Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Малии,корицата е доста секси. :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вижте какво ми е писал г-н Сергей Райков от Ергон, по повод мое запитване защо са решили да преиздадат отново "Мечтая за теб". Здравейте, Жанета, съжалявам, ако сме ви огорчили с избора на тази книга - но по някога и ние се налага да "водим политика" спрямо носителите на права. Отказахме един съвременен любовен роман на Лайза (може да не съм прав, но просто не го харесах и смятам, че не трябва да дразним хората с издаване на слаби книги при тая скъпотия, само защото авторката е известна и иначе талантлива, но явно и нея са я "натиснали" бързо да напише книга и... фал). Та, заради този отказ трябваше да не подплашваме агенцията и решихме да заменим отказаната съвременна с една историческа - заявили сме четири неиздавани исторически любовни романа. Да, но упорито не ни изпращат първия от серията и не можем да я започнем отзад напред. Затова се спряхме на репринта на "Мечтая за теб" - книгата все пак е излизала доста отдавна и вярвам, че ще има нова група читатели, за които този роман не е познат. Но работим и върху нови, неиздавани исторически любовни романи. Подборът им обаче само привидно е лесен - книги много, наистина, но далеч не всички са хубави. Така че, продължаваме търсенето. Няма начин да не намерим:) Ползвам се от случая да обърна внимание и върху предстояща книга на Кристина Дод - "Внимавай в картинката" (съвременен любовен роман). Гарантирам, че не отстъпва на кой да е исторически и изобщо е сред най-доброто в жанра. Лично аз я четох с голямо удовоствие и съм сигурен че ще ви хареса. Да добавя, че "Внимавай в картинката" определено е още по-интересна и от предишната "Бедствие на високи токчета". Кристина Дод пише и исторически любовни романи, надяваме се да ги добавим в програмата си по-нататък. Изобщо - ще се постараем да предложим най-доброто. Поздрави и приятна лятна ваканция, Сергей

Големи благодарности Лети! :) Такива като мен /моноговорящи/са ти особено задължени. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Любопитна съм много и залагам на мистър Суейн /Медина не е моя човек/

Мили сладурки http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Събрахте ми очките от кеф - с такава шеметна скорост ни затрупвате с все нови и великолепни преводи, че вече всяка вечер тръпна кат се нахакам във форума за някое ново бижу.Публикувано изображение Поклон пред всеотдайността и любовта, с която изпълвате всеки нов брилянт, за да стигне до всички нас - почитателките на красивата любовна история Публикувано изображение

Не знам защо, но имам особена слабост към мъже на име Лукас. И от мен едно голямо благодаря за новата книжка на Линда.

Момичета много, ама много ви благодаря за книгата на Линда Хауърд Публикувано изображение Обожавам тази жена :yanim:

Относно книгата на Лора Лей.. Възхитена съм! Прочетох я на един дъх и вече с нетърпение чакам следващите :bye1: Супер сте :angel19:

Имам едно допитване, надявам се някой да ме светне. Снощи се порових из сайтовете и случайно открих първата книга от поредицата на Елизабет Лоуел " Макензи- Блекторн" с оригинално име Reckless Love. Въпросчето ми е, превеждана ли е изобщо не бг език (имам спомени, че някой беше споменал, че не е), ако е така, означава ли това, че е скучна (което малко не мога да си го представя имайки впредвид другите) ? Та моля някой запознат да сподели това, което знае, че ме човърка отвътре :bubblegum:

Момичета много, ама много ви благодаря за книгата на Линда Хауърд Публикувано изображение Обожавам тази жена :yanim:

Относно книгата на Лора Лей.. Възхитена съм! Прочетох я на един дъх и вече с нетърпение чакам следващите :bye1: Супер сте :angel19:

Имам едно допитване, надявам се някой да ме светне. Снощи се порових из сайтовете и случайно открих първата книга от поредицата на Елизабет Лоуел " Макензи- Блекторн" с оригинално име Reckless Love. Въпросчето ми е, превеждана ли е изобщо не бг език (имам спомени, че някой беше споменал, че не е), ако е така, означава ли това, че е скучна (което малко не мога да си го представя имайки впредвид другите) ? Та моля някой запознат да сподели това, което знае, че ме човърка отвътре :bubblegum:

Има 4 издадени на български.Класически любовни истории, както бяха споделили момичетата мъъъъничко претрупани - аз си ги обичам, особено тези за Блекторн /падам си по индианската кръв/.Това обаче се очаква, като се има пред вид, че са Арлекинки. Не знам дали са обновени в Линковете и Ескейпа, но аз мога да ти ги метна ако дадеш мейл

Plqsak, аз съм ги изчела преведените на бг език, но през цялото време все се чудя, защо е пропусната първата от поредицата.. Въпреки, че са арлекинчета , това ми е една от любимите поредици и бях на осмото небе като открих първата и реших да поразпитам за допълнителното инфо.. Другото което е, е че тази е от 400 страници Pdf формат, а останалите са от около 80-90 странички, което също не е типично за една поредица, в смисъл всички са долу горе еднакви..

