Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

И аз отправям молба..

Издирвам информация, намираща се в книжното издание на Кат Мартин - "Сладко отмъщение". Трябват ми данните за:

1.Име на автора и книгата - на английски;

2.Година на издаване на английски;

3.Година на издаване на български;

4.Коректор (ако има такъв); Редактор: Петя Янева

5.ISBN

Ти пък и ISBN... подробности... имам книгата, няма такова нещо там. :speak:

• Отговори 2k
  • Прегледи 300,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Благодаря и на двете. По принцип би трябвало да има ISBN, но някои издателства си спестяват мастилото за него :cool:

Новите сканове на MVM:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4458

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4459

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4460

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4461

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4462

Приятно четене!

Пепи, щом ти е харесала Мишел Куна, направо се мятай на Софи Кинсела, ако все още не си я изчела. Имам предвид - "Можеш ли да пазиш тайна" "Повелителката на метлата" и "Във вихъра на двайсетте". Тя е известна най-вече с поредицата си за Беки Б., но аз не си падам много. От този жанр, това ми е най-любимата авторка. П.П. Току що видях, че Гането е качила - "Стръв? Клъв! И в тигана". Тя има и продължение - "Бум, ох и в торбата". Сигурно съм ги чела по пет пъти. А наскоро попаднах на филм по първата, макар да беше с друго име. Горещо препоръчвам и тези двете, макар да са писани малко нестандартно от името на двамата главни, мен не ме дразнеше, но си е специфично, та хвърли едно око, няма да сбъркаш.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Пепи, щом ти е харесала Мишел Куна, направо се мятай на Софи Кинсела, ако все още не си я изчела. Имам предвид - "Можеш ли да пазиш тайна" "Повелителката на метлата" и "Във вихъра на двайсетте". Тя е известна най-вече с поредицата си за Беки Б., но аз не си падам много. От този жанр, това ми е най-любимата авторка.

П.П. Току що видях, че Гането е качила - "Стръв? Клъв! И в тигана". Тя има и продължение - "Бум, ох и в торбата". Сигурно съм ги чела по пет пъти. А наскоро попаднах на филм по първата, макар да беше с друго име. Горещо препоръчвам и тези двете, макар да са писани малко нестандартно от името на двамата главни, мен не ме дразнеше, но си е специфично, та хвърли едно око, няма да сбъркаш.

За Софи Кинсела все нещо не се решавам.Обаче много ми хареса "Стръв? Клъв! И в тигана".Тъкмо се канех да питам за нея.В смисъл - струва ли си?

А чела ли си нещо от Крис Манби?Хареса ми „Агенция за запознанства“.Ще избера между двете и почвам.

Четох много интересно мнение за поседната книга на Нора за сватбената агенция.(Ще дам линк.)

Доста точно описва моите чувства,та реших да споделя,а и е добре написано.

Ето го, на англе е обаче.

When I sat down to write this review, I spent time thinking about not only how I felt about this book but also tried to imagine how some other readers with different tastes might feel. Eventually it became clear to me that we are very likely to see two different types of reviews here, so I'll try to give them both. Pick one depending upon what type of reader you are.

Type 1 - Style fit for a fairytale and no holds barred romance. Sigh.

If you are an adoring fan of the first three novels in this series and have spent the past month staring at that 4th gorgeous bride cover and waiting, waiting, waiting for that day when Parker Brown puts down her Blackberry and lets the man of her dreams sweep her off her well pedicured Manolo Blahnik encased feet, then wait no longer because your day has come. Like a certain Disney movie, Princess Parker Brown (of the Connecticut Browns) finds herself a true diamond in the rough in Malcom. Underneath all that tiny little insignificant bit of grease and dust Malcolm might collect during the day is a man who is nice to his mom, cares about the literacy levels of his employees, and most importantly of all --- knows nothing says sorry like a new pair of high end designer shoes.

