Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Ей това да се чува :friends1: Значи "Непокорни желания" е самостоятелна книжка, така ли? Аз винаги си харесвам по някой персонаж, за когото после ми се иска да прочета отделна история. И сега имах надежда, че и Милфорд е удостоен със собствена книга, но явно няма. Жалко и той ми се струваше достатъчно арогантно магаре, за да си го получи от някоя бясна англичанка

Ох и аз винаги си харесвам някой и се надявам на книга, но уви авторката явно не си пада особено. Примерно освен за Милфорд аз бих се радвала да прочета по-подробно историята на Пол и Чарити, много сладка двойка бяха. От "Венчило с дявола" исках книга за Гавин. От "Венчило с варварина" исках книга за Куинлан. Но авторката все още пише книги, затова има надежда един ден да получим книжка за някой от тях. :singer:

ДАа определено на всеки сблъсък ми идваше да му извия вратлето хахаха но наистина ми хареса ккак се осъзна накрая пича.Прочетох за 1 ден тука в последно време съм се побъркала чета като ненормална.С ръка на сърцето си признавам че съм й почитателка на Джулито .Първата нейна книга която четох беше "Венчило с Дявола" и след "По дяволите ,Сара" хаххаа я обожавам.Рална ти си невероятна :sobbing: ще чакам с нетърпение следващата ти книга с Джулито :biggrin:

Мила и аз съм й луда фенка. Докато не преведа най-хубавите й книги няма да мирясам. И на мен "Венчило с дявола" ми е първата й книга, която прочетох и от тогава съм лудо влюбена във всичките й творби. Самият стил на писане й е уникален, няма много интриги, коео ми допада, отделно главнитей героини са големи образи, сладки, силни, верни и много забавни. А главните й герои са грамадни, силни, могъщи, намръщени, арогантни и доста безцеремонни, но за своята любима са готови на всичко. Обожавам такива герои http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif За мен е цяло удоволствие да превеждам книгите на Джули Гарууд и акто знам, че има върли фенки, времето и труда който отделям за всяка книга ще има още по-голям смисъл. :biggrin:
  • Отговори 2k
  • Прегледи 300,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз обожавам книжките на Джулито и много благодаря на Инка (Ralna) че продължава да ни радва с нейни книжки :friends1:

Бе казано на кратко Джулито си е майсторка от всякъде.И наистина опъсва такива мъже че се чуда как още не съм взела да ги санувам хаахах.Най интересното как от романтичен и сексуален приминават в криминален и много добре се получава.Много жалкко че за някой герой няма книга.Рална ще кажеш ли нещо за книгата която превеждаш и кога ще е готова :friends1: .Оф направо съм се побъркала вече :biggrin: чакам за Хю от проклятието на Маклийн и още от семейство Бриджъртън.Всички тука сте страхотни :sobbing:

Успях вече да я изчета нормално цялата книжка и с чиста съвест мога да кажа, че си е супер. Но на магарето Брадфорд определено му се размина много лесно. Направо й се чудя на Карълайн как не се изкуши да му тегли един куршум. Много се забавлявах с книжката и наистина бих се радвала да видя Брадфорд и Карълайн след време като второстепенни герои в история за Милфорд. Така във "Венчило с варварина" ми стана много сладко като прочетох как Алек и Джейми допълват основния сюжет. Абе Джулито си е супер. То и другата Джули- Куин също е невероятна. Обичам такива книжки с чувство за хумор и без сериозни драми, раздели и предателства. Просто да се забавляваш докато четеш.