Извинявай,не вдянах, ама то нищо странно да пропуснат първа книга нашите издателства. Аз пък се ядосвах, че няма книга за третия брат индианец /забравих името/, а то се оказа че авторката си смениила издателя и съответно няма право да издава чрез него от поредица, която е работила с друг издател. Така казаха, тез дет са се ровили из сайта й - голяма простотия и съм скръбна

Момичета, благодаря ви страшно много за превода на Линда! Направо нямам търпение да подхвана книгата, а те толкова преводи станаха, че вече изгубих нишката, която книга искам първо да подхвана. ;д

Не мога да ви опиша колко се радвам и колко ви благодаря за старанието и желанието да имаме възможност да четем тези невероятни книги и авторки :rolleyes::grimace:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

ПС Предварителни благодарности за Чанс http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Прекрасно момичета , нямам думи да изразя голямата си благодарност за книжката на Линда . Невероятно "гореща" корица :::rolleyes:))) Обичам ви ! :::grimace:)))

Вижте какво ми е писал г-н Сергей Райков от Ергон, по повод мое запитване защо са решили да преиздадат отново "Мечтая за теб".

Здравейте, Жанета,

съжалявам, ако сме ви огорчили с избора на тази книга - но по някога и ние се налага да "водим политика" спрямо носителите на права. Отказахме един съвременен любовен роман на Лайза (може да не съм прав, но просто не го харесах и смятам, че не трябва да дразним хората с издаване на слаби книги при тая скъпотия, само защото авторката е известна и иначе талантлива, но явно и нея са я "натиснали" бързо да напише книга и... фал). Та, заради този отказ трябваше да не подплашваме агенцията и решихме да заменим отказаната съвременна с една историческа - заявили сме четири неиздавани исторически любовни романа. Да, но упорито не ни изпращат първия от серията и не можем да я започнем отзад напред. Затова се спряхме на репринта на "Мечтая за теб" - книгата все пак е излизала доста отдавна и вярвам, че ще има нова група читатели, за които този роман не е познат. Но работим и върху нови, неиздавани исторически любовни романи.

Подборът им обаче само привидно е лесен - книги много, наистина, но далеч не всички са хубави. Така че, продължаваме търсенето. Няма начин да не намерим:)

Ползвам се от случая да обърна внимание и върху предстояща книга на Кристина Дод - "Внимавай в картинката" (съвременен любовен роман). Гарантирам, че не отстъпва на кой да е исторически и изобщо е сред най-доброто в жанра. Лично аз я четох с голямо удовоствие и съм сигурен че ще ви хареса. Да добавя, че "Внимавай в картинката" определено е още по-интересна и от предишната "Бедствие на високи токчета". Кристина Дод пише и исторически любовни романи, надяваме се да ги добавим в програмата си по-нататък. Изобщо - ще се постараем да предложим най-доброто.

Поздрави и приятна лятна ваканция,

Сергей

Значи затова все още си чакаме ли чакаме Лео и компания... Много силно се надявам скоро да им изпратят и първата книга :grimace:

Благодаря много за Линда http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif А дали Инето е направила цяла корица (в смисъл - предната и задната да не са като отделни снимки, а една цяла)? Колекционирам си кориците на Дрийм тийм-а :rolleyes:

Редактирано от Il colombo (преглед на промените)

Благодаря за новия превод,момичета.станаха толкова много,че не мога да ги смогна да ги прочета!!!

Публикувано изображение

Значи затова все още си чакаме ли чакаме Лео и компания... Много силно се надявам скоро да им изпратят и първата книга :D

Благодаря много за Линда http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif А дали Инето е направила цяла корица (в смисъл - предната и задната да не са като отделни снимки, а една цяла)? Колекционирам си кориците на Дрийм тийм-а :lol6:

Ох, чак се възгордях. Мило аз на висчки има правя цели корици, и съм предоволна, че ти харесват. Не знам имам ли те в скайп, намери ме, ника ми е nikita1204 и ще ти пратя цялата корица. Започнахме да ги режем, защото като се сложат в торента кориците се "смачкват", а тъй като обичам всяка една от тях, ревнах на Тори да ги режи, за да се виждат по-добре ;)

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ох, чак се възгордях. Мило аз на висчки има правя цели корици, и съм предоволна, че ти харесват. Не знам имам ли те в скайп, намери ме, ника ми е nikita1204 и ще ти пратя цялата корица. Започнахме да ги режем, защото като се сложат в торента кориците се "смачкват", а тъй като обичам всяка една от тях, ревнах на Тори да ги режи, за да се виждат по-добре :lol6:

Защо тогава просто не ги добавяте като отделен файл в самия торент? Нямаш ме в скайп, но те намерих и ти пратих покана :D

Защо тогава просто не ги добавяте като отделен файл в самия торент? Нямаш ме в скайп, но те намерих и ти пратих покана :giggle1:

Ами не аз правя торентите. Пък не съм се сетила да кажа на Тори.

