Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Няколко нови книги от Ели \helyg\:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6632

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6631

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6622

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6621

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте. Знам, че всички тук харесвате личното творчество, затова бих искала да ви помоля да разгледате моя блог. Надявам се, че ще ви хареса. :whist:

http://everlasting-velvetrose.blogspot.com/

Много ми хареса списанието, прочетох го цялото и с нетърпение чакам брой 2. Тихи, чудесна първа статия, веднага ме грабна с чудството си за хумор, непременно ще те чета и занапред.

Здравейте. Знам, че всички тук харесвате личното творчество, затова бих искала да ви помоля да разгледате моя блог. Надявам се, че ще ви хареса. :speak:

http://everlasting-v...e.blogspot.com/

Много красиви неща прочетох в блога ти:D

Издирвам една историческа поредица ,не си спомням нищо за нея освен ,че стваше дума за няколко приятелки. Бяха нещо като литературен кръг и никой не ги забелязваше на баловете , на които ходеха. Нещо от рода на ''Увехнали цветя".... Някакви идей?

Редактирано от BellaBass (преглед на промените)

Издирвам една историческа поредица ,не си спомням нищо за нея освен ,че стваше дума за няколко приятелки. Бяха нещо като литературен кръг и никой не ги забелязваше на баловете , на които ходеха. Нещо от рода на ''Овехнали цветя".... Някакви идей?

Мила на мен ми напомня на книгите от една поредица на Лайза Клейпас - "Увехнали цветя" :D и ако за нея говориш ги имам на английски и ти ги пращам :)

"Увехналите цветя" са четири девойки със сериозни проблеми в намирането на съпруг. Прекарват баловете и събиранията, сврени в някой ъгъл, като зрители. Това са Анабел Пейтън, Лилиан и Дейзи Бауман и Иви Дженър. Решават да обединят усилията си и да си помагат една на друга в тежката задача.

Мила на мен ми напомня на книгите от една поредица на Лайза Клейпас - "Увехнали цветя" :D и ако за нея говориш ги имам на английски и ти ги пращам :)

"Увехналите цветя" са четири девойки със сериозни проблеми в намирането на съпруг. Прекарват баловете и събиранията, сврени в някой ъгъл, като зрители. Това са Анабел Пейтън, Лилиан и Дейзи Бауман и Иви Дженър. Решават да обединят усилията си и да си помагат една на друга в тежката задача.

Ужас , от бързане и правописна грешкаПубликувано изображение Точно тази е поредицата , но си мислех , че има нещо преведено :( :( Бях чела анотации на книгите и много ми харесаха. За сега ще се спра на Джулия Куин :(

Мне само анотациите са преведени :) . Аз ги свалих всички от поредицата и все се каня да ги прочета ама все време не стига. Ако четеш на руски ги има преведени, но друго си е на български. Да ти кажа и Джулия Куин не е лош избор та приятно четене :D .

Някои книги дадени в темата с линковете ги няма налични в Escape. Може ли някой да пусне Арабски нощи на Лора Паркър, Среднощна гълъбица на Роксана Бекнъл, Докосни зората на Шели Милър, Загубена любов, последна любов на Розмари Роджърс, Венчана за риска на Катрин О`Нийл

Редактирано от an8 (преглед на промените)

Някои книги дадени в темата с линковете ги няма налични в Escape. Може ли някой да пусне Арабски нощи на Лора Паркър, Среднощна гълъбица на Роксана Бекнъл, Докосни зората на Шели Милър, Загубена любов, последна любов на Розмари Роджърс, Венчана за риска на Катрин О`Нийл

Ако са в пдф /още необърнати в текст/, ще ги кача още довечера, че сега тичам по задачи. Ако са в текст вече, редакторките ще им направят козметика /да ги гримират и напудрят/ и ще ги качим, но ще отнеме повечко време, няма да стане за днес.

Ураааааа, рускините качиха Burning Lamp на Амандичка Публикувано изображение Ей кат по поръчка точно за почивните дни, малииии иде ми да ги разцелувам от кръвожаден кеф. Фърлям моменталически всичко друго и със зверско настървение я загризвам. Мали, малииии откога й се мераклисвах Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Пак съм аз.

Арабски нощи на Лора Паркър

Венчана за риска на Катрин О`Нийл

Докосни зората на Шели Милър

Качени са тези вече.

Среднощна гълъбица на Роксана Бекнъл

Тази е в текст, оставям я на редакторите за оформление

Загубена любов, последна любов на Розмари Роджърс

А за тази... аууу, трябва да си мазохист да я четеш. Тя е от една много дълга, скучна, и гадна /лично мнение/ поредица/, и си казвам мнението, въпреки, че аз съм я сканирала. Та понеже цялата поредица е в текст, по-добре е да я качим в един торент, като също я оставям редакторките да я оформят.

