Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

• Автор

Тори, дано да ти помогна:

....

Благодаряяяяя :*
  • Отговори 2k
  • Прегледи 300,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Момичета търся си тази програма Book Reader v.2.3.5 тя е за четене на книги на телефон.

Аз искам да ви попитам за една книжка. Преди морето си взех една от сергийка..успях да прочета малко,но на връщане я забравих в колата на приятел,който живее в Австрия.Та сега книжката ми,ако въобще е в наличност,е някъде там. Та да ви попитам дали случайно сте я чели знаете името и авторката,защото убийте ме аз не помня. Започва как главния,който е бил войник се прибира в родния си град...зима е,студ и сняг навсякъде.Вижда някаква жена,която се хвърля в река и я спасява.Малко е особена книгата..леко объркана и в началото оставаш с впечатление,че не се познават. Те са малко дъртички(за стандартните исторически романи) и преди 20 години,когато са били на по 15 са били любовници.Той е бил бедно дете,с родилен белег като подкова на рамото и всички са го отхвърляли,а тя богата щерка.Хванали ги и него са го прогонили,а тя заминала за Италия с баща си,който я принудил до се омъжи за един гърбушко.Изнудил я с обещанието,че ще и щаже къде е детето и-да тя ражда от главния. Та минали са 20 г...тя е намерила сина си и го е назтачила като коняр,никой не знае тайната и.Мъжа и я боготвори,но не спят заедно,защото тя се отвращава от него.Идва обаче 20 годишнината от сватбата им ,за която тя му е обещала,че ще бъдат заедно.Той системно я упоява обаче,за да е мирна..затова тя е болнава и в депресия.Затова и се хвърля в реката. Та общо взето това прочетох...малко е странна книгата,с едно леко мрачно настроение,но ме гложди и много ме е яд,че си изгубих книжката. Та ако някой я познае ще съм благодарна да каже,за са а прочета из нет-а или да си я купя пак.

Аз искам да ви попитам за една книжка.

Преди морето си взех една от сергийка..успях да прочета малко,но на връщане я забравих в колата на приятел,който живее в Австрия.Та сега книжката ми,ако въобще е в наличност,е някъде там.

Та да ви попитам дали случайно сте я чели знаете името и авторката,защото убийте ме аз не помня.

Започва как главния,който е бил войник се прибира в родния си град...зима е,студ и сняг навсякъде.Вижда някаква жена,която се хвърля в река и я спасява.Малко е особена книгата..леко объркана и в началото оставаш с впечатление,че не се познават.

Те са малко дъртички(за стандартните исторически романи) и преди 20 години,когато са били на по 15 са били любовници.Той е бил бедно дете,с родилен белег като подкова на рамото и всички са го отхвърляли,а тя богата щерка.Хванали ги и него са го прогонили,а тя заминала за Италия с баща си,който я принудил до се омъжи за един гърбушко.Изнудил я с обещанието,че ще и щаже къде е детето и-да тя ражда от главния.

Та минали са 20 г...тя е намерила сина си и го е назтачила като коняр,никой не знае тайната и.Мъжа и я боготвори,но не спят заедно,защото тя се отвращава от него.Идва обаче 20 годишнината от сватбата им ,за която тя му е обещала,че ще бъдат заедно.Той системно я упоява обаче,за да е мирна..затова тя е болнава и в депресия.Затова и се хвърля в реката.

Та общо взето това прочетох...малко е странна книгата,с едно леко мрачно настроение,но ме гложди и много ме е яд,че си изгубих книжката.

Та ако някой я познае ще съм благодарна да каже,за са а прочета из нет-а или да си я купя пак.

Ето мила http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=1400 "Тайният огън на любовта", да ти кажа честно, аз я имах, почнах да я чета, ама ми беше много мъка, едва докарах до средата, зарязах я и я продадох.Не ми допадна особено.

Така и аз искам да попитам за една книга. не знам защо, бях останала с впечатлението, че е "Рицаря" на Аманда Куик, ама не е. Та става въпрос за това, как главната и главния си падат по стари книги. Бяха си чукнали среща, през нощта да отидат в дома на един мъж дето продаваше книги. И после не знам как стана, ама се ожениха. Той я заведе в имението си, беше на едни скали. Главния имаше дъщеря, а предишната му жена беше умряла, като се хвърлила от скалите. а нещо ставаше и в една нощ, докато бушуваше буря и детето тръгна към скалите, май беше сумнабул, ама може и да бъркам, а главната я спаси на косъм. Сеща ли се някой коя е книжката?

