Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Голямо БЛАГОДАРЯ момичета за поредната разкошотия!!!! :(

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Навярно някои от вас се питат, защо сме започнали да превеждаме направо втората книга в поредицата. Една от причините е, че не успяхме да открием сканирана първата. Та имаме молба, ако може да се поразтърсите из нета за - A Kiss at Midnight (2010) на Eloisa James от Series «Happily Ever After...

Знам, че някои от вас са истински магьосници в издирването на романи и ще сме много благодарни, ако успеем да се доберем до нея.

Благодарим предварително и дано Когато Красавицата укроти Звяра, да ви хареса. Аз лично завиждам на всички, които все още не са я чели. Прекрасна е.

Навярно някои от вас се питат, защо сме започнали да превеждаме направо втората книга в поредицата. Една от причините е, че не успяхме да открием сканирана първата. Та имаме молба, ако може да се поразтърсите из нета за - A Kiss at Midnight (2010) на Eloisa James от Series «Happily Ever After...

Знам, че някои от вас са истински магьосници в издирването на романи и ще сме много благодарни, ако успеем да се доберем до нея.

Благодарим предварително и дано Когато Красавицата укроти Звяра, да ви хареса. Аз лично завиждам на всички, които все още не са я чели. Прекрасна е.

Намерих я във pdf файл. Ако все още я търсиш - свирни пращам ти я веднага.

А аз мисля до час някъде да кача всички романи на Елоиза Джеймс на английски /без тоя дето ще излиза през декември/ в един колективен торент след малко - пак в пдф.

Милички благодарности и от мен за страхотната книга :( :(

Публикувано изображение

Благодаря ви за новия превод Найти, Крис, Гай, Джул и целия Дрийм. :wors: Харесва ми българския вариант на корицата. :P Хихи, щом главния мяза на Хаус, то книгата ще е мнооого

забавна и интересна(останах с впечатлението от пуснатото в другата тема, че и главната си я бива). Ще се очертае ползотворно четене. :no-no:

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

Благдаря много, за късмет тук има доста сръчни момичета и вече успяха да ми я намерят.

Намерих я във pdf файл. Ако все още я търсиш - свирни пращам ти я веднага.

Много, много благодаря за най-новата книжка. С голямо удоволствие я прочетох и трябва да кажа, че това е една от най-хубавите книги, които съм чела! Отново благодаря за огромния труд, който сте положили! А колкото до авторката, забелязах, че и харесват приказните теми и има и книги със сюжети по пиеси на Шекспир. Надявам се, да се спрете и на други нейни книжки.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6276

Неподходящ заложник на Елизабет Лоуел.

След 5 месеа ще кача и последната/засега/ от поредицата. :D

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6276

Неподходящ заложник на Елизабет Лоуел.

След 5 месеа ще кача и последната/засега/ от поредицата. :D

Книгата е пусната за първи път в този форум на 03 декември 2008 от lunichkata90. Вероятно скан от Дубина. "Цената на измамата" не е необходимо да я сканираш. Имаме я сканирана и в текст, и е качена в тракера. Сканирана е и "Никога не е късно да умреш". Всички текстови книги обаче подлежат на козметична редакция от редакторките, преди да ги качим в тракера, тъй като съдържат много грешки, образувани при разпознаването. Не е сканирана само "Мъртво вълнение", тъй като е от 2010. Предполагам затова даваш срок от още 5 месеца.

За да не става дублиране на труд, желателно е преди да сканираш нещо да провериш първо в темата с линковете дали го няма вече като заглавие, и темата със списъците, за да видиш дали не е поето от някого. Успех!

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Под опасности разбирам повече кримка, значи поредицата за ФБР на Джули Гарууд (първата е "Разбивач на сърца"), тюлените на Марлис Мелтън (първата е "Не ме забравяй"), иии на Норчето поредицата "Знакът на седемте" - само че в нея има малко паранормален елемент и не знам до колко ти понасят такива неща. Толкова мога да ти препоръчам от скромните ми познания в тази област, ако се заинтересуваш от изброеното от мен, пиши ми и ще ти пораскажа на две на три :shock11:

Аз завърших с Норчето Божествено зло и мисля да се пробвам с Марлис Мелтън. Досега нищо нейно не съм чела.... дано ми хареса.

