Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Момичета, благодаря ви страшно много за новата партида редакции!:P
  • Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

П.С. Алоооу, стихиите от "Шантавите мадами" ВОД направо сте за трепене с т'ва обезпокояващо шеметно темпо Публикувано изображение Огромни благодарности и грамадански целувки Публикувано изображение

Цяла вихрушка са ми момичетата, разкошни са :P:* :*

• Автор

Дами, търся помощ. Издирват се следните неща:

Дженифър Блейк – Авантюристката – корица

Елизабет Лоуел - Пламъци в рая – корица

(Кориците трябва да са с размер по-голям от Height (височина) 800 pixels)

Марлис Мелтън - Време за бягство – преводач

Мери Хигинс Кларк – Преди да кажа сбогом – пълна информационна част, която трябва да включва:

Оригинално изписване на авторовото име

Оригинално име на поредица (ако има такава)

Име на поредица (на български) (ако има такава)

Пореден номер в поредицата (с цифра) (ако има такава)

Оригинално име на творбата

Година на публикация на оригиналната творба

Име на преводача

Година на превод на книгата на български

Година на издаване на книгата на български

Сканиране: Ник на сканировчика

Издание: (данни за българското издание)

Издателство, град, година

Редактор: име и фамилия

Коректор: име и фамилия

ISBN: Номер

Марлис Мелтън - Време за бягство Калина Иванова Кирякова, преводач, 2008 г.

Цяла вихрушка са ми момичетата, разкошни са :nono::):*

И шефката ни е добра, така че момичета, ако имате свободно време за четене, можете четейки, да редактирате, не се страхувайте да станете част от нашия екип! Само можете да спечелите приятели.

Цяла вихрушка са ми момичетата, разкошни са :nono::):*

Аве аз ша апашуля ли кат невиждала ако не са бонбони. Браво на екипа и честито за поредната порция разкошотии за нас.

Дами, търся помощ. Издирват се следните неща:

Дженифър Блейк – Авантюристката – корица

Елизабет Лоуел - Пламъци в рая – корица

(Кориците трябва да са с размер по-голям от Height (височина) 800 pixels)

Марлис Мелтън - Време за бягство – преводач

Мери Хигинс Кларк – Преди да кажа сбогом – пълна информационна част, която трябва да включва:

Име на преводача

Сканиране: Ник на сканировчика

Издание: (данни за българското издание)

Издателство, град, година

Имам и двете книги, как да ги пратя.

• Автор

Имам и двете книги, как да ги пратя.

Няма нужда да ми ги пращаш, мила. Само ми сканирай кориците.

Аз имам един може би глупав проблем :) Нали съм започнала поредицата на Джудит Макнот Уестморланд. Чета я в Читанка...и проблемът ми е,че когато вляза на поредицата вълшебства е една книга,онази малката за Ник.А като вляза от списъка на книгите във Вълшебства ми излизат 4 по-малки книги..и сега не ми е ясно кое да чета и кое какво е.

Редактирано от Gioiella (преглед на промените)

Аз имам един може би глупав проблем :)

Нали съм започнала поредицата на Джудит Макнот Уестморланд.

Чета я в Читанка...и проблемът ми е,че когато вляза на поредицата вълшебства е една книга,онази малката за Ник.А като вляза от списъка на книгите във Вълшебства ми излизат 4 по-малки книги..и сега не ми е ясно кое да чета и кое какво е.

"Вълшебства" е сборник, който съдържа 4 новели - 2 на Макнот и 2 на Джуд Деверо. Само едната от тях е от поредицата Уесморланд обаче, другата на Макнот е съвременна.

Благодаря на всички постарали се Чанс да се появи на български език :*:P;) Вече успях да прочета и съм възхитена от него,в което никога не съм се съмнявала,даже го чака с нетърпение :DБлагодаря още веднъж!!!

Публикувано изображение

• Автор

Дами, продължавам да издирвам: Елизабет Лоуел - Пламъци в рая – корица Мери Хигинс Кларк – Преди да кажа сбогом – информационна част Моля ви, погледнете из библиотеките си..

"Вълшебства" е сборник, който съдържа 4 новели - 2 на Макнот и 2 на Джуд Деверо. Само едната от тях е от поредицата Уесморланд обаче, другата на Макнот е съвременна.

Мерси..значидругата на Макнот ще я подмина леко :ph34r: Не се разбираме ние със съвременните романи :clown:

Публикувано изображение

Какво имаш предвид с информационна част?