Серия: Morgan/ Challenger

1. Sweet Savage Love (1974) Сладка дива любов /1 и 2 том/

2. Dark Fires (1975) Джини/ Стив

3. Wicked Loving Lies (1976) Развратни игри

4. Bound by Desire (1988 ) Дълго потискана страст

5. Lost Love, Last Love (1980) Загубена любов, последна любов

6. Savage Desire (2000) тази не е превеждана

Момичета, някой случайно да е чел новата книга на Шерилин Кениън - НОЩНИ ЛОВЦИ: Мечтан любовник на издателство ИБИС. Моля, споделете дали ви е харесала, за да знам дали си струва да си я купувам. Благодаря ви, предварително!

Неви ,не само си струва,ами е просто........ПРЕКРАСНА!!!

Петето беше спретнала един страхотно изчерпателен коментар/дори и ИБИС го постнаха

на стената си във Фейсбук/

Аз лично с удоволствие си прелиствам за ..хЪм.....10-ти път поне книгата ;)

Може ли Светла Николова да ми драсне едно ЛС?

Ето две нови :whist:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6697

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6665

Приятно четене! :whist:

Момичета случайно да знаете дали няма да издават нещо скоро на Клейпас или на Барбара Фрийти, че отдавна не е излизало нищо :tongue2:

3. Wicked Loving Lies (1976) Развратни игри

Това лично съм го редактирала, че и на "поправка" се явявах-ще се радвам някой да я прочете!

Момичета случайно да знаете дали няма да издават нещо скоро на Клейпас или на Барбара Фрийти, че отдавна не е излизало нищо :)

Хм, бяхме си писали с Плеяда, твърдяха, че са взели правата на някакви книги на Клейпас.ама много време мина пък нищо не се е появило. Аз на трях много им нямам вяра....

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Ето едно сканче от Violeta_63:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6705

Приятни четене! :tongue2:

Искам да попитам дали има някой

Живея, за да отмъщавам

на Айрис Йохансен ? :)

Имам тази книга.

Момичета искам да помоля ако някой знае за какво става дума или по-скоро за кого в следващите книжки от поредицата за сем. Бриджъртън да сподели. До колкото ми е известно поредицата се състои от осем книжки и две новели . Не се сещам къде съм го прочела ....;( Просто това любопитство ще ме убие ;) А , дали Дрийма има намерение да преведе останалите книжки?

Момичета искам да помоля ако някой знае за какво става дума или по-скоро за кого в следващите книжки от поредицата за сем. Бриджъртън да сподели. До колкото ми е известно поредицата се състои от осем книжки и две новели . Не се сещам къде съм го прочела ....;(

Просто това любопитство ще ме убие ;) А , дали Дрийма има намерение да преведе останалите книжки?

Да отговоря на въпроса като най-пряко заинтересована ;) Бриджъртън са под моя опека. Смятам да преведа всички, следващата би трябвало да се появи на бял свят до месец-два, надявам се, ако не ни мине котка път.

Трета, която прескочихме, е за Бенедикт и Софи - любов от пръв поглед, дълга раздяла и много драматично и до голяма степен странно събиране.

Пета е за Елоиз - устатата, жизнената, любопитната и всичко в този смисъл, за което можеш да се сетиш - и Филип. Малко драма, много смях. Той има две деца - близнаци, които не я посрещат особено мило.

Тези са най-скорошните. Иначе, доколкото си спомням всички резюмета ги бяхме правили за блога на Гането.

Що се отнася до намеренията, смятам да преведа цялата поредица. Като сме се хванали на хорото, ще го играем докрай.

Редактирано от julie81 (преглед на промените)

Да отговоря на въпроса като най-пряко заинтересована :) Бриджъртън са под моя опека. Смятам да преведа всички, следващата би трябвало да се появи на бял свят до месец-два, надявам се, ако не ни мине котка път.

Трета, която прескочихме, е за Бенедикт и Софи - любов от пръв поглед, дълга раздяла и много драматично и до голяма степен странно събиране.

Пета е за Елоиз - устатата, жизнената, любопитната и всичко в този смисъл, за което можеш да се сетиш - и Филип. Малко драма, много смях. Той има две деца - близнаци, които не я посрещат особено мило.

Тези са най-скорошните. Иначе, доколкото си спомням всички резюмета ги бяхме правили за блога на Гането.

Що се отнася до намеренията, смятам да преведа цялата поредица. Като сме се хванали на хорото, ще го играем докрай.

Прекрасно !

Благодаря ти , сега ще погледна в блога ;) ;) :mark: :mark: :mark:

Момичета случайно да знаете дали няма да издават нещо скоро на Клейпас или на Барбара Фрийти, че отдавна не е излизало нищо :)

На Лайза до края на годината от Ергон ще издадат първата книга от Хатауей.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.