И от мен благодаря на целия екип. Книгата е много хубава прочетох я на един дъх. :)

Още трички и това е за днес. Утре пак.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6249

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6250

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6251

Преглеждам заявките от ескейп и ще резюмирам какво се търси, не е поето за скан и вече е старичко издание:

Първата дама - Сюзън Елизабет Филипс

Марго Далтън - Даниел и червенокосата

Барбара Делински - Дар на съдбата

Барбара Делински - Баща по желание

Отново Саманта - Джоана Брандън

Бевърли Бартън - Изстрадана обич

Опасен полет – Ан Мари Дюкет

Взривена тишина - Дикси Браунинг

Магията на езерото - Лий Майкълс

Сандра Кенфийлд - Да съхраниш мига

Дъщерите на Пандора - Айрис Йохансон

Знаци на любовта - Линда Гудман

Тами Хоуг - Надпревара с похитител

Тами Хоуг - Куриерът трябва да умре

Лиза Джаксън - Мълчание

Лиза Джаксън - Грехове на миналото

Лиза Джаксън - Съдбовни грехове

Сюзън Луис - Жестока любов

Третата целувка - Джоана Мансел

Лирична соната - Робърта Лий

Опасна игра - Нора Робъртс

Джейн Ан Кренц - Игра на съдбата

Джейн Ан Кренц - Между редовете

Джейн Ан Кренц - Обрат на съдбата

Джейн Ан Кренц - Съдбовно завръщане

Лаура Ескивел - Като гореща вода за шоколад

Робърт Джеймс Уолър - Хиляда пътища

Сали Боумън - Карма

Моля, поразровете си из библиотеките, че доста заявки са се понатрупали неизпълнени, и който ги има и има възможност за сканиране, нека помогне. Ако ги имате, но нямате възможност за сканиране, пишете тук, някой в близост до вас може да ги вземе назаем, за да ги обработи. Повече подробности относно издателства, корици, резюмета относно заявките - в темата за заявки в ескейп. Благодаря!

Имам повечето от тези книги ,но нямам скенер. Мога да ги предоставя за сканиране.

Редактирано от Тори (преглед на промените)

И от мен благодаря на целия екип. Книгата е много хубава прочетох я на един дъх. :)

Имам повечето от тези книги ,но нямам скенер. Мога да ги предоставя за сканиране.

Откъде си. Мога да поема за сканиране, ако си около мене близо.

Откъде си. Мога да поема за сканиране, ако си около мене близо.

Самоков

Аз съм от Великотърновския край. Ако не се появи някой, който е покрай теб, може да опитаме с пощенски пратки. Ако до няколко дни никой не се обади от Самоков със скенер и желание да сканира, и ти си съгласна да ми изпратиш книгите си срещу думата ми, че ще ти ги върна обратно след като ги сканирам, може да се пробваме. Само да предупредя, че книгите, за да се сканират се разтварят повечко, за да се притиснат добре към скенера и не мога да гарантирам, че ще ги върна във вид, в който са били. Ще ги пазя максимално, но на гръбчето на книгата след сканиране се получават гънки.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Благодаря , момичета,много книжки сте събрали.Сега нямам време за четене,но си ги трупам щастлива за по-добри времена.Ако ще и след като се пенсионирам. :scared2:

Ивето ако има нещо, аз ще ги поема за сканиране.

Ще се завърна в отбора на сканировчиците! :)

Аз имам Даниел и червенокосата на Марго Далтън и Лирична соната на Робърта Лий.

Жани ще можеш ли да ги вземеш за сканиране?

Момичета имам една молба :help: Дали някоя от вас има или има желание да ми потърси тази серия на Джоан Джонсън

Captive Heart

1. Captive

2. After the Kiss

3. The Bodyguard

4. The Bridegroom

защото от няколко дена ровя и не мога я открия. Ще съм безкрайно благодарна :) :)

Редактирано от svetleto_11 (преглед на промените)

• Автор

Едно пакетче редакции от други жанрове.. Вярно, че сме форум за любовни романи, но четем и други книги все пак :rolleyes:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6336

Здравейте, момичета. Прочетох "Момиченцето на Адел" на Dorothy Koomson и мога спокойно да кажа, че това е една от най-добрите книги, които съм чела последните години. Влязох в сайта на авторката и както виждам доста награди е спечелила с книгите си. Искам да ви помоля, ако ви се намират и други книги на същата авторка независимо на какъв език български/английски да драснете някой ред и да ги споделите с мен. Адски ще съм благодарна. Вчера прекарах около час ровейки из гугъл, но не можах да открия нито една от трите, които ми грабнаха вниманието.

