Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Момичета, имам молбичка. Търсят се "Докато сестра ми спи" на Барбара Делински и "Шпионите на Собек" на Дохърти :)

Благодаря предварително :)

Гане, аз имам мила, на Барбара Делински „Докато сестра ми спи“ и мога да я сканирам до 2-3 дни.
  • Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Момичета, имам молбичка. Търсят се "Докато сестра ми спи" на Барбара Делински и "Шпионите на Собек" на Дохърти :ph34r:

Благодаря предварително :baby:

Мила, "Шпионите на Собек" на Дохърти я пиши в моята сметка, ако не я бързаш. Че едва ли ще мога в близките десетина дни да я изтрещя през скенера. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Гане, аз имам мила, на Барбара Делински „Докато сестра ми спи" и мога да я сканирам до 2-3 дни.

Мила, "Шпионите на Собек" на Дохърти я пиши в моята сметка, ако не я бързаш. Че едва ли ще мога в близките десетина дни да я изтрещя през скенера. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Целувки и на двете - когато, тогава...:yanim:

Момичета искам да ви питам книгите качени на този торенр fanagoria-bg.net къде могат да бъдат намерени? Зачетох се в Братята Макейд на Нора Робъртс, а прочетох само първата книга другите не мога да ги намеря. Ако можете да ми помогнете ще ви бъда много благодарна.

няма ги книжките там

дай мейл и ще ти ги пратя :rolleyes: сигурно не им е дошъл реда за качване ;)

Момичета, може ли някой да ми изпрати "Господарката на моретата". Може и линк /ако има/. Много ме заинтригува цитатът от играта, та рекох да и хвърля едно око. :offtopic_s::ph34r::speak:

Момичета, може ли някой да ми изпрати "Господарката на моретата". Може и линк /ако има/.

Много ме заинтригува цитатът от играта, та рекох да и хвърля едно око. :blink::cool::D

Очаквам мейл и ще я получиш :wow:

Дами,леко съдействие от ваша страна:yanim: Една книга ми се върти из главата,обаче не мога да се сетя нито чия е,нито как се казва.Та историята накратко. Тя и той в миналото са преживяли любовна връзка.Момичето беше от доста заможно семейство,той беден младеж.Нейните родители ги разделят.След години вече пак се срещат той богат бизнесмен май от Тексас беше на някакво благотворително парти-Коул и Даяна може би да се казваха..пффф не помня.Тя има благотворителна организация и детенце,което е починало в следствие на някакво увреждане.Тя имаше нужда от парцел-земя собственост на Коул.Той дава обещанието си за исканата собственост,ако тя се омъжи за него или май беше,ако преспи с него...нещо малко ми се губи сюжета:))) Много ще съм Ви благодарна,ако ме светнете за името на книгата;)

Дами,леко съдействие от ваша страна:rolleyes:

Една книга ми се върти из главата,обаче не мога да се сетя нито чия е,нито как се казва.Та историята накратко.

Тя и той в миналото са преживяли любовна връзка.Момичето беше от доста заможно семейство,той беден младеж.Нейните родители ги разделят.След години вече пак се срещат той богат бизнесмен май от Тексас беше на някакво благотворително парти-Коул и Даяна може би да се казваха..пффф не помня.Тя има благотворителна организация и детенце,което е починало в следствие на някакво увреждане.Тя имаше нужда от парцел-земя собственост на Коул.Той дава обещанието си за исканата собственост,ако тя се омъжи за него или май беше,ако преспи с него...нещо малко ми се губи сюжета:P))

Много ще съм Ви благодарна,ако ме светнете за името на книгата:P

Това ми прилича на комбинация от "Единствено ти" на Сандра Браун и "Спомни си кога" на Джудит Макнот.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

дай мейл и ще ти ги пратя :) сигурно не им е дошъл реда за качване :)

пратих ти на лични мейл-а :wors:

Дами,леко съдействие от ваша страна:)

Една книга ми се върти из главата,обаче не мога да се сетя нито чия е,нито как се казва.Та историята накратко.

Тя и той в миналото са преживяли любовна връзка.Момичето беше от доста заможно семейство,той беден младеж.Нейните родители ги разделят.След години вече пак се срещат той богат бизнесмен май от Тексас беше на някакво благотворително парти-Коул и Даяна може би да се казваха..пффф не помня.Тя има благотворителна организация и детенце,което е починало в следствие на някакво увреждане.Тя имаше нужда от парцел-земя собственост на Коул.Той дава обещанието си за исканата собственост,ако тя се омъжи за него или май беше,ако преспи с него...нещо малко ми се губи сюжета:)))

Много ще съм Ви благодарна,ако ме светнете за името на книгата:wors:

2.Remember When (1996) Спомни си кога

Даяна Фостър, издателка на списанието "Прекрасен живот" е изоставена от годеника си. Въпреки, че няма желание да води светски живот, тя решава да присъства на Бала на Бялата орхидея, за да опровергае злобните слухове по нейн адрес. Ала Даяна не подозира, че тази нощ ще се окаже съдбовна за нея. Коул Харисън, най-желаният мъж в Далас, получава ултиматум от властния си чичо - да се ожени или да загуби дял от семейния бизнес. Той се примирява с неизбежното, но решава, че бъдещата му съпруга трябва да бъде богата, поразително красива и жена с характер. Накратко - Даяна Фостър.