For you - Five Stars. Make that Six. Go buy the book and read it because you are gonna love it!!!!!

Type II - Enough Already! Do people really live like this? Bedroom closets with refrigerators?

For those who have grown perhaps a bit weary of the world where every cake Laurel produces is her most fabulous ever, every flower arrangement Emma designs is a tasteful reflection of two hearts beating in harmony, every bride is beautifully Vera Wang-ed from head to toe and there is never a wedding "disaster" that Parker can't solve in two paragraphs - well I'm sorry to say that not much changes. At Vows, even a Divorce Event is handled in a completely classy, beautiful, and dare I say "Holy Smokes Can You Imagine the Bill?!!" manner.

And what of Parker and Malcolm you ask?

Well "Bad Boy" Malcolm does ride a motorcycle, complete with an extra helmet on board for Parker. Safety first don't ya know! There is a small walk on the wild side where the dangerous make your heart thump man takes Parker on a date like she's never experienced before.....to a just shabby enough to be cozy family pizza parlor. (read that in a sarcastic tone). Then he falls right in line behind Carter, Del, and Jack toting chairs around Vows events and helping to hang greenery and just generally being there to comment upon the talent, intelligence and general fabulosity of the Vows foursome whenever they need a man around to do that.

So if you're hoping for the long, sleek "tale" of Parker's to get a little mussed up - or a tattoo to be inked across that blue blooded Ivy League educated derriere of hers as she takes a walk on the wild side.....ummmm, this probably isn't your book. I'd say probably 2.5 stars for you. Come on, those covers alone are pretty enough for 2 stars.

For me, I'm going to put it at three stars. Yeah, yeah, I admit that the nasty part of me was hoping for a fallen wedding cake or something. A problem. Imperfection. Just something different or some real conflict. I really feel like there was a chance here for Nora Roberts to shake things up a bit and have some fun with the Ivy League girl and the boy from the wrong side of the tracks. She didn't do that though. She played it safe and in the end I felt the book read like she wrote it with her eyes closed.

Не знам на какво се базират колебанията ти за Софи Кинсела, но тези трите, които съм предложила, са едни от най-добрите в жанра. Дано се престрашиш по-скоро и споделиш мнение. От Крис Манби, съм чела само посочената. Но мога да ти препоръчам две други авторки Александра Потър, всичко, което съм чела от нея ми хареса; и Катрин Елиът - заради нея се влюбих в жанра.

Не знам на какво се базират колебанията ти за Софи Кинсела, но тези трите, които съм предложила, са едни от най-добрите в жанра. Дано се престрашиш по-скоро и споделиш мнение. От Крис Манби, съм чела само посочената.

Но мога да ти препоръчам две други авторки Александра Потър, всичко, което съм чела от нея ми хареса; и Катрин Елиът - заради нея се влюбих в жанра.

И аз не зная.Луда работа.

Почнах тази с рибата,като я прочета ще пиша.

П.П. Току що видях, че Гането е качила - "Стръв? Клъв! И в тигана".

Заслугата е на MVM, аз просто дадох линк :boxing3:

:P:blink::mad::lol6::lol6::lol6: :lol6:

По повод Amanda Quick - "The Paid Companion". Не можах да се въздържа от множеството емотиконки. Ето го и обяснението за тях: Знаех, че правят аудио книги, но все си мислех, че те са предимно на детска литература, както и някои бестселъри и световни класики за незрящите. Не бях предполагала, че и любовните романи се включват в това число. В каква заблуда съм живяла. Съвсем случайно попаднах на ТОЗИ запис и бях направо смаяна. Горещо препоръчвам на разбиращите английски език да го прослушат. Четеца е невероятен пресъздавайки шепота на героинята. Страшно забавно.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Ей не! Преди малко "разбрах", че четирилогията "Падналите Ангели" на Мери Джо Пътни е съставена от романи за Никълъс, Майкъл, Рафи И... Робин. Нещо съм хврълена в дълбок смут!