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Аз в няколко книги съм срещала подобни елементи,но хич не се сещам сега. Иначе мерси за линка :)Наистина е малко странна..аз едва я четох,но много яд ме хвана,че остана в колата-много мразя да си губя книгите.Нали си събирам сериите-не ме е яд толкова,че не съм я дочела,а че я няма вече :)

Ето мила http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=1400 "Тайният огън на любовта", да ти кажа честно, аз я имах, почнах да я чета, ама ми беше много мъка, едва докарах до средата, зарязах я и я продадох.Не ми допадна особено.

Така и аз искам да попитам за една книга. не знам защо, бях останала с впечатлението, че е "Рицаря" на Аманда Куик, ама не е. Та става въпрос за това, как главната и главния си падат по стари книги. Бяха си чукнали среща, през нощта да отидат в дома на един мъж дето продаваше книги. И после не знам как стана, ама се ожениха. Той я заведе в имението си, беше на едни скали. Главния имаше дъщеря, а предишната му жена беше умряла, като се хвърлила от скалите. а нещо ставаше и в една нощ, докато бушуваше буря и детето тръгна към скалите, май беше сумнабул, ама може и да бъркам, а главната я спаси на косъм. Сеща ли се някой коя е книжката?

Амиии, аз мисля че това е "Скандална нощ" на Тереза Медейрос, частта с бързата женитба, имението, скалите, детето пасва, но това за първоначалната им среща - всъщност главната книга искаше да пише и реши да шпионира главния, докато в нейната къща се вихреше някакъв бал, намъкна му се в къщата и тоя я хвана, така стана скандала. И трябваше зет й на главната да се бие с него на дуел, но тя отиде при главния примоли му си и той прие да се ожени за нея. Друго отличително, което се сещам е че главната (абе май Лоте се казваше, или Лоти) беше луда по котки, даже си беше занесла в имението една кошница пълна с котета. И в имението се ширеше слуха, че призрака на умрялата първа съпруга броди из къщата, защото през нощта непрекъснато се чуваше музика от пиано, на което тя е свирила. В общи линии главната разкриче съпруга й не е убиец и си написа книгата.

п.с. извинявам се за обърканото обяснение...

Амиии, аз мисля че това е "Скандална нощ" на Тереза Медейрос, частта с бързата женитба, имението, скалите, детето пасва, но това за първоначалната им среща - всъщност главната книга искаше да пише и реши да шпионира главния, докато в нейната къща се вихреше някакъв бал, намъкна му се в къщата и тоя я хвана, така стана скандала. И трябваше зет й на главната да се бие с него на дуел, но тя отиде при главния примоли му си и той прие да се ожени за нея. Друго отличително, което се сещам е че главната (абе май Лоте се казваше, или Лоти) беше луда по котки, даже си беше занесла в имението една кошница пълна с котета. И в имението се ширеше слуха, че призрака на умрялата първа съпруга броди из къщата, защото през нощта непрекъснато се чуваше музика от пиано, на което тя е свирила. В общи линии главната разкриче съпруга й не е убиец и си написа книгата.

п.с. извинявам се за обърканото обяснение...

Ох може да съм смесила две книги. Но за "Скандална нощ" помня как главната се намъкна в библиотеката му. А в тая дето не мога да се сетя, главните отидоха посреднощ в дома на един възрастен мъж, за да вземат една книга. Сега нещо ми се върти, че те не се познаваха преди тази нощ, или нещо такова. Значи тоя мъж, от който трябваше да вземат книгата имаше мнооооого книги, и май главната беше купувала и преди книги от него. Но частта с имението и т.н., е точно така както казваш, но явно не е от същата книга. Омесила съм два сюжета. То е така като не мога да си спомня като хората.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

И аз си мисля за Аманда, защото скоро я четох и много добре си спомням началото. Само че нямаше дете, а Фийби, главната, я бяха завлекли към едни скали и се опитваха да я убият.

И аз си мисля за Аманда, защото скоро я четох и много добре си спомням началото. Само че нямаше дете, а Фийби, главната, я бяха завлекли към едни скали и се опитваха да я убият.

A коя е книгата?

A коя е книгата?

