно управляващите чакат да бъдат извършени убийства на полицаи, за да вземат решение.

преди 9 часа, Тoни написа:

Отново разкрит и отново разпространяващ лъжи. Намаш срам, шишко.

Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk

Напротив. Някои пак се изложиха с "уж" изобличаването на Антон Тодоров в "лъжи" .

:)

Уви. Пак се оакахте.

Но и срама нямате . То цоциалист и трол срама никога не са имали :)

http://glasove.com/categories/novini/news/ot-vmro-poiskaha-merki-sreshtu-ciganizaciyata-za-da-ostanat-vyv-vlastta

Това е добро, но трябва да имат предвид, че трябва да има реални резултати до 6 месеца, защото правителството може и да падне до тогава.

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

Добро е, но е популистко. ОП влязоха в парламента като това беше една от опорните точки, заради която хората гласуваха за тях. Но от самото начало са във властта и положението не се подобрява, а става все по-лошо. А пък наближават избори.

преди 50 минути, ncl написа:

Добро е, но е популистко. ОП влязоха в парламента като това беше една от опорните точки, заради която хората гласуваха за тях. Но от самото начало са във властта и положението не се подобрява, а става все по-лошо. А пък наближават избори.

Сами си сложиха въжето на шията. Не става така. Никой не харесва лъжци! 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

на 20.01.2019 г. в 18:17, miro20 написа:

Според един от най-информираните хора в края на комунистическия режим ....

А бе някои все пак сме родени и живяли в този режим - откъде се пръкнаха изведнъж 40% тотални неграмотници е мистерия сравнима с библейските чудеса. И все ми е на акъла как ноември '89г. КДНК са се занимавали баш с този въпрос.

Инак, че комунягите са радетелите на циганската престъпност е ясно - Падишаха много може да разкаже за това ..... от кухнята.

преди 2 часа, sound написа:

А бе някои все пак сме родени и живяли в този режим - откъде се пръкнаха

Забравяш че ти, т.е. НИЕ сме живели в сянката на лъжите. Тук говорим за някои друи документи и доклади  за които нито ти нито аз сме знаели .

Факта че си живвял в илюзия, дава ли ти основание да неглижираш становищата на хората от управлението тогава ? Но  необявявано за широката  цоциалистическа" публика ?

Мирко, нека ти задам един въпрос?

Ти лично спомняш ли се някое дете около теб да не е ходило на училище по онова време?

Познаваш ли поне едно такова?

преди 38 минути, miro20 написа:

Забравяш че ти, т.е. НИЕ сме живели в сянката на лъжите.

Добре - ти не си живял сред това население, така ли? Имаш нужда от доклад, който да ти покаже, че 40% от хората около теб са неграмотници, инак ти няма да забележиш, че толкова много народ не може да смята, чете и пише? Да не си бил монах бре Миро - изолиран в някой манастир далеч от светския живот? Не ги неглижирам - просто има доста неясноти, нито ми изглежда достоверен този документ, нито ми се връзват 40% без образование. Това си е направо половината от челядта до 30 години, към днешна дата поколението м/у 50 и 60 годишни - не ми се търсят сега статистики да видим колко са образованите в тази възрастова група, но ми е особено трудно да повярвам в чак такива мащаби.

преди 10 часа, sound написа:

Имаш нужда от доклад, който да ти покаже, че 40% от хората около теб са неграмотници, инак ти няма да забележиш, че толкова много народ не може да смята, чете и пише?

Нито ти , нито аз, нито някой друг е имал широк поглед над държавата. Имаше това което ти спускаха по ТВ и радио. Фалшиви пленуми, с фалшиви доклади.

Истинските са тези, разсекретените от архивите.

Ако ще оспорваш наивно че "Всичко е фалшификат" ... твоя си работа. Въпроса е че никой не оспорва НАЛИЧИЕТО и истинноста на показаните документи. Дори от БСП , налседниците на БКП , т.е. същите преоблечени комунисти, дори те не ги оспорват !

Е, как да ги интегрираш туй стадо?

Ромчета пропускали училище заради банкети и автобуси

Цитат

„Сред оправданията за отсъствията са - „не се е събудил сутринта“, „свалиха го от автобуса“, „вечерта имаше банкет“, коментира министърът, предава Монитор.

преди 38 минути, sliderum написа:

Е, как да ги интегрираш туй стадо?

ами и аз съм от туй стадо, ама през времето на гадния комунизъм, нямаше такива оправдания
това са последствия от светлото бъдеще на демокрацията
аве то демокрацията е утопия (като комунизма)...ъ-ъ-ъ...тъй де, върл капитализъм си е, ама туй човека, подлежи на манипулация
и колкото по-висока степен на образованост, толкова повече промити мозъци от образователната система
която всъщност обслужва тези, които са на власт

преди 2 часа, miro20 написа:

Въпроса е че никой не оспорва

А то освен Антошата и шепата му читатели, някой друг чувал ли е въобще за тези документи, че да ги оспорва?!  40% без образование - съжалявам, но ще ми трябват много по- солидни доказателства от този хвърчащ лист там, за да повярвам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.