В момента превеждам "Honor's Splendour". Реших, че е време да разнообразим малко, и книжката не е за Лондонското общество, а за рицари. Не знам за вас, но аз много обичам рицарите http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif ето и резюме:

В раздирания от вражди кралски двор, нежната лейди Маделин страда от жестоките прищевки на безскрупулният си брат, барон Лоудън. За да отмъсти за неправда, сполетяла семейството му, барон Дънкън от Уекстън - Вълкът, повежда воините си към дома на Лоудън. Изисканата Маделин е неговата награда... Но поглеждайки в очите на гордата красавица, той се заклева, че ще я защитава с живота си. В скалистият си замък, Дънкън доказва, че е верен на своята чест Ала когато силната страст поглъща и двамата, тя му отдава сърцето и душата си. Сега, за любовта, Маделин ще се изправи гордо... и също като своя господар, могъщият Вълк, ще се бори за... Чест и Величие.

Книжката е напълно в стила на Джули и се надявам, че ще ви хареса. :blink:

Олее супер :) Тази книжка й се каня да я прочета от 2-3 месеца, нооо все не й се наканвам достатъчно http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Нищо че е на Джулито :tease: Това е и единствената книжка на Джули, която имам на английски :blink: Помня че в една антикварна я имаше и аз просто не се сдържах :angry:

леле Рална страшна си ако не беше толкова далеко щях да те черпа по едно питие :baby: Дай ми само рицари,викинги,пирати и шейхове :whist:

Много се радвам, че книжката ви харесва. Искам само да добавя, че Инка вложи цялото си сърце, душа и време за да стигне до вас. Джули Гарууд е много, много трудна за превод, но се надявам да сме се справили. Сигурна съм, че и следващата ще ви хареса, доколкото успях да се въведа в историята.

И аз на един дъх прочетох новата книжка на Джули Гарууд. Много ми хареса. Признавам си, че отдавна не бях чела нова книжка за един ден. Ей, момичета, не съм съгласна, че Брадфорд е магаре. На мен много ми допадна като герой, като мъж. Все пак е херцог! Той е свикнал да му се подчиняват всички и той да ръководи нещата. И сега изведнъж се влюбва и не може той току-така да се откаже от всичките си навици и на това, за което е учен цял живот. Керълайн беше страхотна сладурана, стана ми любимка. Абе добра книжка сте подбрали, момичета. Браво, Ине! Очаквам с нетърпение новият ти превод.

Ако ги няма в ескейпа, виж читанката или да ти ги пратя на мейл, скайп...- diana333 към теб мила

Имейлът ми е [email protected].

Просто не бях влизала и сега видях,че някой ми е писал. Публикувано изображение

Олее супер :) Тази книжка й се каня да я прочета от 2-3 месеца, нооо все не й се наканвам достатъчно http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Нищо че е на Джулито :hush: Това е и единствената книжка на Джули, която имам на английски :baby: Помня че в една антикварна я имаше и аз просто не се сдържах :nono:

Ееее изпуснала си, че не си я почнала, но сега ако почакаш, ще може да я прочетеш на български език :cool:

леле Рална страшна си ако не беше толкова далеко щях да те черпа по едно питие :wors: Дай ми само рицари,викинги,пирати и шейхове :whist:

Оу ти си сродна душа, и аз много ги обичам всички тез. Почти всяка книга с шейх, рицар, викинг и пират е част от колекцията ми. Макар че имам слабост и към шотландците, че и те като рицарите, викингите и шейховете си падат леко варвари. Пиратите не са в този варварски кюп, но има нещо кръвожадно в тях, което ме кара да ги харесвам :P

Много се радвам, че книжката ви харесва. Искам само да добавя, че Инка вложи цялото си сърце, душа и време за да стигне до вас. Джули Гарууд е много, много трудна за превод, но се надявам да сме се справили. Сигурна съм, че и следващата ще ви хареса, доколкото успях да се въведа в историята.

Мерси мило http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

И аз на един дъх прочетох новата книжка на Джули Гарууд. Много ми хареса.

Признавам си, че отдавна не бях чела нова книжка за един ден.