:wors:

2.Remember When (1996) Спомни си кога

Даяна Фостър, издателка на списанието "Прекрасен живот" е изоставена от годеника си. Въпреки, че няма желание да води светски живот, тя решава да присъства на Бала на Бялата орхидея, за да опровергае злобните слухове по нейн адрес. Ала Даяна не подозира, че тази нощ ще се окаже съдбовна за нея. Коул Харисън, най-желаният мъж в Далас, получава ултиматум от властния си чичо - да се ожени или да загуби дял от семейния бизнес. Той се примирява с неизбежното, но решава, че бъдещата му съпруга трябва да бъде богата, поразително красива и жена с характер. Накратко - Даяна Фостър.

:wors:

Чела съм и двете книги и определено става въпрос за "Единственно ти" на Сандра Браун. В книгата на Сандра , главната е имала детенце ,което се е родило с увреждане и е починало и тя след години търсеше парцел за една благотворителна организация , която се грижеше за такива деца. В книгата на Джудит Макнот "Спомни си кога" също имаше условие свъразано с парцел , но условието беше поставено от чичото на главния , който беше решил , че на племенникът му е време да има деца.

Това ми прилича на комбинация от "Единствено ти" на Сандра Браун и "Спомни си кога" на Джудит Макнот.

Чела съм и двете книги и определено става въпрос за "Единственно ти" на Сандра Браун. В книгата на Сандра , главната е имала детенце ,което се е родило с увреждане и е починало и тя след години търсеше парцел за една благотворителна организация , която се грижеше за такива деца. В книгата на Джудит Макнот "Спомни си кога" също имаше условие свъразано с парцел , но условието беше поставено от чичото на главния , който беше решил , че на племенникът му е време да има деца.

Затова ми се стори, че спомените на момичето за книгата са комбинация от двете книжки. :ph34r:

Дадох предложението за "Спомни си кога" защото момичето каза, че главните май се казват Коул и Даяна, а именно е тази книга, главните се казват така.

...След години вече пак се срещат той богат бизнесмен май от Тексас беше на някакво благотворително парти-Коул и Даяна може би да се казваха...

В "Единствено ти" имената са Логан и Дани. Отделно че Коул и Даяна се срещат на благотворително парти, а Логан и Дани на среща на съученици.

Ето и резюмето:

In a Class By Itself (1984) Единствено ти

Десет години след завършване на гимназия клас съученици се събира на среща. Наред с многобройните спомени и закачки, в гвоздей на вечерта се превръщат Логан и Дани - Ромео и Жулиета от приказните юношески години, - чиято любов е била разбита от родителите на момичето, развалили годежа им. Превърнал се в преуспяващ бизнесмен. Логан продължава да обича Дани, но със странното си държане я отблъсква. Дани след неуспешен брак се е посветила на фондация, която помага на деца с физически и умствени увреждания. Младата жена сключва необичайна сделка с Логан, без да предполага какви последствия ще има тя за нея и за мъжа, когото все още обича...

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

момичета, ако някой има книгата на Уна-Мери Паркър - Греховно увоволствие, ще може ли да ми каже какво пише в първото изречение, което е пряка реч, на стр. 318, трябва ми за редакцията на книгата, при мен не се чете, благодаря ви предварително. :)

момичета, ако някой има книгата на Уна-Мери Паркър - Греховно увоволствие, ще може ли да ми каже какво пише в първото изречение, което е пряка реч, на стр. 318, трябва ми за редакцията на книгата, при мен не се чете, благодаря ви предварително. :wors:

- Какво ще стане сега? -попита Ранд ;)

Ее,знаех си аз къде да питам:))) :) Още веднъж Ви благодаря за бързите отговори и просветление.Логан и Дани са търсените герои;) И последна молба само да не стана нахална...някой,ако я има да ми я изпрати на [email protected];)

Ее,знаех си аз къде да питам:))) :) Още веднъж Ви благодаря за бързите отговори и просветление.Логан и Дани са търсените герои;)

И последна молба само да не стана нахална...някой,ако я има да ми я изпрати на [email protected];)

след малко си виж мейла ;)

- Какво ще стане сега? -попита Ранд :mad:

Благодаря много!!!!! :whist:
  • Автор

Ииии.. дойде време за следващия пакет редакции. Заповядайте, дами:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5405

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.