Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

нЕ,МИЛА,НИЩО НЯМАМ. Публикувано изображение

Странно, към седем ще се прибера от работа.Ще пусна пак.
  • Отговори 2k
  • Прегледи 300,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добре,няма проблем

Сега, пратих ги през докс и през обикновеното АБВ. Остана и да са книгите, които поиска.

Дай знак, какво е станало.

Бобииииич, дано прочетеш това, кат един върл фен на Аманда.

От известо време си имаме имаме приказка с Плеяда, виж 2 техни отговора

Вчера:"......Следва намиране на копие и най-важното – осигуряване на правата за

издаването. Така понякога се случва да публикуваме роман от определена

поредица (както е в случая с Аманда Куик), а следващата книга от

същата поредица да получим след цяла година. Съжаляваме, че сме ви

разочаровали, затова ще ви попитаме следното: бихте ли чели arcane

society novels? Точно такива романи на Аманда Куик са ни изпратили от

агенцията за авторско право. Има още един чудесен романс от същата

авторка: I THEE WED, но е от по-старите. А какво ще кажете за Джоана

Линдзи? За тази година предвиждаме да издадем две книги от Линдзи,

едната е най-новата."

И днес:".....Специалистите сте вие, читателите, а не издателите. Писма като вашето

са много ценни за нас.

Ето, че възникна проблем с Аманда Куик - получили сме BURNING LAMP от

DREAMLIGHT TRILOGY, QUICKSILVER от LOOKING GLASS и THE PERFECT

POISON, която не е от поредица. Надявам се да ги съберем и тогава да

започнем издаването им. Впрочем и двете книги на Джоана Линдзи ще ви

допаднат: CAPTIVE OF MY DESIRES и WHEN PASSION RULES.

Отдавна мислим за Дж. Гарууд и вашето писмо затвърди решението ни да

издадем няколко романа от тази авторка.

Засега толкова."

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Сега, пратих ги през докс и през обикновеното АБВ. Остана и да са книгите, които поиска.

едната е най-новата."

И днес:".....Специалистите сте вие, читателите, а не издателите. Писма като вашето

са много ценни за нас.

Засега толкова."

Благодаря ти,мила многоПубликувано изображение

Благодаря ти,мила много Публикувано изображениеОТДЪХНАХ СИ

Благодаря ти,мила много Публикувано изображениеОТДЪХНАХ СИ

Лелелелеле силно се надявам да издадат и Джоана Линдзи, и Аманда Куик.. а за Джули Гарууд се надявам най-много. Просто не знам как да е реагирам :ph34r: Едно "Благодаря" със сигурност е малко :cool:

Лелелелеле силно се надявам да издадат и Джоана Линдзи, и Аманда Куик.. а за Джули Гарууд се надявам най-много. Просто не знам как да е реагирам :nono: Едно "Благодаря" със сигурност е малко :)

Да, ама много бъдещо време е това - честно аз имам едно на ум, пък и скоростта им на издаване е... :whist:

Аз мога да чакам :whist: Е, само се надявам да ги дочакам де, защото не се знае какво ще стане утре :nono: Но важното е, че имат желание да ги издадът :)

Новината е много добра, но аз май съм нещо скептик ( имайки в предвид с каква скорост издават книгите, това може да е очакваното за близките 5 - 6 години). Но все пак, дано остана приятно изненадана. Не критикувам издателствата, не ме разбирайте погрешно... Но, от опита ми с издателсво Плеяда, ако има нова книга на 4 - 5 месеца, е добре, а ако е поредица... от 2 до 4 години. Просто се запасяваме с търпение, стискаме палци и чакаме. Радвам се, че има екипи, които правят Фен - преводи :down:, за нас - нетърпеливите и издателства, които все пак ни захранват с малко романтика. :)

Само, незнам защо ще се хабят да превеждат В плен на моите желания, след като ние си имаме един прекрасен, идеален превод. Но, като се замисля... само да не стане така, да не се потрудят, ами да си го вземат наготово. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

едната е най-новата."

са много ценни за нас.

Засега толкова."

