Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Момичета дали някой прочете "Кръв" на Александрина Железова. Попаднах на някакви коментари, но не са ми достатъчни, пък и нещо не ми остана време да отскоча до някоя книжарница, за да поогледам книгата. Прави ми впечатление, че нета е пълен с негативи, но от хора които още не са прочели книгата, тук таме нещо положително и отново негативно, вече от хора прочели книгата, които вместо да поразкажат впечатления от историята или от стила на писане само я сравняват със "Здрач"...Дообре, ама като в "Здрач" героите са 17-годишни, вампири ли има, главните героини ли си приличат или просто има някакъв леко фантастичен момент и заради това ги слагат в една група...нищо не разбрах и не мога да си съставя мнение, освен по някакъв откъс, толкова препълнен с "беше-ло" елементи и повторения, че откачих докато го прочетох.

Та моля, ако някой е чел да ми помогне в избора, сигурна съм че само тук може да ме убедите да си купя или тотално да се откажа от книгата.

Аз също все още не съм прочела книгата, но едно момиче беше се изказало, че е била по-добра от Дневниците. Поне останах с впечатлението, че няма вампири, но не съм сигурна. :ohmy:

• Отговори 2k
  • Прегледи 300,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Джени, благодаря ти, че ме заместваш в качването, когато нямам време.

Аз пак да питам, тъй като предния път когато поисках мненията на множеството ми отговори само Гането.

Относно книжките с вестници и списания - какъв според вас е периода, който трябва да се изчаква от пускането им по реповете до евентуално сканиране.

За да не съм голословна, ще ви дам няколко факта.

Вместо изданията на Блясък, можеше да имам първите издания на книгите.

Мъжът, момчето - Бард, 2003

Още си секси парче - Кръгозор, 2005

В опасност - Бард, 2007

Каква е разликата дали съм сканирала това от РЕП-а, от което следващия месец няма и помен да има, или издание от преди най-малко 5 години?

Ето тук сме обсъждали доста от съвременните романи http://www.kaldata.c...pic=165655&st=0 . Аз доста съвременни прочетох напоследък и също ходатайствам за Линда Хауърд, Лайза Клейпас, Джейн Ан Кренц, Джули Гарууд... ако споделиш какво горе долу като сюжет ти се чете ще предложим направо книги :ohmy:

Благодаря за отговора. Вече прочетох една книжка на Линда Хауърд, хареса ми, но не ме разтърси. Сега започвам Нора Робъртс Божествено зло. Иначе харесвам сюжети изпълнени с опасности и романтика. Не знам как да ти го обясня. Горе долу ме ориантира в авторите и благодаря много за това.

Според мен месец-два ще са достатъчни, тъй като книгите със списания се изчерпват за 2-3 дена от будките. :ohmy:

Благодаря за отговора. Вече прочетох една книжка на Линда Хауърд, хареса ми, но не ме разтърси. Сега започвам Нора Робъртс Божествено зло. Иначе харесвам сюжети изпълнени с опасности и романтика. Не знам как да ти го обясня. Горе долу ме ориантира в авторите и благодаря много за това.

Под опасности разбирам повече кримка, значи поредицата за ФБР на Джули Гарууд (първата е "Разбивач на сърца"), тюлените на Марлис Мелтън (първата е "Не ме забравяй"), иии на Норчето поредицата "Знакът на седемте" - само че в нея има малко паранормален елемент и не знам до колко ти понасят такива неща. Толкова мога да ти препоръчам от скромните ми познания в тази област, ако се заинтересуваш от изброеното от мен, пиши ми и ще ти пораскажа на две на три :ohmy:

• Автор

Ели, дай им три месеца - предостатъчно са, според мен.

За мене и един е твърде много точно за тези книжки. Защото както Дженито каза, след 3 дни не можеш да ги откриеш по реповете. За тия, които пуснах по-горе ми се наложи да обиколя два града /всичките им репове/, докато ми ги изровят. На въпросът - връщате ли с вестниците и списанията тия книги обратно? ми отговарят - "да, връщаме всичко старо". Но на въпрос - не може ли да поискате да ви изпратят обратно някоя си от тия книги? ми се отговаря, "аааа, но аз не връщам, а ги разпродавам, и много бързо ги свършвам". Та, ще се съобразя със срок, който кажете, но нека си кажат мнението повечето хора. Току-що сканирах още една от тях, но ще я задържа, докато видя на какво мнение са потребителите. И търся под дърво и камък първите три от поредицата, която върви със Журнал за жената. Не сварих да си ги купя и не мога да намеря никъде останали бройки от тях.