Ще ме светне ли ли някой кой е този Робин??? И защо Люсиен е ИЗЧЕЗНАЛ? Или посто защо няма книга за Люсиен! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif ( Той ми е любимият герой от четиримата! )

Задавам този въпрос, защото съм на половината на "Неприлично предложение" и съм любопитна.

Ей не! Преди малко "разбрах", че четирилогията "Падналите Ангели" на Мери Джо Пътни е съставена от романи за Никълъс, Майкъл, Рафи И... Робин. Нещо съм хврълена в дълбок смут!

Ще ме светне ли ли някой кой е този Робин??? И защо Люсиен е ИЗЧЕЗНАЛ? Или посто защо няма книга за Люсиен! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif ( Той ми е любимият герой от четиримата! )

Задавам този въпрос, защото съм на половината на "Неприлично предложение" и съм любопитна.

Хм, в грешка си, душицо, не е четирилогия и има книга за Люсиен, но не е издавана на бг.

Ето как е поредицата:

1.Petals in the Storm (1993) / Падналите ангели /Рафи/

2.Thunder and Roses (1993) / Неприлично предложение /Никълъс/

3.Dancing on the Wind (1994) /Люсиен/

4.Angel Rogue (1995) / Ангелът мошеник /Робин, същият Робин, който се бореше за сърцето на Марго в "Падналите ангели"/

5.River of Fire (1996) /тази май беше за Кенет, дано не се бъркам/

6.Shattered Rainbows (1996) / Защото вярваш в любовта /Майкъл/

7.One Perfect Rose (1997) / Розата и херцогът /Стивън, по-големия брат на Майкъл/

Споделят се герои с поредицата: Regency

1. The Would-be Widow (1988)

aka The Bargain / Заложница на съдбата

2. The Controversial Countess (1989) /това всъщност е ранно издание на "Падналите ангели"/

3. The Rogue and the Runaway (1990) /ранно издание на "Ангелът мошеник"/

Ето това е цялата поредица:

Fallen Angels

1. Thunder and Roses (1993)Никълъс

2. Petals in the Storm (1993)-Рафи

3. Dancing on the Wind (1994)-Лусиен

4. Angel Rogue (1995)-Робин

5. Shattered Rainbows (1996)-Майкъл

6. River of Fire (1996)-Кенет

7. One Perfect Rose (1997)-Стивън

Ключът от бараката е в "четирилогията" - книгите са седем, но са преведени само 5:

1. Неприлично предложение - за Никълъс

2. Падналите ангели - за Рафи

3. Ангелът мошеник - Робин

6. Защото вярваш в любовта - Майкъл

7. Розата и херцога - за Стивън

Четвърта е за Люсиен, пета - за Кенет Уайлдинг.

Здравейте. Търся една книжка, която бях чела, но почти нищо не си спомням от нея. Беше от розовите романи и единственото, което помня беше, че главният стоеше пред един ресторант и продаваше някаква храна... Сандвичи ли бяха, или нещо мексиканско... Ако се сетите, ще бъда благодарна.

Хм! Знаех си, че има нещо гнило в тази работа! :P Пък и аз съм една! Но покрай тия изпити за кандидатстване :wors: ( 7 клас съм ) направо се побърках. Както слбао място ми е математиката........ :wors: Ох, много ви благодаря!

:wors::wors::P:down::):lol6: :lol6:

По повод Amanda Quick - "The Paid Companion". Не можах да се въздържа от множеството емотиконки. Ето го и обяснението за тях: Знаех, че правят аудио книги, но все си мислех, че те са предимно на детска литература, както и някои бестселъри и световни класики за незрящите. Не бях предполагала, че и любовните романи се включват в това число. В каква заблуда съм живяла. Съвсем случайно попаднах на ТОЗИ запис и бях направо смаяна. Горещо препоръчвам на разбиращите английски език да го прослушат. Четеца е невероятен пресъздавайки шепота на героинята. Страшно забавно.