Божееее, Галеее, със зверски плонж се метнах на мъж ми - такъв бесен кеф ма затресе от новините за Амандичка Публикувано изображение BURNING LAMP и QUICKSILVER така и не успях да ги набарам на руски, та ся подскачкам пощуряла, а пък новата на Джоанка - WHEN PASSION RULES откога й се мераклисвам неистово... Мамоооо, ами ако вземат да изтипосат и някой брилянт от толкова много великолепни, но за съжаление неиздавани авторки у нас, сигурно ша заприпкам кат млада кобилка из вкъщи (не дай си боже и в офиса - пу-пу Публикувано изображение) Ся съм луднала по една безобразно-вълнуваща авторка дет ма оставя трети ден без сън - Suzanne Enoch Уникални коктейли са романите й - разтърсващ хумор, трогателни момнети, а главните герои са точно от любимия ми типаж - чаровни мъжанги - аристократи върли женкари дет бягат от брака кат чумави, а главните героини са създадени точно за да ги подлудяват бавно и мъчтелно... Айдеее пак са улях, сори http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Само, незнам защо ще се хабят да превеждат В плен на моите желания, след като ние си имаме един прекрасен, идеален превод. Но, като се замисля... само да не стане така, да не се потрудят, ами да си го вземат наготово. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

И в моето съзнание се прокрадна тази мисъл, при условие, че има хиляди великолепни разкошни романи, дет само чакат да бъдат преведни на БГ, за да им се насладим подобаващо, а не да чакаме да ни споходи прераждането, за да се насладим на нещо ново. Вместо да издават нещо свежо за изгладнелите романтични души, напоследък нашите издателства взеха да преиздават вече издавани на БГ романи. Все едно да ти поднесат претоплена вчерашната пържола за вечеря Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

И аз си ги помислих, ама няма да им казвам от де да си намярят превод я! Кат нищо, да го гепнат и напудрят само

Тъй като Съни се платцика на големия гьол, на мен се падна честта да ви зарадвам с най-новият превод на "Dream Team". С най-голямо удоволствие искам да ви представя една нова за нас авторка, Лора Лей и първата й книга от огромната поредица "Породите". Това е една книга разказваща за голяма любов, гореща страст и животинско привличане. Тук е мястото да предупредя, че тази книга, съдържа няколко идеи по-описателни любовни сцени и откровено вулгарен език, излизащ най-вече от устите на мъжките персонажи в книгата. Бих препоръчала, хора под 18 години да не си я свалят, за да не ни излезе после приказка, че развращаваме младежта. Обаче тези, които се престрашат, моля да си вземат един пожарогасител, защото по-гореща книга от тази, едва ли са чели. Не искаме компютърът ви да пламне от горещите страсти на белият лист и вие да се окажете неподготвени да потушите пожара.

Авторката и стилът й на писане са много различни от това, на което сме свикнали, и тъй като превода на втората книга вече напредва, бих искала да ви помоля, всеки който прочете книжката да сподели дали му е харесала и дали би желал да прочете още книги от тази поредица. Просто за да знаем дали да споделим с вас останалите книжки :)

Лично искам да благодаря на Плами, която откри тази страхотна поредица и преведе тази прекрасна книга.

Е, мили дами, ще се престрашите ли да Изкушите звяра?

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5500

Публикувано изображение

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Оелелелел момичета днес само добри новини ни поднасяте!!!

Ако Ви кажа, че знам за тази поредица от сигурно май месец ще ми повярвате ли?? Все й се каня, ноооо тайно се надявах да я прочета първо на БГ, а не на английски. Страшно много Ви благодаря, че сте я превели и силно се надявам да преведете цялата поредица (нахална съм нали?!) Отново благодаря на целия екип - просто толкова много Ви обичам, заради всичко което правите за нас, че едва ли може повече!! Веднага почвам книжката :)

Благодаря Ви!!! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Много благодаря за новите книжки.Джулито го прочетох на един дъх. Утре ще подхвана Лора.Още веднъж голямо благодаря на целие екип :lol6::):wors:

Тъй като Съни се платцика на големия гьол, на мен се падна честта да ви зарадвам с най-новият превод на "Dream Team". С най-голямо удоволствие искам да ви представя една нова за нас авторка, Лора Лей и първата й книга от огромната поредица "Породите". Това е една книга разказваща за голяма любов, гореща страст и животинско привличане. Тук е мястото да предупредя, че тази книга, съдържа няколко идеи по-описателни любовни сцени и откровено вулгарен език, излизащ най-вече от устите на мъжките персонажи в книгата. Бих препоръчала, хора под 18 години да не си я свалят, за да не ни излезе после приказка, че развращаваме младежта. Обаче тези, които се престрашат, моля да си вземат един пожарогасител, защото по-гореща книга от тази, едва ли са чели. Не искаме компютърът ви да пламне от горещите страсти на белият лист и вие да се окажете неподготвени да потушите пожара.

