Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Линк с име: [ url= линк ] име Само че махате всички интервали, сложих ги, за да ескейпна тага /т.е. да можете да прочетете кода/.

• Отговори 2k
  • Прегледи 300,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Джени,ОГРОМНО Благодаря за преведените резюмета :mark:

Сега още повече искам да ги прочета..............

Линк с име: [ url= линк ] име

Само че махате всички интервали, сложих ги, за да ескейпна тага /т.е. да можете да прочетете кода/.

Вчела бях пробвала така, но не се получи, сигурно нещо с бг знаци съм написала. Сега ми се получи, мерси. :mark:

Благодаря,момичета за отговорите.Питам,защото винаги имам едно на ум за нещата,които излизат на бг.

В средата на месеца излиза втората книга на Даринда Джоунс и се чудя кога ще дойде в бг?Някой знае ли?

С нея Ибис определено не са сгрешили.

Благодаря за всички тези книжки. Мога да ви препоръчам Джоан Рос-чела съм няколко нейни и определено ми хареса.Героите със сигурност няма да ви ядосват с безумия-много са нормални.

И аз това ги питах, направо се влюбих "В първия гроб отдясно" :mark: Отговорът беше, че втората книга ще излезе в САЩ през август, оттук и аз си правя сметка дано да успеят да ни я поднесат като коледен подарък ;) Направо ми легна на сърцето тази Жътварка на души, а пък в синът на сатаната съм направо влюбена :mad: Отдавна не бях чела толкова забавна книга :)

E, това се казва екипна работа...

По заявка на Руми, Ивето даде книжки за сканиране на леля Ви, тя светкавично ги сканира и ги прати в готов вид на Тори, а Тори на мен за качване... та фактът е:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5671&hit=1

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5670&hit=1

И аз това ги питах, направо се влюбих "В първия гроб отдясно" :) Отговорът беше, че втората книга ще излезе в САЩ през август, оттук и аз си правя сметка дано да успеят да ни я поднесат като коледен подарък ;) Направо ми легна на сърцето тази Жътварка на души, а пък в синът на сатаната съм направо влюбена :) Отдавна не бях чела толкова забавна книга :)

Дано повече хора са си я купили,че да побързат.Доколкото знам книгите ще са общо 3 и хепиенда няма да е безкрайно далеч.

И аз много харесах сина на сатаната(само как звучи,а?),но той доста е изтърпял милия и е мноого секси.

И много обичам когато историите имат повече дълбочина.Не са скалъпени на две на три за повече пари,а наистина се създава един реалистичен свят.

Какво им става на страниците та от 111 станаха 84?

Някой чел ли е Ангел с часовников механизъм на Ибис?

Дами моля разровете си библиотеките. Трябват ми стр. 456-457 от книгата "Момиченцето на Адел" - кат ша праим една работа да е качествено.Мноооооооого ви моля поровете.

Те Ибис го издават на бг и се чудех какво представлява.

"Да изкушиш звяра" се хареса доста на потребителите от Муза и определено искат 2-рата книга :Д. Alena и помощници, във форума си чакаме следващата доза Породи link. :ph34r:

И аз и аз чакам:))) Много ми хареса книгата и постоянно следя дали има развитие с поредицата;))

Гане, ето ти мила, обещаната от мен книжка за сканиране.Извинявай,че толкова закъснях, ама скенера, точно сега реши,че трябва да стачкува, доде го вкарам в правия път ми отне време.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5731

"Да изкушиш звяра" е направо невероятна! Просто нямам думи - имах чувството, че направо горя, докато я четях :) С нетърпение очаквам следващия от Породите :D А самият превод - без думи :) На места толкова живо си представях някои работи... Благодарско на Плами за разкошния превод! Уф, за малко да пропусна редакторите, а те са много важни! Благодарско и на вас, момичета :)

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Стефи от името на целия Дрийм искам да благодаря на теб и на всички дами за искрените, мотивиращи ни коментари. Не винаги можем да нацелим книга или поредица, които да са по вкуса на всички, но дори само една от вас дами да сподели, че сме я зарадвали с качество на превод и завладяваща история и ние литваме в небесата. В случая попадението си беше лично на Плами. Определено се доказа като една от преводачките ни с доказан нюх за качествени и нестандартни, но завладяващи любовни романи. Като добавим и факта, че умее и да ги интерпретира добре на роден език... ко да искам повече. Естествено, че целия екип й помогна книгата да добие перфектен вид. Още по естествено, че и екипа на гръмотевицата редакторова ни даде рамо. Резултата е един: Сговорна дружина планина повдига. Сигурно ще зарадвам почитателите на поредицата, че и следващата планина на име Тайбър е взела са помръдва, но с оглед на останалите планини дето също шават не бих могла все още да се ангажирам с прогноза кога "ще се вдигне". За момента знам, че се пече във фурната нещо но като коварно коте ще замълча пък какво е. Вие залагайте. Може някоя да отгатне кое е следващото, което ви чака тези дни.

Можете да бъдете сигурни, че зарадвахте много от нас. Аз лично имам доста работа в момента (на работа съм все пак) и въпреки това проверявам на няколко часа има ли нещо ново. В момента, в който излезне (да се надяваме да е петък вечер или събота), съм го захапала от раз.

Гане, ето ти мила, обещаната от мен книжка за сканиране.Извинявай,че толкова закъснях, ама скенера, точно сега реши,че трябва да стачкува, доде го вкарам в правия път ми отне време.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5731

Благодаря, мила, целувки ;)

Аз нещо се бях объркала че ще се почива това лято и си викам рахат положението. Обаче съм си направила сметките без кръчмаря и на пак ша представям книжка на вашето внимание. Радвам се че е поредната очаквана много от вас. Радвам се и на страхотния си екип, който я спретна докато аз се плациках по Арапя. Затова благодарностите са за Руми, Хрис, Крис, Плясъче и сичкото Дрийм в комбинация с редакторките и Тор... Аве въобще на цялата чета която даде шанс и на Чанс. Не ма бийте че пак е в делничен ден обаче Линда понекога не трае и ся като ша е Макензи...

Приятно четене мили дами.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5773

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Сууперрр,безкрайни благодарности на целия екип преводачи и редактори за труда. :shy11: Много се радвам,че в ръцете ми е книжката за Чанс ;)

Много ви благодаря момичета, прекрасни сте ::)) Да си призная , от няколко дни проверявам на всеки час няма ли го моето момче;) та ето на , появи се. Още един път Благодаря Ви! ;):shy11:

Аз да питам...не следя много за преводи,но на Дара Джой поредицата"Матрицата на съдбата" дали я има някъде преведена.Ирис са издали само "Надареният",в Читанка пак амо него го има.А е интересно...леко фантастично такова.

Аз да питам...не следя много за преводи,но на Дара Джой поредицата"Матрицата на съдбата" дали я има някъде преведена.Ирис са издали само "Надареният",в Читанка пак амо него го има.А е интересно...леко фантастично такова.

Благодарение на Дрийм Тийм - http://escape-bg.net/torrents-search.php?search=dara+joy&cat=0&incldead=0&lang=0

А интересно си беше. И още е интересно. Надникни. Тенкс Гане.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.