Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Лелеле момичета много Ви благодаря!!! Точно се чудих коя книжка да почна и ето, че ни радвате с нов превод!! Още като прочетох главите, които бяхте пуснали много зор ми стана за книжката и ето че ще е прочета :clown:)) Ине, корицата е направо приказна - страшно много ми харесва. :huh:

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Малиий откога я чакам, Мариетка. Благодаря, мила. Чудесна си. На всички, помагнали на ЕТИ, благодаря страшно много. С Орли по скайпа се четем, не знаех, че помага, ах, хитруша. Сядам и я започвам!!!! От корицата този път и аз съм запленена, Инче.

"Оставя съпруга си да живее както му хареса и не харчи много"....добре, без съмнение "Идеалната", това би дало повод и на някой мъж да се размечтае....ее, всеки има право да си помечтае ;) аз в момента за четири или шест броя очи, но...прекалено много искам! Благодарности отново, идея си нямам как се случват нещата толкова бързо, с възхита приемам всичко новичко и прясно!

Благодаря на целия Дрийм и на Тори, без чиято помощ книгата нямаше да е това, което е! Но искам да благодаря и на един много специален човек, който беше причината да се запозная с тази невероятна авторка Елизабет Боил и с още по-невероятната Емалийн. Боби, задължена съм ти доживот! Благодаря ти! :) Не знам за Съни, но на мен книгата определено ми влезе под кожата и се настани завинаги в сърцето ми. Надявам се, докато четете да усетите любовта и старанието, с които я превеждах. Приятно четене!

Момичета благодаря, пооправихте един крив ден! Бъдете все така ентусиазирани да откривате "съкровища"

Ох, божичкоооо, влизам си най-спокойно в ескейпа да тропна следващо торентче и ооооо, изненадааааа..... Емалийн ми намига насреща.Публикувано изображение Ръчките ми се разтрепераха, краците ми омекнаха от предвкусваното щастие да четем Емалийн на БГ.Публикувано изображение Може ли човек да опише с думи прости какво е радостта, преизпълнила душата му, когато невероятното става реалност? Може ли да вкусим щастието, което преизпълва съцето ни от сдъбването на дългожадувана мечта? Знам само, че сърцето ми прелива от толкова положителни емоции, че ми иде да прегръщам и разцелувам всички наред, де кой успея да докопам. Огромни благодарности, мила Ети и на всички мили дами, виновнички за поредния вълшебен подарък.Публикувано изображение

Мила Ети, дано да продължиш да ни омагьосваш с още и още дози Елизабет Бойл :)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Честито и от мен, Етиии! Знаеш, че Ема ме грабна от първия миг и не можах да отлепна, докато не й видях края. Пожелавам ти всички книги, с които се захванеш, да са като нея и ще чакам с нетърпение Джак.

Ох, божичкоооо, влизам си най-спокойно в ескейпа да тропна следващо торентче и ооооо, изненадааааа..... Емалийн ми намига насреща.Публикувано изображение Ръчките ми се разтрепераха, краците ми омекнаха от предвкусваното щастие да четем Емалийн на БГ.Публикувано изображение Може ли човек да опише с думи прости какво е радостта, преизпълнила душата му, когато невероятното става реалност? Може ли да вкусим щастието, което преизпълва съцето ни от сдъбването на дългожадувана мечта? Знам само, че сърцето ми прелива от толкова положителни емоции, че ми иде да прегръщам и разцелувам всички наред, де кой успея да докопам. Огромни благодарности, мила Ети и на всички мили дами, виновнички за поредния вълшебен подарък.Публикувано изображение

Мила Ети, дано да продължиш да ни омагьосваш с още и още дози Елизабет Бойл :*

Ша ти кажа аз на теб кой е виновника си имаме Емалийн на бг. Първите благодарности са за теб Бобчо дето ни открехна а Ети залапа като шаран въдица. Вторите естествено са за сичките ми слънца от Дрийма щот те читаво не пропускат. Повтарям се но тази книга беше дългочакана и много ама много долюбвана от мен премиера. Дано не прозвучи все едно не си обичам другите бебета. Хю също беше толкова тропана премиера. А сега ни чака един Хаус. Но Ема и Хю някак бяха разкошния завършек на едно лято. Е чака ни златна есен с един доктор Хаус ама малко по различен и много по интерясен. Скоро.... по Дрийм ТВ. Обещаям

Работни пчелички, БЛАГОДАРЯ за новите преводи! :D:lol6:;)

Ееее, Боби, стопли ми сърчицето с прекрасния си коментар. Каква по-голяма награда за това! А и недей да скромничиш, защото ти си най-голямата виновница Ема да види бял свят. Яне, благодаря ти, мила, за хубавите думи! И ти знаеш, че ако не се беше намесила, щяхме още да я чакаме. А, колкото до Джак, ще дойде и неговия ред, но нека първо оставим време на всички да се насладят на тази разкошотия, като междувременно ги зарадваме и с някой друг проект.