Ей, момичета, не съм съгласна, че Брадфорд е магаре. На мен много ми допадна като герой, като мъж. Все пак е херцог! Той е свикнал да му се подчиняват всички и той да ръководи нещата. И сега изведнъж се влюбва и не може той току-така да се откаже от всичките си навици и на това, за което е учен цял живот. Керълайн беше страхотна сладурана, стана ми любимка.

Абе добра книжка сте подбрали, момичета.

Браво, Ине!

Очаквам с нетърпение новият ти превод.

Мило Брадфорд като всеки мъж си има трески за дялане, но тъй като е излязъл изпод перото на Джули просто човек няма как да не се влюби в него. И аз си го обичам изключително много, и направо пърхам с крилца, като чета, че е харесал и на вас. За един преводач няма по-добра похвала от това, някой да каже, че е изчел книгата му с удоволствие, и че героите са му направили впечатление.

Благодаря момичета за прекрасните коментари, давате ми стимул да продължавам да превеждам любимата си авторка, за да мога да ви зарадвам.

Имейлът ми е [email protected].

Просто не бях влизала и сега видях,че някой ми е писал. Публикувано изображение

Я виж, додоха ли ти?

И шотландците ги харесвам хахаа естесвено и си спомням за една книга която много ми хареса на Вержиния Хенли "Лудетина" много хубава беше.Иначе в книгата "Непокорни желания" най ми хареса когато Карълайн казва една целувка за херцога и го целува по бузата а тази е за съпруга ми Джаред и го целува страстно и продължително :lol6: Сладурана!!!А братовчедите й как се бяха излегнали на леглото им в спалнята хахаха горкия добре че не избухна :blink: че нашата щеше да го изяде с дрехите!

Редактирано от pecova89 (преглед на промените)

И шотландците ги харесвам хахаа естесвено и си спомням за една книга която много ми хареса на Вержиния Хенли "Лудетина" много хубава беше.Иначе в книгата "Непокорни желания" най ми хареса когато Карълайн казва една целувка за херцога и го целува по бузата а тази е за съпруга ми Джаред и го целува страстно и продължително :lol6: Сладурана!!!А братовчедите й как се бяха излегнали на леглото им в спалнята хахаха горкия добре че не избухна :blink: че нашата щеше да го изяде с дрехите!

Е то това беше поуката от цялата книга. Тя нали му беше казала, че доверие означава да я завари в спалнята с двама мъже и да не си прави прибързани заключения, а спокойно да я попита защо тези мъже са там. И тъй акто той вече я обича и й вярва, не се разлюти и разфуча както обикновено http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif и сега акто спомена братовчедите, има 3 изречения на кръст с тях, но съм сигурна, че са напълно достойни да имат своя книга. Но ех, мечти... :cool:

Еххх,наистина е много хубаво,че сме се събрали ценители на тази невероятна писателка:))Много ме радвате с всички ваши коментари,които чета.Отдавна не бях виждала такава беседа и споделени впечатления относно някоя книга...много емоции и чувства,за което искам още веднъж да благодаря на целия екип на DreamTeam допронесъл с труда си още една изключителна книга на Джули да стигне до нас :angry: Аз съм под нейната магия още с Принцеса Александра и една от съвременните и книги-Убийствен чар....да не кажа,че последната съм я чела няколко пъти-много си обичам Ейвъри Дилейни и Джон-Пол;)Уникална двойка и образи на които едновременно се смееш и възхищаваш. П.С Ralna,която и книга да си започнала с теб сме;))Напълно те подкрепяме теб и всички момичета в избора Ви за книгите на Гарууд,Куин,Линдзи и т.н. няма да ги изброявам ще пропусна някой;)))

Редактирано от plop (преглед на промените)

Еххх,наистина е много хубаво,че сме се събрали ценители на тази невероятна писателка;))Много ме радвате с всички ваши коментари,които чета.Отдавна не бях виждала такава беседа и споделени впечатления относно някоя книга...много емоции и чувства,за което искам още веднъж да благодаря на целия екип на DreamTeam допронесъл с труда си още една изключителна книга на Джули да стигне до нас :)

Аз съм под нейната магия още с Принцеса Александра и една от съвременните и книги-Убийствен чар....да не кажа,че последната съм я чела няколко пъти-много си обичам Ейвъри Дилейни и Джон-Пол;)Уникална двойка и образи на които едновременно се смееш и възхищаваш.

