Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

В Account-co.net са сканирани първите дви книги от поредицата, а ако четеш на руски тук има фен преводи на първите 6 книги http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3251948&start=120

Ще те апострофирам, но с това изречение ми бръкна сякаш в черния дроб. Особено мразя да се краде чуждия труд, и не само да не се уважи, ами и да се припишат заслуги за него. Не че аз държа да получавам по пет страници с благодарности, но пък точно на тези от акаунт да им се благодари за нещо, за което нямат и грам работа в него, освен копи-пейст... не е коректно.

Историята е следната - първата книга я сканирах аз /и то прекалено рано за периода на изчакване, който сме избрали/. Втората беше сканирана от мои познати от TwiFun. От акаунт я изтеглиха, експортнаха я в текст /без особена редакция по него/ и си я качиха със сканирал: някой си там от техния отбор /което не е единственият случай, особено за фен преводите на момичетата, които се появяват там, се нервирам много/. Не ви ли е странно, че е "сканирано в текст"? А ние тогава бяхме още във фанагория. От Ибис ми писаха за нарушеното им авторско право и се наложи да премахна торента. В замяна имаме от тях подарък /един вид обезщетение за изтрития торент/ - многото игри с книги награди, които правим с тяхно съдействие.

Това е и мястото да напомня, че в момента вървят две игри паралелно, и една от тях е именно за поредната книга от братството.

Ето линк към сайт с двете книги, където може да не е упоменато чий труд е, но поне не е приписана заслуга, която нямат.

http://masters-tb.com/details.php?id=63791

И искам да ти благодаря за линка към руския сайт, ще се възползвам, тъй като и аз сега съм в процес на четене на поредицата и страшно много ми харесва. :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Каква дискусия за Братството се е заформила само :) Много интересна за такива, като мен дето още не са се доближили до поредицата. И то не защото нямам желание, а защото не смея да я почна. Няма да мога да я оставя предполагам :blink: А нямам много време за дълги поредици и все отлагам кога да я подхвана. Но сега май й е дошло времето...Попринцип обожавам филми и книги с вампири. Но, като прочетох и "клишираното" описание на братята, просто ме спечелиха по всички точки :) Това точно са типа мъже, които ми допадат. Може би, защото и аз попадам в клишето :) Слушам доста твърда музика /за ужас на съседката под нас :D/, имам два татуса, навличам и черните кожи от време на време :) За това и повече ми допадат книги с мъжкари, отколкото с изтънчени джентълмени и аристократи :baby: Не случайно така се влюбих в тюлените на Марлис, и поредиците за Бюканън и Макензи. Имам да наваксвам и с Макена на Линда. Страшно ме заинтригуваха и коментарите за Звяра :) Списъка е вече мноого дълъг, само да ми се отваря и време за четене по -често, че още се мотам по средата на Колин Бриджъртън и не мога да го преборя :P

Списъка е вече мноого дълъг, само да ми се отваря и време за четене по -често, че още се мотам по средата на Колин Бриджъртън и не мога да го преборя :)

Милата,виж сега, за времето си той и Колин е бил "лошо" момче.Разглеждай го така и ша го тръшнеш бърже :)

На някой случайно да му се намира на Хедър Греъм Постеля от рози като .txt или .rtl тук я има .pdf Извинявам се предварително за наглата ми натура хахаха не стига че я има като .pdf ми и с претенции ама немога да си я кача да я прочета.Снощи прочетох на Хедър Греъм Интриги който не я е чел да я почва невероятона книга направо ми взе акъла.

Ще те апострофирам, но с това изречение ми бръкна сякаш в черния дроб. Особено мразя да се краде чуждия труд, и не само да не се уважи, ами и да се припишат заслуги за него. Не че аз държа да получавам по пет страници с благодарности, но пък точно на тези от акаунт да им се благодари за нещо, за което нямат и грам работа в него, освен копи-пейст... не е коректно.Историята е следната - първата книга я сканирах аз /и то прекалено рано за периода на изчакване, който сме избрали/. Втората беше сканирана от мои познати от TwiFun. От акаунт я изтеглиха, експортнаха я в текст /без особена редакция по него/ и си я качиха със сканирал: някой си там от техния отбор /което не е единственият случай, особено за фен преводите на момичетата, които се появяват там, се нервирам много/...

