Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Благодарности за книжката и жалко за кученцето

Момичета,някой може ли да ми даде линк към книгата на Нора Робъртс Коледата на Куин,понеже се оказа,че имам само 1-ва глава и аз не мога да си обясня защо така се е получило.

Ако я няма качена,моля някой да ми я прати на [email protected].

Ще бъда много благодарна!Публикувано изображение

Коледата на Куин е епилог на поредицата за Куин /CHESAPEAKE BAY/ и всъщност си е само от една глава.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Коледата на Куин е епилог на поредицата за Куин /CHESAPEAKE BAY/ и всъщност си е само от една глава.

Начи затуй не я намирам ечо ххиииихихи аве мноо съм ненадеждна.

Мерси много за книжката на Джули - Още утре я мятам :)

И съжелявам за кученцето http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Понякога хората са големи животни http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Веднъж май, вече молих, но дами-трябват ми имената на преводач, редактор и коректор на книгата Магическо докосване на Стела Камерън.Ама мнооооого ви моля, за вчера ми трябва :line dance::dancing18:

и мноооого големи благодарности за книгата на Гарууд!

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Благодаря за уточнението!

Много съжалявам за това прекрасно сладурче , аз самата знам колко злобни могат да бъдат хората ,след като се потрудиха Тоненцето ми да изчезне :biggrin: :biggrin: :baby: Много благодаря за книжката :lock:

И аз много съжалявам и знам какво е.... и сега имам лабрадор а той е толкова добричък и много ме е страх да не му се случи нещо.За Джули Гарууд и "Непокорни желания" искрени благодарности към преводача и останалия екип и за прелесната корица.Почвам я веднага.Прочетох и трите книги с проклятието на МакЛийн....ох какво да ви кажа първата с Фиона много и хареса и Джак също големи сладури бяха а тя най ми хареса като започна да го копира...на Грегор му се разказа играта с Вениша,Обаче Дугъл и София бяха върха на сладоледа.Тая бамбина как обърна цялата къща наопаки и как запуши кумините с тухли и парцали ,а за супата да не говорим ...горкия Дугъл ако не беше разбрал от самото начало за плана й кой знае сигурно щеше да побегне като чумав.А като почнаха да играят карти беше жестоко .Много ми харесаха и едно голямо благодарско и за тях.Да Попитам тъй като гледам ,че и за Хю има книга...за Алекзандър няма ли?И ако има той уж най-големия пък накрая го е оставила писателката.И във всичките 3 книги се споменава колко е раздразнителен и т.н. кой знае защо ще го остави накрая?

Има, има и за Хю и за Алексяндър, като с Хю вече доста съм напредала, книжката е много готина. Всяка от поредицата е съвсем различна от предишната и хубава по своему. Засега Хю и Катриона са ми най на сърце, но може би защото в момента работя по тях и съм пристрасна. За Александър не мога да кажа, но като вече се запознах с бъдещета му невеста, никакняма да му е лесно. В поредичката изникна още една книжка, която и аз не съм прегледала още, но обещевам, че с времето всички ще станат факт на бг. съжалявам само, че ми липсва време това да стане по-бързичко.

Огромни благодарности на хората потрудили се да можем прочетем тази прекрасна книга http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Моето най-искрени съболезнования за кученцето!Знам какво е да загубиш близко животно.Дано Бог накаже хората виновни за това деяние!

Редактирано от margc (преглед на промените)

Веднъж май, вече молих, но дами-трябват ми имената на преводач, редактор и коректор на книгата Магическо докосване на Стела Камерън.Ама мнооооого ви моля, за вчера ми трябва :speak: :speak:

Намомням само.

Едно огромно благодаря за прекрасната книжка, която очаквах с нетърпение и ще си прочета с голям кеф! :down: Ине, искрено съжалявам за огромната ти загуба. Но нали знаеш, What goes around comes around. На тези отвратителни животни, които са способни да сторят подобна зверщина ще им се върне стократно! Жалко само за прекрасното кученце. :cool:

Благодаря за уточнението!

А откъде мога да дръпна поредицата?Ако може линк

Ако ги няма в ескейпа, виж читанката или да ти ги пратя на мейл, скайп...- diana333 към теб мила

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Веднъж май, вече молих, но дами-трябват ми имената на преводач, редактор и коректор на книгата Магическо докосване на Стела Камерън.Ама мнооооого ви моля, за вчера ми трябва :yanim::tongue2:

Превод - Ваня Пенева

Редактор - Христина Владимирова

Коректор - Виолета Иванова

Ако ти трябва още нещо за книгата - свиркай!

Големо мерси за новата книжка! Много съжалявам за кученцето http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Огромно благодаря за Джулка! Денят обещава да бъде прекрасен! Много съжалявам за кученцето :rolleyes:

Момичета,пак ще ви помоля, ще погледнете ли в библиотеките си за ГОРЧИВ ТРИУМФ 1 и 2 на Б.Делински , моля ви. Питането ми е за:

1.1 част, стр.87 Обясняваше му как кристалите се образуваха милиони години от течности, попаднали в джобове в средата на богати на ....... пегматити.

2.1 част, стр.143 в края, задето лежеше в .......... състояние в болницата, когато дъщеря й се нуждаеше от нея.

3. 2 част, стр.13 в края, Ако не ти харесва това, което виждаш, изпрати ме да си ....... у дома.

