Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Момичета, открих за себе си страхотна авторка, чийто книги много ми допаднаха, щом успя да ме разплаче.Имам три нейни книги , търся още две – поне това открих, че е преведено на български.Авторката е Рита Клей Естрада. Книжките които търся са Арлекин„Изкушение“ 30 – „Обещание за утрешния ден“ , Арлекин„Изкушение“ 36 – „Райския остров“. Благодаря Предварително! :yanim:

Руми, едната е готова.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4997

Скъпи татко! - Гленда Сандърс Много бих искала тази книжка! Тя е на Аклекин-Изкушение

И тази направих:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4996

Нашият Дон Жуан също не скучае и ви е подготвил няколко книжлета:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4969

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4968

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4967

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4966

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4965

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4964

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4963

• Отговори 2k
  • Прегледи 300,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Руми, едната е готова.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=4997

Ели, благодаря ти много, мила! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :sunglasses::beer11:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Тъй като днес съм на вълна Джорджия Боковън и току-що привърших една нейна книга, която страхотно ми хареса и развълнува, МОЛЯ търся останалите, които на са качвани „Неуморен прилив“ , „Седем дни след петък“ , „Дългият път към дома“ , „Нежни мигове“ (тези със сигурност знам,че са на издателство „СЛОВО“– „Световни автори“), „Диви цветя“, „Брак по сметка“, „Жена между трима“. Станаха множко,ама глава не боли.Ще се радвам и на някоя и друга за първо време. Благодаря предварително!:wors:

Ха, Ирис са издали нова книга. Запомних,че е на Катрин Сътлкиф/тя е в графа търпи се за мен/, историята се води в 1 лице /не го обичам тва/ и пак са сменили корицата- сега е нюанс на ябълковозелено, ама образа не е като рисунка , бе нещо по-така изпипано, ми е кат размазана снимка /и май пак е по-добре от розовите обложки/

Ха, Ирис са издали нова книга. Запомних,че е на Катрин Сътлкиф/тя е в графа търпи се за мен/, историята се води в 1 лице /не го обичам тва/ и пак са сменили корицата- сега е нюанс на ябълковозелено, ама образа не е като рисунка , бе нещо по-така изпипано, ми е кат размазана снимка /и май пак е по-добре от розовите обложки/

И аз тъкмо я прктих, дори я пуснах в предстоящи :wors:

Помооооощ, редактирам книгата на Дороти Кумсън "Момиченцето на Адел", лисва ми втората страница от пролога.То това си е въобще втора страница. Някой има ли я?

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Помооооощ, редактирам книгата на Дороти Кумсън "Момиченцето на Адел", лисва ми втората страница от пролога.То това си е въобще втора страница. Някой има ли я?

Нямам книгата, но виж дали това ще ти свърши работа.

http://www.bard.bg/fragment.php3?BookID=1009

Нямам книгата, но виж дали това ще ти свърши работа.

http://www.bard.bg/fragment.php3?BookID=1009

Страхотно, благодаря!Боже,чак ме хвана срам-от къде го изкопа/видях де,ама отде толкоз акъл у мен :cool: /

Джейн Фийдър Чела съм от много писатели и от различни жанрове ,имам писатели и писатели.... Но тази жена не успя да ме спечели за свой "фен........... Непонятно ми е защо се напъва да бълва ккнига след книга , всяка от всяка по безлична , поне да копира нещо от Д.Деверо ,Х.Греям или от Д.Линзе и колежки ....Чела съм няколко дори си купих 5 или 6 за да не развалям поредицата ,следните 3 не мога да се ИЗНАСИЛЯ емоционално да ги процета .МОЛЯ АКО НЯКОЙ ГИ Е ЧЕЛ ДА МИ ПИШЕ ПО ДВА РЕДА.... Лисицата Бившият годеник Безрасъдното ангелче

Редактирано от Тори (преглед на промените)

Джейн Фийдър

Чела съм от много писатели и от различни жанрове ,имам писатели и писатели....

Но тази жена не успя да ме спечели за свой "фен...........

Непонятно ми е защо се напъва да бълва ккнига след книга , всяка от всяка по безлична , поне да копира нещо от Д.Деверо ,Х.Греям или от Д.Линзе и колежки ....Чела съм няколко дори си купих 5 или 6 за да не развалям поредицата ,следните 3 не мога да се ИЗНАСИЛЯ емоционално да ги процета .МОЛЯ АКО НЯКОЙ ГИ Е ЧЕЛ ДА МИ ПИШЕ ПО ДВА РЕДА....