Това не го знаех. Виждала съм много ваши неща там и си мислех, че имате някаква договорка за съвместна работа или нещо подобно. Пък то каква била работата. Наистина кофти, аз самата не обичам използвачите. Единственото което мога да направя е да не препоръчвам въпросния акаунт на други хора. Всъщност ето това е линка към книгите на руски http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2879042

Това, което съм писала по- горе е само за книгата на Вишъс

Редактирано от jenia123 (преглед на промените)

Това не го знаех. Виждала съм много ваши неща там и си мислех, че имате някаква договорка за съвместна работа или нещо подобно. Пък то каква била работата. Наистина кофти, аз самата не обичам използвачите. Единственото което мога да направя е да не препоръчвам въпросния акаунт на други хора. Всъщност ето това е линка към книгите на руски http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2879042

Това, което съм писала по- горе е само за книгата на Вишъс

Много благодаря. Аз тъкмо за Вишъс си точа зъбите, че ми е много интересен персонаж.

Благодаря ви за новите преведени книги! Инче, всяка книга на Джулка си е злато благодаря че ни я представи и на бг. Пламена, благодаря ти за превода на Звяра - книгата е нещо ново за бг читателите. Също и много благодарности на незаменимите редакторки, кориците са сладурски. :) Ще се чете определено. Умирам от желание да грабна книгата за Кейн на английски, но се надявам да издържа до бг представянето й. Поредицата на Shelly Laurenston ме заинтригува мисля да я почна, за да си разсея погледа от Кейн и котенцето му. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Публикувано изображение

Поредицата на Shelly Laurenston ме заинтригува мисля да я почна, за да си разсея погледа от Кейн и котенцето му. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Дай ѝ шанс и няма да се разочароваш.

Магнус пак са само три,а Праид са шест(трудно се откриват последните 3).Реално двете серии са свързани.А има 1-2 кратки истории,които са свързани с поредиците,но не принадлежат към определена.

Това,което е интересно,е че шифтърите не са само вълци-има доста лъвове,тигри и диви кучета,дори един много симпатичен мечок.И разбира се подмолни хиени.

Героите са уникални-някои са особняци,някои вундеркинди,а други пълни откачалки.

Дай ѝ шанс и няма да се разочароваш.

Магнус пак са само три,а Праид са шест(трудно се откриват последните 3).Реално двете серии са свързани.А има 1-2 кратки истории,които са свързани с поредиците,но не принадлежат към определена.

Това,което е интересно,е че шифтърите не са само вълци-има доста лъвове,тигри и диви кучета,дори един много симпатичен мечок.И разбира се подмолни хиени.

Героите са уникални-някои са особняци,някои вундеркинди,а други пълни откачалки.

Хмм, определено изглежда интересно. Аз си ги изтеглих от демоноид-а всичките, но в лит формат. Конвентирах първата вече и утре сигурно ги почвам. :biggrin:

Боби, ако или по-скоро когато ги набараш на руски тея двете: BURNING LAMP и QUICKSILVER - моля те веднага дай знак, че и аз тръпна по тях!

А "Midnight Crystal" и "In Too Deep" да не би да ги имаш на руски? Ако да, пусни ми ги, мо-о-о-ля те!

Аз не съм влизала тука сигурно вече става три месеца, че много работа, абитуриентка, абитуринтски бал, кандидатстудентски изпити - изобщо никакво време за мен, и в малкото време дето си го крада от съня, само четях на руски каквото съм набарала, че то на бг вече поне по десетина пъти съм чела всичко, дето ми е на сърце...

Та по повод последното, което си написала - наистина е така, изумително е какви великолепни книги има неиздадени на бг, а издателите ... пфу, нямам думи.

Изчетох на Сюзън Елизабет Филипс всичко де що има преведено на руски, вкл. и останалите пет от серията "Chicago Stars+Bonner Brothers", и трябва да Ви кажа че са ВЪРХА! В тях си има всичко - и любов, и страст, и нежност, и хумор, и ... о-о-о просто ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да достигнат до всички ни! На издателствата не се надявам, но ако момичетата от DREAM TEAM-а прочетат дори малка част от някоя от непреведените книги на Сюзън Елизабет Филипс - сигурна съм, че ще се запалят по нея веднага! Канех се да изтипосам тука някои любими места в мой превод от руски, че дано Ви запаля фитила, ама се оказа много трудно и не става бързо, и така го отложих за по-добри времена...:biggrin:

P.S. Огромни благодарности за новите преводи на всички участвали в това благородно дело, дето прави всички ни адски щастливи! Не съм успяла още да ги прочета, ама това което сте писали за Лора Лей много ме заинтригува - много си падам по мъжкари в съвременен вариант, и хич не съм "ущипана мома"(даже напротив - малко съм цапната в устата, ама тука внимавам :cheers: )! Обещавам да споделя по-вече, като им се насладя!