Момичета имам една молба :) Дали някоя от вас има или има желание да ми потърси тази серия на Джоан Джонсън

Captive Heart

1. Captive

2. After the Kiss

3. The Bodyguard

4. The Bridegroom

защото от няколко дена ровя и не мога я открия. Ще съм безкрайно благодарна :*:)

Светле, трудна работа. Още докато се ровех за поредицата Хоукс Уей и първата на Боса пред олтара, забелязах, че нейните книги не се намират лесно, да не кажа даже никак. Ще видя довечера какво мога да направя по въпроса :P

Здравейте, момичета. Прочетох "Момиченцето на Адел" на Dorothy Koomson и мога спокойно да кажа, че това е една от най-добрите книги, които съм чела последните години. Влязох в сайта на авторката и както виждам доста награди е спечелила с книгите си. Искам да ви помоля, ако ви се намират и други книги на същата авторка независимо на какъв език български/английски да драснете някой ред и да ги споделите с мен. Адски ще съм благодарна. Вчера прекарах около час ровейки из гугъл, но не можах да открия нито една от трите, които ми грабнаха вниманието.

тук е същата работа, но ще се опитам :D

Момичета, имам една ОГРОМНА, ОГРОМНА, ОГРОМНА МОЛБА! Ще се намери ли някое мило съкровище, което да сканира „Дръзка съдба“ на Линда Хауърд и „Наслади се на мига“ – третата книга от сватбената агенция на Нора Робъртс и да ми ги прати на скайпа.А пък когато стане време – да се качат в ескейпа.Защото все ми обещават да ми ги изпратят и все си оставам с обещанията. Снощи прочетох втората на Сватбената и съм много запалена да разбера как ще се развие любовната връзка между Лоръл и Дел.А Линда ми е слабост. :D :D

Един роман от мен.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6355

Имам един проблем с описанието. Задната корица на моя екземпляр е съдрана малко и част от резюмето не мога да го препиша, а не го откривам в нета. Моля, ако някой я има да попълни многоточията, за да го оправя.

Лаурен Вандис бе изпратена в пристанището на Мисисипи да убеди Койл Денси да не дава под съд семейството й. Тя разчиташе на страхотния си чар за да помогне на болния си баща.

Но Денси не бе настроен за сладникаво убеждаване. Бащата на Лаурен беше виновен за злополуката, след която Койл остана с гипсиран крак, а рибарската му ферма се превърна в Мисисипска кал.

Лиш... ядосания Койл Денси, Лаурен ...ра смелост да му каже ист... я не бе подготвена за неговия изпепеляващ поглед и изгарящ допи... целувките на Денси провалиха мисията й и тя остана в прегръдките му.

Светле, трудна работа. Още докато се ровех за поредицата Хоукс Уей и първата на Боса пред олтара, забелязах, че нейните книги не се намират лесно, да не кажа даже никак. Ще видя довечера какво мога да направя по въпроса :offtopic_s:

добре мила много ти благодаря :offtopic_s:

Благодаря ти боже! Щеше ми се да знам, че някой е прочел книгата /качената чете нали, да не е на хартия :whist: /. Просто, защото по нея беше голяма играчка.Първо скана беше труден, та се наложи да се минава през две програми, самата книга е относително тежка, но завладяваща,та мноооого внимавах в редакцията. Но най-лошото беше, че липсваха две страници. Е, тука вече може да ни се завиди на ентусиазма. Първо няколко момичета провериха своите екземпляри, за съжаление безрезултат. Проверяваха се библиотеките във Варна-същата работа, просто така си е издадена./или все на такива бройки попадахме/. Последно се мина на вариант превод, но никъде из нета я нямаше качена свовобно тази книга.Тук на помощ дойде една от дамите от Дрийм тийм, която живее в американско. Взе я от библиотека там, преведе ги, та да има завършен вид.Благодаря ти loramora.

Все се сещам за мъж ми дето вика, "жена, ако впрегнете тоя ентусиазъм в запълването на дупки по пътищата, България ще е като тепсия". Вярно си е, ама не е така забавно. А иначе, точно заради тия перипетии, май това ми е любимата редакция.

/дано не съм разказвала,вече тая история :D /

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.