Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Уааааууу, ето го и нашия сладур любимец :lol6: Огромни благодарности на Юлето, Крис, Инка... абе въобще на всичките ми колежки от дрийма! Който между другото май вече е време да прекръстим на Дрийм не тийм, а фактори, имайки предвид скоростта, с която се бълват нови книги.

• Отговори 2k
  • Прегледи 300,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
Куклиии големи благодарности и от мен за Колин http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Редактирано от svetleto_11 (преглед на промените)

Огромно благодаря за книжката момичета, за труда, който полагате и за това, че го споделяте с всички нас.

Огромно благодаря за Колин :wors: Нямам търпение да я започна :wors::lol6:

Момичета СУПЕР СТЕ!!! :) :) :wors:

Вчера си викам чакай преди да легна да проверя дали има нещо ново и какво да видя?- Книжката за Колин :P Чудих се чудих се и реших, че ако не прочета поне страница две, сън няма да идва.. Да, но моя милост може ли да се задоволи само с толкова?- Не :nono: Не издържах и изчетох цялата :hush:

Прекрасна книга, просто нямам думи...

Много, ама много ви благодаря http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Момичета СУПЕР СТЕ!!! :) :) :wors:

Вчера си викам чакай преди да легна да проверя дали има нещо ново и какво да видя?- Книжката за Колин :P Чудих се чудих се и реших, че ако не прочета поне страница две, сън няма да идва.. Да, но моя милост може ли да се задоволи само с толкова?- Не :nono: Не издържах и изчетох цялата :hush:

Много, ама много ви благодаря http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Много Благодаря! :::))))))))))))))

Супер, благодаря.На тоя откога му се точааааааааааааа :yanim:

И аз,и аз!!!

Дами благодаря за прекрасната ви работа

Публикувано изображение

Много благодаря, момичета :whist::baby::P Това е любимата ми двойка :yanim: Веднага сядам да чета :P:biggrin: :biggrin:

Момичета СУПЕР СТЕ!!! :lol6::hush:;)

Вчера си викам чакай преди да легна да проверя дали има нещо ново и какво да видя?- Книжката за Колин ;) Чудих се чудих се и реших, че ако не прочета поне страница две, сън няма да идва.. Да, но моя милост може ли да се задоволи само с толкова?- Не :nono: Не издържах и изчетох цялата :nono:

Благодаря ви страшно много, момичета за страхотния превод!!!! :down:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Приемете и моите най-искрени благодарности:hush:) ;) Много хора зарадвахте включително и мен.От много отдавна имам намерението да започна поредицата,та питането ми е нали може да започна директно от Колин или трябва от Книга 1,както си му е редът?:lol6:

Абе, хубаво е да си ги почнеш от №1 и да стигнеш и до Колин. Удоволствието ще е по- голямо :yanim: Страхотни сте както винаги, момичета. Направо ми напълнихте сърцето с книжката за Колин. Както винаги всичко е изпипано до последно. И понеже съм ужасно нетърпелива- да попитам: Отделна книга за Бенедикт е неговата любов и от пръв поглед има ли, а също така ми се ще да знам и с кой да му се невиди забегна Елоиз?! Направо не можах да оценя по достойноство финала на книгата от чудене какви ги е забъркала госпожицата

Абе, хубаво е да си ги почнеш от №1 и да стигнеш и до Колин. Удоволствието ще е по- голямо :)

Страхотни сте както винаги, момичета. Направо ми напълнихте сърцето с книжката за Колин. Както винаги всичко е изпипано до последно. И понеже съм ужасно нетърпелива- да попитам: Отделна книга за Бенедикт е неговата любов и от пръв поглед има ли, а също така ми се ще да знам и с кой да му се невиди забегна Елоиз?! Направо не можах да оценя по достойноство финала на книгата от чудене какви ги е забъркала госпожицата

Има отделна книга за Бенедикт - номер три, но понеже интересът към Колин беше голям, решихме малко да сменим номерацията. А Елоиз ... ще разбереш в следващата книга :yanim: Лично според мен забърка доста по-интересна каша от тази на Колин.

Редактирано от julie81 (преглед на промените)

Не се и съмнявам, че ще забърка хубава каша :cool: В края на краищата не е чакала 28 години, за да се омъжи тихомълком. Редно е да го направи с гръм и трясък. Надявам се, че любопитството ни към по- младите членове на семейството няма да избута на много заден план Бенедикт, нали?

Явно съм вътри със нейните книги......... Жалко, но знаете как е когато запълваш поредица. Е тази драскачка не стана ...Подариха ми КОНТЕСАТА на К.Каутуърт почнах я но се развива мудно ,ако някой я е чел да каже дали си заслужава да я дочета... Една от книгете който съм чела няколко пъти и ви припоръчдам дами който не са я чели, Двойна свадба на Еужени Рейли в Читанка я има..... :)

Явно съм вътри със нейните книги.........

Жалко, но знаете как е когато запълваш поредица.

Е тази драскачка не стана ...Подариха ми КОНТЕСАТА на К.Каутуърт почнах я но се развива мудно ,ако някой я е чел да каже дали си заслужава да я дочета...

Една от книгете който съм чела няколко пъти

и ви припоръчдам дами който не са я чели,

Двойна свадба на Еужени Рейли

в Читанка я има..... :biggrin:

"Контесата" е доста сладурско книжле. Аз малко трудно свикнах с първото лице на разказ, като се има предвид, че става дума за исторически романс, но след първата изненада, открих, че историята е доста пристрастяваща. През цялото време стои един въпросителен относно мистериозните случки, които заемат място в книгата и те кара да продължаваш да четеш с интерес. Поне при мен беше така. Не бих казала, че е съвсем типичен исторически любовен роман, в смисъл, тук страстта между главните герои не е толкова красноречива /по вече избледняващите ми спомени/, но пък си заслужава четенето, определено, а и има уникално романтичен край. :blink:

:biggrin:Благодаря ,страхотни сте момичета! :blink:

Чаках с голямо нетърпение книжктата за Пенелопи,а корицата - просто невероятна,ако някога я издадат дано е с тази,отговаря точно на съдържанието :yanim:

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

Благодсаря Ви,за Колин,момичета!На вас и на всеки,който е взел участие в този невероятен проект!С такова нетърпение го чакам,както и останалите от поредицата!И може вече време да смените името от Дрийм Тийм на Дядо Коледа,защото все повече ми заприличвате на него! :newspaper:

Публикувано изображение

Редактирано от margc (преглед на промените)

Ахахахах Марго не моим са мерим с Дядото ние. Пък и требе се кръстим Баби. Сама са сещаш нищем. Ша си останем Дриймови, най много добавим едно фактъри, та да личи, че е яка работилницата. Другия вариант е направим Бобчо кръсница и нескромно да се наречем Сладури Дот Ком хихи ама ми е скъпо името ни та за ся Фамилията ни ша си остане Дриймови.

Напротив стигнали сте го и отдавна сте го задминали и съвсем точно сте си избрали Фамилията.Сбъднали сте толкова мечти досега,които без вас едва ли щяхме да се насладим http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Голями благодарности и от мен за Колин :) Въпреки, че в момента съм на съвременна вълна, с най-голямо удоволствие ще го схрускам в най-скоро време :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.