С малко закъснение, голяяяма честитка за Янето и Ети. Аз малко зад кадър и нелегално прочетох и двете книжки (нямах търпение) и самия факт, че успях да ги сместя между шофьорски курсове, неработещи детски градини, плаж и две хлапета, е достатъчен за да изрази мнението ми. Моите нещица останаха малко на заден план Публикувано изображение , ама си струваше. Сладурки, четенето е удоволствие, но общуването с вас е по-голям кеф. Давайте в същия дух!

Публикувано изображение

Благодаря за книжката на Ети, редакторките, Дрийм Тийма и всички други помагачи. Корицата е много хубава. Книгата още от резюмето звучи необикновено и интригуващо. Нямам търпение да я почна. :)

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

Ети,благодаря ти за новата книга,както и на всички виновници тя да се роди на български език :lol6: Откакто ми разказа за нея нямам търпение да я прочета :D

Публикувано изображение

И от мен ограмно "БЛАГОДАРЯ" на целия екип за новите книги.

А, колкото до Джак, ще дойде и неговия ред, ...

Ехаааа, Етиии, страхотна новина Публикувано изображение Поредичката е толкова великолепна, че с всяка следваща възхитителна красота ставах все по-кръвожадна за още и още Елизабет Бойл и как си бях наточила яко зъбите да сгризам всинките и опаааааа... устремът ми бе жестоко секнат след 3-тата Love Letters From a Duke (уникално-забавен роман който през цялото време ми напомняше "Мъжът на моите мечти" на Джоанка), щото 4-тата Confessions of a Little Black Gown и 6-тата - Lord Langley Is Back in Town ги няма на руски. Публикувано изображение Боже, направо бях кат риба на сухо, същисана и нещастна, че не мога да докопам тез невероятно-разкошни романи. Ети,слънце, ужасяващо силно - до болка се радвам, че ще четем на БГ още романи от тази завладяваща поредица. :down:

Е чака ни златна есен с един доктор Хаус ама малко по различен и много по интерясен. Скоро.... по Дрийм ТВ. Обещаям

Ехааа, Сънчооо, туй да не е "Дявола" ??? Малиииии, и него дядо попееее ... Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Благодаря за книжката.Нямам търпение да опитам нов автор.

Боби, да ти издам една тайна от кухнята Публикувано изображение Имам намерението да опаткам цялата поредица на Елизабет Боил, че и другата, която е свързана с нея. Това разбира се е, ако авторката се хареса, в което не се и съмнявам. Въпроса е, че ще сме късметлийки, ако приключа до 2178г.

Прочетох първите две глави , от новият проект на Дрийм -а и направо нямам търпени е цялата книжка . От много време не се случвало нещо така да ме развълнува ,още от първата страница , е изключвам Линда . Благодаря ви!

Прочетох първите две глави , от новият проект на Дрийм -а и направо нямам търпени е цялата книжка . От много време не се случвало нещо така да ме развълнува ,още от първата страница , е изключвам Линда . Благодаря ви!

За порен път имаме"съвпадък" в мнението :biggrin:

Здравейте мацки, хайде като по вещи в четенето да ми предложите някоя книжка. Като автор ми харесва Сандра Браун, падам си по съвремените романи. Ако се сещате за някоя книжка и автор подобни на нея моля кажете. Ще съм Ви безкрайно благодарна. Поздрави на целия екип за добрата им работа :angry:

Можеш да пробваш с книгите на Линда Хауърд. :)

Здравейте мацки, хайде като по вещи в четенето да ми предложите някоя книжка. Като автор ми харесва Сандра Браун, падам си по съвремените романи. Ако се сещате за някоя книжка и автор подобни на нея моля кажете. Ще съм Ви безкрайно благодарна. Поздрави на целия екип за добрата им работа :)

Ето тук сме обсъждали доста от съвременните романи http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=165655&st=0 . Аз доста съвременни прочетох напоследък и също ходатайствам за Линда Хауърд, Лайза Клейпас, Джейн Ан Кренц, Джули Гарууд... ако споделиш какво горе долу като сюжет ти се чете ще предложим направо книги ;)

Няколко ново сканирани книги от Ели:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6174

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6175

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6176

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6213

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6214

Момичета дали някой прочете "Кръв" на Александрина Железова. Попаднах на някакви коментари, но не са ми достатъчни, пък и нещо не ми остана време да отскоча до някоя книжарница, за да поогледам книгата. Прави ми впечатление, че нета е пълен с негативи, но от хора които още не са прочели книгата, тук таме нещо положително и отново негативно, вече от хора прочели книгата, които вместо да поразкажат впечатления от историята или от стила на писане само я сравняват със "Здрач"...Дообре, ама като в "Здрач" героите са 17-годишни, вампири ли има, главните героини ли си приличат или просто има някакъв леко фантастичен момент и заради това ги слагат в една група...нищо не разбрах и не мога да си съставя мнение, освен по някакъв откъс, толкова препълнен с "беше-ло" елементи и повторения, че откачих докато го прочетох. Та моля, ако някой е чел да ми помогне в избора, сигурна съм че само тук може да ме убедите да си купя или тотално да се откажа от книгата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.