Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Момичета неверояни сте! Благодаря ви!

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благо за новия превод.Неуморни сте.Наистина е приятно да четеш на бг.

Благодаря за Чанс на страхотната преводачка, редактори и всички други помагачи. ;)

Публикувано изображение

И аз благодаря за книжката. Прекрасно е, че може да се четат нови книги на български и то, така професионално преведени!

Човек да не излезе за малко от вкъщи - :( веднага му спретвате изненадата. За която в случая благодаря от все сърце, защото и аз като всички останали чаках Чанс с нетърпение. Руми, Хрис, Крис, Гале, Ине, невероятни сте. Страхотни сте! Неповторими сте! :) Съни, пускаш откъс след откъс, книжка след книжка, а после ще искаш да редактирам. Ами откъде време с такива Макензови изкушения?

Аз нещо се бях объркала че ще се почива това лято и си викам рахат положението. Обаче съм си направила сметките без кръчмаря и на пак ша представям книжка на вашето внимание. Радвам се че е поредната очаквана много от вас. Радвам се и на страхотния си екип, който я спретна докато аз се плациках по Арапя. Затова благодарностите са за Руми, Хрис, Крис, Плясъче и сичкото Дрийм в комбинация с редакторките и Тор... Аве въобще на цялата чета която даде шанс и на Чанс. Не ма бийте че пак е в делничен ден обаче Линда понекога не трае и ся като ша е Макензи...

Приятно четене мили дами.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5773

Много ,ама МНОГО благодаря!!!

Оправихте един ужасно отвратителен ден :eek:

И аз да не остана назад с благодарностите! Благодаря ви, момичета, оправихте ми настроението, което направо се беше скапало :eek: Невероятни сте, а Сънчо както винаги успя да ни заблуди - не знаела тя :( Ей, няма да се спи, явно!!! :))) Благодаря, благодаря, благодаря, нямам търпение да прочета историята на Чанс :)

Благодаря Ви много за шанса да прочетем тази книга на български.Страхотни сте!

Здравейте момичета, страхотни сте, наскоро четох книжката на

Мерилайл Роджърс — Реликвата , ,

която много ми допадна особено интригите и в цялост висшето лондонско и американско общество, обожавам ги, но понеже май съм изчела всичко публикувано от този род поне на по - известните авторки, дали бихте могли да ме насочите към някое друго заглавие с такъв сюжет? Също така много харесвам книгите на Линда Хаурд, в които героинята забременява в началото, пък героя не знае или се отрича от детето и т. н, в които има и малко драма (отмъщение, взаимно нараняване и т.н) - нещо и натам да ме насочите, не е задължително да е средновековен, може и съвременен. На всичко ще съм благодарна :D и благодаря предварително!

Дами, в началото, когато escape-bg.net стартира, имаше нужда от малко финансова подкрепа. Оттогаз мина време и няма да е лошо пак да го подкрепим.

http://www.escape-bg.net/index.php

здрасти търся книгата на Каси Едуърдс Изпепеляваща Жарава ако някй има възможност дали би я качил в escape-bg.net благодаря предварително

много благодаря веднага щте я сваля и започвам с четенето

здрасти търся книгата на Каси Едуърдс Изпепеляваща Жарава ако някй има възможност дали би я качил в escape-bg.net благодаря предварително

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5777

Ето я в ескейп.

Момичета, моля за малко помощ!Искам да прочета една книга, която отдавна съм чела и не мога да си спомня нито заглавие, нито автор, не знам защо в главата ми се е набило, че е от Даяна Палмър,може би защото сюжета и главните са точно по неин калъп, но тези дни препрочетох всичко, което имам от нея и не попаднах на това което ми трябва.Спомням си от съдържанието само незначителни подробности.Главната живееше с майка си бедно и двете работеха в някаква шивашка фабрика, където героинята се издигна в службата и от шивачка стана дизайнерка на дрехи.Главния беше много по-голям от нея и много самотен, но от дълги години се грижеше за двете с майка им.Той се отбиваше у тях обикновено вечер, за вечеря, защото имаше един готвач, май японец или китаец, който му готвеше неговите си специалитети.Главните се обичаха тайно, докато една вечер, майка й отиде на кино с приятелка и те останаха сами на дивана......Помня, че главната забременя и не му каза.После имам спомени от края, когато тя за първи път влезе в неговото имение, в стаята му и откри там свой портрет или снимки,ще излъжа, какво точно.Ако по това някой може да се ориентира, моля, приемам всякакви предложения.