Авторката и стилът й на писане са много различни от това, на което сме свикнали, и тъй като превода на втората книга вече напредва, бих искала да ви помоля, всеки който прочете книжката да сподели дали му е харесала и дали би желал да прочете още книги от тази поредица. Просто за да знаем дали да споделим с вас останалите книжки :lol6:

Лично искам да благодаря на Плами, която откри тази страхотна поредица и преведе тази прекрасна книга.

Публикувано изображение

Пак добра новина Публикувано изображение

Авторката и стилът й на писане са много различни от това, на което сме свикнали, и тъй като превода на втората книга вече напредва, бих искала да ви помоля, всеки който прочете книжката да сподели дали му е харесала и дали би желал да прочете още книги от тази поредица. Просто за да знаем дали да споделим с вас останалите книжки ;)

Все предполагах,коя ще да е тази гореща авторка,но не ми и мина през ума,че ще е Лора Лей.Мога само да я препоръчам на незапознатите,но както каза Рална имайте едно на ум,ако търсите по-скоро романтика,отколкото горещи страсти.Това е еротична литература по моя преценка.

Изключвайки еротичните моменти ще кажа,че поредицата е невероятно добра.

Много хляб има в нея-идеята за намесата в ДНК на човека,свързването и с животинска такава е напълно реална,резултатите напълно очаквани.Във всеки случай доста по-реални от съществуването на шейпшифтъри или хора-животни.

Тези нови хора(Breeds) са страхотни-красиви,силни ,със свръх сетиваи всичко най.И милите искат да живеят като хора,а не да бъдат използвани като слуги.

Аз лично умирам за такива книжки.

Но...

Секса тук е в доста повече.Дара Джой ще ви се стори задръстена девойка,ще ви се зачервят бузките,а езика е дооста изразителен.

Няма майтап, ми сложете един бутон и който тегли да натиска„Имам 18 навършени".

Прочела съм няколко книжки от поредицата(над 20 броя са издадени) и дори на мен ми дойде малко нанагорно.:ph34r:

А ако идеята за малко фантазе не ви притеснява прегледайте книгите на Налини Сингх(най вече the psy/changeling series и the guild hunter series).Тя ми е абсолютна любимка,книгите ѝ са написани с невероятно въображение,историята като цяло се развива все повече с всяка книга.Героите са бонбони.Бон бо ни.Мога до безкрай да дърдоря хвалебствия.

Има доста горещи сцени,но са направо нищо в сравнение с тези на Лора.

Точно тази книга не съм чела,затова ви благодаря горещо(ха-ха) за възможността да я чета на бг.

И поне малко да се почустваме хора,които имат избор какво да четат ,а не само едни и същи автори, едни и същи жанрове.

А преводача е пич.:blink:Браво.

Плами, евала за куража.Определено труден текст, но пък има от всичко.Много хубаво ти се получи, благодарности на всички и наздраве по случая :blink: Кога казваш е следващата? :ph34r:

Е това вече определено е зарибяващо. Реших да прочета 1-2 странички, за да видя стила и... то отидоха 4 глави. Сега съм изпаднала пред дилема, дали да почета още малко или да си лягам, че трябва да ставам утре рано. Ако утре чуете за натресъл се в стоп учебен автомобил във Варна, да знаете, че не съм устояла на изкушението на звяра и съм стояла цяла нощ будна да чета. Плами, адмирации за чудесния избор на книжка/поредица и за страхотния превод. Хубаво е да разчупим стереотипа с нещо различно и качествено. Благодаря, на теб, както и на екипа ти от редактори. Златни сте!

Все предполагах,коя ще да е тази гореща авторка,но не ми и мина през ума,че ще е Лора Лей.Мога само да я препоръчам на незапознатите,но както каза Рална имайте едно на ум,ако търсите по-скоро романтика,отколкото горещи страсти.Това е еротична литература по моя преценка.