Много е добре, че има хора, които го правят това, независимо на какъв език. На мнение съм, че литературата трябва да е достъпна за всички. Защо се правят детските приказки в аудио? За да могат децата, които още не са научени да четат да привикват с литературата. Или тепърва учещите се? Какво разбират от приказката, докато я сричат? Друго е някой да им я прочете. А защо не и за "големите"? Има хора в неравностойно положение /слепи примерно/, които нямат възможност да четат. Брайловите книги са далеч по-малобройни, да не говорим за този тип литература, която ни събира в този форум. Да, има програми, които ти "четат" текста, но повярвайте, опитвала съм и е изключително досадно и приспивно, когато се чете монотонно с помощта на такава програма. Така че приветствам всяка книга, която е "озвучена".

Здравейте. Търся една книжка, която бях чела, но почти нищо не си спомням от нея.

Беше от розовите романи и единственото, което помня беше, че главният стоеше пред един ресторант и продаваше някаква храна... Сандвичи ли бяха, или нещо мексиканско... Ако се сетите, ще бъда благодарна.

Напомня ми на една от издателство Хермес, нови любовни романи. Сара Оруиг, Горещи страсти

Резюмето е:

Практичната и разсъдлива Кларис от романа "Горещи страсти" напуска работата си като секретарка на зъболекар, за да помага на болния си чичо. Край "Кингс Краун" тя среща Грейди О'Тул, бивш собственик на компания за инженерингово проучване, който сега продава топли сандвичи. Привлечена от физическата му красота, Кларис упорито се съпротивлява на зараждащата се любов, защото счита работата на Грейди за несериозна и несигурна.

Но дали е така?

Ще се пребори ли тя с практичността си и страха от риска.

По памет той им беше конкуренция с количката за сандвичи и много се дракаха в началото.

Редактирано от ros_s (преглед на промените)

Напомня ми на една от издателство Хермес, нови любовни романи. Сара Оруиг, Горещи страсти

Резюмето е:

Практичната и разсъдлива Кларис от романа "Горещи страсти" напуска работата си като секретарка на зъболекар, за да помага на болния си чичо. Край "Кингс Краун" тя среща Грейди О'Тул, бивш собственик на компания за инженерингово проучване, който сега продава топли сандвичи. Привлечена от физическата му красота, Кларис упорито се съпротивлява на зараждащата се любов, защото счита работата на Грейди за несериозна и несигурна.

Но дали е така?

Ще се пребори ли тя с практичността си и страха от риска.

Мерси, мерси, мерси!!!! Страшно много ти благодаря още веднъж!

За почитателите на историческите романи на Макнот. Плеяда обещаха да ги преиздават. Дотук пуснаха "Кралството на мечтите", днес видях и "Вълшебства". За онези, които нямат представа това е сборник - 2 /може би новелки/ от Макнот и 2 от Джуд Деверо.

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Дами, поредните сканове:

Сканиран от Слава:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4465

А тези ми бяха изпратени за качване в тракера:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4518

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4519

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4520

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4521

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4522

Приятно четене! :)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Здравейте, момичета! Чета ви от доста време и съм наистина впечатлена от вас. Благодарение на вас прочетох страхотни неща, а сега имам въпрос - понеже се запалих по нещата на Линда Хауърд, ме интересува има ли последната книга от поредицата за Макензи на български - A Game of Chance.

Здравейте, момичета! Чета ви от доста време и съм наистина впечатлена от вас.

Благодарение на вас прочетох страхотни неща, а сега имам въпрос - понеже се запалих по нещата на Линда Хауърд, ме интересува има ли последната книга от поредицата за Макензи на български - A Game of Chance.

Ами има... почти. На разбираем бг работи се по нея и като си знам преводачката много скоро ще цъфне за редакция. Молим за още малко търпение преди срещата с Чанс.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.