Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

По-скучна,отегчителна и безлична книга от Цвят на лавандула отдавна не бях чела.Прелистих 50 страници и я изоставих.Въобще не ме грабна,ама с нищо.

Пу,пу,пу-благодаря че каза.Аз си имах едно на ум, че напоследък Плеяда много се напъват, ама пускат бозички и исках да се застраховам.
  • Отговори 2k
  • Прегледи 300,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Арлекинчета от Марги.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3983

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=3984

По-скучна,отегчителна и безлична книга от Цвят на лавандула отдавна не бях чела.Прелистих 50 страници и я изоставих.Въобще не ме грабна,ама с нищо.Всичко толкова повърхностно беше...ама наиситна ме е яд,че си я купих.Резюмето звучеше адски интересно.Съвет-пропусни я.Само ще си хвърлиш парите на вятъра.Препоръчвам ти на Нора Робъртс една книга,която сега е преиздадена-Горещ лед.

Оле мерси, аз й се чудих на тая и на още една. След комантара ти, вече не се чудя :)

Момичета, групата от Варна ще се събираме в неделя от 16.30 ч. в кафето на Червения площад.

Ами, браво, браво, аз духом ще съм с вас, а тялом ще си стоя вкъщи и ще уча за държавни http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Бравос на леля послушното дите. Зимай го тоя изпит че ми изтръпнаха пръстите вечи.

Още един съвременен любовен роман, предоставен за скан от Вили (villy.petroff)Публикувано изображение

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4071

:help: Ихааааа, иде ми да се разтанцувам от кеф! Браво, Найти, Браво Дрийм! От кога чакам този великолепен мъжки екземпляр да види бял свят! Благодаря!

Ей страхотен подарък :help: Сърцето ми се разтупка, а пръстите ми затрепериха от вълнение. Не мога да сваря да я свалям :down: Много, много, много благодаря!!!! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Благодаря ви Найти, Дрийм Тийм! Корицата също е много хубава. :]

Публикувано изображение

Здравейте, бихте ли качили "Утешителна награда" от поредицата Арлекин романс? Много благодаря!

Дано ви хареса Уинди, беше преведен и редактиран с много ентусиазъм и любов. Благодаря на моите незаменими редакторки, златни сте! :help:

И тук е момента да ги изброя по име всички редакторки. Не се оправих с никовете за торента ама тук мога маам как си знам та. Крис, Хрис, Чикаго,Рос Орли, Тор - НЕЗАМЕНИМИ СТЕ - КРЕЩЯ. На инка за корицата такова благодаря няма. Ама то няма е само за тая. Тепърва има метам метани за таланта й. Най голямото благодаря е за Найти. Страхотен избор на книга слънце, и надявам се да не сме само ние двете с теб на това мнение. Дрийм обичам ви, ама вие си го знаете де. Честито ново бебе!

Едно ОГРОМНО Благодаря! и от мен на Дрийма за този прекрасен подарък :) Нямам търпение да му се насладя...

Супер, благодаря на всички!

Ех,какво щях да чета,ако ви нямаше!!!!Голямо БЛАГОДАРЯ!!!на всички,които са положили усилия,за да стигне книгата до нас(чакащите с нетърпение :huh: ) :lighter::)

Огромни благодарности на целия екип неуморни и работливи дами! :):(:clap:

Здравейте, бихте ли качили "Утешителна награда" от поредицата Арлекин романс? Много благодаря!

Дам, ще бъде качена скоро, след малка козметична редакция :)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Точно вчера на срещата с варненки, мечтаех да пуснете точно Уиндъм и днес влизам и ..... Момичета, страшни сте! Огромни благодарности!

Багодаря, момичета, за хубавата книжка! Страхотна работа сте свършили с изгубения херцог и фамилията му. Не оставих книжката, докато не я изядох от началото до края.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.