Рицарят. Само за нея се сещам да започва по този начин. А след като тя се ожени за главния, я преследваха бившия й годеник и бившата му любовница заради една книга. Любовницата искаше да си отмъсти, че той я оставил навремето, а в книгата имаше скрити накити и той си ги искаше обратно. Всъщност и двамата я преследваха по отделно. Малко объркано се получи, дано си ме разбрала

Редактирано от ros_s (преглед на промените)

Рицарят. Само за нея се сещам да започва по този начин. А след като тя се ожени за главния, я преследваха бившия й годеник и бившата му любовница заради една книга. Любовницата искаше да си отмъсти, че той я оставил навремето, а в книгата имаше скрити накити и той си ги искаше обратно. Всъщност и двамата я преследваха по отделно. Малко объркано се получи, дано си ме разбрала

Ох и аз супер много се обърках. Значи аз също смятах, че е тя, но после прочетох едно от резюметата, които съм писала.

"Рицарят" Аманда Куик - Нашия и наща растат заедно, и като малки тя много го обича, ама той обича сестра й. Един ден за да накара годеника й да ревнува, сестрата решава да избяга с нашия, ама казва на баща си,и той ги спира, а нашия го прогонват. Тъй като само наща е знаела за бягството нашия си мисли, че тя го е издала и я намразва. След години той е велик рицар, най-добрия приятел на черния Принц отива на турнир в дома на наща, а тоя турнир е по случай сватбата й с мъжа на сестра й. (той я е изтормозил и убил) Тя отива при нашия да го мили да й помогне да избяга и да не се омъжи за оня, ама нашия неще. Така я омъжват, ама в първата брачна нощ, младоженеца се напива и заспива, и нашия за да му отмъсти, а и на нея, отива и й отнема девствеността. После си отива, а на наща мъжа разбира какво е станало и иска да я бие, ама тя го нокаутира и бяга при нашия, и той е гузен и побягва с нея като я отвежда в порутения замък който е получил откраля.

И тъй като книгата не е в мен, не мога да проверя кое точно е. Та ако книгата с книгата е Рицаря на Аманда, то коя е тая дето съм преразказала отгоре?

Ох и аз супер много се обърках. Значи аз също смятах, че е тя, но после прочетох едно от резюметата, които съм писала.

"Рицарят" Аманда Куик - Нашия и наща растат заедно, и като малки тя много го обича, ама той обича сестра й. Един ден за да накара годеника й да ревнува, сестрата решава да избяга с нашия, ама казва на баща си,и той ги спира, а нашия го прогонват. Тъй като само наща е знаела за бягството нашия си мисли, че тя го е издала и я намразва. След години той е велик рицар, най-добрия приятел на черния Принц отива на турнир в дома на наща, а тоя турнир е по случай сватбата й с мъжа на сестра й. (той я е изтормозил и убил) Тя отива при нашия да го мили да й помогне да избяга и да не се омъжи за оня, ама нашия неще. Така я омъжват, ама в първата брачна нощ, младоженеца се напива и заспива, и нашия за да му отмъсти, а и на нея, отива и й отнема девствеността. После си отива, а на наща мъжа разбира какво е станало и иска да я бие, ама тя го нокаутира и бяга при нашия, и той е гузен и побягва с нея като я отвежда в порутения замък който е получил откраля.

И тъй като книгата не е в мен, не мога да проверя кое точно е. Та ако книгата с книгата е Рицаря на Аманда, то коя е тая дето съм преразказала отгоре?

За предната питанка мешаш "Рицаря" на Аманда и "Скандална нощ", а това което преразказваш сега е "Черният рицар" на Кони Мейсън.

За предната питанка мешаш "Рицаря" на Аманда и "Скандална нощ", а това което преразказваш сега е "Черният рицар" на Кони Мейсън.

Aaaaaaaa ясно, мерси много. :)

Дами, в началото, когато escape-bg.net стартира, имаше нужда от малко финансова подкрепа. Оттогаз мина време и няма да е лошо пак да го подкрепим.

http://www.escape-bg.net/index.php

Много благодаря на всички отзовали се и помогнали на сайта. Беше една страхотна година с вас и сайта. Ако може, Деляна, Стела и Светлозара да ми пишат по едно ЛС.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Някой прочете ли първата книжка от новата поредица на Джулия Куин за Смайт-Смит-Just like heaven?

Кога отидохме чак на четвърта част? Браво на нас!

И вместо запис, една книжка от Ивето.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=1620

:clown::P

Mного моля за тая книжка мисля че я има сканирана на Нора Робъртс "Полунощ в стаята на сенките", но я няма в Escape.