Ох, Иве, и аз не съм ги обрулила на руски "Midnight Crystal" и "In Too Deep", щот не можах да ги открия.http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Само за едната някъде мернах, че е предложена за фен-превод. И аз се присъединявам към горещата ти молба, ако някоя благородна душа ги изнамери от нейде на руски, да се смили и ни даде линкче за сваляне. Публикувано изображение

Гледам, че си фен на Сюзън Елизабет Филипс, а и по руските форуми доста нейни книги се превеждат, ако случайно не си попадала досега на този много любим форум, тук също текат преводи на нейни книги. Аз в момента съм в трепетно очакване да довършат превода на The Last Hellion (в поредица е с Lord of Scoundrels дет ми изпи акъла преди време), Лорета Чейс - остават още една глава и епилогчето, та да й се метна кръвожадно.Публикувано изображение

Оф, момичета, знам, че не му е тук мястото да питам, но ако някой може да ми помогне ще бъда много щастлива. Та, проблема ми е следния. Свалих си от нета една книга във формат Jar, защото си мислех, че телефона ми ще я отвори, но не стана. И цял ден се мъчих да си намеря някакъв конвертър, който да го обърне в уърд, текст или каквато и да е четлива форма и не успях да намеря. Та, мислълта ми е, ако някоя от вас знае програма, която би могла да ми помогне, бих била много благодарна, ако ми я сподели.

Оф, момичета, знам, че не му е тук мястото да питам, но ако някой може да ми помогне ще бъда много щастлива. Та, проблема ми е следния. Свалих си от нета една книга във формат Jar, защото си мислех, че телефона ми ще я отвори, но не стана. И цял ден се мъчих да си намеря някакъв конвертър, който да го обърне в уърд, текст или каквато и да е четлива форма и не успях да намеря. Та, мислълта ми е, ако някоя от вас знае програма, която би могла да ми помогне, бих била много благодарна, ако ми я сподели.

Ети аз намерих само това, http://www.brothersoft.com/downloads/jar-to-doc-converter.html но не съм го пробавала и не знам става ли. Попринцип като напишеш jar to doc в чичо гугъл вади това и разни други програми, ама като не съм ги ползвала не мога да дам мнение. Иначе коя е тая книжка? Може пък да ти я намерим в doc формат :)

Книжката е Forever от Maggie Stiefvater, третата от поредицата за вълците от Мърси фолс (Тръпка и Копнеж са първите 2) и тъй като нямам търпение да чакам да излезе на бг реших да си я прочета директно на алангле. И се сещам, че и друг път съм си сваляла от този сайт книги за телефони и с някаква програмка си ги правех в уърд, но сега прерових целия комп и немога да я намеря. А най-тъпото е, че и телефона ми не я отваря, а е Андроид. Тези линкове и аз ги гледах, но пак ще ги прегледам. Благодаря ти, Ине, все пак.

Книжката е Forever от Maggie Stiefvater, третата от поредицата за вълците от Мърси фолс (Тръпка и Копнеж са първите 2) и тъй като нямам търпение да чакам да излезе на бг реших да си я прочета директно на алангле. И се сещам, че и друг път съм си сваляла от този сайт книги за телефони и с някаква програмка си ги правех в уърд, но сега прерових целия комп и немога да я намеря. А най-тъпото е, че и телефона ми не я отваря, а е Андроид. Тези линкове и аз ги гледах, но пак ще ги прегледам. Благодаря ти, Ине, все пак.

Ако още не си я намерила в хубав формат ето тук я качих в пдф :]

Хмм, определено изглежда интересно. Аз си ги изтеглих от демоноид-а всичките, но в лит формат. Конвентирах първата вече и утре сигурно ги почвам. :cool:

Аз пък лит много го харесвам.Можеш да и нагласиш големината на буквите(е не винаги,но..) и няма нужда да помниш на коя страница си-има начин да те върне там,където си бил последно.Това ми е голяма мъка-80% от случаите в момента,в който затворя и забравям на коя страница съм била.:cheers:

[17:40:32] Хрис: МОМИЧЕТА АЗ ЗАЕДНО СЪС ЕДНА МОЯ ПРИАТЕЛКА ЗАПОЧНАХМЕ КАМПАНИЯ ЗА ДА НА 'КОРЕЙСКИ ЕЗИК' В ПУ ПЛОВДИВ. ПУСКАМ ЛИНК КЪМ ГРУПАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК. МОЛЯ ДАЙТЕ ПО ЕДНО РАМО В ПОЛЗА ЗА НАШАТА КАМПАНИЯ.ТАМ СЪМ ПУСНАЛА ЕДНО ПРИМЕРНО ПИСМО И АДРЕСА НА САМИЯ РЕКТОР.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПОМОЩА! http://www.facebook.com/groups/209962012384873

