Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Ииии.. дойде време за следващия пакет редакции. Заповядайте, дами:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5405

Ама сте бързииии ....

Много благодаря!

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Златните ми редакторки. Дайте и график обаче за четене, че пусто изоставаме. Благодаря момичета отивам дърпам.

Благодаря страшно много, момичета, за новите редакции!!!

Здравейте на всички! Извинявам се, че пиша тук. Нова съм и не съм сигурна, че е правилната тема, но имам голям проблем относно една книжка. Обожавам любовни романи и съм прочела много досега, но преди няколко дни открих на компютъра на майка ми една папка с любовен роман във формат word, проблема е, че се показва само първа глава, всякаш другата част е изтрита, а аз взех, че прочетох и ми стана много интересно. Сигурна съм, че знаете какво е чувството да прочетете само анотацията , например и да ви стане интересно, но да не притежавате книжката и да не можете да я откриете в интернет. Та... проблема ми е следния: дори няма заглавие на книжката. Пише просто The book и папката се казва така. Мислех си, дали ако публикувам тази първа глава, няма да успеете да се сетите за книжката? Или поне по стила да познаете на кой автор би могла да е? Нарочно не я публикувам сега, за да разбера първо дали тук му е мястото и дали въобще ще имате време и нерви? Питах майка си, но тя каза, че въобще не помни и че най-вероятно някоя приятелка я пратила, но все пак се чудя защо е изтито всичко останало, само първа глава има... Ще съм ви много благодарна ако можете да ми помогнете. Ако кажете , че сте съгласни, публикувам веднага книжката. Благодаря ви все пак за отделеното време : )

Здравейте на всички!

Извинявам се, че пиша тук. Нова съм и не съм сигурна, че е правилната тема, но имам голям проблем относно една книжка. Обожавам любовни романи и съм прочела много досега, но преди няколко дни открих на компютъра на майка ми една папка с любовен роман във формат word, проблема е, че се показва само първа глава, всякаш другата част е изтрита, а аз взех, че прочетох и ми стана много интересно. Сигурна съм, че знаете какво е чувството да прочетете само анотацията , например и да ви стане интересно, но да не притежавате книжката и да не можете да я откриете в интернет. Та... проблема ми е следния: дори няма заглавие на книжката. Пише просто The book и папката се казва така. Мислех си, дали ако публикувам

тази първа глава, няма да успеете да се сетите за книжката? Или поне по стила да познаете на кой автор би могла да е? Нарочно не я публикувам сега, за да разбера първо дали тук му е мястото и дали въобще ще имате време и нерви? Питах майка си, но тя каза, че въобще не помни и че най-вероятно някоя приятелка я пратила, но все пак се чудя защо е изтито всичко останало, само първа глава има...

Ще съм ви много благодарна ако можете да ми помогнете. Ако кажете , че сте съгласни, публикувам веднага книжката.

Благодаря ви все пак за отделеното време : )

Ако се притесняваш , прати ми я на лични , дано да се сетя ::ph34r:)))

Здравейте на всички!

Извинявам се, че пиша тук. Нова съм и не съм сигурна, че е правилната тема, но имам голям проблем относно една книжка. Обожавам любовни романи и съм прочела много досега, но преди няколко дни открих на компютъра на майка ми една папка с любовен роман във формат word, проблема е, че се показва само първа глава, всякаш другата част е изтрита, а аз взех, че прочетох и ми стана много интересно. Сигурна съм, че знаете какво е чувството да прочетете само анотацията , например и да ви стане интересно, но да не притежавате книжката и да не можете да я откриете в интернет. Та... проблема ми е следния: дори няма заглавие на книжката. Пише просто The book и папката се казва така. Мислех си, дали ако публикувам

тази първа глава, няма да успеете да се сетите за книжката? Или поне по стила да познаете на кой автор би могла да е? Нарочно не я публикувам сега, за да разбера първо дали тук му е мястото и дали въобще ще имате време и нерви? Питах майка си, но тя каза, че въобще не помни и че най-вероятно някоя приятелка я пратила, но все пак се чудя защо е изтито всичко останало, само първа глава има...

Ще съм ви много благодарна ако можете да ми помогнете. Ако кажете , че сте съгласни, публикувам веднага книжката.

Благодаря ви все пак за отделеното време : )

Мятай я!Това си е Загадка-със сигурност разпали любопитството ми.
  • Автор

Здравейте на всички!

Извинявам се, че пиша тук. Нова съм и не съм сигурна, че е правилната тема, но имам голям проблем относно една книжка.

...