Mного моля за тая книжка мисля че я има сканирана на Нора Робъртс "Полунощ в стаята на сенките", но я няма в Escape.

Пoгледнах в Escape, но и аз не я видях. Но все пак ето едно линкче и се надявам да съм била полезна :)

http://chitanka.info/book/3129-polunosht_v_stajata_na_senkite

Честит празник!

Момичета,някоя от вас купила ли си е на Кристина Дод "Бедствие на високи токчета".Колебая се дали да си я купя.

Чудя се и за новата книга на Аманда :)

Помогнете!

Книгата е много хубава. Сега излезе и продълржението "Внимавай в картинката".

Някой чел ли е книгата на Дженифър Уайнър -" Добър в леглото"?

Някой чел ли е книгата на Дженифър Уайнър -" Добър в леглото"?

Аз съм я чела.Книгата не е нищо особено и се чете малко бавно. "Добър в леглото" всъщност е рубрика във списание, чийто автор е мъж, които описва любовните си преживявания с бившата си приятелка. Последната пък е леко комплексирана 30 - годишна закръглена мадама,която е посветила всичките си усилия да отслабне. След половината на книгата вече става малко по-интересно, но като цяло е скучна книга.Не бих я препоръчала :huh:

Дженифър Уайнър - "Добър в леглото", не беше ли в книжките които пуснаха с "Журнал за жената", добре е това със списанията като идея, точно това всъщност не съм го чела,а и май "Дженифър Уайнър" по принцип не съм я чела и то не "май", ами направо не съм, поне нямам спомени, само че не съм много очарована, да си дойда на мисълта, че ми е трудно, та не съм особено очарована от (като заговорих за книгите подарък към списанията) мисля, че беше "Моята фалшива сватба"- Мина Форд. От дълго време гледах, чудих, понеже не съм голям фен на съвременните "любовни", но попаднах на тази с някакъв "Кулинарен журнал", който по ми се хареса между другото, и се почувствах неудовлетворена някакси от гореспоменатата, което допринесе може би и атмосферата на сгорещени, хрупащи и потни хора в тясно купе, удоволствие което може да се изживее само в луксозните " Български държавни железници" :wors: донякъде афектирана и от изтерзаният ми пикочен мехур,който все още не ми е простил, не знам, но не ми хареса (книгата имам предвид), поне в по - голямата си част, имаше и нещо...нещо интересно, на моменти се смях, доста, но не е моя тип :( и да се върна на най - важното....имам питане - някой ако ги е чел, има ли някаква разлика в това с кое списание са придружени и въобще като цяло дали си приличат и заслужава ли си да се прочетат, защото са ми непознати като имена? Също така имаше някаква рекламка за "Story"и "Блясък" - поредица трилъри на Джейн Ан Кренц, Джули Гаруд, Патриша Корнуел....ее тях смятам да ги :D но те са ми познати и ги харесвам, поне първите две, да не лъжа :) иии някой ако не е разбрал, разбирам го :) ...загубих се !!!

Абе, те тия книжлета дето са притурка на списания, са нещо като Арлекинчетата от едно време /изключвам тия последните дет рекламират/. Оставяме, че почти всички са издавани досега, ами и честно казано, май са избрали доста...досадни, даже тягостни книжлета.Със сигурност авторките имат по-добри попадения.1-2 от тия дето излязоха с Космополитън са такааааа, по-забавни докато ги четеш, и бърже-бърже ги забравяш. Абе, то това им е и целта де. Мен обаче много ме дразни шрифта, с който ги издават.Че хартията е вестникарска не ме притеснява /приемам, че са на рециклирана хартия и това е добре/, ама тия дребни букви,точно кат за вестник, вече са проблем- някак си правят нещата много несериозни /щот вестник чета и веднага хвърлям, а от книгата очаквам да си струва една идея повече/.

А аз имам един такъв въпрос. Мислите ли, че тия книжки, които вървят с вестници, списания и тем подобни трябва да имат същия период на изчакване за сканиране, като останалите. Въпросът ми е породен от това, че те се продават за седмица /максимум месец, в зависимост към какво са прикрепени/ и после или са разпродадени или се връщат, не стои въпросът за залежаването им по книжарниците. И друго питане имам. Тия известните авторки като Кренц, Гарууд, и т.н., които вървят с Блясък и Стори, как е качеството - не на хартия, щото тя е ясна, говоря за превод. Това същия превод, който имаме от преди това ли е /било то от Хермес, Бард или друго издателство/, или качеството е според цената им.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.