Редактирано от m.o.r.e.n.a4 (преглед на промените)

Ох, Иве, и аз не съм ги обрулила на руски "Midnight Crystal" и "In Too Deep", щот не можах да ги открия. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Само за едната някъде мернах, че е предложена за фен-превод. И аз се присъединявам към горещата ти молба, ако някоя благородна душа ги изнамери от нейде на руски, да се смили и ни даде линкче за сваляне. Публикувано изображение

Гледам, че си фен на Сюзън Елизабет Филипс, а и по руските форуми доста нейни книги се превеждат, ако случайно не си попадала досега на този много любим форум, тук също текат преводи на нейни книги. Аз в момента съм в трепетно очакване да довършат превода на The Last Hellion (в поредица е с Lord of Scoundrels дет ми изпи акъла преди време), Лорета Чейс - остават още една глава и епилогчето, та да й се метна кръвожадно.Публикувано изображение

От този - Дамский клуб - руски форум тегля постоянно! И на мен ми е много любим! Аз пък сега следя превода на Call Me Irresistible на Сюзън Ел.Филипс - до 17 глава стигнаха, всяка седмица постват по една, книгата е уникална, страхотно забавна, едвам ги дочаквам! Ама е хубаво първо да си чел по-старите ѝ книги - Fancy Pants, Lady Be Good и First Lady, че са свързани с новата.

Ели,има Прекрасен готов Фен превод ей тук "Освободена любов"

Да, ама не ми дават достъп до тая тема, била само за "Потребители със специални права" !?

Така че, ако някой от Вас го е изтеглил, може ли да ми го прати на мейла?

От този - Дамский клуб - руски форум тегля постоянно! И на мен ми е много любим! Аз пък сега следя превода на Call Me Irresistible на Сюзън Ел.Филипс - до 17 глава стигнаха, всяка седмица постват по една, книгата е уникална, страхотно забавна, едвам ги дочаквам! Ама е хубаво първо да си чел по-старите ѝ книги - Fancy Pants, Lady Be Good и First Lady, че са свързани с новата.

Да, ама не ми дават достъп до тая тема, била само за "Потребители със специални права" !?

Така че, ако някой от Вас го е изтеглил, може ли да ми го прати на мейла?

Аз го имам, ако още никой не ти го е дал викай силно, ще ти го пратя.

хаха страхотен е и по удобен :zipper: много ми харесва.В момента чета на Дона Валентино "Покорена от една целувка" в началото нещо не ме грабна ама започва да става интересно вече.Обхваща периода след битката при Хейстингс.Но по принцип повечето книги който съм чела в тоя период винаги идва някой норманин и завладява някоя крепост заедно с някоя саксонка ама тук е обратното :no-no: Момичета искам помоля за една огромна услуга от вас.Да влезете в тази страница на Фейсбук "Най-сладък домашен любимец" и да ни харесате мен и моя лабрадор Сизър http://www.facebook.com/photo.php?fbid=209058312474469&set=a.209057575807876.50377.129681723745462&type=1&theater#!/photo.php?fbid=209058312474469&set=a.209057575807876.50377.129681723745462&type=1&theater

Много ще се радвам ако ни харесате.

:help:

Мили момичета, най-после имам удоволствието да ви представя заместника на Джон Медина в тежки мисии – Лукас Суейн, който е добър в операциите, колкото него, но по характер е коренна противоположност.За да се наслаждаваме на неговите приключения, трябва да благодарим на една дама – Лети (atel), която има добрината да ни предостави превода на тази книга. Умопомрачаващата корица е дело на Инето (Ralna). Пожелавам ви приятни минути с Лили и Лукас.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5534%5D%5Bb%5D%D0%9B%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B0 „Целувай ме, докато спя“ – Линда Хауърд

Лети, сърдечно ти благодаря, че размисли и предостави превода на „Целувай ме, докато спя“ на Линда Хауърд, за да можем всички ние феновете на любовните романи да й се насладим.

.Публикувано изображение

А ето и картинката от коричката , защото съм влюбена в нея

Публикувано изображение

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Благодаря за новата книжка. Ще се чете! Не го зная това девойче Лети, но благодаря, мила! Аз като върла почитателка на Джудит Макнот, искам да ви попитам, знаете ли дали тя пише нещо ново, ще се издава ли скоро нещо нейно в Америка. Дали е историческо или съвременно? Имате ли някаква информация. Руми, моля ви хайде нещо и на Макнот преведете. :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.