Лисицата

Бившият годеник

Безрасъдното ангелче

Така, спомните са ми откъслечни, ама мога да кажа по 2 думи

"Лисицата", главната я пращаха при главния, той требеши да й е настойник. Помня, че къщата дето я закараха беше пълна барака,а главната имаше цяла менажерия домашни любимци. Спомням си, че имаше и няква секта. Мъже се сабираха в гробница май беше, и ако не се лъжа изнасилваха жени правеха жертвопринушение и т.н. Ама почти не я помня, затва не е нито много гадна, нито много хубава. За "Безрасъдното ангелче" мога да кажа само, че главния беше по-дърт, в смисъл май той на 40 тя на 18-19. Щото все й викаше малката, или момиченце. Ако не се лъжа действието се развиваше по време на война. Ама като цяло не е особено забележителна.

Ако трябва да ти препоръчам нещо, което дори не трябва да си помисляш да четеш, камо ли да се изнасилваш, тва са "Целувката на черната вдовица", много смотана книга. Главната си беше баш такава, черна вдовица надживяла 4-5 съпруга. Смотана книга, после следващата за едната й щерка "Прегръдка в здрача" там на главната мъжа й, още няколко мъже и главния, я замъкват упоена в спалнята на френския крал, който я изнасилва, така почва книгата, тя забременява и хуква да бяга да си спасява детето. Отново много смотана книга, а третата "В огъня" за другата щерка на черната вдовица, не успях да се принудя да я чета. Та от каквото съм чела на тая авторка, мога да ти кажа, тея ги избягвай като чумави. Всичко друго се преглъща някак, но не и тея. :rolleyes:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Джейн Фийдър

Непонятно ми е защо се напъва да бълва ккнига след книга , всяка от всяка по безлична , поне да копира нещо от Д.Деверо ,Х.Греям или от Д.Линзе и колежки ....Чела съм няколко дори си купих 5 или 6 за да не развалям поредицата ,следните 3 не мога да се ИЗНАСИЛЯ емоционално да ги процета .МОЛЯ АКО НЯКОЙ ГИ Е ЧЕЛ ДА МИ ПИШЕ ПО ДВА РЕДА....

Лисицата

Бившият годеник

Безрасъдното ангелче

Дааа... Джейн Фийдър. Като видя поредната нейна книга от Ирис и ме полазват студени пръсти все едно. Ми те не престават да я издават, явно са се свършили всички други писателки. Таз жена не се научи да пише (абсолютно лично мнение) интригуващо, интересно и да грабне читателя. Все същото си мърмори. Единственото изключение беше "Лисицата", някак се прокрадваще чувство за хумор в романа. Даже книгата някак си не е съвсем в стила на Джейнчето, не е за вярване, че тя я е писала. "Бившият годеник" като че ли се харесва от другите, но ми се стори боза. В "Безрасъдното ангелче" главната беше най-много на 15 и се зажени за един досадник с 2 дъщери, които бяха почти колкото нея. Ей, този не престане да й мърмори, че не е зряла, отговорна, че не се представя като идеална съпруга, не можела да възпитава дъщерите му. Все ми напираше да съскам: "Алооо, тя е дете бе, стига й буча на главата, вземи си жена, не хлапе!", много вбесяващ роман, леко избива на педофилия. Така, извинявам се за дългия пост, но Джейнчето ми пали фитила.

Джейн Фийдър

Лисицата

Бившият годеник

Безрасъдното ангелче

Безрасъдното ангелче-тази съм я чела и хич не ми хареса.

И аз това помня-имаха голяма разлика .На нея много и личеше,а главния наистина я наричаше с такива имена .Някак си бащинското отношение,незряла главна и секс ми са малко извратени.Все си мислех,че през онези времена 18 годишните са по-зрели.

Бившия годеник доколкото си спомням се ползва с голямо уважение тук във форума,но на мен ми бе безлична малко.

Лисицата не съм я чела.

Джейн Фийдър

Лисицата

Бившият годеник

Безрасъдното ангелче

Определено не съм чела всичко, което е натворила Фжейн Фийдър, но от това, което успях, единственото, което ставаше за четене, беше "Теменужени очи". Другите поне според мен можеш да си ги спестиш. А за ангелчето ... съжали се над себе си и не я започвай.