П.С Ralna,която и книга да си започнала с теб сме;))Напълно те подкрепяме теб и всички момичета в избора Ви за книгите на Гарууд,Куин,Линдзи и т.н. няма да ги изброявам ще пропусна някой:gamer2:))

И аз се радвам, че книжката разбуди такава дискусия, и всички фенки на Джули се показахме и обменихме мнения и впечатления. И обещавам, че следващата книга също като тази си заслужава да бъде прочетена. :angry:

Естествено ,че ще бъде прочетена.Имах си аз някой да не иска :wub: Наистина Карълайн искаше това и го получи.С какво търпение я попита "кои са тези мъже и какво правят в спланята ни" ххахха и имаше още един забавен момен когато накара неговите вещи да бъдат преместени при нея хахаах и как е искала да му отмъкне и прислужника Хендерсън : "Как въобще са успели да свалят леглото ми по стълбището, Хендерсън? Сигурно са били нужни поне четирима мъже. Хендерсън изглеждаше ужасно успокоен, защото господарят му явно гледаше от забавната страна на ситуацията. — Всъщност, бяха петима — каза той, прочисти гърлото си и чак тогава каза: — Те се опитаха да отведат и мен, ваша светлост. Срам ме е да си призная, но бях принуден да се скрия в килера с подправките, докато си тръгнат. — Криенето няма да ти помогне, Хендерсън — обяви Брадфорд, когато успя да спре да се смее. — Рано или късно, тя ще те докопа. Ако си е наумила, че трябва да отидеш в Брадфорд Плейс, ще е най-добре да се примириш по-скоро. — А вие къде ще бъдете, ако смея да попитам? — каза Хендерсън. — При жена ми — отвърна той и се ухили." Много забавно беше :biggrin:

Естествено ,че ще бъде прочетена.Имах си аз някой да не иска :wub: Наистина Карълайн искаше това и го получи.С какво търпение я попита "кои са тези мъже и какво правят в спланята ни" ххахха и имаше още един забавен момен когато накара неговите вещи да бъдат преместени при нея хахаах и как е искала да му отмъкне и прислужника Хендерсън :

"Как въобще са успели да свалят леглото ми по стълбището, Хендерсън? Сигурно са били нужни поне четирима мъже.

Хендерсън изглеждаше ужасно успокоен, защото господарят му явно гледаше от забавната страна на ситуацията.

— Всъщност, бяха петима — каза той, прочисти гърлото си и чак тогава каза: — Те се опитаха да отведат и мен, ваша светлост. Срам ме е да си призная, но бях принуден да се скрия в килера с подправките, докато си тръгнат.

— Криенето няма да ти помогне, Хендерсън — обяви Брадфорд, когато успя да спре да се смее. — Рано или късно, тя ще те докопа. Ако си е наумила, че трябва да отидеш в Брадфорд Плейс, ще е най-добре да се примириш по-скоро.

— А вие къде ще бъдете, ако смея да попитам? — каза Хендерсън.

— При жена ми — отвърна той и се ухили."

Много забавно беше :wub:

О да, страхотен цитат :wub::lol6: :lol6:

Моят любим цитат е след като Брадфорд отиде при нея в Брадфорд Плейс

— Брадфорд, моля те, вече би ли ми обърнал внимание? — попита Карълайн. Тя отиде до леглото и седна на него. — Да забелязваш нещо различно? — попита го.