4. 2 част, стр.68 в края, Името ви не ми е познато, господин Верана, но съм чувала за „Уолд ........" — после се обърна към Кътър

5. стр.95 края 96 началото Хората му бяха в състояние да потиснат ............журналистите към оригиналната

6. стр.139 - един ресторант в ........ следващия февруари Предварително благодаря. :ph34r:

Редактирано от sonnni (преглед на промените)

Превод - Ваня Пенева

Редактор - Христина Владимирова

Коректор - Виолета Иванова

Ако ти трябва още нещо за книгата - свиркай!

Благодаря, май и предния път ти ме спасява, ама имах лични проблеми и не бях сигурна, дали съм ги отбелязала правилно.

Благодаря за чудесната книжка!Неуморни сте-мине не мине някоя седмица и хоп нов превод.Данке вери мач! И аз съжалявам за красивата собачка.Едва ли това е някаква утеха обаче. За съжаление хората са по-животни от животните.

Много интригуваща книга, както и всички дрвуги на Джули Гарууд. (пак да кажа Благодаря на Дрийм тийма за нея), но наистина ме обзема неистово желание да взема една дебела сопа и да смачкам малко фасона на тоз херцог. Не че нашто момиче се оставя, ама все пак... то бива аристократична арогантност, ама като неговата няма никъде. Иначе си е сладур де, но определено има нужда от една доза пердах, с педагогическа цел.

Определено и аз мисля така.Тоя херцог Брадфорд един бой добре ще му дойде.Иначе нашата добре не се дава вече почти съм я прочела.Сега съм там където баща й му разказва какво се е случило преди години.Големи са сладури а книгата е невероятна обаче херцога е голямо говедо то не бе инат гордост арогантност....т.н.Най много се ядосах където не й повярва за случката в библиотеката с онзи Сеинт Джеимс ли беше и после как я изпрати в изгнание в оная стара крепост където както тя си помисли само рова около нея липсва ххахах

Много интригуваща книга, както и всички дрвуги на Джули Гарууд. (пак да кажа Благодаря на Дрийм тийма за нея), но наистина ме обзема неистово желание да взема една дебела сопа и да смачкам малко фасона на тоз херцог. Не че нашто момиче се оставя, ама все пак... то бива аристократична арогантност, ама като неговата няма никъде. Иначе си е сладур де, но определено има нужда от една доза пердах, с педагогическа цел.

Определено и аз мисля така.Тоя херцог Брадфорд един бой добре ще му дойде.Иначе нашата добре не се дава вече почти съм я прочела.Сега съм там където баща й му разказва какво се е случило преди години.Големи са сладури а книгата е невероятна обаче херцога е голямо говедо то не бе инат гордост арогантност....т.н.Най много се ядосах където не й повярва за случката в библиотеката с онзи Сеинт Джеимс ли беше и после как я изпрати в изгнание в оная стара крепост където както тя си помисли само рова около нея липсва ххахах

Това им е чара на мъжките персонажи на Джулито, на всеки три страници ти се иска да хванеш и да ги удушиш, но на края вече се осъзнават. МНого се радвам, че книжата ви харесва http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Все пак е херцог нашия герой:ph34r:)))Много му отиваше да се прави на надуто и надменно магаре :lol6: На моменти и на мене ми идеше да го тупна с нещо,за да се осъзнае, но въпреки всичко книгата адски ми хареса.Изчетох я за рекордно бързо време:lol6: Благодаря Ви момичета :ph34r: Страхотен превод,на който се насладих с най-голямо удоволствие.Да не забравяме,че съм и фенка на Джулито,та питането ми дали в списъка с преводите ще се намери място за друга нейна книга?:huh:

Все пак е херцог нашия герой:))))Много му отиваше да се прави на надуто и надменно магаре :P На моменти и на мене ми идеше да го тупна с нещо,за да се осъзнае, но въпреки всичко книгата адски ми хареса.Изчетох я за рекордно бързо време;)

Благодаря Ви момичета :wors: Страхотен превод,на който се насладих с най-голямо удоволствие.Да не забравяме,че съм и фенка на Джулито,та питането ми дали в списъка с преводите ще се намери място за друга нейна книга?:)

Да вече съм превела до половината една нейна книга. Пак е самостоятелна, а след нея живот и здраве смятам да подхвана и една поредица. :(

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Да вече съм превела до половината една нейна книга. Пак е самостоятелка, а след нея живот и здраве смятам да подхвана и една поредица. ;)

Ей това да се чува :clap: Значи "Непокорни желания" е самостоятелна книжка, така ли? Аз винаги си харесвам по някой персонаж, за когото после ми се иска да прочета отделна история. И сега имах надежда, че и Милфорд е удостоен със собствена книга, но явно няма. Жалко и той ми се струваше достатъчно арогантно магаре, за да си го получи от някоя бясна англичанка

ДАа определено на всеки сблъсък ми идваше да му извия вратлето хахаха но наистина ми хареса ккак се осъзна накрая пича.Прочетох за 1 ден тука в последно време съм се побъркала чета като ненормална.С ръка на сърцето си признавам че съм й почитателка на Джулито .Първата нейна книга която четох беше "Венчило с Дявола" и след "По дяволите ,Сара" хаххаа я обожавам.Рална ти си невероятна :) ще чакам с нетърпение следващата ти книга с Джулито :wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.