Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Мерси, момичета. В момента в който споделим нова книжка с вас, знам, че целия труд си е заслужавал. А точно тази докосна сърцето ми, надявам да я прочете със същото удоволствие с което работих по нея. Приятни мигове с всеотдайния повелител на стихиите Хю Маклийн и неговата прекрасна Катриона.

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Момичета както винаги сте страхотни Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Едно огромно БЛАГОДАРЯ :)

Просто съм без думи, момичета, страхотни сте! В полунощ реших да хвърля едно очо в Ескейпа и хоп... що да видя - нова книжка с любимите ми братя :( Благодаря ви много, ще мога да се насладя на фамилия Маклийн, тъй като съм в отпуск :) Като прочета, ще пиша, но не се съмнявам, че още един от "прокълнатите" братя ще разтупка сърчицето ми :) Обичам ви, момичета, а сега изчезвам да четааааааа :)

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Благодаря за прекрасния шедьовър на всички потрудили се да достигне до нас!!!

Публикувано изображение

Просто съм без думи, момичета, страхотни сте! В полунощ реших да хвърля едно очо в Ескейпа и хоп... що да видя - нова книжка с любимите ми братя :) Благодаря ви много, ще мога да се насладя на фамилия Маклийн, тъй като съм в отпуск :) Като прочета, ще пиша, но не се съмнявам, че още един от "прокълнатите" братя ще разтупка сърчицето ми :) Обичам ви, момичета, а сега изчезвам да четааааааа :)

И аз така. Щях да я подхвана веднага, ако не бях толкова уморена, но сега съм я отворила и ... нека кажа така: Салатата е добра вечеря все пак!

• Автор

Ами.. време е за следващата порция редактирани книги, дами. Заповядайте:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6098

Момичета благодаря ви за новата страхотно преведена книга(защото няма съмнение, че е такава)! Нямам търпение да се запозная с историята на поредния буреносен МакЛийн. :D

Публикувано изображение

ПП: Корицата е страхотна!

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

Олеее благодаря ви за четвъртата книга от поредицата "Проклятието на МакЛийн" ахаха нека го видим Хю какво го очаква досега най опасна излезе сестра им Фиона :help: Всичките са невероятни и естествено благодаря на всички работили върху книжката и да кажа на Инчето че корицата е невероятна...думи нямам .Майсторка си на кориците :D

Публикувано изображение

Хмъмъ....и аз да БЛАГОДАРЯ....леле,въй, въх и мале, потресена съм от скоростта и доволна, преди няколко дни се зачетох, когато още не беше готова, започнах да гризя нокти и сега уауу (живота е хубав),нахвърлих и се, въпреки че не съм чела останалите и май ги почвам в лош ред, но.......невероятно и пак Благодаря!!! :)

И аз искам да се присъединя към благодарностите;) Благодаря Ви момичета,че отново ни зарадвахте с нов превод и преди всичко,че не ни забравяте и ни поднасяте книга след книга. Аз амм такова...да си призная явноУ съм изпуснала тази поредица,та питането ми дали поредицата може да се чете в обратен ред или всичко е навързано и трябва да започна от книга 1?:)

Те са една сестра и четирима братя. Всяка книжка е за всеки от тях. Аз лично мисля, че може и едно към гьотерен. Обединява ги проклятието, което ги преследва и една старица Нора дето знам ли като се запознаете с нея на живо може после като непозната мъдростта й да стигне до вас. С две думи аве давайте както.

Момичета, благодаря за поредната невероятна книжка с която ни зарадвахте :tongue2:.

И аз благодаря за новата книга, както и за пакета редакции. Знам, че и двете изискват много труд. Благодаря ви, момичета

Публикувано изображение

Аве аз си трая за благодарностите за пакета щото грам не мога припаря до тях, но знаете добре, че от кухнята знам кво е чудо. И някой ден като свършат проектите на Дрийма разбирай некъде 2178 ша е сигур ша мога си почета с кеф, така че поклон за труда ви. А за сега се грижа ви създавам още работа.

Няма наш превод, който да не съм обикнала с цялото си сърце, но за предстоящата примиера пазя изключително местенце в него. Книга, която четох пет пъти и която отново ще прочета, няма как да не е сред моите най любими бебета. Ети, слънчице нямам думи да изразя кефа си от това че откри тази авторка за нас (то не помня дали пак Бобчо Фитийлджийката не беше замесена). Орли, Яне, Крис, поклон пред труда ви щото да се смея и възхищавам всеки път когато я "разгърна". Сварената, ставаш ми приоритет безусловно! Ема, ти си шматката, на която силно се надявам да приличам. Виж Алекс е къде по- разбран и улегнал от мъжо като му светне що е то Емалийн. Инс има ли нужда да казвам, че корицата е върха след като още ми стои на деска? Та, Дами на вниманието ви новата ми любов:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6146

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Да ни е честита новата книжка! :):cheers:

Ети, Крис, Орли, Яне,Тори - вие, които направихте така, че тази книга да стигне до нас - БЛАГОДАРЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ за невероятната история и страхотния избор!!! :*

Ине, върховна корица! Продължавай в същия дух!

А на всички останали, които все още не сте се запознали с това чудо на природата Емалийн - побързайте!

Защото това е една супер интересна, забавна и интригуваща книга, която ще остави незабравими мигове на удоволствие у вас.

Споделям мнението на Съни. Тази книга има специално място в сърцето ми. Признавам си, след като прочетох резюмето бях малко предубедена. Но ме грабна от първата страница и за секунда не ме е отегчила. Горещо препоръчвам на всички, които харесват интересни и борбени героини. Веднъж запознаеш ли се с Ема, няма как да я забравиш. Приятно четене.

Момичета благодаря ви от все сърце за книгите които превеждате и редактирате! Невероятни сте :* :* :):cheers:

Ееее невероятни сте обаче немога да ви смогна на новите книжки :lol6: чета си аз Лайза Клейпас и кво става излиза книгата за Хю МакЛийн и сега тъкмо прочетох "Ще те открия някой ден" На Лайзичка еее излиза друга :huh: ще ме побъркате вече незнам какво да правя :) Да ви кажа тези книги на Лайза са невероятни и тя много добра писателка.Като почне да ги описва главните няма равна а за романтиката и любовта да не говорим и не на последно място много ми харесва накрая мъжете какви любвеобилни стават :) всяка жена да мечтае за такъв особено за Алекс Редфорд хаха Дерек Крейвън много ме разчуства :( и така обаче тая Джулия ми идваше да я убия ...побърка Деймън ...аз на негово място точно тва щях да направя щях да й извия вратлето :) особено накрая като реши да се жени за Логан е тва вече беше върха и добре я отвлече от театъра и да и покаже с кого си има работа.Аз на нейно място хич няма да се чудя ...тя голямо мислене му удари :) Почвам за Логан пък Хю ще ме чака няма къде да иде и после почвам "Идеалната съпруга " просто няма да я пропусна.И аз благодаря много на всички работили върху новата книга и продължавайте все така да ни радвате :clown: Страшни стеее :huh:

Лайза е собено скъпа на нас авторка, но слава богу се издава. Ние малко одим по сукаците да търсим туй дето го не или дето направило дупка у панталона. Сори че така те триумим ама пък ти си бъди последователна. Дет се вика то освен вирус нема ко да ги изтрие от компа. И естествено чакаме отзиви.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.