— Забелязвам всичко — отговори й Брадфорд. — Косата ти е рошава и тази грозна рокля те кара да изглеждаш така сякаш вчера си умряла. Ще я свалиш веднага, щом приготвят ваната. :biggrin::wub: :wub: :wub:

Криенето в шкафа с подправките е много сладурски момент. Но и първата среща между Брадфорд, Брюмел и Карълайн е просто култова. "...— Много сте мил — прошепна Карълайн. — Но тая много малка надежда за това. Просто не пасвам, както казвате вие англичаните, затова ще се върна в Бостън. И няма значение, че ще бъда отхвърлена от самия Пумер. — Пумер? — в един глас попитаха Брадфорд и мистър Смит. — Плумер или Брумер — отвърна Карълайн и сви рамене. — Мистър Смит, бихте ли си помръднали леко крака, за да хвана края на превръзката. Така, сега мога да продължа. — Да не би да имате предвид Брюмел? Контето Брюмел? — попита Брадфорд, а в гласа му се долавяше прикрит смях..." И после "...— Страхувам се, че сте прав, мистър Смит. Хубавите ви ботуши са съсипани. А пискюлите са целите в кръв. Може би, ако ги измиете с шампанско — мисис Мейбъри твърди, че Брюмел прави така — те ще станат отново чисти и спретнати. — Това е една от най-пазените тайни — каза възмутен мистър Смит. — Едва ли е особено голяма тайна — опроверга го Карълайн, — щом мисис Мейбъри знае всичко за това, а както изглежда и вие също ..." И само за протокола да уточня, че за мен Брадфорд може и да е магаре, ама е магаре от сой и си го харесвам. А и да не пропусна великия момент с бричовете- тук се хилих като идиот "...— Облеклото ти не е прилично — намръщи се Брадфорд. Милфорд започна да се кикоти и Карълайн, и Брадфорд се обърнаха и го изгледаха мълчаливо. Карълайн се обърна към Брадфорд, в опит да го успокои. — В тази рокля изглеждам толкова прилично, колкото и ти в твоите бричове. — Какво им има на бричовете ми? — промърмори той. Думите й го накараха да застане нащрек. — Изключително тесни са. Цяло чудо е, че можеш да сядаш, без да се нараниш — отговори Карълайн. Бавно го огледа отгоре до долу, тайно наслаждавайки се на външния му вид. Господи, наистина бе красив! И ужасно изискан в скъпия си черен костюм, реши тя. Милфорд отново започна да се смее. — Мога ли да ви придружа до масата? — попита я той, предлагайки й ръката си. — За мен ще е удоволствие — отговори тя. Сложи дланта си на лакътя на Милфорд и хвърли смразяващ поглед към Брадфорд. — Когато си спомниш добрите маниери, може да се присъединиш към нас..."

Редактирано от jenia123 (преглед на промените)

Рална това наистина беше смешно"Косата ти е рошава и тази грозна рокля те кара да изглеждаш така сякаш вчера си умряла" :P направо я беше затапил отвсякъде.Женя и двата цитата са убиец особено първия с името му Пумер,Плумер,Брумер :) а после когато се видяха на бала на Ашфорд:

"Името ви наистина ли е Джордж? — попита Карълайн, като се стараеше да не се разсмее. Защото точно това име му бе предложила, когато разбра, че би желал да запази самоличността си в тайна. И след като това беше и името на английския крал, тя си бе помислила, че е логично съвпадение.

— Да, и съвсем наскоро една красива млада дама ми предложи да го използвам отново. Но аз разбира се, отказах — добави с въздишка.

Той си играеше с нея. Дразнеше я. Предизвикваше я да не отвръща на закачките му и Карълайн изпита остро нетърпение да му го върне.

— Мисля, че имаме общ познат, Бо.

Брюмел изглеждаше леко смутен и Карълайн се усмихна.

— Да, мистър Харолд Смит често говореше за вас. Вие може би не си го спомняте добре, но както и да е, скъпият човечец продаде всичко, което притежаваше и замина за Колониите. Той каза, че Лондон е прекалено… варварски. Мисля, че това бяха точните му думи.