И аз искам целите корици :giggle1: Смятам след време да си извадя някои от преводите на хартия и много ми се искаше да имам пълните корици :giggle1: Ине, надявам се нямаш нищо против че ти пратих искане за пълномощно в скайп :stop:

Ами не аз правя торентите. Пък не съм се сетила да кажа на Тори.

В такъв случай се радвам, че дадох една идея http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif , макар и толкова малка, защото засега съм само сред четящите.

И аз искам целите корици :) Смятам след време да си извадя някои от преводите на хартия и много ми се искаше да имам пълните корици :clap: Ине, надявам се нямаш нищо против че ти пратих искане за пълномощно в скайп ;)

Нямам нищо против. Приех те за приятел ;)

Yeap:)) DreamTeam много ви Благодаря отново за новата преведена книга и то на Линда Хауърд-още една от писателките,които ми допадат със стила си на писане. Корицата е прелестна наистина-чак ти идва и на теб да плъзнеш пръсти по това страхотно мъжко тяло :) Лукас Суейн yami-yam;))

Редактирано от plop (преглед на промените)

Голямо БЛАГОДАРЯ за последния превод на Линда!!! :hush::clap: :clap: Най-сетне си попълнихме поредицата за Медина на бг!!!!! :zipper: А корицата на Инчето е като черешката на тортата - не само вкусно, но и красиво!!!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Уф, и аз да се изкажа :clap: Гледам една прелъстителна корица - лигите чак ми покапаха, и си викам - леле, още една книга! И направо си умрях от кеф, като видях, че е на Линда :) И чак ме хваща яд - Джули Гарууд и Лора Лей ме чакат, а сега и тази прекрасна книга, а напоследък не мога да се свъртя около компа ;@ Надявам се тази седмица да започна да ги чета, и сега остава да реша на коя от трите да се спра по-първо! Огромни благодарности за книгата, а за корицата просто нямам думи :zipper::hush::clap:

Много хубава новата книжка на Линда. Доста се посмях на момента с фиата:

"...— Фиатът е добра кола. Може да вземем Стило, с три врати; тя е доста спортна.

— Ще рече, че вдига 30 вместо 20 километра в час ли?

Наложи и се да се прехапе, за да не се засмее. Представи си го сгънат на две в малката кола, а коленете му стигат чак до ушите.

Той бе толкова сърдит, че не искаше да се приближи до гишето, докато тя не му изсъска гневно:

— Искаш ли да я взема с моята кредитна карта? Родриго ще разбере само след минути.

— Моята кредитна карта сама ще се направи невалидна, само заради срама, че с нея съм взел нещо такова — отговори той, но изправи смело рамене, събра сили и пристъпи към гишето като мъж..."

А тук, признавам си направо ме стегна гърлото:

"...Лили се насили да отвори очи и видя Суейн да я гледа с изражение, което до сега не бе виждала. Той бе нащрек и наблюдаваше подробно всичко, без намек за веселост.

Глупачка, чу един вътрешен глас да й казва. Бяха я хванали по същия начин, както тя бе излъгала Салваторе Нерви.

Сега вече усещаше как цялото й тяло се сковава. Опита се да стане, но едва успя да седне, преди отново да се строполи на шезлонга. И без това, какво можеше да направи? Не можеше да избяга от това, което вече бе в нея. Суейн се приближи и клекна до нея.

— Не се бори — каза той нежно.

— Кой си ти? — успя да попита, макар все още да можеше да мисли достатъчно трезво, за да си отговори сама.

Той не можеше да е от хората на Нерви, така че оставаше само една друга възможност. Беше от ЦРУ. Дали бе от тайните им служби или нещатен агент, крайният резултат щеше да е все същия. Каквато и причина да е имал да й помогне срещу Нерви, след това всичко свършваше; той бе изпълнил мисията си. Беше се хванала напълно в капана му, макар че вече го бе виждала колко добър актьор е, а това само по себе си трябваше да й подейства като предупреждение. Както и да е, по това време тя вече бе влюбена в него.

— Мисля, че знаеш.

— Да — клепачите й бяха толкова тежки, а сковаността достигна до устните й. Тя с усилие успя да промълви — И сега какво?

Той нежно отметна кичур коса от лицето й.

— Просто заспи — прошепна й.

Никога не го бе чувала да звучи толкова нежно.

Значи нямаше да има болка. Това беше добре. Нямаше да умре в агония. Дали имаше нещо истинско все пак, във всичко това, или всяко докосване и всяка целувка са били лъжа? Очите му станаха по-тъмни, или поне така й се стори. Може би просто нейното зрение отслабваше.

— Всичко беше истинско.

— Но тогава — тя загуби мисълта си и започна да се бори да си спомни. А тя коя беше? Да, спомни си. — А ще… — едва смогваше да проговори, а вече и изобщо не го виждаше. Преглътна и с последни сили попита — А ще ме целунеш ли, като заспя?

Не беше сигурна, но й се стори, че го чу да отвръща:

— Винаги.

Опита се да го погали и поне в съзнанието си, успя. Последната й мисъл бе, че иска отново да го докосне..."

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.