Качи тук главата като прикачен файл, за да можем да я дръпнем и да видим за какво става въпрос. Все някоя ще се сети коя е книгата :mad:

Благодаря ви за отделеното време! Надявам се, че ще успеете да се сетите коя е книгата или поне на коя авторка би могла да бъде. Аз се опитах и не успях, а съм чела много книжки... И все пак най-много ме притеснява възможността да е дело на някоя приятелка на майка ми, която се е опитала да напише някаква история и затова да е пратена само първа глава, а и се виждат грешчици.. Надявам се да не съм права, защото ми стана интересно и искам да я прочета. :biggrin: Благодаря ви отново за отделеното време и мненията, които ще дадете! Поздрави! : )

The book.doc

• Автор

Не можах да свържа главата с нищо прочетено (а и аз съм попрочела доста). Но съдейки по начина на форматиране на главата, това е фен-превод. Опирам се на опита си откъм експортнати книги: 1. Пряката реч е дръпната много навътре и в италик текст, като едновременно е използван отстъп и табулатори (но не навсякъде). 2. Кавичките са с горни и долни запетайки, вместо с кавички от какъвто и да е тип. 3. Само тук-там има опашни интервали. 4. Отстъпа на непряката реч е направен на места с табулатори (но не навсякъде). Ако се заровя малко повече, ще намеря и други несъответствия, но извода е един - една експортната книга няма да даде никога точно такъв тип грешки (най-вече при кавичките). Е, има вариант или главата да е преписана и форматирана по начина, в който е в момента, или да е експортната и направена пак в този формат, но и двата варианта ми се струват леко безмислени. А ако лично творчество, жалко, че авторът не е продължил - началото е обещаващо.

Редактирано от Тори (преглед на промените)

Което в крайна сметка означава, че главата може да е писана наистина от някой, който само експериментира и няма начин да я прочета... :biggrin: Благодаря ти за коментара, не разбирам толкова, но и на мен ми се стори странно това форматиране. Жалко. Мерси отново за отделеното време. : ) На всички, които се занимават да прочетат тази глава. Хайде, лека нощ ви желая! : )

Снощи беше късно, да коментирам, но наистина ми се струва че е или фен, или лично творчество.Май няма да я дочетем

И аз не съм я чела.И на мен ми мина ми през ума,че е лично творчество. Кой би избрал име като Дърнстън обаче?!

Аз прегледах в нета за английското име на главната героиня, ама също ударих на камък. Тъй, че и според мен е лично творчество.

Остава ми само варианта да отгатна коя от приятелките на майка ми има такива интереси. А може и да не е приятелка де.. Ще видя. Не трябваше да я чета главата и нямаше сега да се чудя от къде да я намеря..Как може да не се сети, ако някоя приятелка и е пратила своя лична история? ;) Както и да е! Май си е загубена кауза.Започвам отново да си чета Марго Далтън- Друга жена. Ако някой не я чел-препоръчвам.Пак благодаря за отделеното време и определено трябва да БЛАГОДАРЯ на хората, които превеждат тези хубави книжки, новичка съм и не знам точно кои сте, обаче благодарение на вас мога да чета любимите си книжки. : ) Хайде, приятен ден на всички!

Мили дами, коя от вас може да ми изпрати на е- майла:[email protected] книгата на К. Макартни "Господарката на моретата". Ако някой ми подскаже за какво се разказва - ще му бъда благодарна.Дали да си губя времето с нея или да чета нещо друго.Цитатът в играта ме запали, но не можах да изтегля романчето отникъде. Благодаря на всички предварително!

Мили дами,

коя от вас може да ми изпрати на е- майла:[email protected] книгата на К. Макартни "Господарката на моретата".

Ако някой ми подскаже за какво се разказва - ще му бъда благодарна.Дали да си губя времето с нея или да чета нещо друго.Цитатът в играта ме запали, но не можах да изтегля романчето отникъде.

Благодаря на всички предварително!

Книжката е много хубава. Последните цитати които съм пускала в играта с цитатите са от нея. Главната и главния са се обичали, но чичо й правит ака,ч е ги разделя, само дето той си мисли, че тя го е напуснала, а ти си мисли, че той я е зарязал. Била е бременна, ама детето умира и тя го обвинява. Става собственица на кораба му и тръгват за Америка, но по пътя отново се влюбват. А на края има много приятна изненада, която със сигурност ще те разплаче. :) Самоче аз нямам кнжката на компа, а само на хартия.

Мили дами,

коя от вас може да ми изпрати на е- майла:[email protected] книгата на К. Макартни "Господарката на моретата".

Ако някой ми подскаже за какво се разказва - ще му бъда благодарна.Дали да си губя времето с нея или да чета нещо друго.Цитатът в играта ме запали, но не можах да изтегля романчето отникъде.

Благодаря на всички предварително!

Момент, я сега виж пратих ли ти я.