Изключвайки еротичните моменти ще кажа,че поредицата е невероятно добра.

Много хляб има в нея-идеята за намесата в ДНК на човека,свързването и с животинска такава е напълно реална,резултатите напълно очаквани.Във всеки случай доста по-реални от съществуването на шейпшифтъри или хора-животни.

Тези нови хора(Breeds) са страхотни-красиви,силни ,със свръх сетиваи всичко най.И милите искат да живеят като хора,а не да бъдат използвани като слуги.

Аз лично умирам за такива книжки.

Но...

Секса тук е в доста повече.Дара Джой ще ви се стори задръстена девойка,ще ви се зачервят бузките,а езика е дооста изразителен.

Няма майтап, ми сложете един бутон и който тегли да натиска„Имам 18 навършени".

Прочела съм няколко книжки от поредицата(над 20 броя са издадени) и дори на мен ми дойде малко нанагорно.:ph34r:

А ако идеята за малко фантазе не ви притеснява прегледайте книгите на Налини Сингх(най вече the psy/changeling series и the guild hunter series).Тя ми е абсолютна любимка,книгите ѝ са написани с невероятно въображение,историята като цяло се развива все повече с всяка книга.Героите са бонбони.Бон бо ни.Мога до безкрай да дърдоря хвалебствия.

Има доста горещи сцени,но са направо нищо в сравнение с тези на Лора.

Точно тази книга не съм чела,затова ви благодаря горещо(ха-ха) за възможността да я чета на бг.

И поне малко да се почустваме хора,които имат избор какво да четат ,а не само едни и същи автори, едни и същи жанрове.

А преводача е пич.:beer11:Браво.

Ти пък не си чела една от най-хубавите, и то първата :( Веднага да се поправиш :) Само да добавя, че макар и изпълнена с горещи страсти, и в тази книжка си има романтика и любов. :P Авторката е наблегнала най-вече не животинското привличане между героите, но все пак не е занемърила историята. :nono:

Етиии като се върнеш викни, да видим, че си жива, защото подозирам, че нощес си прочела повече от 4 глави :cool:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Нещо името Меринъс ми е като Меринос и затова ,а и тогава не знаех,че става дума за поредица.Първата ,която прочетох всъщност е седма.:beer11: Вчера прочетох трийсетина странички и до тук ми хареса,а преводачката и останалите (редактори?)са се се справили много добре.Нямам думи да опиша колко точно добре.-не е твърде вулгарно и някак всичко върви плавно и приятно.Както казах нямам думи. :(

Малиииии,Лора Лей,Боже.............. главата ми се върти от кеф!!!!!!

Дами,ПРЕКРАСНИ сте!!!!

ОБожавам избора ви на книги и непрестанният ви стремеж да ни радвате-БЛАГОДАРЯ!!!

WoW:))) :speak: Освен да кажа оля-ля и OMG каква страст,еротика и жарка любов друго слабо ще е. Вчера вечерта я започнах и да не ви казвам кога заспах:baby:Все пак си оставих и за днес де,не се улях съвсем.Момичета страхотно попадение,много ми хареса стила на авторката и самата история за ДНК-то...Калън е невероятен екземпляр просто няма как да не му се възхитиш и да не ти потекат лигите ахааха;)))Това последното не можах да се въздържа да не го спомена.Тестостерон с главно Т;)Двамата с Меринъс само където не се изпепелиха,по едно време се чудех как пара не започна да излиза от pc-to;))И двамата са инати и не се дават.Всеки иска да има надмощие над другия.И собственическото чувство на ЛъФа към неговата женска и стремежа му да я защитава....изобщо всичко ми хареса. Искам още :yanim:Напълно Ви подкрепям в избора ви и за тази писателка.И ще се радвам,ако продължите поредицата-искам да прочета и за тигрите и за пумите,леопардите оххх изобщо за всички котаци и котарани :yanim: П.С Приемете най-искрените ми Благодарности;)))

Редактирано от plop (преглед на промените)

Ако Дара Джой ще ми се стори като задръстена девойка то тогава си представям за какво става на въпрос.Благодаря за книжката.След няколко дена ще я почвам в момента чета и се забавлявам с Джаред и Софи "Прелъстяване" незнам кой ми я пепоръча от вас не помня вече обаче книгата е невероятна благодаря много и за нея :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.