а като стана въпрос за книги - някой,май Инчето беше чел продължението на Вярност на Катрин Сътклиф.Тъй като ми е любима поредица някой може ли да ми каже сканирана ли е - защото не я намерих или е на руски-тогава ще се радвам на линк и кратко резюме. :)

а като стана въпрос за книги - някой,май Инчето беше чел продължението на Вярност на Катрин Сътклиф.Тъй като ми е любима поредица някой може ли да ми каже сканирана ли е - защото не я намерих или е на руски-тогава ще се радвам на линк и кратко резюме. :ph34r:

Да мило, аз я четох, ама на англе. В нета може да се намери електронния вариант, а и трябва да я имам някъде из компа, ама за жалост не е превеждана у нас. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Момичета, имам една молба. Търся книжката на Кристин Хана "Отново у дома". Редактирам я, но от скана имам малко откъсната част от лист 127/128.

Определено не съм чела всичко, което е натворила Фжейн Фийдър, но от това, което успях, единственото, което ставаше за четене, беше "Теменужени очи". Другите поне според мен можеш да си ги спестиш. А за ангелчето ... съжали се над себе си и не я започвай.

Подкрепям мнението ти напълно. Преди седмица ми попадна Безразсъдното ангелче, насилих се, успях докрай да я прочета, но с чиста съвест мога да кажа, че книгата беше ужасно скучна.

а като стана въпрос за книги - някой,май Инчето беше чел продължението на Вярност на Катрин Сътклиф.Тъй като ми е любима поредица някой може ли да ми каже сканирана ли е - защото не я намерих или е на руски-тогава ще се радвам на линк и кратко резюме. :lol6:

Брях, изказх се па тя Инка вече отговорила....

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Джейн Фийдър

Лисицата

Бившият годеник

Безрасъдното ангелче

Амии хайде и аз да се изкажа, аз съм от малкото които харесват Джейн Фийдър, само да подчертая изрично че не съм чела лошите й книги. Харесвам трилогията й за годениците, даже да не кажа голяма дума ама втората от тях - "Неочакваната годеница", като цяло е един от любимите ми романи, "Жена с минало", "Теменужени очи" и "Бившият годеник" - харесвам ги страшно много всичките. Специално за "Бившият годеник" - любовната история е от типа - старата любов ражда не хваща, главните са били сгодени но по ред причини се разделят, и сега след време са принудени отново да се виждат заради криминалната нишка в романа. Чисто реджънси - балове, Лондон, кримката си е интересна, има и една френска гадина която тровеше пейзажа. Четивото си е съвсем прилично, няма абсолютно никакви изцепки, вярно че не мога да го причисля към класиката в жанра, но със сигурност е добра книга, и аз много си я харесвам - по десетобалната й давам минимум 9-ка.

Вчера ми беше ден. Така де Еньов. Ама аз понеже защото с едно не мога и днес ми е ден. Какво по хубаво от това на този ден да пусна Колин. И няма да забравя да благодаря на Тор, Инка, Крис и най вече преводачката ми златна Джул. Аве и на цялото си кралско войнство защото вчера и днес наистина ме карат да се чувствам като кралица. Та на вашето внимание още един чаровник, който не разбира от карти, но разбира от любов. Има нещо в тази книга, която като прочетете ще разберете защо съм искала да ви я подаря точно в тези за мен ценни дни. Приятно четене от целия Deeam Team!

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5148

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Супер, благодаря.На тоя откога му се точааааааааааааа :P

Ехххххххх, най-после дочакахме сладурчето КОЛИН, от кое време сме му се заканили! БЛАГОДАРЯ ДЖУЛ, БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА!

Публикувано изображение

Въх, смилете се над жената /Фийдър/. Вярно, че има някои ужасни книги, визирам споменатите "Целувката на черната вдовица", "Прегръдка в здрача", "В огъня" /признавам, че не съм ги чела, но не е и нужно/, но авторката има и добри попадения. Както Петето спомена, трилогията за невестите е много хубава поредица, при това го казвам с ръка на сърцето. А "Бившият годеник" си е майсторски написана според мен, много умело беше преплетена цялата мистерия около писмата и съответната кримка с тях, освен това беше доста интересно, когато се оказа, че брата на мацката оставя на главния да се грижи за нея. Жената имаше желанието да възкреси брат си само за да го утрепе наново. :P Колкото до "Безразсъдно ангелче", романа е за по-ексцентричен вкус според мен. На мен лично ми се стори леко скучна, нищо по-лошо от това.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.