Здравейте, искам да попитам някой може ли да ми каже 2-3 думи за "Среднощни тайни" на Джанел Тейлър. Най вече ме интересе има ли разни триъгълници и четириъгълници, изневери, изнасилвания и т.н. Че не обичам книги с такива работи и ако има да не я почвам, че е доста дебеличка. Купих си я, защото става на въпрос за пътуване с керван през американската пустощ, а много ми се четеше нещо такова. Само дето едва не получих инфаркт като видях, че главните се казват Джийни и Стив. Просто приликата на имената с тези на злополучните герои на Розмарито ме накара да гледам леко подозрително към книжката. Ако някой ме успокои, много ще го обичам.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Има дни в които нищо не се случва както ти го искаш. Но има и такива когато всичко е по план. Е аз планове се научих да не правя. И днес преди да излезна в незаслужена отпуска искам да посветя една книга, в която се влюбих на едно разкошно същество, което за съжаление вече ще ни разплаква само от снимкитеПубликувано изображение защото някой е решил че трябва да иде при ангелите. Всичко щеше да е наред ако този някой беше господ, но както казах нищо не върви по план понякога. Литни при ангелите Ангелче и збрави за мръсното племе хора. Това е в твоя памет. А ТОВА всъщност е една дългочакана книга, която обожавам естествено на Горската Джула, което в Превод ше рече Джули Гарууд.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5435

Благодаря на преводача и на целия си екип защото както винаги дадоха душа и сърце книгата да е факт и пожелавам на всички весела ваканция. Е тези които я чакат още им пожелавам здрави зъби да я дочакат.

Здравейте, искам да попитам някой може ли да ми каже 2-3 думи за "Среднощни тайни" на Джанел Тейлър. Най вече ме интересе има ли разни триъгълници и четириъгълници, изневери, изнасилвания и т.н. Че не обичам книги с такива работи и ако има да не я почвам, че е доста дебеличка. Купих си я, защото става на въпрос за пътуване с керван през американската пустощ, а много ми се четеше нещо такова. Само дето едва не получих инфаркт като видях, че главните се казват Джийни и Стив. Просто приликата на имената с тези на злополучните герои на Розмарито ме накара да гледам леко подозрително към книжката. Ако някой ме успокои, много ще го обичам.

Нищо общо с Розмарито. Той всъщност не се казва Стив, но тя си е Джини. Чети смело. Интересна е книгата.

И благодаря, че и ти ни уреди с нещо интересно за четене.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Има дни в които нищо не се случва както ти го искаш. Но има и такива когато всичко е по план. Е аз планове се научих да не правя. И днес преди да излезна в незаслужена отпуска искам да посветя една книга, в която се влюбих на едно разкошно същество, което за съжаление вече ще ни разплаква само от снимкитеПубликувано изображение защото някой е решил че трябва да иде при ангелите. Всичко щеше да е наред ако този някой беше господ, но както казах нищо не върви по план понякога. Литни при ангелите Ангелче и збрави за мръсното племе хора. Това е в твоя памет. А ТОВА всъщност е една дългочакана книга, която обожавам естествено на Горската Джула, което в Превод ше рече Джули Гарууд.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5435

Благодаря на преводача и на целия си екип защото както винаги дадоха душа и сърце книгата да е факт и пожелавам на всички весела ваканция. Е тези които я чакат още им пожелавам здрави зъби да я дочакат.

Съни благодаря ти мило за красивите думи. Разчувства ме до сълзи, и дори аз, която толкова обичам Джеска не бих могла да го кажа по красиво. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif :) Благодаря ти от сърце приятелко. Благодаря и на всички, които ме подкрепиха в тези тежки дни и на целия "Dream Team" които помогнаха тази книга да стане реалност. :)

Съни благодаря ти мило за красивите думи. Разчувства ме до сълзи, и дори аз, която толкова обичам Джеска не бих могла да го кажа по красиво. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif ;) Благодаря ти от сърце приятелко. Благодаря и на всички, които ме подкрепиха в тези тежки дни и на целия "Dream Team" които помогнаха тази книга да стане реалност. :)

Благодарности за книжката и жалко за кученцето

Момичета,някой може ли да ми даде линк към книгата на Нора Робъртс Коледата на Куин,понеже се оказа,че имам само 1-ва глава и аз не мога да си обясня защо така се е получило.

Ако я няма качена,моля някой да ми я прати на [email protected].

Ще бъда много благодарна!Публикувано изображение

Благодаря за новата книжка, дами. Определено знаете как да направите по- горещи и най- горещите летни дни.

P.S. Красиво куче и явно още бебе, нали? Съжалявам за това, което му се е случило http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Понякога хората, просто не са хора

Благодарности за книжката и жалко за кученцето

Момичета,някой може ли да ми даде линк към книгата на Нора Робъртс Коледата на Куин,понеже се оказа,че имам само 1-ва глава и аз не мога да си обясня защо така се е получило.

Ако я няма качена,моля някой да ми я прати на [email protected].

Ще бъда много благодарна!Публикувано изображение

Мила само да видя да не съм я затрила че съм доказано ненадеждна понякога и пращам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.