Преди да кажа сбогом

Издателство Бард

ISBN: 9545851392

меки корици

Първо издание: 2000

286 страници

Преводач: Росица Панайотова

Когато новата яхта на Адам Коулиф избухва в пристанището на Ню Йорк, с него загиват и някои от бизнес партньорите му. Съпругата му, Нел Макдермот, е не само съкрушена, но и измъчвана от остро чувство за вина. В деня на трагедията двамата с Адам имали сериозен скандал. Разправията е предизвикана от решението на Нел да се кандидатира за място в Конгреса. По време на разследването на експлозията на яхтата се разбира, че това не е било инцидент, а предумишлено убийство. Кой точно е трябвало да умре?! Мери Хигинс Кларк е родена на 24.12.1929г, в Ню Йорк. Тя е сред най-продаваните автори на книги, обвързани с мистерии и неизвестността. След завършване на гимназия отива да учи в училище за машинопис, а скоро след това започва работа в рекламна агенция. До 1949г. прекарва времето си работейки като стюардеса на американските авиолинии “Пан”. По това време се омъжва за съседа си Уорън Кларк. Скоро след като се омъжва започва да пише разкази. Първата и публикация се появяа 1956г. в списание. Съпругът и умира през 1964г. и тя остава сама с петте си деца. От тогава започва да пише сценарии за радио предавания, а по-късно и книги. Първата и книга, биографичен роман за Джордж Вашингтон, е много трудно продаден. Но през 1975г. романът “Where are the Children?” става бестселър и е последван от всичките и романи. От 1974г. до 1979г. следва в университета “Фордхам” и защитава B.A. по философия. През 1996г. се омъжва отново за Джон Конхни. Дъщеря и Каръл Хигинс Кларк и снаха и Мери Джейн Кларк са също писателки, чиито основна тема в книгите им са мистериите.

• Автор

...

Какво имаш предвид с информационна част?

...

Много е малка тази корица, мила. Трябва ми голяма - с размер по-голям от Height (височина) 800 pixels.

Информационната част трябва да включва:

__Издание: (данни за българското издание)__

Име на преводача

Издателство, град

Редактирано от Тори (преглед на промените)

Аз нещо се бях объркала че ще се почива това лято и си викам рахат положението. Обаче съм си направила сметките без кръчмаря и на пак ша представям книжка на вашето внимание. Радвам се че е поредната очаквана много от вас. Радвам се и на страхотния си екип, който я спретна докато аз се плациках по Арапя. Затова благодарностите са за Руми, Хрис, Крис, Плясъче и сичкото Дрийм в комбинация с редакторките и Тор... Аве въобще на цялата чета която даде шанс и на Чанс. Не ма бийте че пак е в делничен ден обаче Линда понекога не трае и ся като ша е Макензи...

Приятно четене мили дами.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5773

Благодаря много! С нетърпение чаках Чанс, обаче за съжаление ми се развали компютърът, идвам в библиотеката да ползвам компютър, а тук сума ти сайтове са блокирани, няма програми за сваляне, не мога да си изтегля книжката и общо взето е ааад :help wanted4: Мога ли да помоля да ми изпратите книжката на имейл? Ще откача, ако трябва да чакам още, за да я прочета.

Редактирано от Il colombo (преглед на промените)

Ако до тогава никой не се отзове, довечера след 19 ще се разберем, че и аз съм на работа сега.

Слънчо я дай некои данни на личен ти я метна. Плясъкова и мен ми требе ама те на бачка. Поне книжката да ти дам.

Здравей, изпращам корицата и другата информация.

Много е малка тази корица, мила. Трябва ми голяма - с размер по-голям от Height (височина) 800 pixels.

Информационната част трябва да включва:

__Издание: (данни за българското издание)__

Име на преводача

Издателство, град

Image0001.PDF

• Автор

Здравей, изпращам корицата и другата информация.

Взех корицата. Огромно благодаря :whist:

Ама не виждам другата информация..

Взех корицата. Огромно благодаря ;)

Ама не виждам другата информация..

Ето и другата част.Първия файл беше много голям и не можах да го закача.Трябва ли ти гърба на книгата.

Image0003.PDF

• Автор

Ето и другата част.Първия файл беше много голям и не можах да го закача.Трябва ли ти гърба на книгата.

Нещо не сме се доразбрали, мила.

На Лоуел ми трябваше само корицата, за която ти благодаря.

Но информационната част, която търся, е за друга книга: Мери Хигинс Кларк – "Преди да кажа сбогом"

Редактирано от Тори (преглед на промените)

Тори, дано да ти помогна: Mary Higgins Clark Before i say good bye Simon & Schuster Mary Higgins Clark, 2000 Росица Панайотова, превод, 2000 "Megachrom" - Петър Христов, оформление на корицата, 2000 ИК "БАРД" ООД, 2000 ISBN 954-585-139-2 Теди Николова, редактор

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.