Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Благодаря страшно много за поредното страхотно, невероятно, велико четиво, момичета!!! ПРЕКРАСНО свършена работа и определено заслужавате много повече от просто адмирации!!!!!!!!
  • Отговори 2k
  • Прегледи 300,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
Много, много, много ви благодаря за изненадата http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :beer::bday19: :bday19:

Наистина страхотна изненада :rolleyes: Нямам търпение да й се насладя уикенда :biggrin:

Много благодаря момичета ! :wors::wors::wors: И ако може един тъп въпрос :angry: От първата книга на Джулия Куин си спомням само , че ставаше дума за един благородник ,който имаше проблеми с говора и неговата учителка му помагаше на пук на баща му . Другото ми е пълна мъгла , та въпросът ми е задължително ли трябва да препрочета книжките в хронологичен ред или мога да започна от последната? :angry: Явно съм много отнесена :angry:

Хиляди благодарности за новата книжка :angry:

Уха, благодарности за книжката, през уикенда ще се забавлявам!!! :angry::angry::angry:

Много благодаря момичета ! :wors::wors::wors:

И ако може един тъп въпрос :angry: От първата книга на Джулия Куин си спомням само , че ставаше дума за един благородник ,който имаше проблеми с говора и неговата учителка му помагаше на пук на баща му . Другото ми е пълна мъгла , та въпросът ми е задължително ли трябва да препрочета книжките в хронологичен ред или мога да започна от последната? :angry:

Явно съм много отнесена :angry:

Тази поредица се състои от въпросната наследница, която за краткост сме си кръстили Карото и втората е за маркиз Ривърдейл Как да се омъжиш за маркиз. Ако не си чела вече маркиза си ги почни по ред. Ша го срещнеш въпросния маркиз още в Карото. А това за което ти говориш е друга поредица или въпросната игра на карти Бридж на Джула. Тоест спомняш си нещо от Херцогът и аз, която е първа в поредицата.

Тази поредица се състои от въпросната наследница, която за краткост сме си кръстили Карото и втората е за маркиз Ривърдейл Как да се омъжиш за маркиз. Ако не си чела вече маркиза си ги почни по ред. Ша го срещнеш въпросния маркиз още в Карото. А това за което ти говориш е друга поредица или въпросната игра на карти Бридж на Джула. Тоест спомняш си нещо от Херцогът и аз, която е първа в поредицата.

Благодаря! :angry:

Сън не ме хвана, но я изядох с кориците тази наследница от началото до края. Страхотна книжка, справили сте се блестящо и с превода, и с оформлението, и с всичко. Сега ще я оставя да отлежи малко, ще си припомня магариите на маркиза и после ще си прочета Карото бавничко, за да се насладя на цялата история.

Сън не ме хвана, но я изядох с кориците тази наследница от началото до края. Страхотна книжка, справили сте се блестящо и с превода, и с оформлението, и с всичко. Сега ще я оставя да отлежи малко, ще си припомня магариите на маркиза и после ще си прочета Карото бавничко, за да се насладя на цялата история.

Слънце много ме радваш с този пост. Ама спи де, че ти се задава нова безсънна нощ и ша ма подведат под отговорност вече. Коя не спала, коя не работела. Молим спете и да не ви уволняват.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Бря! Нова Куинка. Първо се ядосах,че нямам комп,ама за почивните ще е готов и ще имамдве книгииииии /още не съм омела Уинди/ :nono::mad::wors:

Благодаря за книжката!Направо съм пристрастена вече!

Момичета помагайте. Значи, има една книга. Чела съм я преди 1000 години сигурно, имам някакви спомени. Ама не съм сигурна точно за какво ставаше въпрос. Значи имаше една група жени, и една много голяма група мъже, жените требеши да си изберат мъж, щото те бяха по-малобройни и мъжете се биеха за тях. Та наща избра нашия, тук не съм сигурна, ама май тя го избра, другите жени също си аресаха мъже от народа, изпожениха ги на един площад май беше, или в една съборетина, не помня добре, и тръгнаха всички да се преселват на някъде. Абе спомените са ми доста разпръснати, ама ако някой се сети за нещо подобно, ще съм много благодарна. :blink::P:huh:

Напомня ми на това...