Момичета, моля за малко помощ!Искам да прочета една книга, която отдавна съм чела и не мога да си спомня нито заглавие, нито автор, не знам защо в главата ми се е набило, че е от Даяна Палмър,може би защото сюжета и главните са точно по неин калъп, но тези дни препрочетох всичко, което имам от нея и не попаднах на това което ми трябва.Спомням си от съдържанието само незначителни подробности.Главната живееше с майка си бедно и двете работеха в някаква шивашка фабрика, където героинята се издигна в службата и от шивачка стана дизайнерка на дрехи.Главния беше много по-голям от нея и много самотен, но от дълги години се грижеше за двете с майка им.Той се отбиваше у тях обикновено вечер, за вечеря, защото имаше един готвач, май японец или китаец, който му готвеше неговите си специалитети.Главните се обичаха тайно, докато една вечер, майка й отиде на кино с приятелка и те останаха сами на дивана......Помня, че главната забременя и не му каза.После имам спомени от края, когато тя за първи път влезе в неговото имение, в стаята му и откри там свой портрет или снимки,ще излъжа, какво точно.Ако по това някой може да се ориентира, моля, приемам всякакви предложения.

Сещям се за "Диамантената шпора" на Сюзън Кайл , книгата е на издателство "Слово" . Главният беше фермер , богат и през всичките години се е грижил за главнат и майка й . Единственото му семейство беше брат му , който криеше от него че иска да стане художник , имаше един трогателен момент с майка му , но няма да казвам повече , да не би да ти разваля удоволствието . Книгата е много добра , чела съм я безброй пъти :lol6: Книгата трябва да е сканирана:clown:))

И аз благодаря за Чанс на страхотната преводачка, редактори и всички други помагачи.Относно описанието на книгата мисля че са смесени две книги:Даяна Палмър-Втори шанс и Сюзън Кайл-Диамантената шпора

Благодаря много за отзивчивостта момичета, но не са тези книгите , четох ги вече.Имам всичко на Даяна Палмър преведено и непреведено, но ТЦ.Не съм сигурна ,че тя е авторката, просто споменах,че прилича!Във „Втори шанс“, главната бе вече женена, за друг и те се срещнаха след години на погребението на мъжа й , който се беше убил след пиянство.А в „Диамантената шпора“ има и брат и снаха, и в началото главния я ненавиждаше, когато я изгони от вечерята на която бе поканена.В това , за което питам, няма нищо такова..Все пак благодаря!Продължавам да търся!

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Благодаря много за отзивчивостта момичета, но не са тези книгите , четох ги вече.Имам всичко на Даяна Палмър преведено и непреведено, но ТЦ.Не съм сигурна ,че тя е авторката, просто споменах,че прилича!Във „Втори шанс“, главната бе вече женена, за друг и те се срещнаха след години на погребението на мъжа й , който се беше убил след пиянство.А в „Диамантената шпора“ има и брат и снаха, и в началото главния я ненавиждаше, когато я изгони от вечерята на която бе поканена.В това , за което питам, няма нищо такова..Все пак благодаря!Продължавам да търся!

Руми , за друго което се сещам е "Всичко , което блести" пак на Сюзан Кайл на издателство "Слово" Главната спечели някакъв конкурс за дизайнери , а главният беше собственик на фабриката. Тя се казваше Айвъри , до колкото помня . Тя беше бедна , но се представяше за богата , защото главният не искаше да си има работа с жени, които не са от неговата класа.Майка и се появи и ги надроби едни , те се разделиха , но той разбра за какво става въпрос и се върна ;)

И аз благодаря за Чанс на всички :D :D

Дами,абе, от нейде можете ли ми намери, кой е сканирал Да откраднеш рая и Изкушенията на съдбата от Жаклин Рединг. Също ще съм благодарна на преводач и редактор на Изкушенията.....

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

• Автор

Иии.. е време за следващия пакет редакции, дами..

Заповядайте:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5805

Дами,абе, от нейде можете ли ми намери, кой е сканирал Да откраднеш рая и Изкушенията на съдбата от Жаклин Рединг. Също ще съм благодарна на преводач и редактор на Изкушенията.....

Гале,имам Изкушенията на съдбата,но в момента нямам,ще я имам утре вечер,ако дотогова не се намери никой да помогне,ще помогна със радост ;)

Редактирано от margc (преглед на промените)

Гале, "Изкушенията на съдбата" е сканирана от Violeta_63, а "Да откраднеш рая" - от misi_misi.

"Изкушенията на съдбата" - преводачи:Иванка Савова, Мая Керезова, а редактор е Венера Атанасова. ;)

П.С. Алоооу, стихиите от "Шантавите мадами" ВОД направо сте за трепене с т'ва обезпокояващо шеметно темпо Публикувано изображение Огромни благодарности и грамадански целувки Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.