Брюмел и Брадфорд се спогледаха, и след това се обърнаха към нея. И двамата започнаха да се смеят и преди да спрат, Брюмел избърса ъгълчетата на очите си с копринена кърпичка.

— И как се справя мистър Смит? — попита Брадфорд, когато възвърна контрола си.

Карълайн му се усмихна и отново се обърна към Брюмел.

— Изглеждаше ми в цветущо здраве последният път, когато го видях. Имаше малък проблем с крака, но след като видях как безпроблемно се разхожда, сигурно вече е добре.

— От какво е бил болен горкия човек? — попита загрижено графът.

— Подагра — отвърна моментално Карълайн.

Брюмел се задави и започна да кашля, затова Брадфорд трябваше да го потупа по гърба."

Хахахха да Брадфорд е магаре ама хубаво арогантно магере.и аз го харесвам.

НЕ СЕ БОЙТЕ НЕ СЪМ РЕВНИВА ХАРЕСВАЙТЕ ГО И ВИЕ ихихих http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Леле, аз чак сега разбирам, че има ново попълнение в редиците :) Само, като чета коментарите и нямам търпение да й се насладя. Само дето още не съм приключила с Колин. Нещо нямам много време тези дни за книги http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Но се надявам скоро да ми се открехне поне по малко.

Големи благодарности и от мен на Дрийм Тийма за постоянните порции удоволствие, които ни поднасят с всяка нова книга на родния език :wors:

П.П. Между другото, всеки пък, когато свалям книга от escape, целият нет ми отива на кино :) Не мога да отворя никоя друга страница, докато не спра свалянето. С никой друг торент-сайт не ми се получава това. Някакви идеи :P

Цитатите са наистина страхотни момичета :baby::help::speak: Аз още като видях как мистър Смит се възмущава от приказките на Карълайн за Брюмел, заподозрях, че това е именно той. А аз лично обожавам и сцената където Чарити отиде при Пол, беше много добра, как се държеше с него, за да му покаже, че не я интересува външността му, с коментари като "Много си суетен" "Пусни си брада" и т.н. И как докато те се джафкаха вътре Карълайн "отвличаше вниманието" на Брадфорд отвън :lol6:

Леле, аз чак сега разбирам, че има ново попълнение в редиците :lol6: Само, като чета коментарите и нямам търпение да й се насладя. Само дето още не съм приключила с Колин. Нещо нямам много време тези дни за книги http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Но се надявам скоро да ми се открехне поне по малко.

Големи благодарности и от мен на Дрийм Тийма за постоянните порции удоволствие, които ни поднасят с всяка нова книга на родния език :speak:

П.П. Между другото, всеки пък, когато свалям книга от escape, целият нет ми отива на кино :baby: Не мога да отворя никоя друга страница, докато не спра свалянето. С никой друг торент-сайт не ми се получава това. Някакви идеи :help:

Не е от сайта. Трябва да си прегледаш настройките. Аз съм с три компютъра и на нито един от тях нямам подобен проблем. Обърни внимание на настройките на торентклиента си. Кой торентклиент ползваш? Това също е от значение. Пиши ми на лични или на скайп, за да локализираме проблема ти.

Има много забавни моменти в книгата обаче ако почнем да пишем цитати като нищо ще напишем цялата книга тук :super: .Голяма сцена беше с Пол И Чарити много интересно беше и когато Карълайн заспа на стола и после в бедняшкия квартал. Аз искам да попитам за тея книги на Сизър Милан "Говорещия с кучетата" има ли ги в България преведени .Опитвам се да ги намеря но ги намирам в сайтове на английски да се продават.Някой ако се е интересувал и знае нещо да пише.Че си имам един много палав лабрадор адаш на горе посочения господин Милан.

Редактирано от pecova89 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.