Търсещи сърца - Дороти Гарлок (the searching hearts )

Такър Хюстън е девтнадесетгодишна червенокоска без пари и родители. Решена да намери по–добър живот за себе си и сляпата си приятелка, тя излъгва безсрамно, за да получи работа в Западните територии… и скоро се озовава в керван за невести по поръчка. Водач на кервана е Лукас Стийл – мургав красавец, привлечен от огненото излъчване на Такър. Не след дълго двамата влюбени откриват, че любовта не може да чака – не и когато отвсякъде ги дебнат смъртоносни клопки…

Напомня ми на това...

Търсещи сърца - Дороти Гарлок (the searching hearts )

Такър Хюстън е девтнадесетгодишна червенокоска без пари и родители. Решена да намери по–добър живот за себе си и сляпата си приятелка, тя излъгва безсрамно, за да получи работа в Западните територии… и скоро се озовава в керван за невести по поръчка. Водач на кервана е Лукас Стийл – мургав красавец, привлечен от огненото излъчване на Такър. Не след дълго двамата влюбени откриват, че любовта не може да чака – не и когато отвсякъде ги дебнат смъртоносни клопки…

Мерси мило, но не е точно тая, макар,ч еи тя е много хубава. В оная помня, че се запознаха главните в самото начало и веднага ги ожениха и тогава тръгнаха на път.

Мерси мило, но не е точно тая, макар,ч еи тя е много хубава. В оная помня, че се запознаха главните в самото начало и веднага ги ожениха и тогава тръгнаха на път.

И аз съм го чела това, но сега не ми идва наум заглавие и автор.

Подобна е и на Сандра Браун - Защото те обичам. тя ражда насред една гора, но бебето не оживява, той пък има бебе, но майката умряла и с един керван пътуват. Тя се мести в неговия фургон, за да кърми бебето. Много тежка книга.

Другото което се сещам е Лея на Джуд Деверо. Тя го знае от малка, когато той й подхвърля някаква монета. Баща й ги принуждава да се оженят и той отпътува на запад...

Редактирано от NELG (преглед на промените)

И аз съм го чела това, но сега не ми идва наум заглавие и автор.

Подобна е и на Сандра Браун - Защото те обичам. тя ражда насред една гора, но бебето не оживява, той пък има бебе, но майката умряла и с един керван пътуват. Тя се мести в неговия фургон, за да кърми бебето. Много тежка книга.

Другото което се сещам е Лея на Джуд Деверо. Тя го знае от малка, когато той й подхвърля някаква монета. Баща й ги принуждава да се оженят и той отпътува на запад...

Мне, не са те :whist: щото и на двете им помня сюжета, а на тая само бегло. Ох как искам да я намеря :lol6:

Това ми напомня на нещо, което съм чела много отдавна, но и аз не си спомням заглавие и автор :) Това, което помня е, че главният е пират. С екипажа си решиха, че е време да се откажат от пиратството и да се оттеглят на някакъв остров. За това отмъкнаха кораб, който транспортираше кандидат- съпруги за колониите мисля. Главната беше аристократка и пътуваше с тях от името на някаква благотворителна организация. Това ми се върти на мен, но убий ме не се сещам за заглавие. Имам спомен за някакво масово изпоженване и някакъв скандал, щото главната искаше мъжете първо да поухажват повереничките й

Сега се закрастих да я намеря. Спазарената невеста - Кони Мейсън Пиратът - Кони Мейсън ? Но мисля, че това, което Ralna търси е Спазарената невеста. Там точно тя е на кораб с жени, които пътуват за да ги омъжат в едно място, дето мъжете са много, жените малко и се бият за тях. Изпожениха ги и заминаха нанякъде.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Книгата може да е "Пиратска целувка" на Сабрина Джефрис. В нея се разказва за аристократка, която пътува на кораб с каторжнички и ги отвличат пирати, за да се оженят за тях и да създадат собствен град-държава.

Следващите книги от MVM:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4622

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4623

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4624

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4625

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4626

Приятно четене! :)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.