Ели, няма какво да чакаш, ами ги мятай веднага, когато ти попадне някоя от книжките. Отдавна няма нови сканове и всичко новичко е добре дошло.

И аз това казвах. Те всъщност не са нови книги. Тази, която сега задържам, докато видя повече мнения относно срока им, е издавана от Плеяда през 1996 г. Но както кажете, така да бъде - месец, два, три... колкото искате, ще изчаквам.

Ами относно книгите от списания и според мен месец е достатъчно. Аз си вземам тези от Журнал за жената, така че мога да ги поема и за сканиране. Благодаря за страхотните книжки които превеждате. За нас скараните с английския.

Ами относно книгите от списания и според мен месец е достатъчно. Аз си вземам тези от Журнал за жената, така че мога да ги поема и за сканиране. Благодаря за страхотните книжки които превеждате. За нас скараните с английския.

Първите три ми липсват на мен.

1."Приятелство от пандиза" - Оливия Голдсмит

2."Много гот" - Кармен Рийд

3."Цената на мълчанието" - Айлийн Гоудж

4."Добър в леглото" - Дженифър Уайнър - тази я имам, но ако искаш, може и ти да я сканнеш.

5."Още си секси парче" - Индия Найт - тази я пуснах днес.

6."Омагьосан живот" - Шарлот Вейл Алън - тази съм я сканирала и ще я пусна като се уточни срока.

7."Мъжът, момчето" - Тони Парсънс - тази я пуснах днес.

Момичета, ако някоя от вас има на Ф. дьо Лакло "Опасни връзки" ще погледне ли в края на стр.80 - "ще има и по-голям успех, тъй като на лицето й са изписани...... до края на стр., че при мен са текст върху текст и не се чете. Предварително благодаря.

Още ново сканирани книги благодарение на Ели:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6219

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6243

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6244

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6247

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6248

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

За книжките с вестници...Според мен месец е повече от добре.Много са евтини(най-много 6 лв) и повечето могат да си ги купят. Едва ли след месец ще се търсят,ако въобще ги има.Забелязвам,че на много места въобще не пристигат книги. Гледам,че някои сте ги качили.Изкушавам се да потърся Омагьосан живот,някой чел ли я е?

Още трички и това е за днес. Утре пак.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6249

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6250

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6251

Преглеждам заявките от ескейп и ще резюмирам какво се търси, не е поето за скан и вече е старичко издание:

Първата дама - Сюзън Елизабет Филипс

Марго Далтън - Даниел и червенокосата

Барбара Делински - Дар на съдбата

Барбара Делински - Баща по желание

Отново Саманта - Джоана Брандън

Бевърли Бартън - Изстрадана обич

Опасен полет – Ан Мари Дюкет

Взривена тишина - Дикси Браунинг

Магията на езерото - Лий Майкълс

Сандра Кенфийлд - Да съхраниш мига

Дъщерите на Пандора - Айрис Йохансон

Знаци на любовта - Линда Гудман

Тами Хоуг - Надпревара с похитител

Тами Хоуг - Куриерът трябва да умре

Лиза Джаксън - Мълчание

Лиза Джаксън - Грехове на миналото

Лиза Джаксън - Съдбовни грехове

Сюзън Луис - Жестока любов

Третата целувка - Джоана Мансел

Лирична соната - Робърта Лий

Опасна игра - Нора Робъртс

Джейн Ан Кренц - Игра на съдбата

Джейн Ан Кренц - Между редовете

Джейн Ан Кренц - Обрат на съдбата

Джейн Ан Кренц - Съдбовно завръщане

Лаура Ескивел - Като гореща вода за шоколад

Робърт Джеймс Уолър - Хиляда пътища

Сали Боумън - Карма

Моля, поразровете си из библиотеките, че доста заявки са се понатрупали неизпълнени, и който ги има и има възможност за сканиране, нека помогне. Ако ги имате, но нямате възможност за сканиране, пишете тук, някой в близост до вас може да ги вземе назаем, за да ги обработи. Повече подробности относно издателства, корици, резюмета относно заявките - в темата за заявки в ескейп. Благодаря!

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Ивето ако има нещо, аз ще ги поема за сканиране. Ще се завърна в отбора на сканировчиците! :cool:

Първите три ми липсват на мен.

1."Приятелство от пандиза" - Оливия Голдсмит

2."Много гот" - Кармен Рийд

3."Цената на мълчанието" - Айлийн Гоудж

4."Добър в леглото" - Дженифър Уайнър - тази я имам, но ако искаш, може и ти да я сканнеш.

5."Още си секси парче" - Индия Найт - тази я пуснах днес.

6."Омагьосан живот" - Шарлот Вейл Алън - тази съм я сканирала и ще я пусна като се уточни срока.

7."Мъжът, момчето" - Тони Парсънс - тази я пуснах днес.

Аз ще ги сканирам при първа възможност, че от другите по заявки не мога да помогна.

Преглеждам заявките от ескейп и ще резюмирам какво се търси, не е поето за скан и вече е старичко издание:

Тами Хоуг - Куриерът трябва да умре

Моля, поразровете си из библиотеките, че доста заявки са се понатрупали неизпълнени, и който ги има и има възможност за сканиране, нека помогне. Ако ги имате, но нямате възможност за сканиране, пишете тук, някой в близост до вас може да ги вземе назаем, за да ги обработи. Повече подробности относно издателства, корици, резюмета относно заявките - в темата за заявки в ескейп. Благодаря!

Имам Тами Хоуг, но нямам скенер. Живея в София. Ако не се намери от друго място и някой има желание, може да се свърже с мен.

Относно ОПАСНИ ВРЪЗКИ, писмото е

Писмо XXXVIII - а абзаца:

Знаете ли, че загубихте много повече, отколкото си представяте, като не се заехте с това момиченце? Тя е наистина сладка! Безхарактерна, без морални устои. Сам съдете колко леко и приятно е да бъдеш в нейната компания. Мисля, че никога няма да блесне със силни чувства, но всичко в нея подсказва жажда за усещания. Без да е умна и без да е хитра, тя притежава, ако може така да се каже, известно естествено лицемерие, което понякога учудва и мен самата и което ще има още по-голям успех, защото на лицето й са изписани са...........................търпение: тя се смее, сърди се, плаче, а после с истински пленително чистосърдечие ме моли да я просветя. Право да си кажа, почти ревнувам този, за когото е запазено това удоволствие.

Не знам дали ви писах, от четири-пет дни .... Благодаря за помощта, може пак на лични да ми пишеш, за съжаление аз нещо не успях да отговоря там.

Здравейте! Сега започнах да чета "Ловен инстинкт" на Даяна Палмър и забелязах, че ми липсват страници 58-59. Ако някой ги намери, ще съм много благодарна.

Здравейте!

Сега започнах да чета "Ловен инстинкт" на Даяна Палмър и забелязах, че ми липсват страници 58-59. Ако някой ги намери, ще съм много благодарна.

Виж тук.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=2212

Би трябвало да е цялата книга.

Имам Тами Хоуг, но нямам скенер. Живея в София. Ако не се намери от друго място и някой има желание, може да се свърже с мен.

Май ще мога да ударя едно рамо със сканирането, но ще съм в София след седмица. Ако и Ели, като по-паметливо дете, ми напомни /защото съм заплес от класа/, ще пиша да се уговорим.

Май ще мога да ударя едно рамо със сканирането, но ще съм в София след седмица. Ако и Ели, като по-паметливо дете, ми напомни /защото съм заплес от класа/, ще пиша да се уговорим.

Ще ти пиша по скайпа да се разберем, че от другата седмица и аз ще съм по-свободна.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6255

Ето една и от мене -Невинна като грях на Елизабет Лоуел

Тази седмица Dream TV излъчва една приказка, която всички ние обичаме от детството си. Само, че Главният герой в тази приказка подозрително прилича на един герой в нашумял напоследък сериал. Да видим каква симбиоза ще се получи между двете. За изключителната продукция са виновни Найти , Крис, Гай, Джул и целия Дрийм разбира се, за което много ама много им благодаря и ги целувам. Предупреждавам гледа се наведнъж със затаен дъх. Естествено за оформлението отново обвинявам всъвършенство Ин. Благодаря и на теб слънце, че винаги се грижиш за чудесното оформление. Та какво да ви пожелая друго освен приятно гледане:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6268

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.